!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- dna replication
- dna replication
- hellegennes
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Με μπερδεύεις με άλλον. Δεν έχω σοβαρά προβλήματα υγείας.stavmanr έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 22:19Εσύ δεν έχεις χρόνια προβλήματα υγείας;hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 22:14Fixed.stavmanr έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 22:01
Το ίδιο πίστευαν 16500 (παππούδες ή/και με σοβαρά προβλήματα υγείας) συμπολίτες σου.
Σε μπερδεύω με άλλον;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- dna replication
- Dwarven Blacksmith
Πως δε το σκεφτήκαμε να καταβάσουμε το μέσο όρο ηλικίας στα επίπεδα της Αφρικής για να γλιτώσουμε τους νεκρούς από κόβιντ. Ιδιοφυής τουιτεράς και reposter.
Aν τους ειχαμε στειλει κανα μπολι ουτε 500 θανατους δεν θα ειχαν,ο μεσος ορος ηλικιας εκει ειναι 20.Αλλα ειχαμε να συντηρησουμε τα τζανκια εδω περα που εψαχναν τη δοση τους.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- hellegennes
Αυτό είναι παραδοχή ότι δεν χρειάζονται εμβόλια στους νεότερους πληθυσμούς ή ισχύει μόνο για την Αφρική αυτό και θα το ξεχάσεις στο επόμενο νήμα;Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 22:49 Πως δε το σκεφτήκαμε να καταβάσουμε το μέσο όρο ηλικίας στα επίπεδα της Αφρικής για να γλιτώσουμε τους νεκρούς από κόβιντ. Ιδιοφυής τουιτεράς και reposter.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Το ότι δεν έχουν πολλούς νεκρούς δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζονται.hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 22:52Αυτό είναι παραδοχή ότι δεν χρειάζονται εμβόλια στους νεότερους πληθυσμούς ή ισχύει μόνο για την Αφρική αυτό και θα το ξεχάσεις στο επόμενο νήμα;Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 22:49 Πως δε το σκεφτήκαμε να καταβάσουμε το μέσο όρο ηλικίας στα επίπεδα της Αφρικής για να γλιτώσουμε τους νεκρούς από κόβιντ. Ιδιοφυής τουιτεράς και reposter.
Ο ΠΟΥ λέει ότι εκεί χρειάζονται υπερεπειγόντως διότι είναι εκκολαπτήριο νέων μεταλλάξεων.
- hellegennes
Στην Ευρώπη έχει νοσήσει το άπαν σύμπαν, στην Αφρική είναι το εκκολαπτήριο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 22:54Το ότι δεν έχουν πολλούς νεκρούς δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζονται.hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 22:52Αυτό είναι παραδοχή ότι δεν χρειάζονται εμβόλια στους νεότερους πληθυσμούς ή ισχύει μόνο για την Αφρική αυτό και θα το ξεχάσεις στο επόμενο νήμα;Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 22:49 Πως δε το σκεφτήκαμε να καταβάσουμε το μέσο όρο ηλικίας στα επίπεδα της Αφρικής για να γλιτώσουμε τους νεκρούς από κόβιντ. Ιδιοφυής τουιτεράς και reposter.
Ο ΠΟΥ λέει ότι εκεί χρειάζονται υπερεπειγόντως διότι είναι εκκολαπτήριο νέων μεταλλάξεων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Bill Hicks
ναι, αυτός.Leporello έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 12:23Γι'αυτόν τον ψέκα λες;perseus έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 12:13Να στείλεις και βιντεο με τις αποψεις των "εφευρετων " του μρνα ,να δουμε τι λενε.Otto Weininger έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 00:09
Και με την επιλογή σου για το Νοvavax, μόλις συνειδητοποίησα τι φοβάσαι για τα εμβόλια. Την τεχνολογία mRNA. Πρέπει να σου στείλω κάποια άρθρα και μερικά βίντεο κάποια στιγμή, έτσι απλά εγκυκλοπαιδικά.
https://www.ellinikahoaxes.gr/2021/09/1 ... formation/
αφού πέταξε την χοαξιά για ADE, τα τελευταία δύο χρόνια έζμπρωχνε "repurposed drugs¨ για κόβιντ.
Recent Projects
2021
Large industrial client, focused on vaccines and repurposed drugs
Published:
Robert W Malone, Kevin M Tomera, Leo Egbujiobi et al. Famotidine and Celecoxib COVID-19 Treatment Without and With Dexamethasone; Retrospective Comparison of Sequential Continuous Cohorts, 17 May 2021, PREPRINT (Version 1) available at Research Square [https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-526394/v1]
Malone, R.W. More Than Just Heartburn: Does Famotidine Effectively Treat Patients with COVID-19?. Dig Dis Sci (2021). https://doi.org/10.1007/s10620-021-06875-w
RW Malone, et. al. COVID-19: Famotidine, Histamine, Mast Cells, and Mechanisms...Frontiers in Pharmacology 12
2020
Large industrial client, focused on vaccines and repurposed drugs
Quantum Leap: Successful large proposal development and leadership for BARDA and DoD contracts for drug repurposing.
Northwell Hospital. Successful large proposal development for funding clinical trials (BARDA) focussed on repurposed drugs (famoditine).
Published:
Hospitalized COVID-19 patients treated with celecoxib and high dose famotidine adjuvant therapy show significant clinical responsesK Tomera, R Malone, J Kittah92020
Medical countermeasures analysis of 2019-nCoV and vaccine risks for antibody-dependent enhancement (ADE)D Ricke, RW MaloneAvailable at SSRN 3546070
αλλά τελικά φαίνεται το'κλεισε το μαγαζί και πήγε full psek.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Νόμιζα ότι κάτι είχε πάρει το μάτι μου μεταξύ άσθματος και ΧΑΠ.hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 22:47Με μπερδεύεις με άλλον. Δεν έχω σοβαρά προβλήματα υγείας.
Εν πάσει περιπτώσει...
Τους ελέφαντες και τα λιοντάρια εννοούν. Το επόμενο βήμα είναι να αρχίσει η αποκαλούμενη και επιστημονική κοινότητα να πιέζει για τον εμβολιασμό και αυτών, για να περιορίστει το 0,000014% πιθανότητας να νοσήσουν σοβαρά τα υπερήλικα μέλη και για να περιοριστεί η διασπορά, ειδικά σε όσα είδη κινδυνεύουν.hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 23:09Στην Ευρώπη έχει νοσήσει το άπαν σύμπαν, στην Αφρική είναι το εκκολαπτήριο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 22:54Το ότι δεν έχουν πολλούς νεκρούς δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζονται.hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 22:52
Αυτό είναι παραδοχή ότι δεν χρειάζονται εμβόλια στους νεότερους πληθυσμούς ή ισχύει μόνο για την Αφρική αυτό και θα το ξεχάσεις στο επόμενο νήμα;
Ο ΠΟΥ λέει ότι εκεί χρειάζονται υπερεπειγόντως διότι είναι εκκολαπτήριο νέων μεταλλάξεων.![]()
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Bill Hicks
όχι ρε, μια long γριπούλα είναι.stavmanr έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 07:48Νόμιζα ότι κάτι είχε πάρει το μάτι μου μεταξύ άσθματος και ΧΑΠ.
Εν πάσει περιπτώσει...
hellegennes έγραψε: 25 Αύγ 2020, 01:12 [...] Όλον τον χειμώνα βήχω αν δεν βρίσκομαι σε χώρο με ελεγχόμενη υγρασία, χωρίς να νοσώ από κάτι. Αυτό ειδικά το τελευταίο με τον βήχα είναι 100% από μόνιμη βλάβη που μου άφησε μια γρίπη προ δεκαετίας (μάλλον H1N1), που γύρισε σε οξεία βρογχίτιδα.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 594 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bazoomba
-
- 4 Απαντήσεις