Τα λεφτά για τα φροντιστήρια ετών για επιτυχία στις πανελλήνιες, τα έξοδα των φοιτητών σε άλλες πόλεις, δεν πιάνονται ως εξαγορά πτυχίου της... δωρεάν εκπαίδευσης;Feindflug έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:48 Ναι ρε τύπε, σου φταίει το μορφωτικό επίπεδο του καθένα που δεν είχε την ευκολία να τον στείλουν στο εξωτερικό οι δικοί του και να αγοράσει πτυχίο, όπως εσύ.
Δεν φταίει καθόλου ότι μας κυβερνούν εξίσου βλάκες με αυτούς που κοροϊδεύεις και συνάμα είναι προδότες και βολεμένοι, που δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η επέλαση των άσχετων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Η επέλαση των άσχετων
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Πολύ γρήγορα σκέφτομαι μερικά σημεία:hellegennes έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:47Στην Ελλάδα δεν είναι θέμα σεβασμού των χώρων, είναι κάτι πολύ πιο πολύπλοκο και άσχετο με το νήμα. Η εύκολη απάντηση είναι ότι στην Αγγλία -και βασικά παντού- θα κληθείς να πληρώσεις τις ζημιές και κατά πάσα πιθανότητα θα αποβληθείς. Αλλά η ύπαρξη ποινών δεν σχετίζεται πάντα άμεσα με την αποτροπή. Δεν είναι ότι ακούς ποτέ για βανδαλισμούς σε πανεπιστήμια π.χ. στην Αγγλία και απλά οι βάνδαλοι τιμωρούνται. Ούτε τώρα συμβαίνει ούτε συνέβαινε ποτέ και διορθώθηκε με αυστηρά μέτρα.ST48410 έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:28Εσύ έχεις εμπειρία από πανεπιστήμιο στο νησί. Γιατί τα ίδια πάνω κάτω άτομα που δεν σέβονται τους χώρους των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων στην Ελλάδα δεν προχωρούν σε ανάλογες πράξεις στην Αγγλία; Κάποιος λόγος θα πρέπει να υπάρχει.hellegennes έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:23
Κι εδώ ένα κλασικό δείγμα αυτού που έλεγα. Άτομο που η άποψή του δεν έχει να κάνει με κριτική σκέψη αλλά με ιδεολογία. Θα κάνει καλύτερο το εκπαιδευτικό σύστημα με ποδιές.
Αποτελεί έκπληξη ότι όταν φέρνει πηγή για κάτι είναι κάποιος ραντομάς απ' το τουίτερ, η Daily Mail, η Sun ή κάποιο άλλο μέσο για κατίνες;
1. Έχεις πληρώσει και θα κλαις τα λεφτά σου, αν πάρεις πόδι
2. Έχει φύλαξη (φρουρό και κάμερες), οπότε σε τσακώνουν
3. Τιμωρείσαι και αποβάλλεσαι εννοείται
4. Σε ξεφτιλίζουν για πλάκα
5. Υπάρχει σεβασμός στο χώρο εκπαίδευσης (έμφυτος ή μη δεν με αφορά, σίγουρα λογικό άμα τα σκας να υπάρχει)
6. Δεν έχει πρόσβαση ο κάθε άσχετος
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ε όχι και εξαγοράΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:52Τα λεφτά για τα φροντιστήρια ετών για επιτυχία στις πανελλήνιες, τα έξοδα των φοιτητών σε άλλες πόλεις, δεν πιάνονται ως εξαγορά πτυχίου της... δωρεάν εκπαίδευσης;Feindflug έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:48 Ναι ρε τύπε, σου φταίει το μορφωτικό επίπεδο του καθένα που δεν είχε την ευκολία να τον στείλουν στο εξωτερικό οι δικοί του και να αγοράσει πτυχίο, όπως εσύ.
Δεν φταίει καθόλου ότι μας κυβερνούν εξίσου βλάκες με αυτούς που κοροϊδεύεις και συνάμα είναι προδότες και βολεμένοι, που δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Cecily Anne
Πού αγοράζεις πτυχίο να πάρω ένα;Feindflug έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:48 Ναι ρε τύπε, σου φταίει το μορφωτικό επίπεδο του καθένα που δεν είχε την ευκολία να τον στείλουν στο εξωτερικό οι δικοί του και να αγοράσει πτυχίο, όπως εσύ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Το γράφω με την ίδια ακριβώς χαλαρότητα που χρησιμοποιείται ή αγορά πτυχίου από το εξωτερικό.vagabondo έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:54Ε όχι και εξαγοράΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:52Τα λεφτά για τα φροντιστήρια ετών για επιτυχία στις πανελλήνιες, τα έξοδα των φοιτητών σε άλλες πόλεις, δεν πιάνονται ως εξαγορά πτυχίου της... δωρεάν εκπαίδευσης;Feindflug έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:48 Ναι ρε τύπε, σου φταίει το μορφωτικό επίπεδο του καθένα που δεν είχε την ευκολία να τον στείλουν στο εξωτερικό οι δικοί του και να αγοράσει πτυχίο, όπως εσύ.
Δεν φταίει καθόλου ότι μας κυβερνούν εξίσου βλάκες με αυτούς που κοροϊδεύεις και συνάμα είναι προδότες και βολεμένοι, που δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα.![]()
Λες και στην ελληνική τριτοβάθμια και τα ΤΕΙ μπαίνουν όλα τα αστέρια... δωρεάν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Υπάρχει μια τρομερή διαφορά. Εδώ τα πληρώνεις χρυσό και τελικά κινδυνεύεις να μη σπουδάζεις κι αυτό που θες.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:58Το γράφω με την ίδια ακριβώς χαλαρότητα που χρησιμοποιείται ή αγορά πτυχίου από το εξωτερικό.
Λες και στην ελληνική τριτοβάθμια και τα ΤΕΙ μπαίνουν όλα τα αστέρια... δωρεάν.![]()
Εδώ έγινε χαμός επειδή θίχτηκε η βάση του 10, τι λέμε τώρα.Cecily Anne έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:59Υπάρχει μια τρομερή διαφορά. Εδώ τα πληρώνεις χρυσό και τελικά κινδυνεύεις να μη σπουδάζεις κι αυτό που θες.Φροντιστήρια πλέον από το δημοτικό. Αυτό λέω μόνο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Το ότι μπαίνουν από τεχνικό λύκειο πχ πολυτεχνείο το'χεις πάρει χαμπάρι;ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 18:01Εδώ έγινε χαμός επειδή θίχτηκε η βάση του 10, τι λέμε τώρα.Cecily Anne έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:59Υπάρχει μια τρομερή διαφορά. Εδώ τα πληρώνεις χρυσό και τελικά κινδυνεύεις να μη σπουδάζεις κι αυτό που θες.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:58
Το γράφω με την ίδια ακριβώς χαλαρότητα που χρησιμοποιείται ή αγορά πτυχίου από το εξωτερικό.
Λες και στην ελληνική τριτοβάθμια και τα ΤΕΙ μπαίνουν όλα τα αστέρια... δωρεάν.![]()
Φροντιστήρια πλέον από το δημοτικό. Αυτό λέω μόνο.
![]()
Ελα Γαλη μου, χρειαζοταν ειδικη μελετη για τις μασκες δηλαδη οτι πρεπει να φορουν ολοι; Κοινη λογικη ειναι αυτο, αλλα οσο υπηρχε ελλειψη οι "ειδικοι" μας ελεγαν οτι μασκες πρεπει να φορουν μονο οι νοσηλευτες και οσοι νοσουν. Δηλαδη ελεγαν ψεμματα για να καλυψουν κατι αλλο. Αυτο ομως δεν ειναι επιστημη, ειναι κατι αλλο. Εσυ προτεινεις να κανουμε τσεκ-απ, ειναι η επισημη γραμμη οτι πριν κανετε το εμβολιο καντε τσεκ-απ; Φυσικα οχι. Με την στατιστικη το θεμα ειναι οτι ολα ειναι κομπλε, αρκει να μην βρεθεις στην στατιστικη εξαιρεση.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:46Νομίζω ότι είναι φυσικό το να μην μπορούν να δώσουν οι ειδικοί απαντήσεις στις επιπτώσεις ενός ιού που δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, ενώ ο ιός μεταλλάσσεται.Nostalgia έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:37Λοξίας έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 13:20
Καθόλου σίγουροι..
Ο 2ος νόμος του καθηγητή Τσιπόλα, λέει πως όχι!
Πηγή: http://harmful.cat-v.org/people/basic-l ... stupidity/
Ο Λοξιας απαντησε και με καλυπτει απολυτα και με τις τρεις αυτες τοποθετησεις του. Και η βλακεια ειναι ανικητη και ειναι κατανεμημενη σε ολα τα επιπεδα και το χειροτερο ολων, το συστημα θελει και προωθει προβατα. Δεν ειναι μονο ευθυνη του κοσμου αυτο το φαινομενο, μεριδιο στην ευθυνη εχουν και οι ειδημονες που ακομα και για τις μασκες, για παραδειγμα, αλλαζαν αποψεις καθε μερα για να καλυψουν την αδυναμια του συστηματος να καλυψει τις αναγκες μας. Θυμαστε τον Τσιοδρα αρχες του 20 που ελεγε οτι ειναι γριπουλα και να μην ανησυχουμε; Εαν εξαιρεσουμε τις ακραια ηλιθιες περιπτωσεις, εχω 2 γνωστους με θρομβοφιλια οπου οι οι γιατροι τους προτειναν να κανουν αντιθρομβωτικες ενεσεις και να κανουν το εμβολιο, αυτοι ομως φοβουνται, μπορει κανεις να τους κατηγορησει;Λοξίας έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 13:40 Ε μα εκεί έγκειται και το πρόβλημα ρε συ klg, στην απουσία κριτικής σκέψης, είτε έχεις μεταπτυχιακό είτε απολυτήριο δημοτικού.
Και το σύστημα (δεν μου αρέσει αυτή η λέξη), επιθυμεί -γι' αυτό και προωθεί- "μορφωμένα" πρόβατα...
Έτσι νομίζω.
Αλλος συναδελφος μου εφοσον πιεσε την αδερφη του να κανει ο γιος της το εμβολιο σε ηλικια 13 ετων εχει καταληξει να τραβαει τα μαλια του γιατι ο πιτσιρικας απο τοτε ειναι χαλια, αρχικα δεν του εβρισκαν τιποτα, μετα του βρηκαν ελικοβακτηριδιο οπου τους ειπαν οτι ενεργοποιησε ο ιος και τωρα τελικα εμαθαν οτι εχει και λεμφαδενιτιδα και ξεκινανε νεο κυκλο εξετασεων για το παιδι εξακολουθει να νοιωθει χαλια. Ανηψια μου 27 ετων κατεληξε με ολιγοωρη παραλυση ακρων στο νοσοκομειο μετα απο την πρωτη δοση του αστρα ζενεκα. Σε αυτους τους ανθρωπους που ουτε αρνητες ειναι ουτε ηλιθιοι τι μπορουμε να πουμε; Εισαι μεσα στο στατιστικο δειγμα; 95% προστασια μας εταξαν αλλα τελικα η προστασια ειναι πολυ χαμηλοτερη. Οποτε οσο ακραια ηλιθιο ειναι αυτο που περιεγραψε ο φιλος Οττο, αλλο τοσο ακραια ηλιθιο ειναι να μην βλεπουμε οτι και απο την πλευρα των ειδικων δεν πηγαν ολα ζαχαρη και φερουν ευθυνη επισης.
Και πιστεύω ότι σ' αυτούς που φοβούνται και δεν παίρνουν το ρίσκο μέσω της στατιστικής επικινδυνότητας, το πιο λογικό είναι να κάνουν ένα τσεκάπ, γιατί ενίοτε αποκαλύπτονται προβλήματα, που μπορεί να εκδηλώνονται με το εμβόλιο αλλά ίσως ήταν ακόμη πιο επικίνδυνα με την νόσηση από το ρίαλ σταφ.
Για να μην προσθεσουμε σε ολα αυτα τις "στιγμες ανεμελειας" και ολα τα παραλογα που ειδαμε αυτη την περιοδο.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άλλο τα έξοδα σπουδών και άλλο εξαγορά πτυχίου.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:58Το γράφω με την ίδια ακριβώς χαλαρότητα που χρησιμοποιείται ή αγορά πτυχίου από το εξωτερικό.
Άσε που στο εξωτερικό πάνε αυτοί που δεν πέρασαν ούτε ΤΕΙ.
Occasio facit furem
Ναι, αλλά αν διοριστείς καθαρίστρια στο δήμο με απολυτήριο, μετά από χ χρόνια θα καταλήξεις προϊστάμενη στο διοικητικό, άλλα κόλπα.Cecily Anne έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 18:02Το ότι μπαίνουν από τεχνικό λύκειο πχ πολυτεχνείο το'χεις πάρει χαμπάρι;ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 18:01Εδώ έγινε χαμός επειδή θίχτηκε η βάση του 10, τι λέμε τώρα.Cecily Anne έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:59
Υπάρχει μια τρομερή διαφορά. Εδώ τα πληρώνεις χρυσό και τελικά κινδυνεύεις να μη σπουδάζεις κι αυτό που θες.Φροντιστήρια πλέον από το δημοτικό. Αυτό λέω μόνο.
![]()
Δεν σου αναγνωρίζει καμία χώρα απολυτήριο ενιαίου λυκείου, αλλά στην Ελλάδα γίνεσαι πχ γιατρός.
Απλά αν θέλεις να διοριστείς καθαρίστρια στο δήμο, χωρίς απολυτήριο δεν μπορείς, οπότε καλύτερα να ανοίξεις ιατρείο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Εσύ πού προτείνεις για αγορά πτυχίου;vagabondo έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 18:05Άλλο τα έξοδα σπουδών και άλλο εξαγορά πτυχίου.
Άσε που στο εξωτερικό πάνε αυτοί που δεν πέρασαν ούτε ΤΕΙ.![]()
Πολύ δύσκολο πλέον. Υπήρχε παλιά μια "φάμπρικα" να εγγράφονται μαθητές των ΓΕΛ σε ΕΠΑΛ γιατί ήταν ευκολότερη η πρόσβαση σε περιζήτητες σχολές.Cecily Anne έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 18:02Το ότι μπαίνουν από τεχνικό λύκειο πχ πολυτεχνείο το'χεις πάρει χαμπάρι;ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 18:01Εδώ έγινε χαμός επειδή θίχτηκε η βάση του 10, τι λέμε τώρα.Cecily Anne έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:59
Υπάρχει μια τρομερή διαφορά. Εδώ τα πληρώνεις χρυσό και τελικά κινδυνεύεις να μη σπουδάζεις κι αυτό που θες.Φροντιστήρια πλέον από το δημοτικό. Αυτό λέω μόνο.
![]()
Δεν σου αναγνωρίζει καμία χώρα απολυτήριο ενιαίου λυκείου, αλλά στην Ελλάδα γίνεσαι πχ γιατρός.
Απλά αν θέλεις να διοριστείς καθαρίστρια στο δήμο, χωρίς απολυτήριο δεν μπορείς, οπότε καλύτερα να ανοίξεις ιατρείο.
- Cecily Anne
Θα αστειεύεσαι. Μόνο φέτος ξέρω τρεις σε ΑΣΟΕΕ και 2 ΕΜΠ από τεχνικό λύκειο. Τους έκανε ιδιαίτερα κολλητός μου.Στύγιος έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 18:06Πολύ δύσκολο πλέον. Υπήρχε παλιά μια "φάμπρικα" να εγγράφονται μαθητές των ΓΕΛ σε ΕΠΑΛ γιατί ήταν ευκολότερη η πρόσβαση σε περιζήτητες σχολές.Cecily Anne έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 18:02Το ότι μπαίνουν από τεχνικό λύκειο πχ πολυτεχνείο το'χεις πάρει χαμπάρι;Δεν σου αναγνωρίζει καμία χώρα απολυτήριο ενιαίου λυκείου, αλλά στην Ελλάδα γίνεσαι πχ γιατρός.
ΒαλκάνιαCecily Anne έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 18:06Εσύ πού προτείνεις για αγορά πτυχίου;vagabondo έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 18:05Άλλο τα έξοδα σπουδών και άλλο εξαγορά πτυχίου.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:58
Το γράφω με την ίδια ακριβώς χαλαρότητα που χρησιμοποιείται ή αγορά πτυχίου από το εξωτερικό.
Άσε που στο εξωτερικό πάνε αυτοί που δεν πέρασαν ούτε ΤΕΙ.![]()
Occasio facit furem
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 184 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern