!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η επέλαση των άσχετων

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Re: Η επέλαση των άσχετων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

ST48410 έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:28
hellegennes έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:23
talaipwros έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:07 Το προβλημα στα ελληνικα σχολεία δεν ειναι η διδακτεα ύλη, αλλά η απειθαρχεία και η ατιμωρησία.
Φερε ποδιά, ριξε αποβολές, φερε επιθεωρητή να γινει παιχνίδι
Κι εδώ ένα κλασικό δείγμα αυτού που έλεγα. Άτομο που η άποψή του δεν έχει να κάνει με κριτική σκέψη αλλά με ιδεολογία. Θα κάνει καλύτερο το εκπαιδευτικό σύστημα με ποδιές.

Αποτελεί έκπληξη ότι όταν φέρνει πηγή για κάτι είναι κάποιος ραντομάς απ' το τουίτερ, η Daily Mail, η Sun ή κάποιο άλλο μέσο για κατίνες;
Εσύ έχεις εμπειρία από πανεπιστήμιο στο νησί. Γιατί τα ίδια πάνω κάτω άτομα που δεν σέβονται τους χώρους των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων στην Ελλάδα δεν προχωρούν σε ανάλογες πράξεις στην Αγγλία; Κάποιος λόγος θα πρέπει να υπάρχει.
δηλαδη το προβλημα της παιδειας στην Ελλαδα ειναι η πειθαρχεια ...? ας ειμαστε σοβαροι ... η παιδεια στην Ελλαδα ειναι βασισμενη πανω στην παραπαιδεια και το φροντιστηριο ... η υλη και ολη η διαμορφωση δυσκολευει την εισαγωγη σε σχολη επιλογης ... εχουμε παιδακια να κανουνε φροντιστηριο απο το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ... για την υλη του σχολειου και οχι ξενες γλωσσες ...
ο ταλ προτεινει μονο πειθαρχεια αναλογη των Αγγλικων σχολειων ... φυσικα δεν προτεινει τιποτε αλλο απο αυτα που ισχυουν στην Αγγλια τοσο σε υλη και απαιτησεις οσο και ευκαιριες του Αγγλικου συστηματος
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

talaipwros έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:35
Cecily Anne έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:20
talaipwros έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:17

Αυτο που σου λεω ειναι πως ειναι αδυνατον να τους κοψεις μετά. Θα εχουμε καταληψεις, ξυλο κλπ. Ενω οι πανελλήνιες ειναι απροσωπες, δεν θα παει ο αλλος να χτισει σπιτι του τον βαθμολογητή
Έλα τώρα σοβαρά μιλάς; Δηλαδή εσύ πχ στο πανεπιστήμιο δεν πετυχες καθηγητή να γεμίζει το αμφιθέατρο επιτηρητές και να μην κουνιέται φύλλο και καθηγητή να γίνεται στην εξέτασή του πανηγύρι; Κάνανε του πρώτου ποτέ κατάληψη;
Ιστολογια 2ου ετους..στο τελος εφαγε ξύλο και τελικά έφυγε, στην επομενη εξεταστικη πέρασαν λεφουσια.
Σε εμάς κανένας δεν έφαγε ποτέ ξύλο και μάλιστα τους σέβονταν άπαντες. Ο τύπος που έφαγε το ξύλο δεν κινήθηκε νομικά ε; Δεν τον ήθελαν για πολιτικούς λόγους οι συνάδελφοι; Δεν ήταν σε καλή κλίκα; Τί παίχτηκε; Σας χάλαγε την πιάτσα;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Λοξίας έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 13:11
klg έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 13:01 Ρωτά σοβαρά πώς θα νικήσουμε τη βλακεία;
Ναι, αλλά...

Εικόνα

:lol:
.
Λοξίας έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 13:20
EKPLIKTIKOS έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 13:10 Είμαστε σίγουροι ότι η αύξηση πτυχιούχων θα έχει ως αποτέλεσμα λιγότερους βλάκες αντί για τον ίδιο ακριβώς αριθμό βλακων, απλά με πτυχίο;
Καθόλου σίγουροι..
Ο 2ος νόμος του καθηγητή Τσιπόλα, λέει πως όχι!
Νόμος 2. Η πιθανότητα να είναι κάποιος ηλίθιος δεν έχει να κάνει με κανένα άλλο από τα χαρακτηριστικά του.

Ο Τσιπόλα τονίζει πως στατιστικά η ηλιθιότητα παραμένει αναλλοίωτη σε ποσοστό σε όλους τους πληθυσμούς. Κάθε κατηγορία που μπορείτε να φανταστείτε (φύλλο, εθνικότητα, φυλή, μόρφωση, εισόδημα) έχει ένα συγκεκριμένο ποσοστό ηλίθιων. Υπάρχουν ηλίθιοι καθηγητές πανεπιστημίου. Υπάρχουν ηλίθιοι αρχηγοί κρατών στις συναντήσεις κορυφής στο Νταβός και ηλίθιοι διπλωμάτες στις συνελεύσεις του ΟΗΕ. Υπάρχουν ηλίθιοι σε κάθε κράτος στον πλανήτη Γη και είναι πολύ δύσκολο να πούμε πόσοι ακριβώς είναι.
Πηγή: http://harmful.cat-v.org/people/basic-l ... stupidity/

Λοξίας έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 13:40 Ε μα εκεί έγκειται και το πρόβλημα ρε συ klg, στην απουσία κριτικής σκέψης, είτε έχεις μεταπτυχιακό είτε απολυτήριο δημοτικού.

Και το σύστημα (δεν μου αρέσει αυτή η λέξη), επιθυμεί -γι' αυτό και προωθεί- "μορφωμένα" πρόβατα...
Έτσι νομίζω.
Ο Λοξιας απαντησε και με καλυπτει απολυτα και με τις τρεις αυτες τοποθετησεις του. Και η βλακεια ειναι ανικητη και ειναι κατανεμημενη σε ολα τα επιπεδα και το χειροτερο ολων, το συστημα θελει και προωθει προβατα. Δεν ειναι μονο ευθυνη του κοσμου αυτο το φαινομενο, μεριδιο στην ευθυνη εχουν και οι ειδημονες που ακομα και για τις μασκες, για παραδειγμα, αλλαζαν αποψεις καθε μερα για να καλυψουν την αδυναμια του συστηματος να καλυψει τις αναγκες μας. Θυμαστε τον Τσιοδρα αρχες του 20 που ελεγε οτι ειναι γριπουλα και να μην ανησυχουμε; Εαν εξαιρεσουμε τις ακραια ηλιθιες περιπτωσεις, εχω 2 γνωστους με θρομβοφιλια οπου οι οι γιατροι τους προτειναν να κανουν αντιθρομβωτικες ενεσεις και να κανουν το εμβολιο, αυτοι ομως φοβουνται, μπορει κανεις να τους κατηγορησει;

Αλλος συναδελφος μου εφοσον πιεσε την αδερφη του να κανει ο γιος της το εμβολιο σε ηλικια 13 ετων εχει καταληξει να τραβαει τα μαλια του γιατι ο πιτσιρικας απο τοτε ειναι χαλια, αρχικα δεν του εβρισκαν τιποτα, μετα του βρηκαν ελικοβακτηριδιο οπου τους ειπαν οτι ενεργοποιησε ο ιος και τωρα τελικα εμαθαν οτι εχει και λεμφαδενιτιδα και ξεκινανε νεο κυκλο εξετασεων για το παιδι εξακολουθει να νοιωθει χαλια. Ανηψια μου 27 ετων κατεληξε με ολιγοωρη παραλυση ακρων στο νοσοκομειο μετα απο την πρωτη δοση του αστρα ζενεκα. Σε αυτους τους ανθρωπους που ουτε αρνητες ειναι ουτε ηλιθιοι τι μπορουμε να πουμε; Εισαι μεσα στο στατιστικο δειγμα; 95% προστασια μας εταξαν αλλα τελικα η προστασια ειναι πολυ χαμηλοτερη. Οποτε οσο ακραια ηλιθιο ειναι αυτο που περιεγραψε ο φιλος Οττο, αλλο τοσο ακραια ηλιθιο ειναι να μην βλεπουμε οτι και απο την πλευρα των ειδικων δεν πηγαν ολα ζαχαρη και φερουν ευθυνη επισης.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Cecily Anne έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:37
Cecily Anne έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:20

Έλα τώρα σοβαρά μιλάς; Δηλαδή εσύ πχ στο πανεπιστήμιο δεν πετυχες καθηγητή να γεμίζει το αμφιθέατρο επιτηρητές και να μην κουνιέται φύλλο και καθηγητή να γίνεται στην εξέτασή του πανηγύρι; Κάνανε του πρώτου ποτέ κατάληψη;
Ιστολογια 2ου ετους..στο τελος εφαγε ξύλο και τελικά έφυγε, στην επομενη εξεταστικη πέρασαν λεφουσια.
Σε εμάς κανένας δεν έφαγε ποτέ ξύλο και μάλιστα τους σέβονταν άπαντες. Ο τύπος που έφαγε το ξύλο δεν κινήθηκε νομικά ε; Δεν τον ήθελαν για πολιτικούς λόγους οι συνάδελφοι; Δεν ήταν σε καλή κλίκα; Τί παίχτηκε; Σας χάλαγε την πιάτσα;
Εμένα; εγω το πέρασα κανονικα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

talaipwros έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:07 Το προβλημα στα ελληνικα σχολεία δεν ειναι η διδακτεα ύλη, αλλά η απειθαρχεία και η ατιμωρησία.
Κι εδώ ένα κλασικό δείγμα αυτού που έλεγα. Άτομο που η άποψή του δεν έχει να κάνει με κριτική σκέψη αλλά με ιδεολογία. Θα κάνει καλύτερο το εκπαιδευτικό σύστημα με ποδιές.

Αποτελεί έκπληξη ότι όταν φέρνει πηγή για κάτι είναι κάποιος ραντομάς απ' το τουίτερ, η Daily Mail, η Sun ή κάποιο άλλο μέσο για κατίνες;
Εσύ έχεις εμπειρία από πανεπιστήμιο στο νησί. Γιατί τα ίδια πάνω κάτω άτομα που δεν σέβονται τους χώρους των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων στην Ελλάδα δεν προχωρούν σε ανάλογες πράξεις στην Αγγλία; Κάποιος λόγος θα πρέπει να υπάρχει.
Το ίδιο ακριβώς ερώτημα έκανα κι εγώ. Και αφορούσε σε αλλαγή χώρου/συνήθειας/παραστάσεων/κλπ στην Ελλάδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:34
Η θεωρία του σπασμένου παράθυρου που έχει αναφερθεί σε άλλα θέματα, έχει ως κύριο χώρο εφαρμογής ΚΑΙ το εκπαιδευτικό σύστημα.

Οι ίδιοι ακριβώς φοιτητές, λειτουργούν τελείως διαφορετικά σε άλλους χώρους. Γιατί;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

έργο_μακέτο έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:33
Στύγιος έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:30
έργο_μακέτο έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 16:37 Θα έπρεπε να υπάρχουν μαθήματα φιλοσοφίας και προγραμματισμού Η/Υ από το δημοτικό κιόλας. Δεν εννοώ να μελετάνε Kant, η να τρέχουν αλγορίθμους στη C++. Εννοώ απλά πραγματάκια που θα βάλουν τα παιδιά σε μια διαδικασία λογικής σκέψης.
Ένα πράμα σε αναστοχασμό και αντεστραμμένο μάθημα σου λέει τίποτε;

Εμένα όχι κι ούτε θέλω να μάθω. :003:
Θέλεις όμως να κάνεις quote να πεις τη μαλακία σου. :lol:
:p4:
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

talaipwros έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:38

Δεν αναφέρομαι σε εσένα συγκεκριμένα, ήμαρτον, στον κόσμο γενικά της σχολής καθηγητές/μαθητές/πρόεδρος κλπ. Ρωτάω για ποιό λόγο έφυγε και δεν έκανε μηνύσεις;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:38

Το ίδιο ακριβώς ερώτημα έκανα κι εγώ. Και αφορούσε σε αλλαγή χώρου/συνήθειας/παραστάσεων/κλπ στην Ελλάδα.
Η θεωρία του σπασμένου παράθυρου που έχει αναφερθεί σε άλλα θέματα, έχει ως κύριο χώρο εφαρμογής ΚΑΙ το εκπαιδευτικό σύστημα.

Οι ίδιοι ακριβώς φοιτητές, λειτουργούν τελείως διαφορετικά σε άλλους χώρους. Γιατί;
Σας απάντησα παραπάνω. Γιατί εδώ μπορούν και τα κάνουν.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Cecily Anne έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:40
Δεν αναφέρομαι σε εσένα συγκεκριμένα, ήμαρτον, στον κόσμο γενικά της σχολής καθηγητές/μαθητές/πρόεδρος κλπ. Ρωτάω για ποιό λόγο έφυγε και δεν έκανε μηνύσεις;
Λογω ηλικιας, το ξύλο επιτάχυνε τις διαδικασίες. ( ο τυπος έμπαινε και εκανε μαθημα διαβάζοντας κειμενο με μεγεθυντικό φακο)
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

talaipwros έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:41
Cecily Anne έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:40

Λογω ηλικιας, το ξύλο επιτάχυνε τις διαδικασίες. ( ο τυπος έμπαινε και εκανε μαθημα διαβάζοντας κειμενο με μεγεθυντικό φακο)
Ε άρα δεν έφταιγε το σύστημα της εξέτασής του στην παρούσα. Αν ήταν νεότατος και το εφάρμοζε, θα τους έγραφε στα παπάρια του και θα συνέχιζε κανονικά να κάνει τη δουλειά του, όπως στη δική μου σχολή. Με την ίδια λογική που αν ΟΛΟΙ επιτέλους έκαναν σωστά τις εξετάσεις αμέσως αμέσως, χωρίς κόπο δυσκολεύεις ένα πτυχίο και αναγκάζεις τον άλλο να διαβάσει. :102:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Nostalgia έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:37
Λοξίας έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 13:11
klg έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 13:01 Ρωτά σοβαρά πώς θα νικήσουμε τη βλακεία;
Ναι, αλλά...

Εικόνα

.
Λοξίας έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 13:20
EKPLIKTIKOS έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 13:10 Είμαστε σίγουροι ότι η αύξηση πτυχιούχων θα έχει ως αποτέλεσμα λιγότερους βλάκες αντί για τον ίδιο ακριβώς αριθμό βλακων, απλά με πτυχίο;
Καθόλου σίγουροι..
Ο 2ος νόμος του καθηγητή Τσιπόλα, λέει πως όχι!
Νόμος 2. Η πιθανότητα να είναι κάποιος ηλίθιος δεν έχει να κάνει με κανένα άλλο από τα χαρακτηριστικά του.

Ο Τσιπόλα τονίζει πως στατιστικά η ηλιθιότητα παραμένει αναλλοίωτη σε ποσοστό σε όλους τους πληθυσμούς. Κάθε κατηγορία που μπορείτε να φανταστείτε (φύλλο, εθνικότητα, φυλή, μόρφωση, εισόδημα) έχει ένα συγκεκριμένο ποσοστό ηλίθιων. Υπάρχουν ηλίθιοι καθηγητές πανεπιστημίου. Υπάρχουν ηλίθιοι αρχηγοί κρατών στις συναντήσεις κορυφής στο Νταβός και ηλίθιοι διπλωμάτες στις συνελεύσεις του ΟΗΕ. Υπάρχουν ηλίθιοι σε κάθε κράτος στον πλανήτη Γη και είναι πολύ δύσκολο να πούμε πόσοι ακριβώς είναι.
Πηγή: http://harmful.cat-v.org/people/basic-l ... stupidity/

Λοξίας έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 13:40 Ε μα εκεί έγκειται και το πρόβλημα ρε συ klg, στην απουσία κριτικής σκέψης, είτε έχεις μεταπτυχιακό είτε απολυτήριο δημοτικού.

Και το σύστημα (δεν μου αρέσει αυτή η λέξη), επιθυμεί -γι' αυτό και προωθεί- "μορφωμένα" πρόβατα...
Έτσι νομίζω.
Ο Λοξιας απαντησε και με καλυπτει απολυτα και με τις τρεις αυτες τοποθετησεις του. Και η βλακεια ειναι ανικητη και ειναι κατανεμημενη σε ολα τα επιπεδα και το χειροτερο ολων, το συστημα θελει και προωθει προβατα. Δεν ειναι μονο ευθυνη του κοσμου αυτο το φαινομενο, μεριδιο στην ευθυνη εχουν και οι ειδημονες που ακομα και για τις μασκες, για παραδειγμα, αλλαζαν αποψεις καθε μερα για να καλυψουν την αδυναμια του συστηματος να καλυψει τις αναγκες μας. Θυμαστε τον Τσιοδρα αρχες του 20 που ελεγε οτι ειναι γριπουλα και να μην ανησυχουμε; Εαν εξαιρεσουμε τις ακραια ηλιθιες περιπτωσεις, εχω 2 γνωστους με θρομβοφιλια οπου οι οι γιατροι τους προτειναν να κανουν αντιθρομβωτικες ενεσεις και να κανουν το εμβολιο, αυτοι ομως φοβουνται, μπορει κανεις να τους κατηγορησει;

Αλλος συναδελφος μου εφοσον πιεσε την αδερφη του να κανει ο γιος της το εμβολιο σε ηλικια 13 ετων εχει καταληξει να τραβαει τα μαλια του γιατι ο πιτσιρικας απο τοτε ειναι χαλια, αρχικα δεν του εβρισκαν τιποτα, μετα του βρηκαν ελικοβακτηριδιο οπου τους ειπαν οτι ενεργοποιησε ο ιος και τωρα τελικα εμαθαν οτι εχει και λεμφαδενιτιδα και ξεκινανε νεο κυκλο εξετασεων για το παιδι εξακολουθει να νοιωθει χαλια. Ανηψια μου 27 ετων κατεληξε με ολιγοωρη παραλυση ακρων στο νοσοκομειο μετα απο την πρωτη δοση του αστρα ζενεκα. Σε αυτους τους ανθρωπους που ουτε αρνητες ειναι ουτε ηλιθιοι τι μπορουμε να πουμε; Εισαι μεσα στο στατιστικο δειγμα; 95% προστασια μας εταξαν αλλα τελικα η προστασια ειναι πολυ χαμηλοτερη. Οποτε οσο ακραια ηλιθιο ειναι αυτο που περιεγραψε ο φιλος Οττο, αλλο τοσο ακραια ηλιθιο ειναι να μην βλεπουμε οτι και απο την πλευρα των ειδικων δεν πηγαν ολα ζαχαρη και φερουν ευθυνη επισης.
Νομίζω ότι είναι φυσικό το να μην μπορούν να δώσουν οι ειδικοί απαντήσεις στις επιπτώσεις ενός ιού που δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, ενώ ο ιός μεταλλάσσεται.

Και πιστεύω ότι σ' αυτούς που φοβούνται και δεν παίρνουν το ρίσκο μέσω της στατιστικής επικινδυνότητας, το πιο λογικό είναι να κάνουν ένα τσεκάπ, γιατί ενίοτε αποκαλύπτονται προβλήματα, που μπορεί να εκδηλώνονται με το εμβόλιο αλλά ίσως ήταν ακόμη πιο επικίνδυνα με την νόσηση από το ρίαλ σταφ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Στην Ελλάδα δεν είναι θέμα σεβασμού των χώρων, είναι κάτι πολύ πιο πολύπλοκο και άσχετο με το νήμα. Η εύκολη απάντηση είναι ότι στην Αγγλία -και βασικά παντού- θα κληθείς να πληρώσεις τις ζημιές και κατά πάσα πιθανότητα θα αποβληθείς. Αλλά η ύπαρξη ποινών δεν σχετίζεται πάντα άμεσα με την αποτροπή. Δεν είναι ότι ακούς ποτέ για βανδαλισμούς σε πανεπιστήμια π.χ. στην Αγγλία και απλά οι βάνδαλοι τιμωρούνται. Ούτε τώρα συμβαίνει ούτε συνέβαινε ποτέ και διορθώθηκε με αυστηρά μέτρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Ναι ρε τύπε, σου φταίει το μορφωτικό επίπεδο του καθένα που δεν είχε την ευκολία να τον στείλουν στο εξωτερικό οι δικοί του και να αγοράσει πτυχίο, όπως εσύ.

Δεν φταίει καθόλου ότι μας κυβερνούν εξίσου βλάκες με αυτούς που κοροϊδεύεις και συνάμα είναι προδότες και βολεμένοι, που δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Cecily Anne έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:41

Σας απάντησα παραπάνω. Γιατί εδώ μπορούν και τα κάνουν.
Το ίδιο λέμε. :)

Και όχι, δεν κάνουν τα ίδια παντού, έχω καρατσεκαρισμένη προσωπική εικόνα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Ναι το είδα μόλις πάτησα υποβολή. Πολύ απλά δεν τους έπαιρνε εκεί για παλικαριές. Και προφανώς μπορεί να σε εμπνέει το περιβάλλον ή να σου δημιουργεί κάποιες αναστολές αλλά το κύριο κατά την γνώμη ήταν η γνώση της ύπαρξης συνεπειών. Δεν είναι ότι δεν έκαναν γκράφιτι πχ για να μην πέσουν στην υπόληψη των συμμαθητών τους. Ήταν γιατί γνώριζαν ότι δεν θα βρεθεί πανεπιστήμιο να τελειώσουν.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”