Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
στον τερματισμο να βαλουνε και μια εικονα της παναγιας να την φυλανε ολοι να ειναι πιο σιγουροι οτι θα μεταδωθει σε ολους να τελειωνουμε γρηγοροτερα. αργουμε...
Αν αποφασισουμε σαν κοινωνια να παμε σε ανοσια της αγελης με συνωστισμους παντου εγω ειμαι μεσα για το ρισκο. Αυτο που δεν μπορω ομως ειναι η υποκρισια, να συζητιουνται καθε εβδομαδα νεα αυστηρα μετρα, να αποτελουν προβλημα τα 3-4 τραπεζακια που βγαζει εξω η εστιαση και να μην αποτελουν προβλημα οι χιλιαδες αμασκωτοι που συνωστιστηκαν επι ωρες στο Μαραθωνιο στο δρομο και στις κερκιδες.
Αρίστος έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 06:51
Αν αποφασισουμε σαν κοινωνια να παμε σε ανοσια της αγελης με συνωστισμους παντου εγω ειμαι μεσα για το ρισκο. Αυτο που δεν μπορω ομως ειναι η υποκρισια, να συζητιουνται καθε εβδομαδα νεα αυστηρα μετρα, να αποτελουν προβλημα τα 3-4 τραπεζακια που βγαζει εξω η εστιαση και να μην αποτελουν προβλημα οι χιλιαδες αμασκωτοι που συνωστιστηκαν επι ωρες στο Μαραθωνιο στο δρομο και στις κερκιδες.
.
Ποια ανοσία αγέλης βρε μπαρμπαρίστο; Με εξαίρεση στο διάστημα Μαρτίου-Μαΐου του 2020 δεν υπάρχει κανένα μέτρο. Πρακτικά εφαρμόζεται ανοσία αγέλης η οποία μετά από 22 μήνες από την εμφάνιση του πρώτου κρούσματος έχει αποφέρει 800.000 και κάτι συνολικά κρούσματα, δηλαδή το 8% του πληθυσμού. Πότε θα πιάσουμε 80-85%; Το 2050;
Μια χαρά κολλάει και δεν έπρεπε να γίνει ούτε ο μαραθώνιος ούτε παρόμοιες εκδηλώσεις.
Και για να το πάω ένα βήμα πιο πέρα, έλεος με τέτοιες εκδηλώσεις μέσα στις πόλεις. Υπάρχουν ένα σωρό μέρη εκτός που μπορεί να γίνει χωρίς να προκαλείται κυκλοφοριακό έμφραγμα για να βγάλουν σελφι κάποιοι.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."