ΥΓ Αυτά ο Σκέρτσος το καλοκαίρι που υπήρχε χρονος τα έλεγε ? Γιατί κάτι μλκες εδω μέσα τα λέγαμε από το καλοκαίρι, και είναι βέβαιο πως δεν είμαστε πιο έξυπνοι από τον Σκέρτσο ... Και τωρα που τα λεει τι ? Ακόμα κι αν πειστουνε οι 60+ επειδη θα τους καλοπιασουμε θα προλαβει ο εμβολιασμος τους να αδειασει σε 24 ωρες το συστημα υγειας ή θα συνεχισουν να πεθαινουν 2-3 χιλιαρικα / μηνα ?
15:38, Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021
Χρησιμοποιώντας τη γλώσσα των αριθμών και των παραδειγμάτων, είπε (o Άκης Σκέρτσος) πως «σε όρους νοσηλειών ο εμβολιασμός ενός 70άρη ισοδυναμεί με τον εμβολιασμό 31 νεότερων ανθρώπων. Ή διαφορετικά, αν είχαμε καταφέρει σήμερα να είναι εμβολιασμένο αντί για το 80% το 95% των ηλικιών 60+, οι βαριές νοσηλείες στις ΜΕΘ θα ήταν περίπου 100 αντί για 480.
https://www.enikos.gr/politics/skertsos ... i/1707202/
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί με 70% του πληθυσμου εμβολιασμένο έχουμε μεγαλύτερη θνησιμότητα από πέρυσι;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- nik_killthemall
Re: Γιατί με 70% του πληθυσμου εμβολιασμένο έχουμε μεγαλύτερη θνησιμότητα από πέρυσι;
καλησπερεεεεεες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 14 Νοέμ 2021, 15:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Re: Γιατί με 70% του πληθυσμου εμβολιασμένο έχουμε μεγαλύτερη θνησιμότητα από πέρυσι;
επικληση πολιτικου όταν μας βολευει.
Εμβολιασου βρε ψεκα
Εμβολιασου βρε ψεκα
- nik_killthemall
Το ψεκας παει στον Σκερτσο υποθετω που λεει τετοια πραγματα ...
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Εγώ απλώς έγραψα ότι ο συγκεκριμένος νόμος του οποίου ζήτησες την εφαρμογή, εφαρμόζεται ήδη. Και ότι αν το κράτος ήθελε όντως να εφαρμόσει την υποχρεωτικότητα σε κάποιες ηλικιακές ομάδες, θα το είχε προσδιορίσει σαφώς στο νόμο, χωρίς να μπαίνει στη διαδικασία της κατ' εξαίρεσιν αποδοχής της α ή βου ερμηνείας.nik_killthemall έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 15:37Οπως ειπα, ολα τα υπολοιπα ειναι λιγο περιττα ...ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 15:22nik_killthemall έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 14:29
ενας νομος ειναι ... ή τον εφαρμόζεις ή οχι, τα υπολοιπα ειναι περιττα νομιζω.![]()
Και που ακριβώς διαφέρει αυτό από την πρώτη μπολνταρισμένη πρόταση μου; Βλέπεις να αναφέρονται κάπου ηλικίες;
Αντιθέτως, το συγκεκριμένο φεκ αφορά κυρίως σε εργαζόμενους και όχι σε συνταξιούχους ή μεσήλικες και γέρους που συνεχίζουν να εργάζονται. Οι συγκεκριμένες ομάδες του πληθυσμού που επιλέγονται αφορούν κυρίως σε αντικείμενα εργασίας και όχι σε ηλικίες.
Και φυσικά η "υποχρεωτικότητα" παραμένει στο πλαίσιο της επιλογής.
- Απο που ακριβως προκυπτει ΚΑΙ οτι το φεκ αφορα ειδικα και μονο επαγγελματικες ομαδες, ΚΑΙ οτι το φεκ ΔΕΝ αφορα ηλικιακες ομαδες ? Νομιζω πως δεν προκυπτει απο πουθενα !![]()
Το φεκ λεει ξεκαθαρα πως το ποιες και επομενως το ποιο στοιχειο (επαγγελμα, ηλικια, χρωμα μαλλιων, χοληστερινη κλπ) θα συγκροτει την χ ομαδα πληθυσμου για υποχρεωτικο εμβολιασμο, θα ειναι κατι που θα το αποφασιζει ο Υπουργος Υγείας μετα από τη γνώμη του ΕΕΔΥ. Αυτος θα αποφασιζει αν το στοιχειο θα ειναι επαγγελμα, ηλικια, ευπαθεια κλπ.
- Υπαρχει εκει μια λεξη που προσπεραστηκε για κάποιον λόγο ...και εφοσον η λεξη αυτη υπαρχει εκει, αυτοματα χανεται η δυνατοτητα της επιλογης, δηλ. το να επιλεξει κανεις αν θελει υποχρεωτικοτητα ή αν δεν θελει (κατι που ειναι ετσι κι αλλιως ατοπο γιατι ετσι χανει τη σημασια της και η λεξη υποχρεωτικοτητα και αντικαθισταται σιωπηλα απο την λεξη προαιρετικα).
Η λεξη αυτη λοιπον είναι η λέξη "επιβάλλεται". Η υποχρεωτικοτητα λοιπον δεν επιλεγεται, επιβάλλεται.![]()
Μην περιττολογησουμε αλλο ... Ετσι κι αλλιως δεν διαφωνησα καπου στο οτι αν το κρατος δεν θελει να εφαρμοσει το νομο θα βρει ενα σωρο δικαιολογίες.
Και θα επαναλάβω ότι σαφώς αυτοί που θα ήθελαν πιο συγκεκριμένο προσδιορισμό υποχρεωτικότητας για τις μεγάλες ηλικίες, είναι οι εμβολιασμένοι και όχι οι ανεμβολίαστοι.
Εσύ ανήκεις στις εξαιρέσεις, που είναι κάθετοι σχετικώς με αυτό. Οι υπόλοιποι ανεμβολίαστοι, τι λένε αναφορικά με την επιβεβλημένη ή έμμεση υποχρεωτικότητα εμβολιασμών στους άνω των --- (συμπληρώνεται ο επιθυμητός αριθμός ετών) nik;
Μήπως προέχει ένας διάλογος μεταξύ των ανεμβολίαστων, πριν πετάξουν όλοι το μπαλάκι οπουδήποτε είναι μακριά από αυτούς;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- nik_killthemall
Όχι δεν νομιζω πως προέχει διάλογος μεταξύ ανεμβολίαστων για το αν θα εφαρμοστει ο νομος ... επισης δεν έχουμε να κανουμε με καποια απεργια που θα βρεθει λυση με διαλογο και συναινεση ... έχουμε να κάνουμε με τον κορονοϊο και τις ρατσιστικές του προτιμήσεις, και ο διαλογος με τον κορονοϊο για να ισοσκελιστεί ηλικιακα ειμαι σιγουρος πως δεν θα οδηγησει καπου ...ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 16:00Εγώ απλώς έγραψα ότι ο συγκεκριμένος νόμος του οποίου ζήτησες την εφαρμογή, εφαρμόζεται ήδη. Και ότι αν το κράτος ήθελε όντως να εφαρμόσει την υποχρεωτικότητα σε κάποιες ηλικιακές ομάδες, θα το είχε προσδιορίσει σαφώς στο νόμο, χωρίς να μπαίνει στη διαδικασία της κατ' εξαίρεσιν αποδοχής της α ή βου ερμηνείας.nik_killthemall έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 15:37Οπως ειπα, ολα τα υπολοιπα ειναι λιγο περιττα ...ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 15:22
![]()
Και που ακριβώς διαφέρει αυτό από την πρώτη μπολνταρισμένη πρόταση μου; Βλέπεις να αναφέρονται κάπου ηλικίες;
Αντιθέτως, το συγκεκριμένο φεκ αφορά κυρίως σε εργαζόμενους και όχι σε συνταξιούχους ή μεσήλικες και γέρους που συνεχίζουν να εργάζονται. Οι συγκεκριμένες ομάδες του πληθυσμού που επιλέγονται αφορούν κυρίως σε αντικείμενα εργασίας και όχι σε ηλικίες.
Και φυσικά η "υποχρεωτικότητα" παραμένει στο πλαίσιο της επιλογής.
- Απο που ακριβως προκυπτει ΚΑΙ οτι το φεκ αφορα ειδικα και μονο επαγγελματικες ομαδες, ΚΑΙ οτι το φεκ ΔΕΝ αφορα ηλικιακες ομαδες ? Νομιζω πως δεν προκυπτει απο πουθενα !![]()
Το φεκ λεει ξεκαθαρα πως το ποιες και επομενως το ποιο στοιχειο (επαγγελμα, ηλικια, χρωμα μαλλιων, χοληστερινη κλπ) θα συγκροτει την χ ομαδα πληθυσμου για υποχρεωτικο εμβολιασμο, θα ειναι κατι που θα το αποφασιζει ο Υπουργος Υγείας μετα από τη γνώμη του ΕΕΔΥ. Αυτος θα αποφασιζει αν το στοιχειο θα ειναι επαγγελμα, ηλικια, ευπαθεια κλπ.
- Υπαρχει εκει μια λεξη που προσπεραστηκε για κάποιον λόγο ...και εφοσον η λεξη αυτη υπαρχει εκει, αυτοματα χανεται η δυνατοτητα της επιλογης, δηλ. το να επιλεξει κανεις αν θελει υποχρεωτικοτητα ή αν δεν θελει (κατι που ειναι ετσι κι αλλιως ατοπο γιατι ετσι χανει τη σημασια της και η λεξη υποχρεωτικοτητα και αντικαθισταται σιωπηλα απο την λεξη προαιρετικα).
Η λεξη αυτη λοιπον είναι η λέξη "επιβάλλεται". Η υποχρεωτικοτητα λοιπον δεν επιλεγεται, επιβάλλεται.![]()
Μην περιττολογησουμε αλλο ... Ετσι κι αλλιως δεν διαφωνησα καπου στο οτι αν το κρατος δεν θελει να εφαρμοσει το νομο θα βρει ενα σωρο δικαιολογίες.
Και θα επαναλάβω ότι σαφώς αυτοί που θα ήθελαν πιο συγκεκριμένο προσδιορισμό υποχρεωτικότητας για τις μεγάλες ηλικίες, είναι οι εμβολιασμένοι και όχι οι ανεμβολίαστοι.
Εσύ ανήκεις στις εξαιρέσεις, που είναι κάθετοι σχετικώς με αυτό. Οι υπόλοιποι ανεμβολίαστοι, τι λένε αναφορικά με την επιβεβλημένη ή έμμεση υποχρεωτικότητα εμβολιασμών στους άνω των --- (συμπληρώνεται ο επιθυμητός αριθμός ετών) nik;
Μήπως προέχει ένας διάλογος μεταξύ των ανεμβολίαστων, πριν πετάξουν όλοι το μπαλάκι οπουδήποτε είναι μακριά από αυτούς;![]()
Ποιες εξαιρεσεις ρε Γαλη, εδω ζουμε το θεατρο του παραλογου και της ψευτοηθικης το πανηγυρι ...
εγω ειμαι μεγας ψεκ αρνητης και αντιεμβολιαστης, και ταυτοχρονα αυτα που λεω απο τον Ιουνιο τα επαναλαμβανει ο Σκερτσ 6 μηνες μετα γιατι ειναι χαζος και δεν τα ειχε σκεφτει προφανως, αλλα οχι γιατι ειναι λαμογιο του κερατα πολιτικαντης ... ενω ταυτοχρονα εγω σαν κραχτος αντιεμβολιαστης και ψεκ που ειμαι ζηταω αυτό που κανενας εμβολιαστης (και καθολου ψεκ προφανως ...
Αυτό ακριβώς λέω nik. Ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα εκληφθεί ως ρατσιστική πρακτική, που αντίκειται στις αρχές της δημοκρατίας και λοιπά μπλαμπλάnik_killthemall έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 16:11/b]
Όχι δεν νομιζω πως προέχει διάλογος μεταξύ ανεμβολίαστων για το αν θα εφαρμοστει ο νομος ... επισης δεν έχουμε να κανουμε με καποια απεργια που θα βρεθει λυση με διαλογο και συναινεση ... έχουμε να κάνουμε με τον κορονοϊο και τις ρατσιστικές του προτιμήσεις, και ο διαλογος με τον κορονοϊο για να ισοσκελιστεί ηλικιακα ειμαι σιγουρος πως δεν θα οδηγησει καπου ...
Ποιες εξαιρεσεις ρε Γαλη, εδω ζουμε το θεατρο του παραλογου και της ψευτοηθικης το πανηγυρι ...
εγω ειμαι μεγας ψεκ αρνητης και αντιεμβολιαστης, και ταυτοχρονα αυτα που λεω απο τον Ιουνιο τα επαναλαμβανει ο Σκερτσ 6 μηνες μετα γιατι ειναι χαζος και δεν τα ειχε σκεφτει προφανως, αλλα οχι γιατι ειναι λαμογιο του κερατα πολιτικαντης ... ενω ταυτοχρονα εγω σαν κραχτος αντιεμβολιαστης και ψεκ που ειμαι ζηταω αυτό που κανενας εμβολιαστης (και καθολου ψεκ προφανως ...) δεν εχει ζητησει ως τωρα, δηλ. να εφαρμοστει νομος υποχρεωτικοτητας του εμβολιασμου ...
Με λίγα λόγια οι αντιδράσεις/ενστάσεις των αντιεμβολιαστών/ανεμβολίαστων παίζουν στο ίδιο ακριβώς πλαίσιο του "δικαιωματισμού" με τον οποίο δηλώνουν αντίθετοι στα άλλα περιφερειακά.
Και ακριβώς γι' αυτό είναι ένα μπούμερανγκ, που επιστρέφει τόσο στην κυβέρνηση όσο και στη μεγάλη μάζα των ανεμβολίαστων λόγω "αρχής".
ΥΓ. Κατά τα άλλα, δεν σε έχω χαρακτηρίσει ποτέ ψεκ και το ξέρεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 16:24
Με λίγα λόγια οι αντιδράσεις/ενστάσεις των αντιεμβολιαστών/ανεμβολίαστων παίζουν στο ίδιο ακριβώς πλαίσιο του "δικαιωματισμού" με τον οποίο δηλώνουν αντίθετοι στα άλλα περιφερειακά.
Οχι. Αυτό είναι στερεότυπο. Τουλάχιστον οι μισοί ανεμβολίαστοι είναι θρήσκοι και αβγά. Οχι δικαωμάτιστερς.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Τώρα τα λέει ο Σκέρτσος όσα γράφουμε καιρό.
Επειδή θα πω κάτι μακάβριο, θα αναφέρω εμένα ως ένα φανταστικό παράδειγμα.
Έστω ότι είμαι 38 ετών, 1.80 και 160 κιλά.
Το εμβόλιο πρέπει να το κάνω ΣΗΜΕΡΑ για ατομική μου προστασία.
Αν δεν το κάνω, το ρισκάρω πολύ αλλά αυτό δεν νοιάζει εσάς, δεν σας επηρεάζει αφού δεν γνωριζόμαστε αλλά ούτε επιδρά στις δραστηριότητες σας.
Όμως οι άνω των 50 ετών που δεν το κάνουν πάλι και δεν προστατεύουν τον εαυτό τους και έμμεσα επηρεάζουν τις δραστηριότητες σας γιατί απασχολούν το σύστημα κατά 90%.
Εγώ ως απερίσκεπτος έναντι του εαυτού μου, το απασχολώ στο 10%.
Επειδή θα πω κάτι μακάβριο, θα αναφέρω εμένα ως ένα φανταστικό παράδειγμα.
Έστω ότι είμαι 38 ετών, 1.80 και 160 κιλά.
Το εμβόλιο πρέπει να το κάνω ΣΗΜΕΡΑ για ατομική μου προστασία.
Αν δεν το κάνω, το ρισκάρω πολύ αλλά αυτό δεν νοιάζει εσάς, δεν σας επηρεάζει αφού δεν γνωριζόμαστε αλλά ούτε επιδρά στις δραστηριότητες σας.
Όμως οι άνω των 50 ετών που δεν το κάνουν πάλι και δεν προστατεύουν τον εαυτό τους και έμμεσα επηρεάζουν τις δραστηριότητες σας γιατί απασχολούν το σύστημα κατά 90%.
Εγώ ως απερίσκεπτος έναντι του εαυτού μου, το απασχολώ στο 10%.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Δεν ειναι ενα το εμβολιο για να το κανουμε και να ξεμπερδευουμε, ειναι πακετο διαρκων εμβολιων που πρεπει να επαναλαμβανονται καθε 4-6 μηνες. Συνεπώς οι οποιες αμεσες σοβαρες παρενεργειες αλλα και οι αγνωστες μακροπροθεσμες ανεβαινουν εκθετικα αν πιχι καποιος κανει 12 εμβολια σε 4 χρονια οπως ειπε ο Βασιλακοπουλος.
.
.
Μα αυτό ακριβώς έγραψα.AlienWay έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 16:34ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 16:24
Οχι. Αυτό είναι στερεότυπο. Τουλάχιστον οι μισοί ανεμβολίαστοι είναι θρήσκοι και αβγά. Οχι δικαωμάτιστερς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αρίστος έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 16:49 Δεν ειναι ενα το εμβολιο για να το κανουμε και να ξεμπερδευουμε, ειναι πακετο διαρκων εμβολιων που πρεπει να επαναλαμβανονται καθε 4-6 μηνες. Συνεπώς οι οποιες αμεσες σοβαρες παρενεργειες αλλα και οι αγνωστες μακροπροθεσμες ανεβαινουν εκθετικα αν πιχι καποιος κανει 12 εμβολια σε 4 χρονια οπως ειπε ο Βασιλακοπουλος.
.
Δηλαδή δεν κάνατε την πρώτη δόση γιατί φοβάστε την έκθεση στην 12η;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- nik_killthemall
για ποιο λογο γιοχι απο τη στιγμη που αναφερεσαι σε ομοειδεις ηλικιακες κατηγοριες ?Yochanan έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 15:16 για αυτο που λες ειδικα νικ για το οτι αλλαζει το ποσο μεγαλυτερο ειναι (χ2,χ3,κλπ) αναλογα με ηλικιακη ομαδα πρπεπει να διες και το μορταλιτι ρεητ ανα ηλικια πριν απο ολα. σε 2 μηνες
ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 20:09Αρίστος έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 16:49 Δεν ειναι ενα το εμβολιο για να το κανουμε και να ξεμπερδευουμε, ειναι πακετο διαρκων εμβολιων που πρεπει να επαναλαμβανονται καθε 4-6 μηνες. Συνεπώς οι οποιες αμεσες σοβαρες παρενεργειες αλλα και οι αγνωστες μακροπροθεσμες ανεβαινουν εκθετικα αν πιχι καποιος κανει 12 εμβολια σε 4 χρονια οπως ειπε ο Βασιλακοπουλος.
.![]()
Δηλαδή δεν κάνατε την πρώτη δόση γιατί φοβάστε την έκθεση στην 12η;
Εξαρχης ειχαν πει οτι η διαρκεια ειναι 6-8 μηνες και οτι πιθανοτατα θα χρειαστουν επαναληπτικες. Συνεπως ειχαμε προιδεαστει για το εργο του να γινουμε δια βιου πελατες του Κτινιατρ.
.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
συμφωνεις με τον υποχρεωτικο εμβολιασμο ναι η οχι?ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 16:24Αυτό ακριβώς λέω nik. Ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα εκληφθεί ως ρατσιστική πρακτική, που αντίκειται στις αρχές της δημοκρατίας και λοιπά μπλαμπλάnik_killthemall έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 16:11/b]
Όχι δεν νομιζω πως προέχει διάλογος μεταξύ ανεμβολίαστων για το αν θα εφαρμοστει ο νομος ... επισης δεν έχουμε να κανουμε με καποια απεργια που θα βρεθει λυση με διαλογο και συναινεση ... έχουμε να κάνουμε με τον κορονοϊο και τις ρατσιστικές του προτιμήσεις, και ο διαλογος με τον κορονοϊο για να ισοσκελιστεί ηλικιακα ειμαι σιγουρος πως δεν θα οδηγησει καπου ...
εγω ειμαι μεγας ψεκ αρνητης και αντιεμβολιαστης, και ταυτοχρονα αυτα που λεω απο τον Ιουνιο τα επαναλαμβανει ο Σκερτσ 6 μηνες μετα γιατι ειναι χαζος και δεν τα ειχε σκεφτει προφανως, αλλα οχι γιατι ειναι λαμογιο του κερατα πολιτικαντης ... ενω ταυτοχρονα εγω σαν κραχτος αντιεμβολιαστης και ψεκ που ειμαι ζηταω αυτό που κανενας εμβολιαστης (και καθολου ψεκ προφανως ...) δεν εχει ζητησει ως τωρα, δηλ. να εφαρμοστει νομος υποχρεωτικοτητας του εμβολιασμου ...
Και ακριβώς γι' αυτό είναι ένα μπούμερανγκ, που επιστρέφει τόσο στην κυβέρνηση όσο και στη μεγάλη μάζα των ανεμβολίαστων λόγω "αρχής".
ΥΓ. Κατά τα άλλα, δεν σε έχω χαρακτηρίσει ποτέ ψεκ και το ξέρεις.
- hellegennes
Δεν είναι αυτή η λογική, είναι η λογική ότι υπάρχει ένα όριο στα μέτρα που θα λάβεις. Πάντα υπάρχει ένα όριο. Κανένα πηγάδι δεν είναι χωρίς πάτο. Υπάρχει ένα όριο (ηλικιακό σ' αυτήν την περίπτωση) πέρα από το οποίο είναι ασύμφορη η εφαρμογή του όποιου πράγματος εφαρμόζεις.EKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 13:43 Oλοι οι ενήλικες οφείλουμε να εμβολιαστουμε για να συμβάλουμε ενεργά στην αποσυμφόρηση του ΕΣΥ, καθώς και για εμάς τους 30αρηδες η πιθανότητα νοσηλείας περιορίζεται με τον εμβολιασμό. Και χωρίς αμφιβολία η πρόταση για εμβολιασμο όλων των ενηλίκων είναι πρακτικά η άποψη που έχουν και οι ειδικοί στο 99.9%.
Η λογική του "δεν κάνω εγώ τη μεγαλύτερη ζημιά αλλά οι αλλοι" είναι με συγχωρείτε που θα το πω προφασεις εν αμαρτιαις και δεν απέχει καθόλου από τη λογική "ρε κωλομπατσε γιατί με γράφεις που έχω βγάλει τον καταλύτη από το αμάξι χαρίζοντας απλόχερα τον καρκίνο στους συμπολίτες μου, εγώ είμαι το πρόβλημα δηλαδή; έχεις πάει να δεις τα καυσαέρια στην ΔΕΗ Πτολεμαΐδας;"
Αλλιώς μην οδηγείς*, γιατί αυξάνεται η πιθανότητα να χρειαστείς νοσηλεία (χτυπάω ξύλο). Όπως βλέπεις την ανάγκη να οδηγήσεις ως υπεράνω του ρίσκου νοσηλείας, έτσι συμβαίνει και με τον εμβολιασμό. Βρίσκω το ρίσκο νοσηλείας μου λιγότερο ουσιώδες από την διαφύλαξη πως δεν θα έχω βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες παρενέργειες από τον εμβολιασμό.
Επιπροσθέτως, όλη αυτή η προσπάθεια να εμβολιαστούν άπαντες οι ενήλικες αποπροσανατολίζει την στρατηγική εμβολιασμού από τον στόχο να εμβολιαστούν πάση θυσία οι ομάδες που κινδυνεύουν περισσότερο. Δεν είναι δυνατόν να παίξει μπάλα η στρατηγική σε όλον τον ενήλικο πληθυσμό ανά 4-6 μήνες.
* επίσης μην οδηγείς γιατί εκπέμπεις CO2.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση