Τραβα τσιμπησου, μην το ρισκαρεις. Θες να βρεθεις με ενα σωληνα μεσα στο λαιμο και να χεζεσαι στο κρεβατι;perseus έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 09:55Οχι γιατι?Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 09:49Φοβόμαστε;perseus έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 09:45
Η σύζυγος,τα αλλα μελη?
Ερχόσουν σε τοσο στενη επαφη με τον μικρο οπως η μαμα του?
Αν θελεις απάντησε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll: ποιοι κόλλησαν κορωνοϊο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Υδράργυρος
Re: Poll: ποιοι κόλλησαν κορωνοϊο
- Υδράργυρος
Περαστικαnick έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 08:25Ηταν ο 7χρονος γιος θετικος και τουλάχιστον αλλα δυο παιδια στην τάξη του. Εκανε 3 μέρες 38-38.5, μετα έπιασε εμενα.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Ποτε δεν ρισκαρωΥδράργυρος έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 11:17Τραβα τσιμπησου, μην το ρισκαρεις. Θες να βρεθεις με ενα σωληνα μεσα στο λαιμο και να χεζεσαι στο κρεβατι;
Άρα είσαι πλήρως εμβολιασμένος από 26/6.nick έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 10:40Η σύζυγος κατι πονοκεφαλους αλλα αρνητική. Ολοι μεσα στο σπιτι.
1/5 η πρωτη και 26/6 η δευτερη στο uk.
Οκ.
- perseus
Οχι βεβαια ταγαρι ειναι απο 26/6 +21 ημέρεςstavmanr έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 12:15Άρα είσαι πλήρως εμβολιασμένος από 26/6.
Οκ.
Μεχρι και εσυ μπερδεύτηκες .
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Αυτοπεποιθησις και σιγουριά.perseus έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 11:18Ποτε δεν ρισκαρωΥδράργυρος έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 11:17Τραβα τσιμπησου, μην το ρισκαρεις. Θες να βρεθεις με ενα σωληνα μεσα στο λαιμο και να χεζεσαι στο κρεβατι;
Κοινό χαρακτηριστικό όλων των ηλ....Ευφυών ανθρώπων!
Εύγε.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Σωστά.perseus έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 12:22Οχι βεβαια ταγαρι ειναι απο 26/6 +21 ημέρες
Μεχρι και εσυ μπερδεύτηκες .
Ρωτάς αν έχουμε νοσήσει στο νήμα άρα έπρεπε να είναι οι επιλογές ναι η οχι..
τι σχέση έχει ο εμβολιασμός με αυτό που ρωτάς..
δλδ έλεος πρόκειται για απόρρητο προσωπικό δεδομένο ιατρικής πράξης.
ατομική ευθύνη του καθενός αν έχει εμβολιαστεί
όπως και λόγω ατομικής ευθύνης στην κάλπη έχουμε αυτήν την κυβέρνηση, η οποία τουλάχιστον δεν μας είπε να πιούμε χλωρίνη.
Κούρασε πια αυτός ο εμφύλιος ανάμεσα στους εμβολιασμένους η μη..
(όχι θα έβαζα αν υπήρχε δεν έχω νοσήσει)
δλδ έλεος πρόκειται για απόρρητο προσωπικό δεδομένο ιατρικής πράξης.
ατομική ευθύνη του καθενός αν έχει εμβολιαστεί
όπως και λόγω ατομικής ευθύνης στην κάλπη έχουμε αυτήν την κυβέρνηση, η οποία τουλάχιστον δεν μας είπε να πιούμε χλωρίνη.
Κούρασε πια αυτός ο εμφύλιος ανάμεσα στους εμβολιασμένους η μη..
(όχι θα έβαζα αν υπήρχε δεν έχω νοσήσει)
- perseus
Εσυ εκανες εμβολιο ,αν ναι πότε?Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 12:25Αυτοπεποιθησις και σιγουριά.perseus έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 11:18Ποτε δεν ρισκαρωΥδράργυρος έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 11:17
Τραβα τσιμπησου, μην το ρισκαρεις. Θες να βρεθεις με ενα σωληνα μεσα στο λαιμο και να χεζεσαι στο κρεβατι;
Εύγε.
Πλήρως εμβολιασμένος ο πατήρ.Τον Mάιο είχε κάνει τη 2η δόση της Πφάιζερ και στο 5μηνο μάλλον βγήκε τζούφιο το εμβόλιο.perseus έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 08:14Τον μπαμπα γιατι δεν τον εμβολιασες? Εγω την μανα μου την τελειωσα 8/2Στύγιος έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 19:07 Ρε παπάρα Περσέα γω κι η αδερφή μου κολλήσαμε,παρά τις μάσκες και τα αντισηπτικά, γιατί πηγαίναμε στο πατρικό και φροντίζαμε τη μάνα μου που είναι κατάκοιτη και κόλλησε απ' τον πατέρα μου.
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Τι προσωπικό δεδομένο λες, αφού όπου πας πρέπει να δηλώσεις ότι έκανες το εμβολιοΕλ_ρία έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 12:55 Ρωτάς αν έχουμε νοσήσει στο νήμα άρα έπρεπε να είναι οι επιλογές ναι η οχι..
δλδ έλεος πρόκειται για απόρρητο προσωπικό δεδομένο ιατρικής πράξης.![]()
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
- hellegennes
Δεν έχω βρει μαγαζί που να σερβίρει όλα τα ουίσκια που έχω. Τουλάχιστον όχι τα αγαπημένα μου. Έχει κάποια εξιδεικευμένα μπαρ, αλλά α) είναι ακριβά και κανείς δεν έρχεται μαζί μου και β) δεν είμαι τόσο πορωμένος για να πάω σε whiskey club.Ερμής έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 09:48hellegennes έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 18:40 να αράξω σπίτι και να πιω το ουίσκι μου που δεν σερβίρει κανένα μαγαζί στην πόλη.
![]()
![]()
![]()
Ναι σωστά ξέχασα οτι μένεις επαρχεία μόρτη
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Για το μπουστερ ρωτα τον,γιατι εχει ερθει η ωρα του και μαλλον κανει την κοτα.perseus έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 12:55Εσυ εκανες εμβολιο ,αν ναι πότε?Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 12:25Αυτοπεποιθησις και σιγουριά.
Εύγε.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- hellegennes
Περαστικά, αγορίνα.nick έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 07:43 Ειμαι εδω και τρεις μέρες θετικός. Σταθερα 37.3 και ζαλάδα. Εκανα αστραζενεκα το μαιο, 40 ετών.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
οταν παραθετεις κατι μην κοβεις την αρχικη απαντηση .....αν εσυ απο αυτο που εγραψα καταλαβες αυτο, μπραβο σου!Citroenakias έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 16:17Τι προσωπικό δεδομένο λες, αφού όπου πας πρέπει να δηλώσεις ότι έκανες το εμβολιοΕλ_ρία έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 12:55 Ρωτάς αν έχουμε νοσήσει στο νήμα άρα έπρεπε να είναι οι επιλογές ναι η οχι..
δλδ έλεος πρόκειται για απόρρητο προσωπικό δεδομένο ιατρικής πράξης.![]()
Οτι κανει η κυβερνηση δεν με αφορα ουτε που το δειχνεις εσυ. Ειπα την αποψη μου και σιγουρα ειμαι απολυτη σε αυτην τωρα το τι και πως ειναι αλλο θεμα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 108 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 2 Απαντήσεις