!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll: ποιοι κόλλησαν κορωνοϊο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Poll: ποιοι κόλλησαν κορωνοϊο
Κόλλησα κορωνοιο στις 27 Απριλίου, πριν προλάβω να εμβολιαστώ. Τηρούσαμε οικογενειακώς όλα τα μέτρα, αλλα μία θεία μου έμενε μαζί μας για έναν μήνα. Χωρίς να το ξέρουμε, είδε κάποιες φίλες της, το κόλλησε, και μας το μετέδωσε.
Για να δουν μερικοί την δύναμη του εμβολίου. Η μάνα μου και η θεία μου είναι δίδυμες, και οι δύο 73 χρονών. Η μάνα μου εμβολιάστηκε 6 μέρες νωρίτερα από την θεία μου, και παρόλο που κόλλησε κορωνοιο, δεν είχε κανένα σύμπτωμα εκτός από δέκατα για ένα βράδυ. Ούτε βήχα, ούτε τίποτα.
Η θεία μου το κόλλησε την πρώτη μέρα του εμβολίου, και νόσησε 4 μέρες μετά, βαρύτατα, αλλά δεν χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο.
Εγώ το κόλλησα τελευταίος, και ήμουν τάβλα στο κρεβάτι για 2 εβδομάδες. Είμαι 28 χρόνων και αθλητικός. Μου έχει αφήσει κουσούρι και παίρνω εισπνεόμενη κορτιζόνη για να αναπνέω καλύτερα...
Για να δουν μερικοί την δύναμη του εμβολίου. Η μάνα μου και η θεία μου είναι δίδυμες, και οι δύο 73 χρονών. Η μάνα μου εμβολιάστηκε 6 μέρες νωρίτερα από την θεία μου, και παρόλο που κόλλησε κορωνοιο, δεν είχε κανένα σύμπτωμα εκτός από δέκατα για ένα βράδυ. Ούτε βήχα, ούτε τίποτα.
Η θεία μου το κόλλησε την πρώτη μέρα του εμβολίου, και νόσησε 4 μέρες μετά, βαρύτατα, αλλά δεν χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο.
Εγώ το κόλλησα τελευταίος, και ήμουν τάβλα στο κρεβάτι για 2 εβδομάδες. Είμαι 28 χρόνων και αθλητικός. Μου έχει αφήσει κουσούρι και παίρνω εισπνεόμενη κορτιζόνη για να αναπνέω καλύτερα...
3 λουκετα λιγοτερα στη μαγευτικη συμπρωτευουσαΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 18:44Ναι θα βγω σε λιγο.hellegennes έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 18:40Μεγάλη ζημιά που δεν μπορώ να βγω χειμωνιάτικα για καφέ σε μαγαζί και περιορίζομαι να δω τους φίλους μου στα σπίτια μας. Δεν ξέρεις πόσο στενοχωριέμαι που αναγκάζομαι να αράξω σπίτι και να πιω το ουίσκι μου που δεν σερβίρει κανένα μαγαζί στην πόλη. Είμαι έτοιμος να κλάψω.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 18:21
Τότε που μιλήσατε με το στρειδι; φίλος σου και βγήκατε για καφέ;
Α ξέχασα, δε μπορείς.
Εσύ βγαίνεις καθόλου για να στηρίξεις την άποψή σου για την κοινωνική αλληλεγγύη, τώρα που οι επιχειρήσεις εστίασης είναι σε μαύρα χάλια και περιμένουν από εσάς να τους αφήσετε κάνα φράγκο;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Υδράργυρος
Μην το ρισκαρετε
Κι εγώ βγήκα να ψωνίσω κάτι για τα γκομπιούτερ , κάτι αναλώσιμα , "πράσινος" παντού ΑΛΛΑ δεν ξαναπάω έξω σε συνωστισμό και σε μαγαζιά. Οι Λαρσαίοι είναι "στον πούτσο τους όλα" : η οικτρή αλήθεια.
Το αναπαράγω για να το δουν ξανά οι αντεμβολιαστέςΠολίτης έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 18:47 Κόλλησα κορωνοιο στις 27 Απριλίου, πριν προλάβω να εμβολιαστώ. Τηρούσαμε οικογενειακώς όλα τα μέτρα, αλλα μία θεία μου έμενε μαζί μας για έναν μήνα. Χωρίς να το ξέρουμε, είδε κάποιες φίλες της, το κόλλησε, και μας το μετέδωσε.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
αργησες τωρα εισαι νεοανεμβολιαστος,οριστε κυριοι ποιο διασπειρουν τον ιο.Chainis έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 18:27 Τον περασμένο χειμώνα είχα κρυώσει, δέκατα, βήχας τέτοια.
Έκανα ράπιντ, αρνητικό.
Πριν κάνα δίμηνο κολησαν η αδελφή μου και η κόρη μου καπάκι, έκανα πρώτα ράπιντ και μετά μοριακό αρνητικά και τα δύο.
Άρα μάλλον δεν το έχω περάσει.
Εμβολιασμένος από τον Μάιο, τέλος του μήνα πάω για 3η δόση.
- perseus
α.τι να δουμε ,οτι εφεραν εναν ανθρωπο να μεινει σπιτι τους εν μεσω πανδημιας ? για αυτο υπαρχει τοσο θανατικο λογω εξυπναδος.Chainis έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 18:58Το αναπαράγω για να το δουν ξανά οι αντεμβολιαστέςΠολίτης έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 18:47 Κόλλησα κορωνοιο στις 27 Απριλίου, πριν προλάβω να εμβολιαστώ. Τηρούσαμε οικογενειακώς όλα τα μέτρα, αλλα μία θεία μου έμενε μαζί μας για έναν μήνα. Χωρίς να το ξέρουμε, είδε κάποιες φίλες της, το κόλλησε, και μας το μετέδωσε.
β. Ηταν καλα και μολις εκαναν το εμβολιο κοντεψαν να τα τιναξουν?
Ρε παπάρα Περσέα γω κι η αδερφή μου κολλήσαμε,παρά τις μάσκες και τα αντισηπτικά, γιατί πηγαίναμε στο πατρικό και φροντίζαμε τη μάνα μου που είναι κατάκοιτη και κόλλησε απ' τον πατέρα μου.
Αν δεν το έχεις πάρει είδηση δεν μπορείς να κλείσεις ραντεβού πριν κλείσεις 6μηνο από την τελευταία δόση κι εγώ το κλείνω 24/11.perseus έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 19:00αργησες τωρα εισαι νεοανεμβολιαστος,οριστε κυριοι ποιο διασπειρουν τον ιο.Chainis έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 18:27 Τον περασμένο χειμώνα είχα κρυώσει, δέκατα, βήχας τέτοια.
Έκανα ράπιντ, αρνητικό.
Πριν κάνα δίμηνο κολησαν η αδελφή μου και η κόρη μου καπάκι, έκανα πρώτα ράπιντ και μετά μοριακό αρνητικά και τα δύο.
Εσύ μην κάνεις ποτέ καμια δόση για να είσαι σίγουρος ότι δεν τον διασπείρεις.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Οι μάσκες, σε κλειστούς χώρους, παρέχουν μειωμένη προστασία όσο μεγαλώνει ο χρόνος παραμονής σε εκείνους. Πρέπει να αλλάζουν πολύ συχνά για να διατηρήσουν κάποια σημαντική προστατευτική δράση.Στύγιος έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 19:07 Ρε παπάρα Περσέα γω κι η αδερφή μου κολλήσαμε,παρά τις μάσκες και τα αντισηπτικά, γιατί πηγαίναμε στο πατρικό και φροντίζαμε τη μάνα μου που είναι κατάκοιτη και κόλλησε απ' τον πατέρα μου.
Ο κλειστός χώρος, ειδικά αν δεν αερίζεται σοβαρά, είναι παγίδα νέφους σταγονιδίων από την αναπνοή.
Ειναι τα γνωστα breakthrough droplets που κανουν τη ζημια.Αλλα ειναι αρκετα σπανια.stavmanr έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 19:09Οι μάσκες, σε κλειστούς χώρους, παρέχουν μειωμένη προστασία όσο μεγαλώνει ο χρόνος παραμονής σε εκείνους. Πρέπει να αλλάζουν πολύ συχνά για να διατηρήσουν κάποια σημαντική προστατευτική δράση.Στύγιος έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 19:07 Ρε παπάρα Περσέα γω κι η αδερφή μου κολλήσαμε,παρά τις μάσκες και τα αντισηπτικά, γιατί πηγαίναμε στο πατρικό και φροντίζαμε τη μάνα μου που είναι κατάκοιτη και κόλλησε απ' τον πατέρα μου.
Ο κλειστός χώρος, ειδικά αν δεν αερίζεται σοβαρά, είναι παγίδα νέφους σταγονιδίων από την αναπνοή.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- perseus
Δεν ειμαι εγω ο"προστατευμενος" που ειμαι ελευθερος ,εσυ εισαι.Chainis έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 19:08Αν δεν το έχεις πάρει είδηση δεν μπορείς να κλείσεις ραντεβού πριν κλείσεις 6μηνο από την τελευταία δόση κι εγώ το κλείνω 24/11.perseus έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 19:00αργησες τωρα εισαι νεοανεμβολιαστος,οριστε κυριοι ποιο διασπειρουν τον ιο.Chainis έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 18:27 Τον περασμένο χειμώνα είχα κρυώσει, δέκατα, βήχας τέτοια.
Έκανα ράπιντ, αρνητικό.
Εγω προσεχω για τον εαυτο μου και τους αλλους
εσυ κοβεις βολτες σε καφε και μπαρ με αλλους "εέυθερους"
Κάνε το εμβόλιο να μην σου τρέχουν τα σάλια.perseus έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 19:13Δεν ειμαι εγω ο"προστατευμενος" που ειμαι ελευθερος ,εσυ εισαι.Chainis έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 19:08Αν δεν το έχεις πάρει είδηση δεν μπορείς να κλείσεις ραντεβού πριν κλείσεις 6μηνο από την τελευταία δόση κι εγώ το κλείνω 24/11.perseus έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 19:00
αργησες τωρα εισαι νεοανεμβολιαστος,οριστε κυριοι ποιο διασπειρουν τον ιο.
Εγω προσεχω για τον εαυτο μου και τους αλλους
εσυ κοβεις βολτες σε καφε και μπαρ με αλλους "εέυθερους"
Μάργκαρετ Θάτσερ:
- hellegennes
Κι εγώ έχω δυο θείους πανομοιότυπους δίδυμους. Ο ένας ήταν σε ΜΕΘ για καιρό, ο άλλος το πέρασε ανώδυνα. Πέρυσι αυτά, πριν τα εμβόλια. Δεν βλέπω πώς απ' αυτό μπορείς να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα.Πολίτης έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 18:47 Για να δουν μερικοί την δύναμη του εμβολίου. Η μάνα μου και η θεία μου είναι δίδυμες, και οι δύο 73 χρονών. Η μάνα μου εμβολιάστηκε 6 μέρες νωρίτερα από την θεία μου, και παρόλο που κόλλησε κορωνοιο, δεν είχε κανένα σύμπτωμα εκτός από δέκατα για ένα βράδυ. Ούτε βήχα, ούτε τίποτα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 108 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 2 Απαντήσεις