Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
hellegennes έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 19:59
Αυτήν την στιγμή το γκάλοπ δείχνει 18% κρούσματα στους εμβολιασμένους και 23% στους ανεμβολίαστους.
Οκ
Εμβολιασμένος τρις και 50/50% να κόλλησα Αύγουστο του '20
Άρα;
"Δεν κόλλησα κορωνοϊό(;) και έχω εμβολιαστεί". Μετά τους εμβολιασμούς έχω έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα σε κλειστούς χώρους για να τους κάνω τεστ και δεν κόλλησα
.,
Έτσι κι αλλιώς, αν κόλλησες πριν τον εμβολιασμό σου δεν έχει σημασία γι' αυτό που μετράω μ' αυτό το γκάλοπ, δηλαδή πόσοι κόλλησαν μετά τον εμβολιασμό σε σχέση με το πόσοι κόλλησαν ανεμβολίαστοι.
Το συμπλήρωσα
.,
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος O I την 11 Νοέμ 2021, 20:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
stavmanr έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 20:26
Έλα. Εφάρμοσε τη στατιστική σου σε αυτό το στιγμιότυπο:
Δείξε στον Ekpliktikos, που ...δεν ξέρει από στατιστική, τί σημαίνει στατιστική.
Αν εσύ θες να κάνεις update κάθε 2 ποστ, be my guest.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
ST48410 έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 17:27
Ψήφισα "Δεν κόλλησα κορωνοϊό και έχω εμβολιαστεί" ωστόσο αρκετοί και ίσως κι εγώ μπορεί να τον έχουν περάσει και να μην το ξέρουν.
Στύγιος έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 19:07
Ρε παπάρα Περσέα γω κι η αδερφή μου κολλήσαμε,παρά τις μάσκες και τα αντισηπτικά, γιατί πηγαίναμε στο πατρικό και φροντίζαμε τη μάνα μου που είναι κατάκοιτη και κόλλησε απ' τον πατέρα μου.
Τον μπαμπα γιατι δεν τον εμβολιασες? Εγω την μανα μου την τελειωσα 8/2