Δεν με ενδιαφέρει η προίκα, μόνο η ηλικία και η εμφάνιση. Είμαι πολύ ρηχός.taliban έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 22:06Θες προίκα ;
Οι 3 είναι θηλυκά και η μια έχει παντοπωλείο .
Ψήνεσαι για προξενιό;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Ο πρώτος νεκρός
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Δεν αφορά τους πολίτες αυτό, αλλά τις αρχές που πρέπει να κάνουν έλεγχο.GoBack έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 22:05Προτεινεις να αντικατασταθει η φραση "ακολουθουμε παντα τις οδηγιες του γιατρου μας" απο την "ακολουθουμε παντα τις οδηγιες του γιατρου μας εκτος αν αυτος ειναι μαλακας;".Καλο σαν ιδεα αλλα δεν ξερω αν θα εχει το επιθυμητο αποτελεσμα.Otto Weininger έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 21:57 Κάποια στιγμή θα πρέπει να θιχτεί και το ευαίσθητο θέμα της ευθύνης των γιατρών στη πρωτοβάθμια σε ο,τι αφορά το υψηλό νούμερο θανάτων, οι οποίοι πραγματικά κάνουν ο,τι τους κατεβάσει η γκλάβα τους. Αζιθρομυκίνη, μοξιφλοξασίνη και δεξαμεθαζόνη εκτός ενδείξεων με μηδενικό όφελος (ή ακόμα και βλάβη) δίνουν και παίρνουν.
Συν όλες οι υπόλοιπες μαλακίες που γράφουν. Κάπου ώπα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Πως θα γινει ο ελεγχος στα εξωνοσοκομειακα περιστατικα;Επισης σε αυτο εδω εχει υπαρξει update;Otto Weininger έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 22:12Δεν αφορά τους πολίτες αυτό, αλλά τις αρχές που πρέπει να κάνουν έλεγχο.GoBack έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 22:05Προτεινεις να αντικατασταθει η φραση "ακολουθουμε παντα τις οδηγιες του γιατρου μας" απο την "ακολουθουμε παντα τις οδηγιες του γιατρου μας εκτος αν αυτος ειναι μαλακας;".Καλο σαν ιδεα αλλα δεν ξερω αν θα εχει το επιθυμητο αποτελεσμα.Otto Weininger έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 21:57 Κάποια στιγμή θα πρέπει να θιχτεί και το ευαίσθητο θέμα της ευθύνης των γιατρών στη πρωτοβάθμια σε ο,τι αφορά το υψηλό νούμερο θανάτων, οι οποίοι πραγματικά κάνουν ο,τι τους κατεβάσει η γκλάβα τους. Αζιθρομυκίνη, μοξιφλοξασίνη και δεξαμεθαζόνη εκτός ενδείξεων με μηδενικό όφελος (ή ακόμα και βλάβη) δίνουν και παίρνουν.
https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/ ... 210204.pdf
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoBack την 10 Νοέμ 2021, 22:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
γιατι απο το μυαλο τους βγαζουν ? δεν υπαρχουν συγκεκριμενες οδηγιες?Otto Weininger έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 21:57 Κάποια στιγμή θα πρέπει να θιχτεί και το ευαίσθητο θέμα της ευθύνης των γιατρών στη πρωτοβάθμια σε ο,τι αφορά το υψηλό νούμερο θανάτων, οι οποίοι πραγματικά κάνουν ο,τι τους κατεβάσει η γκλάβα τους. Αζιθρομυκίνη, μοξιφλοξασίνη και δεξαμεθαζόνη εκτός ενδείξεων με μηδενικό όφελος (ή ακόμα και βλάβη) δίνουν και παίρνουν.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
γιατι ρε ? εδω ολη η γειτονια του Σιντ πεθανε ανεμβολιαστη ,εγω που ζω σε μερος τιγκα σε γερονται να μην ξερω μερικους?
Για τους λυκους ελεγα,εννοειται οτι μαζευουμε εμβολιασμενους απο τους δρομους με τα καραperseus έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 22:20γιατι ρε ? εδω ολη η γειτονια του Σιντ πεθανε ανεμβολιαστη ,εγω που ζω σε μερος τιγκα σε γερονται να μην ξερω μερικους?
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τώρα φταίνε και οι γιατροί γιατί δεν δίνουν σωστά φάρμακα. Μόνο ο άνακτας Κούλης δεν φταίει σε τίποτε. Φταίνε λοιπόν για τα πολλά θύματα οι ψεκ αντιεμβολιαστές, οι κακοί αριστεροί, ο Πολάκης, ο Τσίπρας, οι γιατροί που δίνουν λάθος φάρμακα στην πρωτοβάθμια, ο κόσμος που δεν πάει νωρίς στο νοσοκομείο να μπει γρήγορα στη λίστα αναμονής για ΜΕΘ κτλ κτλ.
- hellegennes
Εδώ ο [user]Taliban[/user] έχει 9 γνωστά κρούσματα που μπήκαν ταυτόχρονα στο ίδιο σουπερμάρκετ να ψωνίσουν. Είχαν κάποια συνέλευση κρουσμάτων πιο πριν και αποφάσισαν να πάνε όλοι μαζί για ψώνια; Δεν γνωρίζω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Είμαι βέβαιος ότι σε όλα αυτά κάπου θα βρεθεί να φταίει και ο Biden, ίσως και ο Στάλιν.Arisvilla έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 22:30 Τώρα φταίνε και οι γιατροί γιατί δεν δίνουν σωστά φάρμακα. Μόνο ο άνακτας Κούλης δεν φταίει σε τίποτε. Φταίνε λοιπόν για τα πολλά θύματα οι ψεκ αντιεμβολιαστές, οι κακοί αριστεροί, ο Πολάκης, ο Τσίπρας, οι γιατροί που δίνουν λάθος φάρμακα στην πρωτοβάθμια, ο κόσμος που δεν πάει νωρίς στο νοσοκομείο να μπει γρήγορα στη λίστα αναμονής για ΜΕΘ κτλ κτλ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Ναι και ναι.perseus έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 22:19γιατι απο το μυαλο τους βγαζουν ? δεν υπαρχουν συγκεκριμενες οδηγιες?Otto Weininger έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 21:57 Κάποια στιγμή θα πρέπει να θιχτεί και το ευαίσθητο θέμα της ευθύνης των γιατρών στη πρωτοβάθμια σε ο,τι αφορά το υψηλό νούμερο θανάτων, οι οποίοι πραγματικά κάνουν ο,τι τους κατεβάσει η γκλάβα τους. Αζιθρομυκίνη, μοξιφλοξασίνη και δεξαμεθαζόνη εκτός ενδείξεων με μηδενικό όφελος (ή ακόμα και βλάβη) δίνουν και παίρνουν.
- Otto Weininger
- Otto Weininger
Έχεις κάποια διαφωνία πάνω σε αυτό που έγραψα;hellegennes έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 22:32Είμαι βέβαιος ότι σε όλα αυτά κάπου θα βρεθεί να φταίει και ο Biden, ίσως και ο Στάλιν.Arisvilla έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 22:30 Τώρα φταίνε και οι γιατροί γιατί δεν δίνουν σωστά φάρμακα. Μόνο ο άνακτας Κούλης δεν φταίει σε τίποτε. Φταίνε λοιπόν για τα πολλά θύματα οι ψεκ αντιεμβολιαστές, οι κακοί αριστεροί, ο Πολάκης, ο Τσίπρας, οι γιατροί που δίνουν λάθος φάρμακα στην πρωτοβάθμια, ο κόσμος που δεν πάει νωρίς στο νοσοκομείο να μπει γρήγορα στη λίστα αναμονής για ΜΕΘ κτλ κτλ.
Η δεξαμεθαζονη μπορεί όντως να δράσει βλαστικά στα πρωτα στάδια, αλλά οι αντιβιωσεις δεν παιζουν κ κανα ρόλο σε ότι αφορά τη θνητοτητα. Πλασιμπο.Otto Weininger έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 21:57 Κάποια στιγμή θα πρέπει να θιχτεί και το ευαίσθητο θέμα της ευθύνης των γιατρών στη πρωτοβάθμια σε ο,τι αφορά το υψηλό νούμερο θανάτων, οι οποίοι πραγματικά κάνουν ο,τι τους κατεβάσει η γκλάβα τους. Αζιθρομυκίνη, μοξιφλοξασίνη και δεξαμεθαζόνη εκτός ενδείξεων με μηδενικό όφελος (ή ακόμα και βλάβη) δίνουν και παίρνουν.
Να μην αναφερθούμε στην επίσημη οδηγία για κολχικινη που το μόνο που προσφερει είναι.... διαρροιες.
Πρακτικά δεν έχει πρωτοβαθμια ο κοβιντ. Αν τυχει κ έχει άκροαστικά (πολλες πνευμονιες κοβιντ δεν έχουν), τον στέλνεις νοσοκομείο για νοσηλεια. Αν δεις ταχυπνοια, τον στέλνεις νοσοκομείο. Την υποξυγοναιμια την βλεπεις κ μόνος σου στο μανταλάκι. Δεν είναι κ καμια υπέρ επιστήμη, ουτε μπορείς να προσφερεις κάτι ιδιαίτερο ως ιδιωτης
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Άμα δεν γνωρίζεις Ρωτάς.hellegennes έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 22:31 Εδώ ο [user]Taliban[/user] έχει 9 γνωστά κρούσματα που μπήκαν ταυτόχρονα στο ίδιο σουπερμάρκετ να ψωνίσουν. Είχαν κάποια συνέλευση κρουσμάτων πιο πριν και αποφάσισαν να πάνε όλοι μαζί για ψώνια; Δεν γνωρίζω.
Δεν βγάζεις πορίσματα.
Έτσι διαδίδεται ο ιός....
Που ακριβώς ζεις;
Στην Ελλάδα δεν υπάρχει Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας,
Το σύστημα είναι φουλ νοσοκομειακό.
Πρωτοβάθια made in greece είναι κυρίως
ο ιδιώτης γιατρός που είναι σχεδόν πάντα ειδικός, και ασχολείται κατά 99% με μη ειδικά θέματα (γενικής ιατρικής)
τα κέντρα υγείας/πεδυ που απλά συνταγογραφούν και παραπέμπουν
τα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου (που δεν αρκούν).
Οι γενικοί ιατροί, σε ένα τέτοιο μοντέλο, δεν εκπαιδεύονται, ή οι ευσυνείδητοι, δεν μπορούν να δουλέψουν.
Τώρα, επί της ουσίας,
έτσι δουλεύουν οι ιδιώτες ιατροί στην Ελλάδα
Πάρε αυτό και βλέπουμε.
Εκτός ενδείξεων και γιατί μπορούν, και γτι δίνει και ο δίπλα.
ο Έλληνας έχει μάθει στο "ματζούνι". Αυτό ξέρει, αυτό εμπιστεύεται.
Προτιμά δλδή το .. χάπι και τα μονοκλωνικά από το .. εμβόλιο.
Κανένας δεν του μίλησε για πρόληψη.
Ουσιαστικά,
κανένας δεν του μίλησε για ΥΓΕΙΑ (εμβόλια, τρόπος ζωής, υγεία στην εργασία, προληπτικές εξετάσεις, πρόληψη καρκίνου κλπ)
Το σύστημα είναι φουλ νοσοκομειακό.
Πρωτοβάθια made in greece είναι κυρίως
ο ιδιώτης γιατρός που είναι σχεδόν πάντα ειδικός, και ασχολείται κατά 99% με μη ειδικά θέματα (γενικής ιατρικής)
τα κέντρα υγείας/πεδυ που απλά συνταγογραφούν και παραπέμπουν
τα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου (που δεν αρκούν).
Οι γενικοί ιατροί, σε ένα τέτοιο μοντέλο, δεν εκπαιδεύονται, ή οι ευσυνείδητοι, δεν μπορούν να δουλέψουν.
Τώρα, επί της ουσίας,
έτσι δουλεύουν οι ιδιώτες ιατροί στην Ελλάδα
Πάρε αυτό και βλέπουμε.
Εκτός ενδείξεων και γιατί μπορούν, και γτι δίνει και ο δίπλα.
ο Έλληνας έχει μάθει στο "ματζούνι". Αυτό ξέρει, αυτό εμπιστεύεται.
Προτιμά δλδή το .. χάπι και τα μονοκλωνικά από το .. εμβόλιο.
Κανένας δεν του μίλησε για πρόληψη.
Ουσιαστικά,
κανένας δεν του μίλησε για ΥΓΕΙΑ (εμβόλια, τρόπος ζωής, υγεία στην εργασία, προληπτικές εξετάσεις, πρόληψη καρκίνου κλπ)
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1709 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 26 Απαντήσεις