!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αποκαλύψεις-φωτιά για τις σχέσεις του Φλώρου της Energa με την οικογένεια Μητσοτάκη

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Re: Αποκαλύψεις-φωτιά για τις σχέσεις του Φλώρου της Energa με την οικογένεια Μητσοτάκη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

foscilis έγραψε: 03 Σεπ 2018, 12:01 είχα καλή γνώμη για τον Πανούτσο μέχρι τα ξεφτιλίκια του στο γλίφεραλ.
Αρχιζεις να το χανεις νομιζω
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Αποκαλύψεις-φωτιά για τις σχέσεις του Φλώρου της Energa με την οικογένεια Μητσοτάκη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Χαοτικός έγραψε: 03 Σεπ 2018, 12:23 Τον ξανακλείνουν μέσα το πήρατε χαμπάρι; Τι έγινε δεν έφταιγε ο νόμος Παρασκεύοπουλου;
Έχεις μια πολύ οξυδερκή αντίληψη των πραγμάτων τύπου

-Καλημέρα Γιάννη.
-Σήμερα έσπειρα 19 κουκιά. Είχα 23 αλλά το ένα μου έπεσε από την τσέπη και τα άλλα τρία τα πέταξα εξοργισμένος στον Μήτσο όταν μου είπε στο καφενείο ότι ο Τσίπρας μας πούλησε αποξηραμένα φύκια για σανό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

vatraxos έγραψε: 03 Σεπ 2018, 12:28
Χαοτικός έγραψε: 03 Σεπ 2018, 12:23 Τον ξανακλείνουν μέσα το πήρατε χαμπάρι; Τι έγινε δεν έφταιγε ο νόμος Παρασκεύοπουλου;
Μεταξύ άλλων ναι. Η ευθύνη υπάρχει σε πολλά επίπεδα. Αν ο νόμος δεν έδινε τη δυνατότητα, δε θα το συζητούσαμε σήμερα. Αν το δικαστικό συμβούλιο δεν έκανε το αυτονόητο, να σηκώσουν το τηλέφωνο και να ρωτήσουν για τη γνησιότητα των γνωματεύσεων, δε θα το συζητούσαμε σήμερα. Αν το ίδιο συμβούλιο ερμήνευε το νόμο όπως άλλοι συνάδελφοί τους, απορρίπτοντας την αίτηση για αποφυλάκιση επειδή η αναπηρία υπερέβη το 67% αθροιστικά και όχι για ένα χωριστό πρόβλημα υγείας, πάλι δε θα το συζητούσαμε σήμερα.

Άρα ο νόμος δεν φταίει από μόνος του ή ήρθε για να κάνει κακό. Όλη η φασιστοδεξιά έκραζε, πιάνοντας ζητήματα αλλοδαπών εγκληματιών. Ο νόμος είχε προσωρινό χαρακτήρα και έπρεπε να αντιμετωπιστεί κάπως το υπεράριθμο των φυλακών (Βέβαια το σωστό θα ήταν να αποφυλακιστούν όλα τα χασικλάκια και πρεζάκια που πιάστηκαν για μικρονταλαβέρια, αλλά δεν είμαι στα δικαστικά και δεν ξέρω τι έγινε και πόσο εξυπηρέτησε τελικά ο νόμος.

Τελικά μάλλον καλό κάνει στο ΣΥΡΙΖΑ ο ντόρος που έγινε και βγαίνει και μάγκας τώρα που κίνησε διαδικασίες και ξανακλείνεται μέσα ο δεξιός εγκληματίας. (Γιατί δεν τον έχω να ψήφιζε και ΚΚΕ :003: )
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

vatraxos έγραψε: 03 Σεπ 2018, 12:25
nik_killthemall έγραψε: 03 Σεπ 2018, 12:18 :smt023

βάτραχε ασφαλώς και το κάθε κόμμα έχει τα παπαγαλάκια του κατ'όνομα δημοσιογράφους.
Επομένως, όταν ο Πανούτσος, αυτό το αθλητικογραφικό πουλέν της νεοφιλ δημοσιογραφίας γράφει για τον Μητσοτάκη ως εκφραστή του κέντρου και λίγους μηνες πριν τον αναφέρει ως εκφραστή της Δεξιάς (που κλείνει το μάτι στην ακροδεξιά με τη συγκατάθεσή του για τα συλαλλητήρια για το Μακεδονικό), δημιουργεί εντυπώσεις κατ' εντολή της Συγγρού.

Όταν αναφέρει ότι ο Φλώρος συνελήφθη επί των ημερών της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, ξεχνάει να μας πει ότι είχαν κάνει φτερά 240 εκ. ευρώ από τα χαράτσια που επιβάλλανε, τα οποία φρόντισαν να αφήσουν στη διαχείριση ιδιωτικών εταιριών αντί να τα διαχωρίσουν από την είσπραξη του αντιτίμου για το ρεύμα, με αποτέλεσμα να στρώσουν το χαλί για τη διασπάθισή τους και βέβαια, να μας παρουσιάζουν για κατόρθωμα και απόδειξη αδέκαστης συμπεριφοράς το γεγονός ότι ένα τέτοιο σκάνδαλο δεν έμεινε κρυφό. Δηλαδή, πώς ακριβώς μπορούσε να μείνει κρυφό;
Μαν αυτονόητα όσα λες.

Το θλιβερό ξεκινάει όταν ανοίγονται νήματα με "ειδήσεις-δημοσιογραφία" είτε από μπαξιμπάνηδες είτε από πανούτσους.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Σεπ 2018, 12:30

-Καλημέρα Γιάννη.
-Σήμερα έσπειρα 19 κουκιά. Είχα 23 αλλά το ένα μου έπεσε από την τσέπη και τα άλλα τρία τα πέταξα εξοργισμένος στον Μήτσο όταν μου είπε στο καφενείο ότι ο Τσίπρας μας πούλησε αποξηραμένα φύκια για σανό.
Όχι. Απλά είμαι αντιδεξιός και αντιφασίστας. Όχι τόσο ιδεολογικά αλλά περισσότερο συναισθηματικά. Δεν πρέπει να έχουν λόγο αυτοί οι άνθρωποι γιατί μόνο μίσος και απαξία βγάζουν για τη ζωή.
Το τι πουλάει ο Τσίπρας και ποιανού τα συμφέροντα κλπ κλπ άστα. Μια χαρά τα ξέρω. Απλά δεν είμαι πλέον στη φάση της ιδεολογικής; καθαρότητας και να με νοιάζει μόνο αυτό. Είναι άλλοι οι λόγοι που τα λέω υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.
θα τα έλεγα υπέρ του ΚΚΕ αλλά έχουμε ιστορικές εμπλοκές που είναι πολύ σημαντικές για μένα.
Η εξωκοινοβουλευτιή αριστερά μου τη σπάει τρελά - βλέπε καμένο εγκέφαλο Πέτρου Κωνσταντίνου - τη Ζωάρα γουστάρω αλλά δεν θα τρέξω με κανένα τέτοιο σχήμα που δεν έχει σαφή αντικαπιταλιστικό και επαναστατικό προσανατολισμό, οπότε 'Στηρίζουμε το ρεφορμισμό όπως το σχοινί στηρίζει τον κρεμασμένο".

Μια χαρά είναι η αντίληψη μου για τα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

ι.
Απλά είμαι αντιδεξιός και αντιφασίστας. Όχι τόσο ιδεολογικά αλλά περισσότερο συναισθηματικά. Δεν πρέπει να έχουν λόγο αυτοί οι άνθρωποι γιατί μόνο μίσος και απαξία βγάζουν για τη ζωή
.

Ψυχουλα εισαι ρε πουστη...
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

perseus έγραψε: 03 Σεπ 2018, 12:48 ι.
Απλά είμαι αντιδεξιός και αντιφασίστας. Όχι τόσο ιδεολογικά αλλά περισσότερο συναισθηματικά. Δεν πρέπει να έχουν λόγο αυτοί οι άνθρωποι γιατί μόνο μίσος και απαξία βγάζουν για τη ζωή
.

Ψυχουλα εισαι ρε πουστη...
Μη με κράζεις μωρή σουπιά :D
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Χαοτικός έγραψε: 03 Σεπ 2018, 12:15 δεν υφίσταται όρος «μάρτυρας κατηγορίας» αλλά μάρτυρας που κλητεύεται από την κατηγορούσα αρχή, ο οποίος δεν είναι απαραίτητο πως θα είναι καταγγελτικός ενάντια του κατηγορουμένου.
Λελ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Τι ρε;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Χαοτικός έγραψε: 03 Σεπ 2018, 12:45
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Σεπ 2018, 12:30

-Καλημέρα Γιάννη.
Όχι. Απλά είμαι αντιδεξιός και αντιφασίστας. Όχι τόσο ιδεολογικά αλλά περισσότερο συναισθηματικά. Δεν πρέπει να έχουν λόγο αυτοί οι άνθρωποι γιατί μόνο μίσος και απαξία βγάζουν για τη ζωή.
Το τι πουλάει ο Τσίπρας και ποιανού τα συμφέροντα κλπ κλπ άστα. Μια χαρά τα ξέρω. Απλά δεν είμαι πλέον στη φάση της ιδεολογικής; καθαρότητας και να με νοιάζει μόνο αυτό. Είναι άλλοι οι λόγοι που τα λέω υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.
θα τα έλεγα υπέρ του ΚΚΕ αλλά έχουμε ιστορικές εμπλοκές που είναι πολύ σημαντικές για μένα.
Η εξωκοινοβουλευτιή αριστερά μου τη σπάει τρελά - βλέπε καμένο εγκέφαλο Πέτρου Κωνσταντίνου - τη Ζωάρα γουστάρω αλλά δεν θα τρέξω με κανένα τέτοιο σχήμα που δεν έχει σαφή αντικαπιταλιστικό και επαναστατικό προσανατολισμό, οπότε 'Στηρίζουμε το ρεφορμισμό όπως το σχοινί στηρίζει τον κρεμασμένο".

Μια χαρά είναι η αντίληψη μου για τα πράγματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Θα βάλω κι εγώ κάτι για σένα :D

Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Σεπ 2018, 12:58
Χαοτικός έγραψε: 03 Σεπ 2018, 12:15 δεν υφίσταται όρος «μάρτυρας κατηγορίας» αλλά μάρτυρας που κλητεύεται από την κατηγορούσα αρχή, ο οποίος δεν είναι απαραίτητο πως θα είναι καταγγελτικός ενάντια του κατηγορουμένου.
Λελ
Μην το γελάς καθόλου. Κλήθηκε από τον εισαγγελέα. Η ουσία βρίσκεται στην κατάθεσή του. Να βγει η ΝΔ να πει τι κατέθεσε.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Δεν είναι δημόσια έγγραφα αυτά; Νομίζω ότι πας κάπου στην αλεξάνδρας και βρίσκεις τα έγγραφα της δίκης αν ξέρεις τα σχετικά στοιχεία. Το μπαξεμπάνι δεν το γνωρίζει αυτό;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Τώρα παίζει το Ολλανδό με την ασάφεια. Την είδε "Θα τους χτυπήσουμε με δικά τους όπλα."
Λέμε ξεκάθαρα ότι δεν είναι μάρτυρας κατηγορίας όπως πχ κάνεις μια μήνυση και ο δικηγόρος σου σε βάζει να φέρεις ένα φίλο σου για μάρτυρα για να επιβεβαιώσει το κακός είναι ο άλλος.
Τον κάλεσε η εισαγγελία.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Σεπ 2018, 13:29 Δεν είναι δημόσια έγγραφα αυτά; Νομίζω ότι πας κάπου στην αλεξάνδρας και βρίσκεις τα έγγραφα της δίκης αν ξέρεις τα σχετικά στοιχεία. Το μπαξεμπάνι δεν το γνωρίζει αυτό;
Μπερδευτηκε στο Αλμπερκουκι
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”