Αυτό είναι λίγο gay ρε δικέ μου, με έφτιαξες με τις 3 κτλ αλλά σήμερα αν δε βάλεις και λίγο οπισθογεμιση στο παιχνίδι δεν πας πουθενάJu-87 έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 21:54 Απλά ηδονιζομαι στην σκέψη ότι όταν τον φιλαει στην ουσία αγγίζει με τα χείλη του τα φλοκια μου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΚΑΜΊΑ ΓΚΌΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΑΠΌ ΤΡΕΙΣ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- EKPLIKTIKOS
Re: ΚΑΜΊΑ ΓΚΌΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΑΠΌ ΤΡΕΙΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 11:39Cecily Anne έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 11:22Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 22:21 Τουλάχιστον ο vantono είναι πιο διακριτικός. Άμα θέλει να πει ότι γαμάει, μπαίνει π.χ. σε ένα νήμα που μιλάμε για την αναδάσωση της Εύβοιας και αρχίζει "μαόνι να φυτέψουμε, έχω σπάσει 3 κρεβάτια από κέδρο".![]()
![]()
![]()
το έκανα εικόνα![]()
![]()
![]()
![]()
Μόνον το αρκουδοτόμαρο είναι ασφαλές για τον vantono μας.
Είναι λίγο μπρουτάλ αλλά δεν θα ρημάξουμε και τα δάση.
Gherschaagk έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 14:12 Τις κρύες νύχτες του χειμώνα θέλω το αρκουδοτόμαρό μου να με ζεσταίνει κι ας κολλάμε απ' τον ιδρώτα στο δεκάλεπτο.
Δε μπορεί να γίνει σύγκριση.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Σωστή η προσέγγιση. Μία ίσον καμία.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Cecily Anne
Eτοιμάσου για asian market. Θα κάνει θραύση. G-dramaΓΑΛΗ έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 11:45Οκ, αναλαμβάνω εγώ το στάιλινγκ κι εσύ τις πωλήσεις.Cecily Anne έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 11:41Τώρα που το σκέφτομαι ο βαντόνο με αρκουδοτόμαρο και ένα ρόπαλο θα είχε τρελή πέραση. Τσατσά έπρεπε να έχω γίνει, θα είχα θησαυρίσει ρε γμτ.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 11:39
![]()
![]()
![]()
Μόνον το αρκουδοτόμαρο είναι ασφαλές για τον vantono μας.
Είναι λίγο μπρουτάλ αλλά δεν θα ρημάξουμε και τα δάση.
Σταρτ απ, λέμε. Γκρινγουέι και τέτοια, μιλάμε για τρελλές επιδοτήσεις.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ωχ αμάνΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 11:54Αντίστοιχη εικόνα πρέπει να το είχε κάνει η γυναίκα του μαθηματικού μου στην τρίτη Λυκείου.Cecily Anne έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 11:22Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 22:21 Τουλάχιστον ο vantono είναι πιο διακριτικός. Άμα θέλει να πει ότι γαμάει, μπαίνει π.χ. σε ένα νήμα που μιλάμε για την αναδάσωση της Εύβοιας και αρχίζει "μαόνι να φυτέψουμε, έχω σπάσει 3 κρεβάτια από κέδρο".![]()
![]()
![]()
το έκανα εικόνα![]()
Συνόδευσε στην πενθήμερη και σε κάποια φαση που είχε πολύ κόσμο στο δωμάτιο του , κάποια βλαμμενα χοροπηδουσαν πανω στο κρεβατι του και εσπασε.
Η γυναικα του έπαιρνε στο δωμάτιο και δεν τον έβρισκε. Όταν πήρε στη ρεσεψιόν της είπαν πως ο κυριος ταδε δεν είναι στο δωμάτιο, γιατί έχει τεχνίτες και επισκευαζουν το κρεβάτι του που έσπασε χθες βράδυ.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
κανονικα πρεπει να κανετε ενα νημα με τους φορουμιστας που θα βγαλετε στην αγοραCecily Anne έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 12:44Eτοιμάσου για asian market. Θα κάνει θραύση. G-dramaΓΑΛΗ έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 11:45Οκ, αναλαμβάνω εγώ το στάιλινγκ κι εσύ τις πωλήσεις.Cecily Anne έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 11:41
Τώρα που το σκέφτομαι ο βαντόνο με αρκουδοτόμαρο και ένα ρόπαλο θα είχε τρελή πέραση. Τσατσά έπρεπε να έχω γίνει, θα είχα θησαυρίσει ρε γμτ.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Cecily Anne
H λίστα για τη Βαρβάκειο σε δεύτερο πλάνο.alekhine έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 13:02κανονικα πρεπει να κανετε ενα νημα με τους φορουμιστας που θα βγαλετε στην αγοραCecily Anne έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 12:44Eτοιμάσου για asian market. Θα κάνει θραύση. G-dramaΓΑΛΗ έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 11:45
Οκ, αναλαμβάνω εγώ το στάιλινγκ κι εσύ τις πωλήσεις.
Σταρτ απ, λέμε. Γκρινγουέι και τέτοια, μιλάμε για τρελλές επιδοτήσεις.![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Στύγιος έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 12:50Ωχ αμάνΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 11:54Αντίστοιχη εικόνα πρέπει να το είχε κάνει η γυναίκα του μαθηματικού μου στην τρίτη Λυκείου.
Συνόδευσε στην πενθήμερη και σε κάποια φαση που είχε πολύ κόσμο στο δωμάτιο του , κάποια βλαμμενα χοροπηδουσαν πανω στο κρεβατι του και εσπασε.
Η γυναικα του έπαιρνε στο δωμάτιο και δεν τον έβρισκε. Όταν πήρε στη ρεσεψιόν της είπαν πως ο κυριος ταδε δεν είναι στο δωμάτιο, γιατί έχει τεχνίτες και επισκευαζουν το κρεβάτι του που έσπασε χθες βράδυ., ξινή του βγήκε η πενθήμερη. Γω σε εξαήμερη είχα κατασχέσει άπειρα μπουκάλια. Η καθαρίστρια το επόμενο πρωί θα έπαθε σοκ.
.
Μπουκάλια ;;; .
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Καλά κάνεις. Μια είναι η ζωή, άλλο κανονάκι δεν έχει.Ju-87 έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 21:54 Πρώτη φάση που ξεκίνησε πριν κάνα χρόνο με 35αρα, χωρισμένη με παιδί που την γνώρισα στην σχολή (δεύτερο πτυχίο). Μαυρομαλλα, όμορφη, έμοιαζε με 28αρα, λίγο Κοντούλα με μικρό στήθος αλλά με περιποιημένο νάκι που κάνει ότι θέλω στο κρεβάτι. Τι παιχνίδια με ρόλους, τι στοματικά (που τα καταπινει), τι πισωκολλητα, έχει και ωραίο κωλο, γενικά ικανοποιημένος, ανακάλυψα το γιατί μια γκόμενα κοντά στα 40 ισούται με δύο εικοσαρες.... Αυτή εν τω μεταξύ είχε εκ των προτέρων γκόμενο αλλά τον βαρέθηκε γιατί ήταν μικροτσουτσουνος και δεν την καταλαβαινε, οπότε έψαξε για ένα νεαρότερο alpha male. Από ότι μου είπε αυτού δεν του έχει πάρει ποτέ πίπα. Απλά ηδονιζομαι στην σκέψη ότι όταν τον φιλαει στην ουσία αγγίζει με τα χείλη του τα φλοκια μου.
Πριν λίγες βδομάδες ξεκίνησε παράλληλα παιχνίδι με μια 18αρα της σχολής που μου λέει συνέχεια στο messenger πόσο πολύ με συμπαθεί και πόσο ωραίο παιδί είμαι και το κυριότερο, μια φορά την αγκάλιασα και μου είπε ότι δεν το περίμενε και ότι της άρεσε πολύ. Κάνουμε συνέχεια παρέα με το πιπινι και δεν ξεκολλάει από πάνω μου, τώρα αυτήν την στιγμή συνομιλούμε στο messenger.
Και σαν να μην έφτανε αυτό έχω κανονίσει να βγω αύριο και με μια παλιά σεξοβομβα νταρντανα συμμαθήτριά, που σπουδάζει σε άλλη πόλη κοντά στην δική μου. Εννοείται ότι έχω πρόχειρα τα προφυλακτικά στην κωλοτσεπη.
Το έχω βάλει σκοπό να φάω όλα τα γκομενάκια! Δεν θα αφήσω αφαγωτο γκομενάκι.![]()
![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Υπάρχει και πιο άμεσος τρόπος να το ζήσεις αυτό πάντως.Ju-87 έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 21:54 Απλά ηδονιζομαι στην σκέψη ότι όταν τον φιλαει στην ουσία αγγίζει με τα χείλη του τα φλοκια μου.
Λέμε όχι στους μεσάζοντες.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 22:21 Τουλάχιστον ο vantono είναι πιο διακριτικός. Άμα θέλει να πει ότι γαμάει, μπαίνει π.χ. σε ένα νήμα που μιλάμε για την αναδάσωση της Εύβοιας και αρχίζει "μαόνι να φυτέψουμε, έχω σπάσει 3 κρεβάτια από κέδρο".
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Παντως το οτι ο νηματοθετης ειναι παπατζης,δεν σημαινει οτι ο τιτλος του νηματος δεν ισχυει.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Γιάννης
Είσαι παιδέρσς.
ποσα δινετε για να σας προμηθευω ζωντανα χταποδια;Cecily Anne έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 12:44Eτοιμάσου για asian market. Θα κάνει θραύση. G-dramaΓΑΛΗ έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 11:45Οκ, αναλαμβάνω εγώ το στάιλινγκ κι εσύ τις πωλήσεις.Cecily Anne έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 11:41
Τώρα που το σκέφτομαι ο βαντόνο με αρκουδοτόμαρο και ένα ρόπαλο θα είχε τρελή πέραση. Τσατσά έπρεπε να έχω γίνει, θα είχα θησαυρίσει ρε γμτ.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Cecily Anne
Ασέβαστος έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 10:54ποσα δινετε για να σας προμηθευω ζωντανα χταποδια;Cecily Anne έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 12:44Eτοιμάσου για asian market. Θα κάνει θραύση. G-dramaΓΑΛΗ έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 11:45
Οκ, αναλαμβάνω εγώ το στάιλινγκ κι εσύ τις πωλήσεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 65 Απαντήσεις
- 963 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
-
- 7 Απαντήσεις