!!! DEVELOPMENT MODE !!!
AN O KOBINT EINAI TOΣΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: AN O KOBINT EINAI TOΣΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ...
Για μεγαλύτερες ηλικίες είναι θανατηφόρος. Για μικρότερες όχι. Έχω κοντινά παραδείγματα. Σε κάθε περίπτωση δεν αρμόζουν οι αστεϊσμοί σε τέτοια.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Αν ο καρκίνος του πνεύμονα είναι τόσο θανατηφόρος, πως γίνεται να ζω ακόμα ενώ καπνίζω; 
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Αφου καπνιζουν 2 δις σημαινει οτι ειναι ασφαλεςGewponos90 έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 10:58 Αν ο καρκίνος του πνεύμονα είναι τόσο θανατηφόρος, πως γίνεται να ζω ακόμα ενώ καπνίζω;![]()
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
55χρονος κατά των εμβολιων, κόλλησε, έμεινε στο σπίτι όπου τον βρήκαν λιπόθυμο, τον πήγαν στο νοσοκομείο, δε θέλησε να διασωληθει, πέθανε. Αυτός τουλάχιστον πήγε την ψεκοθεωρια του έως τέλους. Ούτε ενόχλησε κανέναν, κύριος.Να δω τους άλλους εδώ αν έχουν τα ανάλογα @@.
https://www.cnn.gr/ellada/story/288256/ ... solinothei
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
stergiosbik
Τελικά οι Κινέζοι είχαν δίκιο που τους άρπαζαν με την απόχη και έπεφταν και ψιλές!
πραγματικος αντιεξουσιαστης gigachadΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 11:18 55χρονος κατά των εμβολιων, κόλλησε, έμεινε στο σπίτι όπου τον βρήκαν λιπόθυμο, τον πήγαν στο νοσοκομείο, δε θέλησε να διασωληθει, πέθανε. Αυτός τουλάχιστον πήγε την ψεκοθεωρια του έως τέλους. Ούτε ενόχλησε κανέναν, κύριος.Να δω τους άλλους εδώ αν έχουν τα ανάλογα @@.
οχι σαν κατι ''σοσιαλμπαχαλακηδες'' που υπακουν τυφλα τους αδωνι,πλευρη,βοριδη
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Με την ιδια λογικη πως γινεται να ειμαι εγω ακομα ζωντανος αφου εκανα το κακο εμβολιο?Καdy έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:28 πως γινεται να ειμαι ακομα ζωντανος μετα απο 2 χρονια χωρις εμπολιο/μασκα?![]()
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
μα το ιδιο λεω κι εγω1451 έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 10:55 Για μεγαλύτερες ηλικίες είναι θανατηφόρος. Για μικρότερες όχι. Έχω κοντινά παραδείγματα. Σε κάθε περίπτωση δεν αρμόζουν οι αστεϊσμοί σε τέτοια.
ξερεις ποσοι διαβητικοι 87χρονοι που ειχαν ολη τη ζωη μπροστα τους πεθαναν απο κοβιντ?δραμα
μα κανεις εμβολιακιας δεν απανταει στις αλλες μου αποριες,πχ. βρες μου εναν νεο που να παθε θρομβωση ή καρδια απο προβιντGeorge_V έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 08:04 Ξεμειναμε από αντιεμβολιαστικα επιχειρήματα και για αυτό προβάλλουμε απορίες τρίχρονου?
α)σου εκαναν πλασιμπο
β)κανει καιρο να δρασει το δηλητηριο
γ)εισαι απο τους τυχερους και το σωμα σου αντεξε 2 δοσεις δηλητηριου.θα δουμε μετα την 3η δοση τι θα γινει
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Εχω παντως 16000 που επαθαν θανατο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Εμβολιασμενοι ηταν
16000 που θα πεθαιναν ετσι κι αλλιως λογω ηλικιας/αλλων ασθενειων,γι αυτο δεν υπαρχει υπερβαλουσα θνητοτητα εν μεσω ''πανδημιας''
απλως πριν το 20 δεν δημοσιευαν καθε ανθρωπο που πεθαινε απο οποιαδηποτε αιτια στο νοσοκομειο
Ποιος νοιαστηκε να τους μετρήσει;porktornado έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:59 Όπως οι λάθρο και μη, μετανάστες. ΄Έχεις ακούσει να πεθαίνει κανείς από αυτούς; Το μεγάλο μυστήριο πάντως είναι οι Αφγανοί, εκεί ούτε εμβόλια ούτε τίποτα και δεν υπάρχει πανδημία. Μάλλον δεν τους γουστάρει ο ιός
Οι Αφγανοί στο Αφγανιστάν λες;
Πιστεύεις ότι ο ιός είναι το κύριο πρόβλημα τους;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων