!!! DEVELOPMENT MODE !!!

AN O KOBINT EINAI TOΣΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ...

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
1451
Phorum.gr user: Nikos1451

Re: AN O KOBINT EINAI TOΣΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 1451 »

Για μεγαλύτερες ηλικίες είναι θανατηφόρος. Για μικρότερες όχι. Έχω κοντινά παραδείγματα. Σε κάθε περίπτωση δεν αρμόζουν οι αστεϊσμοί σε τέτοια.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Αν ο καρκίνος του πνεύμονα είναι τόσο θανατηφόρος, πως γίνεται να ζω ακόμα ενώ καπνίζω; :smt017
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Gewponos90 έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 10:58 Αν ο καρκίνος του πνεύμονα είναι τόσο θανατηφόρος, πως γίνεται να ζω ακόμα ενώ καπνίζω; :smt017
Αφου καπνιζουν 2 δις σημαινει οτι ειναι ασφαλες
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

55χρονος κατά των εμβολιων, κόλλησε, έμεινε στο σπίτι όπου τον βρήκαν λιπόθυμο, τον πήγαν στο νοσοκομείο, δε θέλησε να διασωληθει, πέθανε. Αυτός τουλάχιστον πήγε την ψεκοθεωρια του έως τέλους. Ούτε ενόχλησε κανέναν, κύριος.Να δω τους άλλους εδώ αν έχουν τα ανάλογα @@.
https://www.cnn.gr/ellada/story/288256/ ... solinothei
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Εικόνα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Τελικά οι Κινέζοι είχαν δίκιο που τους άρπαζαν με την απόχη και έπεφταν και ψιλές!
Καdy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καdy »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 11:18 55χρονος κατά των εμβολιων, κόλλησε, έμεινε στο σπίτι όπου τον βρήκαν λιπόθυμο, τον πήγαν στο νοσοκομείο, δε θέλησε να διασωληθει, πέθανε. Αυτός τουλάχιστον πήγε την ψεκοθεωρια του έως τέλους. Ούτε ενόχλησε κανέναν, κύριος.Να δω τους άλλους εδώ αν έχουν τα ανάλογα @@.
https://www.cnn.gr/ellada/story/288256/ ... solinothei
πραγματικος αντιεξουσιαστης gigachad
οχι σαν κατι ''σοσιαλμπαχαλακηδες'' που υπακουν τυφλα τους αδωνι,πλευρη,βοριδη :p3:
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Καdy έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:28 πως γινεται να ειμαι ακομα ζωντανος μετα απο 2 χρονια χωρις εμπολιο/μασκα? :smt017
Με την ιδια λογικη πως γινεται να ειμαι εγω ακομα ζωντανος αφου εκανα το κακο εμβολιο?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Καdy

1451 έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 10:55 Για μεγαλύτερες ηλικίες είναι θανατηφόρος. Για μικρότερες όχι. Έχω κοντινά παραδείγματα. Σε κάθε περίπτωση δεν αρμόζουν οι αστεϊσμοί σε τέτοια.
μα το ιδιο λεω κι εγω
ξερεις ποσοι διαβητικοι 87χρονοι που ειχαν ολη τη ζωη μπροστα τους πεθαναν απο κοβιντ?δραμα
Καdy

George_V έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 08:04 Ξεμειναμε από αντιεμβολιαστικα επιχειρήματα και για αυτό προβάλλουμε απορίες τρίχρονου?
μα κανεις εμβολιακιας δεν απανταει στις αλλες μου αποριες,πχ. βρες μου εναν νεο που να παθε θρομβωση ή καρδια απο προβιντ :c020:
Καdy

George_V έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 11:44
Καdy έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:28 πως γινεται να ειμαι ακομα ζωντανος μετα απο 2 χρονια χωρις εμπολιο/μασκα? :smt017
Με την ιδια λογικη πως γινεται να ειμαι εγω ακομα ζωντανος αφου εκανα το κακο εμβολιο?
α)σου εκαναν πλασιμπο
β)κανει καιρο να δρασει το δηλητηριο
γ)εισαι απο τους τυχερους και το σωμα σου αντεξε 2 δοσεις δηλητηριου.θα δουμε μετα την 3η δοση τι θα γινει :c020:
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Καdy έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 11:46
George_V έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 08:04 Ξεμειναμε από αντιεμβολιαστικα επιχειρήματα και για αυτό προβάλλουμε απορίες τρίχρονου?
μα κανεις εμβολιακιας δεν απανταει στις αλλες μου αποριες,πχ. βρες μου εναν νεο που να παθε θρομβωση ή καρδια απο προβιντ :c020:
Εχω παντως 16000 που επαθαν θανατο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

George_V έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 11:48
Εμβολιασμενοι ηταν
Καdy

George_V έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 11:48
16000 που θα πεθαιναν ετσι κι αλλιως λογω ηλικιας/αλλων ασθενειων,γι αυτο δεν υπαρχει υπερβαλουσα θνητοτητα εν μεσω ''πανδημιας'' :c020:
απλως πριν το 20 δεν δημοσιευαν καθε ανθρωπο που πεθαινε απο οποιαδηποτε αιτια στο νοσοκομειο
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

porktornado έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:59 Όπως οι λάθρο και μη, μετανάστες. ΄Έχεις ακούσει να πεθαίνει κανείς από αυτούς; Το μεγάλο μυστήριο πάντως είναι οι Αφγανοί, εκεί ούτε εμβόλια ούτε τίποτα και δεν υπάρχει πανδημία. Μάλλον δεν τους γουστάρει ο ιός
Ποιος νοιαστηκε να τους μετρήσει;
Οι Αφγανοί στο Αφγανιστάν λες;
Πιστεύεις ότι ο ιός είναι το κύριο πρόβλημα τους;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”