εγω δεν μπορω να καταλαβω αν πεθανεις λογω του εμβολιου πως θα μας εξηγησεις οτι δεν επρεπε να το παρεις.ST48410 έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 22:09Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως θα δικαιολογήσει κάποιος στον εαυτό του το να πάρει το χάπι του Μπουρλά, την στιγμή που δεν έκανε το εμβόλιο επειδή το θεωρεί εργαλείο των διεθνών σκοτεινών κέντρων.Πτολεμαίος έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 22:02Εεεετσι ακριβώς.Awesomatic έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 20:50 Φήμες ότι έχει μέσα τσιπάκια, καρκίνο, έμβρυα σε 3...2...1...
Εννοείται ότι ο ψεκ φυσικά θα προτιμήσει το χάπι. Πρώτα θα βάλει το ΕΣΥ στη διαδικασία να τρέχει και μετά θα χρεώσει και μερικά χιλιάρικα το κράτος για χάπια για να σώσει το τομάρι του και να μπορεί να βγαίνει μετά να κράζει πως τον φιμώνουν.
Περιμένω τον Αρίστο να μου το εξηγήσει![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα παίρνατε το χάπι;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Θα παίρνατε το χάπι;
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Υπ όψιν ότι για το άλλο χάπι,της Merck που θα κυκλοφορήσει πιο πριν έχουν ήδη αρχίσει κάποιοι να λένε διάφορα.Επειδή αυτό βασίζεται στον επαναπρογραμματισμό των κυττάρων που έχει καταλάβει ο ιός ώστε να μεταλλαγούν σε μη βιώσιμα κινδυνολογούν ότι που ξέρουμε εάν δεν προκαλεί μεταλλάξεις και στα κανονικά κύτταρα του οργανισμού; 
Εστω οτι εισαι ταβλα στο κρεβατι με ανιατη ασθενεια και οι γιατροι σου δινουν λιγες ωρες ζωης.Εμφανιζεται ο Αριστος και σου λεει οτι εχει ενα χαπι που θα σε κανει καλα και προτιθεται να σου το δωσει δωρεαν.Το παιρνεις;Αν ναι πως θα το δικαιολογησεις στον εαυτο σου;ST48410 έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 22:09Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως θα δικαιολογήσει κάποιος στον εαυτό του το να πάρει το χάπι του Μπουρλά, την στιγμή που δεν έκανε το εμβόλιο επειδή το θεωρεί εργαλείο των διεθνών σκοτεινών κέντρων.Πτολεμαίος έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 22:02Εεεετσι ακριβώς.Awesomatic έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 20:50 Φήμες ότι έχει μέσα τσιπάκια, καρκίνο, έμβρυα σε 3...2...1...
Εννοείται ότι ο ψεκ φυσικά θα προτιμήσει το χάπι. Πρώτα θα βάλει το ΕΣΥ στη διαδικασία να τρέχει και μετά θα χρεώσει και μερικά χιλιάρικα το κράτος για χάπια για να σώσει το τομάρι του και να μπορεί να βγαίνει μετά να κράζει πως τον φιμώνουν.
Περιμένω τον Αρίστο να μου το εξηγήσει![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Οχι δε θα το παρω. Και θα φταιει η κυβερνηση που δε θα μπορεσει να με πεισει
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
- perseus
οι εμβολιασμενοι θα παρουν και πιπα απο αστεγο αμα τους πει οτι ειναι της πφαιζερ.
Έχεις ένα καλό επιχείρημα αν και οι δύο καταστάσεις δεν είναι ευθέως ανάλογες. Στην περίπτωση των λίγων ωρών απλά δεν έχεις να χάσεις τίποτα δοκιμάζοντας το χάπι του Αρίστου. Στην περίπτωση του χαπιού της pfizer, αν και εφόσον ήσουν πλήρως πεπεισμένος ότι τα εμβόλια προωθήθηκαν από σκοτεινά κέντρα, γίνεσαι πιόνι αυτών των κέντρων κι εσύ. Ωστόσο έχεις δίκιο να σκεφτείς ότι ο φόβος και στις δύο περιπτώσεις σε κάνει να παραμερίσεις άλλες σκέψεις και να πιαστείς από όπου μπορείς. Λογικό επιχείρημα δεν θα μπορέσουν να αρθρώσουν.GoBack έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 22:35 Εστω οτι εισαι ταβλα στο κρεβατι με ανιατη ασθενεια και οι γιατροι σου δινουν λιγες ωρες ζωης.Εμφανιζεται ο Αριστος και σου λεει οτι εχει ενα χαπι που θα σε κανει καλα και προτιθεται να σου το δωσει δωρεαν.Το παιρνεις;Αν ναι πως θα το δικαιολογησεις στον εαυτο σου;![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 05 Νοέμ 2021, 23:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- perseus
Ο Καμπελ που τον θεωρω σοβαρο ψεκομπολ εξεπλαγη απο το ποσο γρηγορα ενεκριναν το χαπι.
-
Δημοκράτης
Τα έχουμε ξαναπεί ετσι; την ημέρα που δεν θα γράψεις μπαρούφα θα μείνουμε χωρίς ψωμί σε όλη την Ευρώπηstavmanr έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 21:38Δεν είναι ανταγωνιστικό προς το εμβόλιο.Δημοκράτης έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 21:14Οκ ακόμα δεν έχει βγει στην μαζική παραγωγή και εσύ ξέρεις πως θα χρησιμοποιηθεί, πως δουλεύει και βγάζεις και συμπέρασμα αν είναι καλύτερο από εμβολιοstavmanr έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 21:12 Ας δούμε κάποιες παρανοήσεις σχετικά με το χάπι.
Το όποιο χάπι θα καλύπτει μόνο για λίγες ημέρες από την μόλυνση. Αυτό σημαίνει ότι αν ανιχνευτεί έγκαιρα ο ιός στο σώμα, το χάπι θα ανεβάζει τις πιθανότητες να μη νοσήσεις σοβαρά. Αν αρχίσουν τα συμπτώματα, ίσως είναι ήδη αργά. Σύμφωνα με τα δεδομένα η αγωγή πρέπει να αρχίσει μέχρι και 5 ημέρες από τη μόλυνση, δηλαδή σχεδόν πριν εμφανιστούν συμπτώματα.
Επομένως, το χάπι το χρησιμοποιούμε σε συνδυασμό με το εμβόλιο. Το εμβόλιο βοηθά να μην μολυνθείς και να μη νοσήσεις βαριά, και το χάπι υποβοηθά τον εμβολιασμό εφόσον ανιχνεύσουμε έγκαιρα τη μόλυνση.
Είναι συναγωνιστικό.
Κάπου μπερδεύεσαι.
Και είναι της Pfizer. Δηλαδή αυτής που πλουτίζει πουλώντας φάρμακα κλπ κλπ.
Ξέρεις εσύ.
Και δεν έχει τεσταριστεί επαρκώς. Πρέπει να περάσουν γύρω στα 25-50 χρόνια σύμφωνα με όσα μας λέγατε για τα εμβόλια, ώστε να εξεταστούν οι πιθανές παρενέργειες.
Επίσης δεν έχει αδειοδοτηθεί πλήρως. Σε πρώτη φάση θα πάρει έγκριση έκτακτης χρήσης, που όπως μας λέγατε δεν είναι κανονική έγκριση.
Ακόμα, είναι σε πειραματικό στάδιο και θα παραμείνει εκεί για πολύν καιρό.
Ξέχασα κάποιο επιχείρημα;
Δεν ξέρουμε ακόμα που και πως θα χρησιμοποιηθεί το νέο φάρμακο. Κόψε την ψεκα
Καλώς ήρθες Περσέα.perseus έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 22:31 εγω δεν μπορω να καταλαβω αν πεθανεις λογω του εμβολιου πως θα μας εξηγησεις οτι δεν επρεπε να το παρεις.
Η απάντηση είναι απλή. Θα κάνεις ή όχι το εμβόλιο ανάλογα με τη σύσταση του γιατρού που ξέρεις και σε ξέρει και εμπιστεύεσαι. Και αν δεν τον εμπιστεύεσαι πολύ, θα πάρεις και μια δεύτερη ή τρίτη γνώμη, αλλά πάλι από γιατρό. Και δεν έχεις να δώσεις καμιά εξήγηση σε κανένα.
Σκέψου ότι ζούμε σε μια χώρα με τεράστια φαρμακευτική δαπάνη, ότι όλοι έχουμε ντουλάπια με φάρμακα στα σπίτια μας, ότι οι περισσότεροι έχουμε πάρει κάποιο σκεύασμα που μας το σύστησε ή έδωσε φίλος ή γνωστός χωρίς συμβουλή γιατρού και ότι αρκετοί άντρες πλακώνονταν σε άλλα χαπάκια επίσης της pfizer παρά τις αντιρρήσεις των γιατρών και τις πολλές, γνωστές και σοβαρές παρενέργειες. Τότε η pfizer δεν ήταν εργαλείο σκοτεινών κύκλων που ήθελαν να μας στερήσουν τις ελευθερίες.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- perseus
Οπως εχω πει και πριν κριτικη σκεψη ,το εμβολιο δεν ειναι δοκιμασμενο ,υπαρχουν καταγγελιες για τις συνθηκες δοκιμων ,δεν ειναι αποτελεσματικο και οι εμβολιασμενοι πεθαινουν σαν τις μυγες.ST48410 έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 23:06Καλώς ήρθες Περσέα.perseus έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 22:31 εγω δεν μπορω να καταλαβω αν πεθανεις λογω του εμβολιου πως θα μας εξηγησεις οτι δεν επρεπε να το παρεις.
Η απάντηση είναι απλή. Θα κάνεις ή όχι το εμβόλιο ανάλογα με τη σύσταση του γιατρού που ξέρεις και σε ξέρει και εμπιστεύεσαι. Και αν δεν τον εμπιστεύεσαι πολύ, θα πάρεις και μια δεύτερη ή τρίτη γνώμη, αλλά πάλι από γιατρό. Και δεν έχεις να δώσεις καμιά εξήγηση σε κανένα.
Σκέψου ότι ζούμε σε μια χώρα με τεράστια φαρμακευτική δαπάνη, ότι όλοι έχουμε ντουλάπια με φάρμακα στα σπίτια μας, ότι οι περισσότεροι έχουμε πάρει κάποιο σκεύασμα που μας το σύστησε ή έδωσε φίλος ή γνωστός χωρίς συμβουλή γιατρού και ότι αρκετοί άντρες πλακώνονταν σε άλλα χαπάκια επίσης της pfizer παρά τις αντιρρήσεις των γιατρών και τις πολλές, γνωστές και σοβαρές παρενέργειες. Τότε η pfizer δεν ήταν εργαλείο σκοτεινών κύκλων που ήθελαν να μας στερήσουν τις ελευθερίες.
Δεδομενου οτι δεν ερχομαι σε επαφη με κοσμο και οταν αυτο συμβαινει ειμαι ιδιαιτερα προσεκτικος δεν βλεπω τον λογο να το κανω.
Υπήρχε αναφορά σ ´αυτές τις παρενέργειες στις ενδείξεις των χαπιών;Kauldron έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 20:57Ως έφηβος, μου είχαν συνταγογραφήσει κάτι χαπια για σπυράκια.ST48410 έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 20:53Αυτό μπορεί να το κρίνει ο γιατρός όπως το κρίνει για κάθε άλλο φάρμακο που σου συνταγογραφεί αν έχεις ποτέ χρειαστεί.Kauldron έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 20:51
Μα δεν έχω πληροφορίες για ν' απαντήσω.
Μου λές ένα χάπι. Τί χάπι, τί κάνει, τί παρενέργειες έχει, πόσες φορές τη μέρα θα πρέπει να το παίρνω.
Ξεράθηκε το στόμα μου, τα χείλη μου, το δέρμα μου, και άρχισα να έχω απίστευτες αιμορραγίες απ' τη μύτη.
Μη νομίζεις οτι οι γιατροί δεν κάνουν και λάθη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Οργισμένος
Me ηλιθιους δεν μιλαω αλλα τους ερωτω αν θα ταν ευχης εργο να αυξηθει η θνησιμοτητα του κοβιδ19-που δεν υπαρχει- τωρα που υπαρχει εμβολιο.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- hellegennes
Νόμιζα για αντισύλληψη θα έλεγες.ST48410 έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 20:41 Νέο χάπι από τον Μπουρλά με υψηλά ποσοστά προστασίας από σοβαρή νόσηση όπως τουλάχιστον ανακοινώνει η Pfizer.
Ερώτηση προς τους μη εμβολιασμένους φίλους. Θα το παίρνατε αν τυχόν αρρωσταίνατε και οι γιατροί εκτιμούσαν ότι η κατάστασή σας βαίνει επιδεινούμενη;
Αρίστος, Kauldron, Kady και λοιποί φίλοι που δεν έχετε εμβολιαστεί.
Για να απαντήσω στο ερώτημά σου, αν η κατάστασή μου ήταν κακή, πιθανώς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Οργισμένος
Πολυ καλα σας τα λεει.Δημοκράτης έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 23:00Τα έχουμε ξαναπεί ετσι; την ημέρα που δεν θα γράψεις μπαρούφα θα μείνουμε χωρίς ψωμί σε όλη την Ευρώπηstavmanr έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 21:38Δεν είναι ανταγωνιστικό προς το εμβόλιο.Δημοκράτης έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 21:14
Οκ ακόμα δεν έχει βγει στην μαζική παραγωγή και εσύ ξέρεις πως θα χρησιμοποιηθεί, πως δουλεύει και βγάζεις και συμπέρασμα αν είναι καλύτερο από εμβολιο
Είναι συναγωνιστικό.
Κάπου μπερδεύεσαι.
Και είναι της Pfizer. Δηλαδή αυτής που πλουτίζει πουλώντας φάρμακα κλπ κλπ.
Ξέρεις εσύ.
Και δεν έχει τεσταριστεί επαρκώς. Πρέπει να περάσουν γύρω στα 25-50 χρόνια σύμφωνα με όσα μας λέγατε για τα εμβόλια, ώστε να εξεταστούν οι πιθανές παρενέργειες.
Επίσης δεν έχει αδειοδοτηθεί πλήρως. Σε πρώτη φάση θα πάρει έγκριση έκτακτης χρήσης, που όπως μας λέγατε δεν είναι κανονική έγκριση.
Ακόμα, είναι σε πειραματικό στάδιο και θα παραμείνει εκεί για πολύν καιρό.
Ξέχασα κάποιο επιχείρημα;
Δεν ξέρουμε ακόμα που και πως θα χρησιμοποιηθεί το νέο φάρμακο. Κόψε την ψεκα
Βοδια.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 683 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
-
- 4 Απαντήσεις