Ένας μαλ... ωχ! Άστο διάλο ρε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Με τι πλένουμε τον πωπό;
Re: Με τι πλένουμε τον πωπό;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Αν ήταν εδώ ο Σατανικός Ποντικός θα διαφήμιζε το πωπωβρυσάκι. Είχε ανοίξει ολόκληρο νήμα παλιότερα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Υπάρχουν κι άλλοι προσκείμενοι ιδεολογικάKauldron έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 12:32 Αν ήταν εδώ ο Σατανικός Ποντικός θα διαφήμιζε το πωπωβρυσάκι. Είχε ανοίξει ολόκληρο νήμα παλιότερα.
viewtopic.php?f=33&t=33729#p2101471
Χαοτικός έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 12:34Υπάρχουν κι άλλοι προσκείμενοι ιδεολογικάKauldron έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 12:32 Αν ήταν εδώ ο Σατανικός Ποντικός θα διαφήμιζε το πωπωβρυσάκι. Είχε ανοίξει ολόκληρο νήμα παλιότερα.![]()
viewtopic.php?f=33&t=33729#p2101471
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ποιός μινάρας άνοιξε το νήμα; Όου γουέιτ.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Μια και πλησιάζει μεσημέρι πάντως και είναι ώρα να φάμε, θα κάνω μία ακόμα συμβουλευτική παρέμβαση για την υγεία σας.
Αφήστε τα μωρομάντηλα και τα βρυσάκια και τις δραστηριότητες εκτός μπανιέρας ή ντουζιέρας.
Ξεβρακωθείτε, μπείτε μέσα, ξεβιδώστε το τηλεφωνάκι και ανοίξτε στο τέρμα τη βρύση κρατώντας το σωληνάκι (καλώδιο το λένε κάποιοι
) προς τον κώλο σας. Ρίχνετε νερό πολύ ώρα μέχρι να συνηθίζετε και να χαλαρώνετε σιγά σιγά. Γιατί τα πρώτα δευτερόλεπτα ο σφιγκτήρας δουλεύει φουλ. Άμα δεν τον έχετε πάρει κιόλας - που δεν τον έχετε πάρει. Δεν είστε κουλτουριάρηδες
- δεν τα ξέρετε αυτά.
Όταν χαλαρώσετε λίγο θα αισθανθείτε ότι μπαίνει μέσα το νερό. Απομακρύνεται το σωληνάκι και ενεργήστε παθητική αναμονή σαν να κάνετε κακάκια εκείνη την ώρα. Τα νερά θα βγουν από την τρύπα παρασύροντας υπολείμματα. Ένα κίτρινο υγρό θα βλέπετε ενίοτε με κομματάκια μέσα. Επαναλάβετε τη διαδικασία για περίπου τρία λεπτά να καθαρίσει καλά το αντεράκι. έτσι θα είστε καθαροί και υγιείς. και το σπουδαιότερο, δεν θα γίνεται ρεζίλι στην περίπτωση που θελέσετε να σας γαμήσει ένα παλικάρι με λεβέντική πούτσα. Ένας κάποιος αριστερός ας πούμε ή αντεξουσιαστής, κάτι
Δεν λέει να κολλήσει το σκατουλάκι στη βάλανο του. θα ντραπείτε πολύ ρε! 
Αφήστε τα μωρομάντηλα και τα βρυσάκια και τις δραστηριότητες εκτός μπανιέρας ή ντουζιέρας.
Ξεβρακωθείτε, μπείτε μέσα, ξεβιδώστε το τηλεφωνάκι και ανοίξτε στο τέρμα τη βρύση κρατώντας το σωληνάκι (καλώδιο το λένε κάποιοι
Όταν χαλαρώσετε λίγο θα αισθανθείτε ότι μπαίνει μέσα το νερό. Απομακρύνεται το σωληνάκι και ενεργήστε παθητική αναμονή σαν να κάνετε κακάκια εκείνη την ώρα. Τα νερά θα βγουν από την τρύπα παρασύροντας υπολείμματα. Ένα κίτρινο υγρό θα βλέπετε ενίοτε με κομματάκια μέσα. Επαναλάβετε τη διαδικασία για περίπου τρία λεπτά να καθαρίσει καλά το αντεράκι. έτσι θα είστε καθαροί και υγιείς. και το σπουδαιότερο, δεν θα γίνεται ρεζίλι στην περίπτωση που θελέσετε να σας γαμήσει ένα παλικάρι με λεβέντική πούτσα. Ένας κάποιος αριστερός ας πούμε ή αντεξουσιαστής, κάτι
Εχει αρχισει και γινεται πολυ κριπυ το νημα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκες ρε. Επειδή αυτοσαρκάζεσαι, είπα να κάνω λίγο πλάκα. 
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Εγω ξέρω ενα φιλο μου που βαζει και δάχτυλο μεσα να ξεκολλήσει οσες τριχες εχουν κολλήσει επειδη δε σκουπίζεται καλα και για να καθαρίσει τη δίοδο.
Εχει ομως και αιμορροΐδες και είναι συνηθισμένος από το proctosinalar.
Εχει ομως και αιμορροΐδες και είναι συνηθισμένος από το proctosinalar.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
-
περαστική
Σχόλασα στις 4, πήγα για νύχια, αύριο δουλεύω 3:45-11:30 και το βράδυ στις 20:00 πετάω για Αθήνα. Από βδομάδα αναγκαστικάΕλ_ρία έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 11:45βγάλε το σκουλαρίκι, καθαρίσε την πληγή µε αντισηπτικό και πηγαίνε αµέσως στο γιατρό (οχι στον φαρμακοποιό) γιατί η µόλυνση σου χρειάζεται επείγουσα ιατρική αντιμετώπιση . Σίγουρα εχεις κάποια (βακτηριακή λοίμωξη) καλό ειναι να το προλάβεις και ο μόνος που μπορεί να σου δώσει θεραπεία (αντιβιοτικά) για την λοίμωξη αυτή είναι ο γιατρός σου . Μη το καθυστερείςπεραστική έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 23:00 Μπορειτε να βοηθησετε και μενα που εχω σοβαροτερο προβλημα;
Εδω και εναμησι χρονο εκανα 2η τρυπα στον λοβο του αυτιου. Ε πανω απο ενα μηνα τωρα (ενα χρονο μετα παντα) βγαζει πληγες και μου ζουμιζει (πως το λετε εσεις; Βγαζει ασπρο διαφανο υγρο, οχι πυον). Βαζω οκτενισεπτ εδω και ενα μηνα, αλλαζω σκουλαρικια (καινουρια - ασήμι ή χρυσο) και η κατασταση χειροτερευει. Τι αλλο να κανω; Εχω βαλει και καθαρο οινοπνευμα 2 μερες τωρα αλλα τιποτα. Να παω φαρμακειο;![]()
Καλημερα Δ. Τζεκιλ, τα χαιρετίσματα μας στον μίστερ Χάιντ
Παρεξηγήθηκα. Θα έρθω από κει και θα γίνει της πουτάνας τώρα. ΈρχομαιΠασιφάη έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 13:30 Δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκες ρε. Επειδή αυτοσαρκάζεσαι, είπα να κάνω λίγο πλάκα.![]()