!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Με τι πλένουμε τον πωπό;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Με τι πλένετε την (μοχοαναθρεμένη) κωλάρα σας;

Με το χέρι
20
74%
Με το σφουγγάρι
7
26%

Σύνολο ψήφων: 27

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Με τι πλένουμε τον πωπό;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

hellegennes έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 22:52
Χαοτικός έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 21:24 Μιλάμε φεύγει όλο το σμήγμα και τα ψόφια κύτταρα.
Έχεις δοκιμάσει ποτέ νερό;
Αφού μιλάω για σαπουνάδα δεν προϋποτίθεται το νερό;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Χαοτικός έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 22:53
Χαοτικός έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 21:24 Μιλάμε φεύγει όλο το σμήγμα και τα ψόφια κύτταρα.
Εξαρτάται. Έχεις πάει ποτέ Αγγλία;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

hellegennes έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 22:54

Ευτυχώς όχι. Έβλεπα όμως σε έργα ότι όπως ήταν με τις σαπουνάδες ο άλλος απλά τις σκούπιζε με πετσέτα και δεν ξεβγαζότανε με νερό. Λέω έργο είναι, δεν μπορεί.
Πες μου να φρικάρουμε :o
περαστική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστική »

Μπορειτε να βοηθησετε και μενα που εχω σοβαροτερο προβλημα;
Εδω και εναμησι χρονο εκανα 2η τρυπα στον λοβο του αυτιου. Ε πανω απο ενα μηνα τωρα (ενα χρονο μετα παντα) βγαζει πληγες και μου ζουμιζει (πως το λετε εσεις; Βγαζει ασπρο διαφανο υγρο, οχι πυον). Βαζω οκτενισεπτ εδω και ενα μηνα, αλλαζω σκουλαρικια (καινουρια - ασήμι ή χρυσο) και η κατασταση χειροτερευει. Τι αλλο να κανω; Εχω βαλει και καθαρο οινοπνευμα 2 μερες τωρα αλλα τιποτα. Να παω φαρμακειο;
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Χαοτικός έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 22:57

Ευτυχώς όχι. Έβλεπα όμως σε έργα ότι όπως ήταν με τις σαπουνάδες ο άλλος απλά τις σκούπιζε με πετσέτα και δεν ξεβγαζότανε με νερό. Λέω έργο είναι, δεν μπορεί.
Τι έργο, ρε; Και τα πιάτα έτσι τα πλένουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
περαστική

Για να απαντησω και στο νημα. Μονο με σαπουνι για τον πωπο και για προσωπο παντα το κανω με καθαριστικο προσωπου απιβιτα, αυτο με την λεβαντα και την ελια που το λατρευω. Εννοειται για το σωμα αλλο σαπουνι + αφρολουτρο (το δευτερο οποτε το θυμηθω ή δεν βαριεμαι).
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

hellegennes έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 23:02
Χαοτικός έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 22:57

Τι έργο, ρε; Και τα πιάτα έτσι τα πλένουν.
Και κατέκτησαν τον κόσμο αυτοί οι βρωμιάρηδες; :011:
Άβαταρ μέλους
1451
Phorum.gr user: Nikos1451

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 1451 »

περαστική έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 23:00 Μπορειτε να βοηθησετε και μενα που εχω σοβαροτερο προβλημα;
Εδω και εναμησι χρονο εκανα 2η τρυπα στον λοβο του αυτιου. Ε πανω απο ενα μηνα τωρα (ενα χρονο μετα παντα) βγαζει πληγες και μου ζουμιζει (πως το λετε εσεις; Βγαζει ασπρο διαφανο υγρο, οχι πυον). Βαζω οκτενισεπτ εδω και ενα μηνα, αλλαζω σκουλαρικια (καινουρια - ασήμι ή χρυσο) και η κατασταση χειροτερευει. Τι αλλο να κανω; Εχω βαλει και καθαρο οινοπνευμα 2 μερες τωρα αλλα τιποτα. Να παω φαρμακειο;
Χωρίς να θέλω να γίνω πατροναριστικός, θα πρότεινα να μην βάζεις σκουλαρίκια από τη στιγμή που το σώμα σου τα απορρίπτει. Εγώ αποφεύγω μέχρι και τις εξετάσεις αίματος γιατί δεν θέλω μεταλλικές βελόνες να τρυπάνε το δέρμα μου.
περαστική

1451 έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 07:55
περαστική έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 23:00 Μπορειτε να βοηθησετε και μενα που εχω σοβαροτερο προβλημα;
Χωρίς να θέλω να γίνω πατροναριστικός, θα πρότεινα να μην βάζεις σκουλαρίκια από τη στιγμή που το σώμα σου τα απορρίπτει. Εγώ αποφεύγω μέχρι και τις εξετάσεις αίματος γιατί δεν θέλω μεταλλικές βελόνες να τρυπάνε το δέρμα μου.
Μα στο άλλο αυτί δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Δεν ξέρω τι έπαθε και η μόλυνση μάλλον προχωράει γιατί βγάζω κακατάκια και γύρω γύρω από όλο το αυτί. Πρέπει να πάω φαρμακείο να μου δώσουν κάποια αλοιφή/κρέμα και όλο το αναβάλλω και όλο τα ωράρια της δουλειάς δεν βοηθάνε. Άσε που πέρασε 1.5 χρόνος και τώρα θυμήθηκε το δέρμα να αντιδράσει. Στην αρχή μόνο για κάνα 2μηνο μου έκανε ψηλοθέμα αλλά με το οκτενισέπτ επουλώθηκε.

Σε φαρμακείο το έκανα με αποστειρωμένη βελόνα btw. Αν ήταν να φοβόμαστε για το παραμικρό...
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

Να πας στο γιατρο για παραδειγμα,δεν σου περναει απ'το μυαλο;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

περαστική έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 14:20
1451 έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 07:55
Μα στο άλλο αυτί δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Δεν ξέρω τι έπαθε και η μόλυνση μάλλον προχωράει γιατί βγάζω κακατάκια και γύρω γύρω από όλο το αυτί. Πρέπει να πάω φαρμακείο να μου δώσουν κάποια αλοιφή/κρέμα και όλο το αναβάλλω και όλο τα ωράρια της δουλειάς δεν βοηθάνε. Άσε που πέρασε 1.5 χρόνος και τώρα θυμήθηκε το δέρμα να αντιδράσει. Στην αρχή μόνο για κάνα 2μηνο μου έκανε ψηλοθέμα αλλά με το οκτενισέπτ επουλώθηκε.

Σε φαρμακείο το έκανα με αποστειρωμένη βελόνα btw. Αν ήταν να φοβόμαστε για το παραμικρό...
Έχεις πάθει μόλυνση, πάνε στο γιατρό. Επίσης, προσοχή στις τρύπες στα αυτιά, ειδικά στις περιοχές πιο κοντά στο κρανίο, διότι πίσω είναι τίγκα στους λεμφαδένες και έχουν δει τα μάτια μας τρομερά αηδιαστικά αποτελέσματα. Το ότι στο λοβό δεν έχεις νεύρα να πάθεις ζημιά, δε σημαίνει ότι οι μολύνσεις δεν κάνουν τρομερές ζημιές.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Κατάλληλο για μεγάλη ποικιλία εφαρμογών, εξαιρετικά κινητό και μικρό, εγγυάται βέλτιστα αποτελέσματα καθαρισμού: Το HD 18/50-4 Cage Classic διευρύνει την κατηγορία UHP compact παρέχοντας απόδοση καθαρισμού έως 30 kW, και έτσι γίνεται το πιο ισχυρό μηχάνημα καθαρισμού εξαιρετικά υψηλής πίεσης με σχέδιο κινητού κλωβού. Η πίεση εργασίας 500 bar και ο ρυθμός ροής νερού 30 λίτρων/λεπτό εγγυώνται γρήγορα αποτελέσματα ακόμα και για τους πιο επίμονους ρύπους, όπως π.χ. στον κατασκευαστικό κλάδο, σε βιομηχανικές εφαρμογές ή στον τομέα των μεταφορών. Ένας περιστροφικός διακόπτης με διαισθητικό έλεγχο και η συνειδητή απόφαση να μειωθούν κατά πολύ τα ηλεκτρονικά μέρη κάνουν τη συσκευή πάρα πολύ εύχρηστη. Οι εργονομικές λεπτομέρειες, το μικρό βάρος του μηχανήματος, οι τέσσερις μεγάλοι τροχοί και το άγκιστρο ανύψωσης απλοποιούν τον χειρισμό και τη μεταφορά της μονάδας, ακόμα και σε ανώμαλο έδαφος. Όταν απαιτείται, το μηχάνημα HD 18/50-4 Cage Classic μπορεί επίσης να μεταφερθεί και με κλαρκ, παρέχοντας έτσι μέγιστη ευελιξία κατά τη μεταφορά και την εργασία.

Εικόνα

https://www.kaercher.com/gr/professiona ... 71600.html
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Kotas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kotas »

κωλοχαρτο για να κανει την βρωμικη δουλεια και στο τελος ενα μωρομαντιλο για το φινιρισμα :D
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

Ξεχασες τη τσατσαρα για το καλλωπισμα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Thor έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 17:31 Ξεχασες τη τσατσαρα για το καλλωπισμα.
:smt005:
Λες να κάνει και πιστολάκι, δικέ μου;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”