Αυτό που ο καθένας κόβει ταρίφα με το πόσα χρόνια θεωρεί ότι πρέπει να περάσουν έχει πολύ πλάκα.perseus έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 22:45δεν ειμαι ψεκας ,5 οικογενειες εξαρτωνται απο εμενα ,αν παθω τιποτα δεν θα τους κοιταξει ο μητσοτακης ουτε η πφαιζερ.Otto Weininger έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 22:18Μην είσαι ψεκας και τράβα εμβολιασου.perseus έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 22:17
ε και? εγω ουτε 800 χρονων ειμαι ουτε εχω ποβληματα υγειας.
προβλημα αυτων που πεθαινουν ,εσυ προσεχε μην γινεις στατιστικη.
θα εμβολιαστω οταν περασουν 3 χρονια
η καταργησουν το ακαταδιωκτο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τέλος το «ελευθέρας» για τους εμβολιασμένους μετά τους 6 μήνες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Otto Weininger
Re: Τέλος το «ελευθέρας» για τους εμβολιασμένους μετά τους 6 μήνες
Let them make the first mistake. We make the last move.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
πιο σοβαρο απο το καναμε 2 δις ανθρωποι αρα το εμβολιο ειναι ασφαλεςOtto Weininger έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 22:47Αυτό που ο καθένας κόβει ταρίφα με το πόσα χρόνια θεωρεί ότι πρέπει να περάσουν έχει πολύ πλάκα.perseus έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 22:45δεν ειμαι ψεκας ,5 οικογενειες εξαρτωνται απο εμενα ,αν παθω τιποτα δεν θα τους κοιταξει ο μητσοτακης ουτε η πφαιζερ.
3η δοση ποτε θα κανεις?
- hellegennes
Να σταματήσει τις μαλακίες η κυβέρνησή σου και να δώσει χρήμα στο ΕΣΥ αντί να το ξοδεύει για να στέλνει SMS στους ανεμβολίαστους 20άρηδες.panos291 έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 21:15 Ποια ειναι η λυση για σενα λοιπον? Να βγαινουμε οι υπολοιποι με sms για τους γεροψεκ, να κανουμε 100 δοσεις του εμβολιου, ή να πιασουν ολες τις εντατικες τις χωρας οι ανω των 60-65 επειδή δεν θελουν να κανουν εμβολιο?
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Τέλη Δεκέμβρη.perseus έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 22:50πιο σοβαρο απο το καναμε 2 δις ανθρωποι αρα το εμβολιο ειναι ασφαλεςOtto Weininger έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 22:47Αυτό που ο καθένας κόβει ταρίφα με το πόσα χρόνια θεωρεί ότι πρέπει να περάσουν έχει πολύ πλάκα.perseus έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 22:45
δεν ειμαι ψεκας ,5 οικογενειες εξαρτωνται απο εμενα ,αν παθω τιποτα δεν θα τους κοιταξει ο μητσοτακης ουτε η πφαιζερ.
3η δοση ποτε θα κανεις?
- Otto Weininger
Να δώσει χρήματα στο ΕΣΥ να κάνει τι ακριβώς;hellegennes έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 22:51Να σταματήσει τις μαλακίες η κυβέρνησή σου και να δώσει χρήμα στο ΕΣΥ αντί να το ξοδεύει για να στέλνει SMS στους ανεμβολίαστους 20άρηδες.panos291 έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 21:15 Ποια ειναι η λυση για σενα λοιπον? Να βγαινουμε οι υπολοιποι με sms για τους γεροψεκ, να κανουμε 100 δοσεις του εμβολιου, ή να πιασουν ολες τις εντατικες τις χωρας οι ανω των 60-65 επειδή δεν θελουν να κανουν εμβολιο?
5 οικογένειες;perseus έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 22:45δεν ειμαι ψεκας ,5 οικογενειες εξαρτωνται απο εμενα ,αν παθω τιποτα δεν θα τους κοιταξει ο μητσοτακης ουτε η πφαιζερ.Otto Weininger έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 22:18Μην είσαι ψεκας και τράβα εμβολιασου.perseus έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 22:17
Ποιος είσαι ρε τύπε; Ο Μπέμπης Καρυκτόπουλος;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Το εμβολιο ειναι δωρεαν και σωζει τωρα. Το ΕΣΥ θελει χρηματα και χρονο.hellegennes έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 22:51Να σταματήσει τις μαλακίες η κυβέρνησή σου και να δώσει χρήμα στο ΕΣΥ αντί να το ξοδεύει για να στέλνει SMS στους ανεμβολίαστους 20άρηδες.panos291 έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 21:15 Ποια ειναι η λυση για σενα λοιπον? Να βγαινουμε οι υπολοιποι με sms για τους γεροψεκ, να κανουμε 100 δοσεις του εμβολιου, ή να πιασουν ολες τις εντατικες τις χωρας οι ανω των 60-65 επειδή δεν θελουν να κανουν εμβολιο?
Οχι δε θελω να πληρωνω. Καντε το εμβολιο. Ειναι απολυτα ασφαλες.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
- hellegennes
Να αυξήσει όσο χρειάζεται τις προμήθειες και το προσωπικό για να μην έχουμε ψευτοδιλήμματα σαν αυτό που αναφέρεις.Otto Weininger έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 22:53Να δώσει χρήματα στο ΕΣΥ να κάνει τι ακριβώς;hellegennes έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 22:51Να σταματήσει τις μαλακίες η κυβέρνησή σου και να δώσει χρήμα στο ΕΣΥ αντί να το ξοδεύει για να στέλνει SMS στους ανεμβολίαστους 20άρηδες.panos291 έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 21:15 Ποια ειναι η λυση για σενα λοιπον? Να βγαινουμε οι υπολοιποι με sms για τους γεροψεκ, να κανουμε 100 δοσεις του εμβολιου, ή να πιασουν ολες τις εντατικες τις χωρας οι ανω των 60-65 επειδή δεν θελουν να κανουν εμβολιο?
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- perseus
Ελληνας πατερας ,τι νομιζες μονο το τομαρι μου κοιταω?Feindflug έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 22:545 οικογένειες;perseus έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 22:45δεν ειμαι ψεκας ,5 οικογενειες εξαρτωνται απο εμενα ,αν παθω τιποτα δεν θα τους κοιταξει ο μητσοτακης ουτε η πφαιζερ.
Ποιος είσαι ρε τύπε; Ο Μπέμπης Καρυκτόπουλος;
Ό,τι και καλά θα έχει πρόβλημα εκείνος ο οποίος έχει κάνει ήδη δύο εμβόλια, να κάνει άλλο ένα μετά από εξάμηνο
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Αυτό πήγα να γράψω κι εγώ.perseus έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 19:25τι εννοεις τρακαρε η χτυπησε ? να προσεχε να μην χτυπαγεpanos291 έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 19:15
Και αυτο το εχω πει. Αριθμημένες θεσεις ΜΕΘ ανεμβολιαστων σε καθε νοσοκομειο,και οταν αυτες γεμισουν στειλτον με αερολιν και ασπιρινες σπιτι μεχρι να αδειασει θεση με σειρά προτεραιότητας.
Δεν γινεται να πιασουν ολες τις μεθ του νοσοκομείου οι γεροψεκ και να μεινει απεξω ενας πιτσιρικας που τρακαρε ή χτυπησε.
Και αν οδηγούσε μεθυσμένος ο πιτσιρικάς που τράκαρε ;
- Otto Weininger
Καλά ντάξει.hellegennes έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 22:56Να αυξήσει όσο χρειάζεται τις προμήθειες και το προσωπικό για να μην έχουμε ψευτοδιλήμματα σαν αυτό που αναφέρεις.Otto Weininger έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 22:53Να δώσει χρήματα στο ΕΣΥ να κάνει τι ακριβώς;hellegennes έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 22:51
Να σταματήσει τις μαλακίες η κυβέρνησή σου και να δώσει χρήμα στο ΕΣΥ αντί να το ξοδεύει για να στέλνει SMS στους ανεμβολίαστους 20άρηδες.
Λες και αν σε 3 χρονια βαραει ακομα το κοβιντ θα μαθεις κατι παραπανω απο το "the benefits outweigh the risks".Εκτος αν περιμενεις να δεις αν θα φυτρωσουν κερατα.perseus έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 22:45δεν ειμαι ψεκας ,5 οικογενειες εξαρτωνται απο εμενα ,αν παθω τιποτα δεν θα τους κοιταξει ο μητσοτακης ουτε η πφαιζερ.Otto Weininger έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 22:18Μην είσαι ψεκας και τράβα εμβολιασου.perseus έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 22:17
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- perseus
η fluvoxamine δραστικη ουσια ποιανου φαρμακου ειναι?
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Κι αν θέλεις μας τα ξύνεις
Γεώργιος Δροσίνης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις