Οτι γαμιούνται γενικώς, γαμιούνται. Αυτό να λέγεται.Αρίστος έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 15:25 Η πλακα χτες ειναι οτι ειχαμε ρεκορ κρουσματων αλλα ειχαμε και ρεκορ τεστ.
Εγαμιθησαν λεμε να κανουν τεστ, καπου 420.000 εγιναν.
.
Ειδικά ο Γαμιωτάκης.
Οτι γαμιούνται γενικώς, γαμιούνται. Αυτό να λέγεται.Αρίστος έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 15:25 Η πλακα χτες ειναι οτι ειχαμε ρεκορ κρουσματων αλλα ειχαμε και ρεκορ τεστ.
Εγαμιθησαν λεμε να κανουν τεστ, καπου 420.000 εγιναν.
.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Σε τι είδους στοιχεία στηρίζεις τέτοιο συμπέρασμα;
Στα προηγούμενα κύματα υπήρχαν covid και non covid νοσοκομεία. Ολόκληρα νοσοκομεία είχαν επιστρατευτεί για τους συγκεκριμένους ασθενείς.lonelyrider έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 20:46 Καλά πέρυσι δεν είχαν 900 ΜΕΘ? Φέτος με 450 λένε γεμίσαμε. Οι υπόλοιπες 450 τι απέγιναν?
Στύγιος έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 13:21 To υπουργείο ζητά να επικαιροποιήσουμε ασύγχρονη ( e-class) και σύγχρονη (webex) τηλεκπαίδευση. Ιt's coming...![]()
*είσταιΑλιόσα έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 13:57 Αστα αυτά, εμβολιαστείται γιατι με 0% προστασία ειστε βιολογικά όπλα.
Ναι ε, για πες, πόσα θα έδινες για λάηβ πράηβε στρημ να με παρακαλάει η Γκερ να την βασανίσω δεμένη και γω να μην κάνω τίποτα επειδή είμαι καλό παιδί εάν δεν πιάσουμε το προσυμφωνημένο κρυφό πόσο και να περιμένω υπομονετικά με την φουλ φέης χόκεϊ μάσκα και το πούπουλο μου στη γωνία;
Εγω μπορει να εδινα,αλλα οι εξωπχορουμικοι που ειναι και ο στοχος πιθανοτατα 0.60sys3x έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 15:45Ναι ε, για πες, πόσα θα έδινες για λάηβ πράηβε στρημ να με παρακαλάει η Γκερ να την βασανίσω δεμένη και γω να μην κάνω τίποτα επειδή είμαι καλό παιδί εάν δεν πιάσουμε το προσυμφωνημένο κρυφό πόσο και να περιμένω υπομονετικά με την φουλ φέης χόκεϊ μάσκα και το πούπουλο μου στη γωνία;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Μην τρελαίνεσαι τόσοι πολύ. Είναι πιο εύκολο απ' ότι νομίζεις.perseus έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 15:10τοτε κουτσοπερπατουσε ,τωρα μου λενε παρε την βοηθεια στο σπιτι ,παρε τα φαρμακεια ,παρε τον εφκα ,πιεσε τους γενικα.Otto Weininger έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 15:00Τις άλλες πως τις έκανε;perseus έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 14:57 η μανα μου εκανε 2η δοση 8/2/21 τωρα ειναι ουσιαστικα μη εμβολιασμενη ,ειναι και παραπληγικη ,πως θα παει να κανει τη 3η δοση ? θα πεταξει ?
Επίσης υπάρχει υπηρεσία που έρχονται σπίτι.
Μα από εσάς θα τα πάρουμε. Δε θέλουμε πολλούς, θέλομε λίγους και καλούς, θα βγει καλό νυχτοκάματο σε λέω.GoBack έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 15:47Εγω μπορει να εδινα,αλλα οι εξωπχορουμικοι που ειναι και ο στοχος πιθανοτατα 0.60sys3x έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 15:45Ναι ε, για πες, πόσα θα έδινες για λάηβ πράηβε στρημ να με παρακαλάει η Γκερ να την βασανίσω δεμένη και γω να μην κάνω τίποτα επειδή είμαι καλό παιδί εάν δεν πιάσουμε το προσυμφωνημένο κρυφό πόσο και να περιμένω υπομονετικά με την φουλ φέης χόκεϊ μάσκα και το πούπουλο μου στη γωνία;
Εν τω μεταξύ χθες με τον εντυπωσιακό αριθμό των 6500 έκαναν 420000 τεστ και ο δείκτης θετικοτητας ήταν 1,6 δηλαδή πολύ χαμηλός.nik_killthemall έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 11:19
Την έχω ήδη δώσει σε αυτό που σού γραψα ! τα κεησιζ περ μιλιον εξαρτωνται απο το ποσα πολλα τεστ κανεις για να τα βρεις ! Αρα αφου τα τεστ αλλαζουν ταξη μεγεθους ανα 6-7 μηνες, προφανως αυτο που θα σου δειχνουν τα cases per million θα ειναι κυριως το αποτελεσμα της αυξησης των τεστ και οχι το αποτελεσμα της διαδοσης του ιου.
Αξιόπιστος δείκτης για να δεις κύματα και διάδοση στη πραγματικότητα είναι ο αριθμος ΜΕΘ (τις δείχνει το ourworldindata) και οι νεκροί. Και στη πραγματικότητα ο χρόνος σύγκρισης ξεκινά και μετρά από τον περασμένο Νοε και μετά γιατι πιο πριν ουσιαστικά είχες πολύ μικρή και επομένως μη συγκρίσιμη διαδοση σε σχέση με αυτό που ακολούθησε (δηλ, πρακτικά η Ελλάδα ΔΕΝ είχε πρώτο κύμα, το απέφυγε).
Δεν είναι μόνο τα βζγιά μεγάλα, είναι και η καρδιά.vantono έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 15:59 Θα δείχνω εγώ τα βυζια μου ρε και θα σας κάνω πλούσιους, μην ανησυχείτε. Θα θυσιαστω για το πχορουμ.