!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε για (νέο) λοκνταουν;
Re: Πάμε για (νέο) λοκνταουν;
Άντε πάλι τα ίδια.
Με χαμηλό δείκτη θετικοτητας και μέτριο αριθμό νοσηλευόμενων και ΜΕΘ δεν πας σε lockdown.
Και οι θάνατοι σε αυτό το κύμα κινούνται σε ποσοστά τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τα προηγούμενα κύματα που είχαμε φτάσει ακόμα και 130 θανάτους σε μια μέρα.
Με χαμηλό δείκτη θετικοτητας και μέτριο αριθμό νοσηλευόμενων και ΜΕΘ δεν πας σε lockdown.
Και οι θάνατοι σε αυτό το κύμα κινούνται σε ποσοστά τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τα προηγούμενα κύματα που είχαμε φτάσει ακόμα και 130 θανάτους σε μια μέρα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θα πάρουμε του Στύγιου ρε μονί.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
η μανα μου εκανε 2η δοση 8/2/21 τωρα ειναι ουσιαστικα μη εμβολιασμενη ,ειναι και παραπληγικη ,πως θα παει να κανει τη 3η δοση ? θα πεταξει ?
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Θα φτιάξουμε onlyfans team phorum.
- Otto Weininger
Τις άλλες πως τις έκανε;perseus έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 14:57 η μανα μου εκανε 2η δοση 8/2/21 τωρα ειναι ουσιαστικα μη εμβολιασμενη ,ειναι και παραπληγικη ,πως θα παει να κανει τη 3η δοση ? θα πεταξει ?
Επίσης υπάρχει υπηρεσία που έρχονται σπίτι.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Oυτε τα τσιγαρα σου δεν θα βγουν
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ναι έρχονται.Κι η δική μου είναι σχεδόν κατάκοιτη. Για μοριακά και εξετάσεις αίματος ήρθε σπίτι νοσηλεύτρια με ειδική ενδυμασία. Το ίδιο κι όταν καλέσαμε ασθενοφόρο για μεταφορά στο νοσοκομείο λόγω κόβιντ ( χαμηλή οξυγόνωση και πνευμονία). Απ' τη μάνα κόλλησα πρώτα εγώ και μετά η αδερφή μου, αν και δεν παραμέναμε πολύ στο δωμάτιο.Otto Weininger έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 15:00Τις άλλες πως τις έκανε;perseus έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 14:57 η μανα μου εκανε 2η δοση 8/2/21 τωρα ειναι ουσιαστικα μη εμβολιασμενη ,ειναι και παραπληγικη ,πως θα παει να κανει τη 3η δοση ? θα πεταξει ?
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
τοτε κουτσοπερπατουσε ,τωρα μου λενε παρε την βοηθεια στο σπιτι ,παρε τα φαρμακεια ,παρε τον εφκα ,πιεσε τους γενικα.Otto Weininger έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 15:00Τις άλλες πως τις έκανε;perseus έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 14:57 η μανα μου εκανε 2η δοση 8/2/21 τωρα ειναι ουσιαστικα μη εμβολιασμενη ,ειναι και παραπληγικη ,πως θα παει να κανει τη 3η δοση ? θα πεταξει ?
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όντως υπάρχει η υπηρεσία.Otto Weininger έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 15:00Τις άλλες πως τις έκανε;perseus έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 14:57 η μανα μου εκανε 2η δοση 8/2/21 τωρα ειναι ουσιαστικα μη εμβολιασμενη ,ειναι και παραπληγικη ,πως θα παει να κανει τη 3η δοση ? θα πεταξει ?
Γνωρίζω 2 γιαγιάδες που εμβολιάστηκαν έτσι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- Otto Weininger
ερχονται πάντως σπίτι. Το ξέρω από πελάτες του φαρμακείου.perseus έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 15:10τοτε κουτσοπερπατουσε ,τωρα μου λενε παρε την βοηθεια στο σπιτι ,παρε τα φαρμακεια ,παρε τον εφκα ,πιεσε τους γενικα.Otto Weininger έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 15:00Τις άλλες πως τις έκανε;perseus έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 14:57 η μανα μου εκανε 2η δοση 8/2/21 τωρα ειναι ουσιαστικα μη εμβολιασμενη ,ειναι και παραπληγικη ,πως θα παει να κανει τη 3η δοση ? θα πεταξει ?
Let them make the first mistake. We make the last move.
Να ρωτήσετε τη Στύγαινα πρώτα.
Δεν είναι ουσιαστικά μη εμβολιασμένη.perseus έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 14:57 η μανα μου εκανε 2η δοση 8/2/21 τωρα ειναι ουσιαστικα μη εμβολιασμενη ,ειναι και παραπληγικη ,πως θα παει να κανει τη 3η δοση ? θα πεταξει ?
Είναι εμβολιασμένη.
Ουσιαστικά μη εμβολιασμένος είναι ο μη εμβολιασμένος. Οι υπόλοιποι ακόμα κι αν δεν έχουν απόκριση τούρμπο, κάτι κερδίζουν.
Το μλκ ρε
Η πλακα χτες ειναι οτι ειχαμε ρεκορ κρουσματων αλλα ειχαμε και ρεκορ τεστ.
Εγαμιθησαν λεμε να κανουν τεστ, καπου 420.000 εγιναν.
.
Εγαμιθησαν λεμε να κανουν τεστ, καπου 420.000 εγιναν.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1213 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-