!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Τάσος Ξιαρχό διαπομπεύει για το πάχος της κοπέλα στα σοσιαλ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Ο Τάσος Ξιαρχό διαπομπεύει για το πάχος της κοπέλα στα σοσιαλ
τι εγινε πολλες 30αρες συντηρικες ελληνιδες βλεπω τελευταια που αντιμαχονται την πολιτικη ορθοτητα
γιατι ετσι?

γιατι ετσι?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Πολιτικορθάκηδες εν δράση!!!!
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
κι εγώ αν σε απαγαγω και σε φυλάκισω για κάτι χρόνια, μετά το κράτος θα κάνει το ίδιο σε εμένα. δε νομίζω να σημειώσουμε χι. δεν μιλάμε για κάνσελ κάλτσουρ. Δε δημιούργησε κάτι. Ένας τραμπούκος κρετίνος είναι. Εκτός αν σου αρέσει εσένα όλη μέρα να σου λένε μόλις βγεις έξω πόσο σκατα είσαι.AlienWay έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 20:54 Αυτό που έκανε ο γκέυ στην κοπέλα, είναι το ίδιο ακριβώς με αυτό που κάνουν τα λυσιαζμένα τρολς της κουλτούρας ακύρωσης σε αυτόν.
Αυτό πρέπει να δείτε. Οτι δηλαδή και οι δύο πλευρές, συμπεριφέρονται σαν αούγκανοι.
Από τη μία τα τρολς της κουλτούρας ακύρωσης κι από την άλλη, ένας τρανταχτός εκπρόσωπός της. Σημειώσατε Χ
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ωραία και ζήτησε συγνώμη. Παρακολούθα τώρα τη ζωή του να καταστρέφεται γιατί έκραξε μια εύσωμη που φοράει οριζόντια ρίγα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 21:23κι εγώ αν σε απαγαγω και σε φυλάκισω για κάτι χρόνια, μετά το κράτος θα κάνει το ίδιο σε εμένα. δε νομίζω να σημειώσουμε χι. δεν μιλάμε για κάνσελ κάλτσουρ. Δε δημιούργησε κάτι. Ένας τραμπούκος κρετίνος είναι. Εκτός αν σου αρέσει εσένα όλη μέρα να σου λένε μόλις βγεις έξω πόσο σκατα είσαι.AlienWay έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 20:54 Αυτό που έκανε ο γκέυ στην κοπέλα, είναι το ίδιο ακριβώς με αυτό που κάνουν τα λυσιαζμένα τρολς της κουλτούρας ακύρωσης σε αυτόν.
Αυτό πρέπει να δείτε. Οτι δηλαδή και οι δύο πλευρές, συμπεριφέρονται σαν αούγκανοι.
Από τη μία τα τρολς της κουλτούρας ακύρωσης κι από την άλλη, ένας τρανταχτός εκπρόσωπός της. Σημειώσατε Χ
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Πού να σου απαλλοτριώσουν το σπίτι οι μετανάστες...Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 20:31 Πάντως το ότι δέχτηκε μπούλινκ ο ίδιος δεν πάει να πει πως αποκλείεται να είναι μαλάκας.
ίσα ίσα, που πολύ που νιώθουν μειονεκτικά, βγάζουν το κόμπλεξ τους σε κάποιους άλλους που βλέπουν ως αδύναμους.
χαρακτηριστικό παράδειγμα τα ακροδεξιά μυγοχέσματα του Ιδρύματός μας με τους μετανάστες.
Δικέ μου, αυτήν την βαλβίδα εκτόνωσης πού την κατατάσσεις;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 21:03κατακερματισμος της κοινωνιας με μικρες μικρες ομαδουλες ονομαζεται με την ευγενικη χορηγια του κεφαλαιου (κοιταξε τι προβαλλεται ως μαζικη κουλτουρα και κυριαρχα προτυπα ή τους χορηγους που τον στηριζαν)![]()
οι βαλβιδες εκτονωσης ειαι οι νεοσυντηρικοι (η ακροδεξιοι για τους υπολοιπους) και οι ροζουληδες αριστεροι η φιλελε απο την αλλη
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Μαζί σου.AlienWay έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 21:27Ωραία και ζήτησε συγνώμη. Παρακολούθα τώρα τη ζωή του να καταστρέφεται γιατί έκραξε μια εύσωμη που φοράει οριζόντια ρίγα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 21:23κι εγώ αν σε απαγαγω και σε φυλάκισω για κάτι χρόνια, μετά το κράτος θα κάνει το ίδιο σε εμένα. δε νομίζω να σημειώσουμε χι. δεν μιλάμε για κάνσελ κάλτσουρ. Δε δημιούργησε κάτι. Ένας τραμπούκος κρετίνος είναι. Εκτός αν σου αρέσει εσένα όλη μέρα να σου λένε μόλις βγεις έξω πόσο σκατα είσαι.AlienWay έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 20:54 Αυτό που έκανε ο γκέυ στην κοπέλα, είναι το ίδιο ακριβώς με αυτό που κάνουν τα λυσιαζμένα τρολς της κουλτούρας ακύρωσης σε αυτόν.
Έχουμε παρανοήσει γενικώς.
πολιτική ορθότητα, wokeness και κουλτούρα ακύρωσης, είναι το ίδιο πράγμα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Δεν έκραξε και Κάποιος το πήρε χαμπάρι. Ο ίδιος τραβούσε βίντεο χωρίς τη θέλησή του άλλου, και έκανε καφριλικια, ενώ είναι δημόσιο πρόσωπο κιόλας. Να δεχτεί το αποτέλεσμα όσων μαλακιων έκανε, να λουφαξει, και να ασχοληθεί με ότι εργασία κάνει, Γιατί η δημοσιότητα τον χαλαει, και δεν μπορεί να την διαχειριστεί. Αν δε μπορεί να βρει πουθενά δουλειά και φτάσει να μένει σε χαρτόκουτο, θα αναγνωρίσουμε το δράμα του.AlienWay έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 21:27Ωραία και ζήτησε συγνώμη. Παρακολούθα τώρα τη ζωή του να καταστρέφεται γιατί έκραξε μια εύσωμη που φοράει οριζόντια ρίγα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 21:23κι εγώ αν σε απαγαγω και σε φυλάκισω για κάτι χρόνια, μετά το κράτος θα κάνει το ίδιο σε εμένα. δε νομίζω να σημειώσουμε χι. δεν μιλάμε για κάνσελ κάλτσουρ. Δε δημιούργησε κάτι. Ένας τραμπούκος κρετίνος είναι. Εκτός αν σου αρέσει εσένα όλη μέρα να σου λένε μόλις βγεις έξω πόσο σκατα είσαι.AlienWay έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 20:54 Αυτό που έκανε ο γκέυ στην κοπέλα, είναι το ίδιο ακριβώς με αυτό που κάνουν τα λυσιαζμένα τρολς της κουλτούρας ακύρωσης σε αυτόν.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Δεν είναι το τελευταίο, είναι αυτό που έχει καρφιτσωσει πάνω πάνω.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 20:38 Ρε τι διαμάντι είναι τούτο!
το τελευταίο του τουίτ ξεκινάει "Το πρόβλημα της Ελλάδας, της Ευρώπης, του δυτικού πολιτισμού κ της δημοκρατίας γενικότερα, είναι..."
![]()
Η τελευταία του τεράστια σοφία, αν θες.
- Eθνικοκοινωνιστης
ο κυριος κοκλωνης μλκα μου,ο κυριος κοκλωνης

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Τι τσιμπουκομασίν είναι αυτό ρε;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- hellegennes
Παρομοίως.EKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 14:19Εμένα δε με νοιάζει![]()
Αν κάτι είναι αλήθεια δηλαδή θα το παραδεχτώ κ αν το πουν με αστείο τρόπο θα γελάσω κ γω
Τώρα αν είναι συκοφαντηση θα με πειράξει, δλδ να πουν ότι έκανα κάτι που δεν έκανα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 473 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-
- 14 Απαντήσεις