!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο Τάσος Ξιαρχό διαπομπεύει για το πάχος της κοπέλα στα σοσιαλ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Re: Ο Τάσος Ξιαρχό διαπομπεύει για το πάχος της κοπέλα στα σοσιαλ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Beria έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 12:54
Σέλευκας έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 12:52
Cecily Anne έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 12:46
Είναι μέχρι να βρεθεί καμία και να του τραβήξει την πρώτη μήνυση, μετά θα τα δει κι αλλιώς.
αυτό έπρεπε να έχει γίνει ήδη αλλά ακόμα και έτσι θα υπάρχουν χιλιάδες που θα την έχουν δει κάπως και θα γίνονται προσβλητικοί και αγενείς.
Πολύ μικρός είχα συζ'ητηση μέ έναν άνθρωπο της εκκλησίας και τον ρώτησα γιατί οι θεούσες ντύνονται έτσι σαν τη γιαγιά μου και μου απάντησε οτι δεν είναι θέμα ντροπής και σεμνοτυφίας αλλά το θέμα είναι σαυτή την κοινωνία να μην υπάρχουν διακρίσεις και να μην παίρνει κάποιος αξία απο το καλό του ντύσιμο ή τον πλούτο του. Αξίες που πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε.
O Πολ Ποτ συμφωνεί με αυτή τη θέση σου
ε οχι και θέση μου
εγώ είμαι επαγγελματίας και δημιουργώ αισθητική σε προιόντα
αν δεν γνωρίζω τους λόγους που κάποιος δίνει λεφτά για κάτι τέτοιο πρέπει να είμαι μαλάκας
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας

Η διαφορά του Ξιαρχό είναι οτι αυτός είναι απλά πλασιέ του εαυτού του. Αν πάει να παράξει ρούχα και ακούσει. τι μαλκίες μου έφερες που θα τα πουλήσω αυτά, ολα τα προηγούμενα σου έμειναν στο ράφι αντε και γαμησου και μη ξαναπατήσεις μαλάκα, μου κόστησες ενα κάρο λευτά παρε τις παπαριές σου και στο διάολο ψώνιο κλπ τότε θα καταλάβει ο συγκεκριμένος οτι άλλο να είσαι η μόδα και αλλο να είναι χαζοβιόλης.
Azzurra Carnelos
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Ju-87 έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 13:14
Σέλευκας έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 12:52
αυτό έπρεπε να έχει γίνει ήδη αλλά ακόμα και έτσι θα υπάρχουν χιλιάδες που θα την έχουν δει κάπως και θα γίνονται προσβλητικοί και αγενείς.
Πολύ μικρός είχα συζ'ητηση μέ έναν άνθρωπο της εκκλησίας και τον ρώτησα γιατί οι θεούσες ντύνονται έτσι σαν τη γιαγιά μου και μου απάντησε οτι δεν είναι θέμα ντροπής και σεμνοτυφίας αλλά το θέμα είναι σαυτή την κοινωνία να μην υπάρχουν διακρίσεις και να μην παίρνει κάποιος αξία απο το καλό του ντύσιμο ή τον πλούτο του. Αξίες που πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε.
Συμφωνώ με τον Πολ Ποτ ως προς το θέμα του οικογενειακού προγραμματισμού.
Αν τα παιδιά τα αναλάμβανε το κράτος άτομα σαν τους γύφτους ή σαν τους Ξιαρχους απλά δεν θα υπήρχαν...
Ο ένας συμφωνεί με τον Πολ Ποτ για το όμοιομορφο ντύσιμο, ο άλλος συμφωνεί με τους Χμερ για την ανατροφή των παιδιών από το κράτος, ας μπει ένας ακόμα ακροδεξιος να πει ότι συμφωνεί με τον Πολ Ποτ για να στέλνουν σε Γκουλάγκ όσους φοράνε γυαλιά να δέσουμε
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Σέλευκας έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 13:27 Η διαφορά του Ξιαρχό είναι οτι αυτός είναι απλά πλασιέ του εαυτού του. Αν πάει να παράξει ρούχα και ακούσει. τι μαλκίες μου έφερες που θα τα πουλήσω αυτά, ολα τα προηγούμενα σου έμειναν στο ράφι αντε και γαμησου και μη ξαναπατήσεις μαλάκα, μου κόστησες ενα κάρο λευτά παρε τις παπαριές σου και στο διάολο ψώνιο κλπ τότε θα καταλάβει ο συγκεκριμένος οτι άλλο να είσαι η μόδα και αλλο να είναι χαζοβιόλης.
Η δουλειά του ήταν χορογραφος. Ήταν στο so you think you can dance, εγώ εκεί τον έμαθα, γιατί έκανε χορογραφίες με τακούνια για γυναίκες. Μετά το γύρισε στις παπαριές, γιατί έκανε τις χορογραφίες στην Τάμτα. Προφανώς τα ρούχα ήρθαν αργότερα. Τώρα στο ευρύ κοινό έγινε γνωστός από το GNTM.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Χαοτικός έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 00:02
hellegennes έγραψε: 31 Οκτ 2021, 23:20
Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2021, 21:03 Τουλάχιστον ζήτησε συγνώμη. Πολλά είναι τέτοιου είδους μαλακισμένα.
Πήρε τηλέφωνο και της ζήτησε ιδιωτικά συγγνώμη ή ζήτησε δημόσια συγγνώμη για να δείξει ότι ζητάει συγγνώμη;
Δημόσια. Αυτό που έγραψε.
Παραμένει αρχίδας. Έκανε και δημοσκόπηση. Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Φίλε, είτε έχεις τις απόψεις σου και δεν παρεκλίνεις, είτε το γυρνάς στο τσάμικο για να αποφύγεις τους χαρακτηρισμούς του όχλου. Ο τύπος είναι αρρωστάκι.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Ju-87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ju-87 »

Beria έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 13:29
Ju-87 έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 13:14

Συμφωνώ με τον Πολ Ποτ ως προς το θέμα του οικογενειακού προγραμματισμού.
Αν τα παιδιά τα αναλάμβανε το κράτος άτομα σαν τους γύφτους ή σαν τους Ξιαρχους απλά δεν θα υπήρχαν...
Ο ένας συμφωνεί με τον Πολ Ποτ για το όμοιομορφο ντύσιμο, ο άλλος συμφωνεί με τους Χμερ για την ανατροφή των παιδιών από το κράτος, ας μπει ένας ακόμα ακροδεξιος να πει ότι συμφωνεί με τον Πολ Ποτ για να στέλνουν σε Γκουλάγκ όσους φοράνε γυαλιά να δέσουμε
Και ο Πλάτωνας τα ίδια έλεγε.
Ότι η ανατροφή των παιδιών πρέπει να αναλαμβάνεται από την πολιτεία...
Δημοκράτης έγραψε: 31 Αύγ 2021, 14:42Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε: 05 Οκτ 2021, 22:00 Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Επαναλαμβάνω, η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Που το περιεργο ο κλασικος "προοδευτικος" αλτ λεφτ που το παιζει καλος οτι τον πιεζει η κακια κοινωνια ενω στην πραγματικοτητα ειναι ο ορισμος του μισανθρωπου και του τραμπουκου
Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ »

Να αγιάσει το στόμα του, του ανθρώπου:

Τώρα που χάσατε followers, μας πάνε οι οριζόντιες ρίγες-Η ανατομία ενός ψυχολογικού εγκλήματος.
Πάνος Σάκκας 1.11.2021 | 09:55

Βγαίνεις να φας. Είσαι με τη φίλη σου, πίνετε και γελάτε. Όμως δεν σου αρκεί αυτό. Πρέπει να ανοίξεις την κάμερα και να τη στρίψεις σε μια άγνωστη γυναίκα που τρώει στο διπλανό τραπέζι, χωρίς να σε ενοχλεί.
Ο εγωισμός σου στρογγυλοκάθεται και στα διπλανά καθίσματα, παραγγέλνει στα γύρω εστιατόρια, έχει απλωθεί πάνω από όλη την πόλη. Δεν σου αρκεί να περάσεις καλά με την παρέα σου, πρέπει να κράξεις για να υπάρξεις, να χλευάσεις το αθώο θύμα σου στους χιλιάδες followers σου, επειδή έκανε το λάθος να μπει στο οπτικό σου πεδίο.
Στο μικρό, κάφρικο μυαλό σου, η γυναίκα αυτή δεν έχει δικαίωμα να κυκλοφορεί με οριζόντιες ρίγες. Δεν έχει δικαίωμα να υπάρχει με οριζόντιες ρίγες –ας ρίξει κάτι πάνω της, ένα μονόχρωμο μπουφάν, μια καρό ζακέτα, κάτι– δεν επιτρέπεται να αναπνέει δίπλα σου με οριζόντιες ρίγες, όσο εσύ έχεις δικαίωμα να τη μαγνητοσκοπείς χωρίς τη θέλησή της, να γελάς χαιρέκακα μαζί της στα social, να τη χλευάζεις δημοσίως, να αδιαφορείς για το πώς θα νιώσει αυτός άνθρωπος με τις οριζόντιες ρίγες.
Στο μικρό, κάφρικο μυαλό σου, η γυναίκα αυτή δεν έχει δικαίωμα να κυκλοφορεί με οριζόντιες ρίγες. Δεν έχει δικαίωμα να υπάρχει με οριζόντιες ρίγες –ας ρίξει κάτι πάνω της, ένα μονόχρωμο μπουφάν, μια καρό ζακέτα, κάτι– δεν επιτρέπεται να αναπνέει δίπλα σου με οριζόντιες ρίγες.
Το πρόβλημά σου είναι ότι νιώθεις περισσότερα για τις ρίγες παρά για τον άνθρωπο. Θα σου εξηγούσα πού είναι το λάθος σου, αλλά αν είχες την ευαισθησία να καταλάβεις, θα καταλάβαινες και πριν σ' το εξηγήσω, θα καταλάβαινες πριν πεις «ας κάνουμε bullying σε έναν άγνωστο άνθρωπο που απλώς υπάρχει», θα καταλάβαινες πριν το ανεβάσεις στο Instagram, θα καταλάβαινες πριν αρχίσεις να χάνεις τους πολύτιμους followers για τα εισοδήματά σου.
Τώρα που χάνονται τα likes και κινδυνεύουν οι χορηγίες, ζητάς συγγνώμη, λυπάσαι – όχι φυσικά για αυτό που έκανες, αλλά για αυτό που μπορεί να πάθεις. Ζητάς συγγνώμη για να γλιτώσεις από τις αυτονόητες συνέπειες μιας ανόητης πράξης.
Τώρα που χάνετε followers, μας πάνε οι ρίγες.
Μας πήγαιναν και πριν δηλαδή, ό,τι θέλουμε θα φοράμε και όπου θέλουμε θα πηγαίνουμε. Το κατάλαβες ή να κόψω ακόμα 5.000 followers;

https://www.lifo.gr/stiles/optiki-gonia ... ties-riges
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας

Cecily Anne έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 13:31
Σέλευκας έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 13:27 Η διαφορά του Ξιαρχό είναι οτι αυτός είναι απλά πλασιέ του εαυτού του. Αν πάει να παράξει ρούχα και ακούσει. τι μαλκίες μου έφερες που θα τα πουλήσω αυτά, ολα τα προηγούμενα σου έμειναν στο ράφι αντε και γαμησου και μη ξαναπατήσεις μαλάκα, μου κόστησες ενα κάρο λευτά παρε τις παπαριές σου και στο διάολο ψώνιο κλπ τότε θα καταλάβει ο συγκεκριμένος οτι άλλο να είσαι η μόδα και αλλο να είναι χαζοβιόλης.
Η δουλειά του ήταν χορογραφος. Ήταν στο so you think you can dance, εγώ εκεί τον έμαθα, γιατί έκανε χορογραφίες με τακούνια για γυναίκες. Μετά το γύρισε στις παπαριές, γιατί έκανε τις χορογραφίες στην Τάμτα. Προφανώς τα ρούχα ήρθαν αργότερα. Τώρα στο ευρύ κοινό έγινε γνωστός από το GNTM.
Εγώ τον έμαθα με την κόρη του Λευτέρη Πανταζή. Πρέπει να είναι σε πολύ μεγάλη ένταση για να διαπομπεύει μια απλή γυναίκα που κάθεται και δεν ενοχλεί κανέναν, ισως χρειάζεται ψυχιατρική αγωγή.
Azzurra Carnelos
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

έκανα στο παρελθόν μια γουρουνιά παρόμοια, αλλά δεν την ανέβασα πουθενά. απλά την έδειξα σε μερικούς φίλους.
στο κομμωτήριο, ήταν μια κυρία, εμφανίσημη μεν, αλλά όταν άνοιξε το στόμα της, είχε πραγματικά μακριούς κυνόδοντες και μυτερούς. σχεδόν όπως στα θρίλερς. δεν άντεξα τράβηξα φωτό, την ώρα που η κομμώτρια της έβαλε την κόκκινη μπέρτα του κομμωτηρίου. Σωστή Mrs Dracula.
είμαι γουρούνα και άθλια το παραδέχομαι, αλλά ρε παιδιά δεν είχα ξαναδεί τόσο μεγάλους κυνόδοντες σε άνθρωπο.
ευτυχώς δεν με πήρε χαμπάρι, ύστερα από λίγο, πέταξε και έφυγε...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Naranjita έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 14:04 έκανα στο παρελθόν μια γουρουνιά παρόμοια, αλλά δεν την ανέβασα πουθενά. απλά την έδειξα σε μερικούς φίλους.
στο κομμωτήριο, ήταν μια κυρία, εμφανίσημη μεν, αλλά όταν άνοιξε το στόμα της, είχε πραγματικά μακριούς κυνόδοντες και μυτερούς. σχεδόν όπως στα θρίλερς. δεν άντεξα τράβηξα φωτό, την ώρα που η κομμώτρια της έβαλε την κόκκινη μπέρτα του κομμωτηρίου. Σωστή Mrs Dracula.
είμαι γουρούνα και άθλια το παραδέχομαι, αλλά ρε παιδιά δεν είχα ξαναδεί τόσο μεγάλους κυνόδοντες σε άνθρωπο.
Έλα μωρέ μαλάκα κι εσύ. Σκέψου ότι όλοι έχουμε λίγο- πολύ, ελαττώματα. Προφανώς και δεν θα μας άρεσε να μας σχολιάζουν.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

Πασιφάη έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 14:16
Naranjita έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 14:04 έκανα στο παρελθόν μια γουρουνιά παρόμοια, αλλά δεν την ανέβασα πουθενά. απλά την έδειξα σε μερικούς φίλους.
Έλα μωρέ μαλάκα κι εσύ. Σκέψου ότι όλοι έχουμε λίγο- πολύ, ελαττώματα. Προφανώς και δεν θα μας άρεσε να μας σχολιάζουν.
το ξέρω μωρέ, αλλά ήταν πραγματικά λες και βγήκε από θρίλερ. ακόμη και με κλειστό το στόμα, φαινόντουσαν πάνω από το κάτω χείλος....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Οι μυτεροί κυνόδοντες ειναι σκέτη καύλα, σε παρακαλώ. Αντε μη σας ανεβασω φωτο με τους δικους μου!
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Πασιφάη έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 14:16 Προφανώς και δεν θα μας άρεσε να μας σχολιάζουν.
Εμένα δε με νοιάζει :102:

Αν κάτι είναι αλήθεια δηλαδή θα το παραδεχτώ κ αν το πουν με αστείο τρόπο θα γελάσω κ γω

Τώρα αν είναι συκοφαντηση θα με πειράξει, δλδ να πουν ότι έκανα κάτι που δεν έκανα
Άβαταρ μέλους
Ju-87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ju-87 »

vantono έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 14:19
Οι μυτεροί κυνόδοντες ειναι σκέτη καύλα, σε παρακαλώ. Αντε μη σας ανεβασω φωτο με τους δικους μου!
Μετά τις φωτό με τα ποδοδαχτυλα και τις ρώγες, μένει αυτό τώρα...
Δημοκράτης έγραψε: 31 Αύγ 2021, 14:42Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε: 05 Οκτ 2021, 22:00 Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Επαναλαμβάνω, η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”