!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Τάσος Ξιαρχό διαπομπεύει για το πάχος της κοπέλα στα σοσιαλ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Ο Τάσος Ξιαρχό διαπομπεύει για το πάχος της κοπέλα στα σοσιαλ
Εχω χασει επεισόδια, από πότε ειναι δηλωμένος αριστερός το κσχιαρχώ? Εχει βγει κι εχει κανει κομματικοπολιτικές δηλώσεις ποτέ? Μονο και μονο απο εκεινο το Γαμιοτάκη Μητσιέσαι που ειχε πει καποτε, έγινε "αριστερος"? Εγώ απο τότε που τον εμαθα, ως εναν απολιτίκ μαϊντανό τον ηξερα μεχρι σημερα.
- Cecily Anne
Καλά σαφώς δεν το έβαλα το α' συνθετικό, επειδή εκφράζει την σοβαρή πολιτική του άποψη, εννοώ ότι δεν είναι στο χώρο της δεξιάς/πατριαρχίας/συντηρητικών ιδεών κλπ. Πολιτική τοποθέτηση βασισμένη στα ιδεώδη του Ξιαρχό, πάει πολύ.alekhine έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 14:34Cecily Anne έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 14:28Εγώ νομίζω ότι επειδή είναι αριστερογκέουλας πιστεύει ότι είναι στο απυρόβλητο, επειδή σαν κράτος τους έχουμε στα ωπα ωπα, για να αποτάξουμε συγκεκριμένα κοινωνικά κατάλοιπα.alekhine έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 14:25
προφανως ο τυπος νομιζει οτι το bulling το υφισταται μονο αυτος λογω της διαφορετικοτητας του και το να κραζει οποιον γουσταρει ειναι ΟΚ![]()
![]()
![]()
το απυροβλητο νομιζει οτι το εχει επειδη ειναι πρωχογκεουλας - γιατι οποιος τον κραξει μπορει να τον κραξει σαν οπισθοδρομικο και ομοφοβικο
τα περι αριστεροσυνης βοηθανε αλλα γενικα αυτοι οι τυποι ειναι λιγο οφα σε αυτα - δεν θαχε προβλημα νομιζω να φωναζει στο ινστα τσιπρα γαμιεσαι αμα τρενταρε καλα![]()
![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
τι πολιτική τοποθέτηση και ιδεώδη? από μακριά φαίνεται πως είναι ότι φάμε ότι πιουμε και ότι αρπάξει ο πάτος μας.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Νομίζω πως αντιλαμβάνεσαι την ένστασή μου. Αυτό θα μπορούσε να ειπωθεί ή να σχολιαστεί, για σένα, για μένα, για τον καθένα. Ε, δεν είναι ευχάριστο.Naranjita έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 14:30κανείς δεν νομιζω οτι θα απομόνωνε την συγκεκριμένη. ήταν αρκετά εμφανίσημη όπως είπα και πριν. λίγο λιμάρισμα θέλανε οι δοντηδες και θα ήταν άψογη. δεν νομιζω οπου παει να την κερνάνε bloody mary....Πασιφάη έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 14:24Κατανοώ, απλά βάλε τον εαυτό σου στη θέση της. Πόσο τραγικό είναι να ξέρεις πως θα φας χουνέρι για το εμφανισιακό κομμάτι.Naranjita έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 14:18
το ξέρω μωρέ, αλλά ήταν πραγματικά λες και βγήκε από θρίλερ. ακόμη και με κλειστό το στόμα, φαινόντουσαν πάνω από το κάτω χείλος....![]()
Κοινώς, απομονώνουμε τους ανθρώπους που δείχνουν διαφορετικοί, με τον τρόπο μας. Και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τις συνέπειες στον ψυχισμό τους.![]()
Προφανώς για τον συγκεκριμένο, απλά εγώ σχολίασα την δημοσίευση της Νάρας . Με το πως βλέπουμε εμείς τέτοιες συμπεριφορές και κατά πόσο τις ενστερνιζόμαστε.Cecily Anne έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 14:30Δεν το έγραψα, για να αλλάξεις εσύ κάτι, απλά σου λέω ότι το πρόβλημα του συγκεκριμένου δεν είναι με τη διαφορετικότητα, αλλά με τον μισό σχεδόν γυναικείο πληθυσμό αυτής της χώρας.Πασιφάη έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 14:29Ωραία. Πώς θα σε βόλευε να το πω; Να χρησιμοποιήσω άλλον προσδιορισμό;Cecily Anne έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 14:26
Γελάω με το διαφορετικοί. Η κοπέλα με το ριγέ αντιπροσωπεύει εμφανισιακά κοντά ένα 40% των Ελληνίδων, μην πω και παραπάνω.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τους γκόμενους του τρώνε ή το φαί;Cecily Anne έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 14:30Δεν το έγραψα, για να αλλάξεις εσύ κάτι, απλά σου λέω ότι το πρόβλημα του συγκεκριμένου δεν είναι με τη διαφορετικότητα, αλλά με τον μισό σχεδόν γυναικείο πληθυσμό αυτής της χώρας.Πασιφάη έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 14:29Ωραία. Πώς θα σε βόλευε να το πω; Να χρησιμοποιήσω άλλον προσδιορισμό;Cecily Anne έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 14:26
Γελάω με το διαφορετικοί. Η κοπέλα με το ριγέ αντιπροσωπεύει εμφανισιακά κοντά ένα 40% των Ελληνίδων, μην πω και παραπάνω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Παλαιοελλαδίτης
Τον είχα ακουστά ως όνομα (για την ακρίβεια μου είχε μείνει το ''Ξιαρχό'' χωρίς να ξέρω από που) και τον είχα πετύχει κάπου και στην τηλεόραση χωρίς όμως να συνδυάσω αυτά τα δύο στοιχεία. Και από ό,τι φάνηκε, καλύτερα.
- Dwarven Blacksmith
Μιλάει για "ξύλινο λόγο" αυτός που έχει ξεπατικώσει όλο τον ξύλινο λόγο περί π.ο., "δικαιωματισμού", κ.ο.κ.
- Cecily Anne
Ξέρω κι εγώ τι πετριά τρώει ο καθένας στην ξερή του.Gherschaagk έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 14:43Τους γκόμενους του τρώνε ή το φαί;Cecily Anne έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 14:30Δεν το έγραψα, για να αλλάξεις εσύ κάτι, απλά σου λέω ότι το πρόβλημα του συγκεκριμένου δεν είναι με τη διαφορετικότητα, αλλά με τον μισό σχεδόν γυναικείο πληθυσμό αυτής της χώρας.Πασιφάη έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 14:29
Ωραία. Πώς θα σε βόλευε να το πω; Να χρησιμοποιήσω άλλον προσδιορισμό;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Καταφανως εχει στοχοποιηθεί άδικα απο τα ταϊσμενα μεσα της Λιστας Πετσα επειδη εβριζε τον Μητσοτακη
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
τους γκόμενους σίγουρα όχι.Gherschaagk έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 14:43Τους γκόμενους του τρώνε ή το φαί;Cecily Anne έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 14:30Δεν το έγραψα, για να αλλάξεις εσύ κάτι, απλά σου λέω ότι το πρόβλημα του συγκεκριμένου δεν είναι με τη διαφορετικότητα, αλλά με τον μισό σχεδόν γυναικείο πληθυσμό αυτής της χώρας.Πασιφάη έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 14:29
Ωραία. Πώς θα σε βόλευε να το πω; Να χρησιμοποιήσω άλλον προσδιορισμό;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
το ερωτημα ειναι γιατι ειχαν συνεργασια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Dwarven Blacksmith
Ο αναγκαίος τακτικός ελιγμός για τους αντικανσελερς που τσίμπησαν το δόλωμα γίνεται όλο και πιο δύσκολος. Λεγεών
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 473 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-
- 14 Απαντήσεις