Αν δεν ήσουν τόσο κολλημένος νουδούλος, θα ποτιζοσουν και συ συχνότεραYochanan έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 00:16βρέχει δίκαιο πάνω απο τον αλογομουρη και τη γαληΓΑΛΗ έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 00:14Κλασσική περίπτωση χαζοΊνφλουένσερ, που διαπιστώνει ότι έκανε πατάτα, παίζοντας το φάσιον πολίς που είναι μαστ για το κοινό του. Και καπάκι η κλασσική αντίδραση των ινφλουερίστας, πανελίστας, ινσταγκραμίστας και δε συμμαζεύεται, που αρχίζουν να δημοσιεύουν κόντρα φωτο, για να κάνουν τολμηρή αντίσταση, απευθυνόμενοι στο ίδιο ακριβώς κοινό. Κώδικας/μοτίβο επικοινωνίας μεταξύ ευαισθητοποιημένων χαζοχαρούμενων γενικώς.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 00:03
αυτό που έγραψε δεν είναι δημόσια συγνώμη
είναι επίδειξη ναρκισσισμού
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Τάσος Ξιαρχό διαπομπεύει για το πάχος της κοπέλα στα σοσιαλ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ο Τάσος Ξιαρχό διαπομπεύει για το πάχος της κοπέλα στα σοσιαλ
Εχεις μπερδευτει βρε χαζουλα και ουτε καν μπορεις να το καταλαβεις. Για αυτο προσπαθησα να στο φερω με τροπο.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2021, 23:34 Δεν έχω μπερδευτεί καθόλου βρε κουτό. Ακριβώς επειδή οι τύποι κλαίγονται συνέχεια για το μπούλινγκ που δέχονται, είναι δέκα φορές πιο γελοίο όταν το κάνουν αυτοί και μάλιστα τραβώντας βίντεο.
Ποιοι ακριβως ειναι οι "αυτοι"?
Ποιο είναι αυτό το τάσο βρε παιδιά;ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2021, 23:34 Όταν με δεις να κάνω κάτι αντίστοιχο, έλα κι εσύ και η προχωπαρέα σου, να μου το πεις ή να μου την πείτε.![]()
Τη συλλογή που έχει από στριγκάκια με στρας, σίγουρα.
Για τα στριγκάκια όχι. Αλλά το μποτάκι πολυκατοικία/πολυεργαλείο, μου έχει κλέψει την καρδιά, το ομολογώ.
Εγώ περιμένω την επόμενη φορά που κάποιο τάσο θα διαμαρτυρηθεί για μπούλινγκ.
Τώρα σε κατάλαβε.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 00:19Εχεις μπερδευτει βρε χαζουλα και ουτε καν μπορεις να το καταλαβεις. Για αυτο προσπαθησα να στο φερω με τροπο.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2021, 23:34 Δεν έχω μπερδευτεί καθόλου βρε κουτό. Ακριβώς επειδή οι τύποι κλαίγονται συνέχεια για το μπούλινγκ που δέχονται, είναι δέκα φορές πιο γελοίο όταν το κάνουν αυτοί και μάλιστα τραβώντας βίντεο.
Ποιο είναι αυτό το τάσο βρε παιδιά;ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2021, 23:34 Όταν με δεις να κάνω κάτι αντίστοιχο, έλα κι εσύ και η προχωπαρέα σου, να μου το πεις ή να μου την πείτε.![]()
Για τα στριγκάκια όχι. Αλλά το μποτάκι πολυκατοικία/πολυεργαλείο, μου έχει κλέψει την καρδιά, το ομολογώ.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- EKPLIKTIKOS
Αν κατάλαβα καλά μια κουνιστρα είπε μια χοντρή χοντρή;
Κ γιατί θα πρέπει να μας ενδιαφέρει;
Κ γιατί θα πρέπει να μας ενδιαφέρει;
Επειδη φορουσε ριγες.EKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 00:22 Αν κατάλαβα καλά μια κουνιστρα είπε μια χοντρή χοντρή;![]()
Κ γιατί θα πρέπει να μας ενδιαφέρει;![]()
- hellegennes
Άρα δεν ζήτησε συγγνώμη.Χαοτικός έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 00:02Δημόσια. Αυτό που έγραψε.hellegennes έγραψε: 31 Οκτ 2021, 23:20Πήρε τηλέφωνο και της ζήτησε ιδιωτικά συγγνώμη ή ζήτησε δημόσια συγγνώμη για να δείξει ότι ζητάει συγγνώμη;Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2021, 21:03 Τουλάχιστον ζήτησε συγνώμη. Πολλά είναι τέτοιου είδους μαλακισμένα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ε εντάξει. Δεν ζήτησε. και να ζήταγε ιδιωτικά όπως το λες δεν αλλάζει η κακοήθεια που εδρεύει σε πολλούς και του χώρου αυτού (μοντέλα και τηλεοπτικότητες και όλες αυτές οι αρχιδιές), αλλά και στα λαϊκά νέα παιδιά που είναι κωλόπαιδα και νιώθουν ότι έχουν εξουσία λόγω της δυνατότητάς τους να δημοσιεύουν και να διαπομπεύουν.hellegennes έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 00:26Άρα δεν ζήτησε συγγνώμη.Χαοτικός έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 00:02Δημόσια. Αυτό που έγραψε.hellegennes έγραψε: 31 Οκτ 2021, 23:20
Πήρε τηλέφωνο και της ζήτησε ιδιωτικά συγγνώμη ή ζήτησε δημόσια συγγνώμη για να δείξει ότι ζητάει συγγνώμη;
- hellegennes
Σε έχασα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μα εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάνω μπούλινγκ σε κάποιον παπάρα, που επιχειρεί πρώτος μπουλάρισμα και μετά αρχίζει τα νιανιανιά.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 00:19Εχεις μπερδευτει βρε χαζουλα και ουτε καν μπορεις να το καταλαβεις. Για αυτο προσπαθησα να στο φερω με τροπο.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2021, 23:34 Δεν έχω μπερδευτεί καθόλου βρε κουτό. Ακριβώς επειδή οι τύποι κλαίγονται συνέχεια για το μπούλινγκ που δέχονται, είναι δέκα φορές πιο γελοίο όταν το κάνουν αυτοί και μάλιστα τραβώντας βίντεο.
Αντιθέτως. Το βρίσκω απόλυτα χαλαρωτικό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ασχολήθηκε με νεξτ τοπ μόντελ. Αν έκανε το ίδιο μία κοπέλα από το νεξτ τοπ μόντελ δεν θα μου φαινόταν παράξενο. Τους έχω όλους αυτούς και όλες αυτές τέτοια κακοηθέστατα άτομα.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο χώρος. Είναι και απλά λαϊκά άτομα. Νιώθουν τη δύναμη του όχλου κρατώντας ένα κινητό και όντας έτοιμοι να κοροϊδέψουν κάποιον ανυποψίαστο. Είτε επειδή περπατάει παράξενα, είτε επειδή τσακώνεται με τον περιπτερά.
Η νοοτροπία του ότι μπορώ να τραβήξω κάτι και να το δημοσιεύσω και θα προσφέρω τροφή στον όχλο.
Ενώ ο κάθε τρεντοπαπάρας που μιλάει για χοντρές, δεν είναι "λαϊκός".Χαοτικός έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 00:31Ε εντάξει. Δεν ζήτησε. και να ζήταγε ιδιωτικά όπως το λες δεν αλλάζει η κακοήθεια που εδρεύει σε πολλούς και του χώρου αυτού (μοντέλα και τηλεοπτικότητες και όλες αυτές οι αρχιδιές), αλλά και στα λαϊκά νέα παιδιά που είναι κωλόπαιδα και νιώθουν ότι έχουν εξουσία λόγω της δυνατότητάς τους να δημοσιεύουν και να διαπομπεύουν.
Κόψε κάτι ρε χάο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ξεχώρισα κάποιον και δεν το κατάλαβα; Τι λες μωρέ πάλι;ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 00:59Ενώ ο κάθε τρεντοπαπάρας που μιλάει για χοντρές, δεν είναι "λαϊκός".Χαοτικός έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 00:31Ε εντάξει. Δεν ζήτησε. και να ζήταγε ιδιωτικά όπως το λες δεν αλλάζει η κακοήθεια που εδρεύει σε πολλούς και του χώρου αυτού (μοντέλα και τηλεοπτικότητες και όλες αυτές οι αρχιδιές), αλλά και στα λαϊκά νέα παιδιά που είναι κωλόπαιδα και νιώθουν ότι έχουν εξουσία λόγω της δυνατότητάς τους να δημοσιεύουν και να διαπομπεύουν.![]()
![]()
![]()
Κόψε κάτι ρε χάο.
Δεν κράζω τον καθένα που ανοίγει νήμα να κοροϊδέψει κάποιον μη "κανονικό";
Και το κάνω απαρέγκλιτα χρόνια τώρα.
Και το κάνω απαρέγκλιτα χρόνια τώρα.
Χαοτικός έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 00:19Μπες στην τρύπα σου ρε ξεφτίλα.Yochanan έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 00:16βρέχει δίκαιο πάνω απο τον αλογομουρη και τη γαληΓΑΛΗ έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 00:14
Κλασσική περίπτωση χαζοΊνφλουένσερ, που διαπιστώνει ότι έκανε πατάτα, παίζοντας το φάσιον πολίς που είναι μαστ για το κοινό του. Και καπάκι η κλασσική αντίδραση των ινφλουερίστας, πανελίστας, ινσταγκραμίστας και δε συμμαζεύεται, που αρχίζουν να δημοσιεύουν κόντρα φωτο, για να κάνουν τολμηρή αντίσταση, απευθυνόμενοι στο ίδιο ακριβώς κοινό. Κώδικας/μοτίβο επικοινωνίας μεταξύ ευαισθητοποιημένων χαζοχαρούμενων γενικώς.
πσυχουλα πονεμένη, πσυχούλα
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Λέω ότι σας θεωρώ λαϊκές τρεντομυζήθρες, μάστορα και ότι τα λαϊκά παιδιά είναι τουλάχιστον 5 κλάσεις πάνω γιατί δεν έχουν την ίδια δυσφορία ταυτότητας, είναι πολύ πιο χαλαρά.Χαοτικός έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 01:06Ξεχώρισα κάποιον και δεν το κατάλαβα; Τι λες μωρέ πάλι;ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 00:59Ενώ ο κάθε τρεντοπαπάρας που μιλάει για χοντρές, δεν είναι "λαϊκός".Χαοτικός έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 00:31
Ε εντάξει. Δεν ζήτησε. και να ζήταγε ιδιωτικά όπως το λες δεν αλλάζει η κακοήθεια που εδρεύει σε πολλούς και του χώρου αυτού (μοντέλα και τηλεοπτικότητες και όλες αυτές οι αρχιδιές), αλλά και στα λαϊκά νέα παιδιά που είναι κωλόπαιδα και νιώθουν ότι έχουν εξουσία λόγω της δυνατότητάς τους να δημοσιεύουν και να διαπομπεύουν.![]()
![]()
![]()
Κόψε κάτι ρε χάο.
Και λέγοντας ταυτότητα, δεν εννόω την ερωτική.
Αυτά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 473 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi