οχι. τα παιδια ολων μας θα ειναι λιγοτερο μαλακισμενα απο εμας.Χαοτικός έγραψε: 30 Οκτ 2021, 16:01 Η αλήθεια είναι ότι όλοι θα κάνουν παιδιά μαλακισμένα ακριβώς σαν και αυτούς. Αλλά έτσι κι αλλιώς. Είτε κάνουν το εμβόλιο είτε όχι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα κάνω το εμβόλιο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Θα κάνω το εμβόλιο
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μ' αυτή την ελπίδα ζούμε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
αλλο ασχοληθηκε, αλλο βρηκε κατι.Navis έγραψε: 30 Οκτ 2021, 16:34 Ναι, τρομερο τεκμηριο η προσφυγη στην αυθεντια . "Ασχοληθηκε ο Πλατωνας" = αρα ισχυει, αποκλειεται να κανει λαθη ο Πλατωνας.
καλα εκανε και ασχοληθηκε, αλλα παρολο που δεν βρηκε/απεδειξε τιποτα, κοτζαμ αυθεντια, οι πιστοι θελουν να πιστευουν σε αυτο που δεν βρηκε και δεν απεδειξε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
nik_killthemall έγραψε: 30 Οκτ 2021, 22:33Αυτα είναι πάντα στη σφαίρα της πιθανότητας και του αγνώστου. Η δικιά μου λογική λέει απλά να φροντίσεις να μειώσεις τα ρίσκα του επόμενου 6μηνου, πιο πέρα όλα είναι φαντασία, δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει.BigChiefWahoo έγραψε: 30 Οκτ 2021, 22:23Με τη λογική ότι δεν πρόκειται να ζήσω μέχρι τα 80 ας πούμε,δεν έχει νόημα να μην το κάνω.nik_killthemall έγραψε: 30 Οκτ 2021, 22:10
στο όριο εισαι ... εγω κατά 80% στη θεση σου θα το εκανα, μπατ δε τσοις ις γιορς.
Αλλά παραμονεύουν οι καρκίνοι και τα αυτοάνοσα που θα αναπτυχθούν εξ'αιτίας του εμβολίου,με αυτά τι γίνεται ;![]()
Όπως είπα είσαι στο όριο. Αν έχεις επιβαρυμένη υγεία και κακή ή μέτρια φυσική κατάσταση, με πολλες ημερησιες επαφες στη θέση σου μαλλον θα το έκανα, αν εισαι φιτ, δεν εχεις κανει καταχρησεις, εξακολουθεις και ασκεισαι, και εχεις υγειες (με την κυριολεκτικη σημασια) εργασιακο περιβαλλον, με λιγες ημερησιες επαφές, μπορει στη θεση σου να μην το κανα καν.
Ζυγιασμα ρισκου που το ξερεις καλυτερα εσυ για τον εαυτο σου.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Μακάρι φίλε αλλά δεν βλέπω φως. Αυτό θέλουμε πάντως όλοι κι αυτό είναι αδιαμφισβήτητο.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Δεν ξέρω τελικά τι αποφάσισες. Αν παρέμεινες στην αρχική άποψη, χαιρετίζω την απόφαση για λόγους υγείας, τόσο δικούς σου και της οικογενείας σου,όσο και των συμπολιτών σου. Η ατομική ευθύνη είναι σημαντική και συνάδει με την έγνοια στους συνανθρώπους μας.BigChiefWahoo έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:04 Με έπεισε ένας πολύ παλιός,εκλεκτός φίλος και πασίγνωστος συγγραφέας,που είναι αφοσιωμένος στη χριστιανική έρευνα.
Δεν έχει να κάνει με προδοσία κατά του Δημιουργού,μου είπε.
Δεν θα διαπράξω ανταρσία.
Σημασία έχει η Πίστη.
Το είπα στο σπίτι και με κοίταξαν περίεργα.
Ο Θεός βοηθός.
Επειδή όμως έχω αντιληφθεί πως είσαι άνθρωπος με νόηση και ευφυϊα, σου έχω εμπιστοσύνη πως ακόμη κι αν δεν εμβολιαστείς,θα πράξεις τα δέοντα, τηρώντας το υγειονομικό πλαίσιο.
Κοινώς προσέχετε, χαιρετισμούς στην οικογένεια.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Γεια σου Πασιφάη !Πασιφάη έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 14:09
Δεν ξέρω τελικά τι αποφάσισες. Αν παρέμεινες στην αρχική άποψη, χαιρετίζω την απόφαση για λόγους υγείας, τόσο δικούς σου και της οικογενείας σου,όσο και των συμπολιτών σου. Η ατομική ευθύνη είναι σημαντική και συνάδει με την έγνοια στους συνανθρώπους μας.
Επειδή όμως έχω αντιληφθεί πως είσαι άνθρωπος με νόηση και ευφυϊα, σου έχω εμπιστοσύνη πως ακόμη κι αν δεν εμβολιαστείς,θα πράξεις τα δέοντα, τηρώντας το υγειονομικό πλαίσιο.
Κοινώς προσέχετε, χαιρετισμούς στην οικογένεια.![]()
Προσέχουμε,να είσαι σίγουρη γι'αυτό,μαλακίες δεν κάνουμε.
Χαιρετίσματα και σε σας
Δράττομαι της ευκαιρίας να ανεβάσω και αυτό το τελείως υποτιμημένο διαμαντάκι από το Morrison Hotel,που συνάδει και με το γενικότερο πνεύμα των τελευταίων ημερών,ίσως και ετών.
BigChiefWahoo έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 17:20Γεια σου Πασιφάη !Πασιφάη έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 14:09
Δεν ξέρω τελικά τι αποφάσισες. Αν παρέμεινες στην αρχική άποψη, χαιρετίζω την απόφαση για λόγους υγείας, τόσο δικούς σου και της οικογενείας σου,όσο και των συμπολιτών σου. Η ατομική ευθύνη είναι σημαντική και συνάδει με την έγνοια στους συνανθρώπους μας.
Κοινώς προσέχετε, χαιρετισμούς στην οικογένεια.![]()
![]()
Προσέχουμε,να είσαι σίγουρη γι'αυτό,μαλακίες δεν κάνουμε.
Χαιρετίσματα και σε σας![]()
Δράττομαι της ευκαιρίας να ανεβάσω και αυτό το τελείως υποτιμημένο διαμαντάκι από το Morrison Hotel,που συνάδει και με το γενικότερο πνεύμα των τελευταίων ημερών,ίσως και ετών.
Καθόλου υποτιμημένο διαμαντάκι.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 458 Προβολές