!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θα κάνω το εμβόλιο

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Καdy

Re: Θα κάνω το εμβόλιο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καdy »

οσι εχουν κανιε εμβολιο(το αληθινο,οχι πλασιμπο οπως ο ταλαιπωρος) ειναι ντεντ μεν γουοκινγκ :c020:
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Οκτ 2021, 11:55
Scouser έγραψε: 30 Οκτ 2021, 11:22 Τα ''νέου τύπου'' εμβόλια που χρησιμοποιούνται στη Δύση κατά του COVID είναι τα πιο άχρηστα εμβόλια στην ιστορία της ανθρωπότητας. Δεν το λέω εγώ, ο πρωτοπόρος στην τεχνολογία των εμβολίων mRNA το λέει (και τα στατιστικά φυσικά):
We have a situation of imperfect vaccines. Of course, we rarely, if ever, have a perfect vaccine, but these are especially imperfect. They don’t provide us with very robust protection against infection, they don’t provide us with very robust protection against virus replication, and they don’t protect us from virus-shredding or spreading it to others.
https://europeanconservative.com/articl ... rt-malone/

Σε μερικούς μήνες που θα εγκριθούν τα εμβόλια κλασσικού τύπου της Novavax, της Sanofi και της Valneva, θα φανεί η διαφορά.
Αυτό είναι καθαρά δική σου υπόθεση, ούτε ο πρωτοπόρος είπε ότι είναι impefect λόγω της τεχνολογίας mRNA, ούτε ότι αυτά που λες θα είναι perfect λόγω της δικής τους τεχνολογίας.

Άσε που υπάρχουν ένα σωρό είδη "κλασσικού τύπου" ήδη.
Ο Malone λέει ότι είναι especially imperfect, δηλαδή χειρότερα από αυτά που ξέρουμε έως τώρα, κάτι που εξάλλου προκύπτει και από τα στοιχεία: εμβόλια που να κολλάς, να νοσείς, να μεταδίδεις, να κινδυνεύεις σοβαρά να καταλήξεις διασωληνωμένος ή που να χάνουν την όποια αποτελεσματικότητα έχουν μέσα σε 6 μήνες δεν έχουμε ξαναδεί. Οπότε αυτό δεν είναι καθόλου υπόθεση, είναι δεδομένο που προκύπτει από την παρατήρηση. Τώρα για τα κλασσικού τύπου που ετοιμάζουν οι εταιρίες που ανέφερα, είναι πράγματι υπόθεση, αφού ακόμα δεν έχουν δοθεί στην κυκλοφορία, εμπιστεύομαι όμως τους ανθρώπους με τους οποίους το έχω συζητήσει (μπορεί φυσικά να αποδειχτούν φάουλ).
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

BigChiefWahoo έγραψε: 30 Οκτ 2021, 22:23
nik_killthemall έγραψε: 30 Οκτ 2021, 22:10
BigChiefWahoo έγραψε: 30 Οκτ 2021, 22:07

52
στο όριο εισαι ... εγω κατά 80% στη θεση σου θα το εκανα, μπατ δε τσοις ις γιορς.
Με τη λογική ότι δεν πρόκειται να ζήσω μέχρι τα 80 ας πούμε,δεν έχει νόημα να μην το κάνω.
Αλλά παραμονεύουν οι καρκίνοι και τα αυτοάνοσα που θα αναπτυχθούν εξ'αιτίας του εμβολίου,με αυτά τι γίνεται ; :102:
Αυτα είναι πάντα στη σφαίρα της πιθανότητας και του αγνώστου. Η δικιά μου λογική λέει απλά να φροντίσεις να μειώσεις τα ρίσκα του επόμενου 6μηνου, πιο πέρα όλα είναι φαντασία, δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει.
Όπως είπα είσαι στο όριο. Αν έχεις επιβαρυμένη υγεία και κακή ή μέτρια φυσική κατάσταση, με πολλες ημερησιες επαφες στη θέση σου μαλλον θα το έκανα, αν εισαι φιτ, δεν εχεις κανει καταχρησεις, εξακολουθεις και ασκεισαι, και εχεις υγειες (με την κυριολεκτικη σημασια) εργασιακο περιβαλλον, με λιγες ημερησιες επαφές, μπορει στη θεση σου να μην το κανα καν.

Ζυγιασμα ρισκου που το ξερεις καλυτερα εσυ για τον εαυτο σου.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

nik_killthemall έγραψε: 30 Οκτ 2021, 22:33
Όπως είπα είσαι στο όριο. Αν έχεις επιβαρυμένη υγεία και κακή ή μέτρια φυσική κατάσταση, με πολλες ημερησιες επαφες στη θέση σου μαλλον θα το έκανα, αν εισαι φιτ, δεν εχεις κανει καταχρησεις, εξακολουθεις και ασκεισαι, και εχεις υγειες (με την κυριολεκτικη σημασια) εργασιακο περιβαλλον, με λιγες ημερησιες επαφές, μπορει στη θεση σου να μην το κανα καν.

Ζυγιασμα ρισκου που το ξερεις καλυτερα εσυ για τον εαυτο σου.
Τα γράφω και πιο πάνω,είμαι όντως πολύ fit,αν και με περιττά κιλά.
Και έχω πάνω από είκοσι χρόνια που έχω κόψει τσιγάρο-αλκοόλ.
Ούτε τζούρα.Άντε 10 μπύρες όλο το καλοκαίρι και ένα ποτήρι κρασί τα Χριστούγεννα.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

BigChiefWahoo έγραψε: 30 Οκτ 2021, 22:37

Εικόνα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

GoBack έγραψε: 30 Οκτ 2021, 22:39

Εικόνα
Βασικά,σε τέτοιο επίπεδο θα έπρεπε να έχω φτάσει δέκα χρόνια πριν.
Ήμουν κοντά,αλλά δεν το κυνήγησα μέχρι τέλους.
Αυτός βέβαια είναι κοντός,εγώ είμαι ψηλός.
Καdy

GoBack έγραψε: 30 Οκτ 2021, 22:39

Εικόνα
πως τον λενε?
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

Κυριάκος Grizzly,έχει κανάλι στο YouTube,μεγάλο αλάνι.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Καdy έγραψε: 30 Οκτ 2021, 22:50

πως τον λενε?
Νομιζα οτι ηταν γνωστος σε ολα τα βαλκανια πλεον γι αυτο δεν εβαλα ονομα :lol:
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

BigChiefWahoo έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:04 Με έπεισε ένας πολύ παλιός,εκλεκτός φίλος και πασίγνωστος συγγραφέας,που είναι αφοσιωμένος στη χριστιανική έρευνα.

Δεν έχει να κάνει με προδοσία κατά του Δημιουργού,μου είπε.
Δεν θα διαπράξω ανταρσία.
Σημασία έχει η Πίστη.

Το είπα στο σπίτι και με κοίταξαν περίεργα.

Ο Θεός βοηθός.
Εντάξει, δεν έγινε τίποτα. Δεν γίνεσαι εμβολιαστής με μια φορά.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Αρίστος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 18:15Aν δεν υπηρχε πρωτοφανης υστερια απο τα κατεστημενα μιντια και κυνηγι ανεμβολιαστων τυπου κυνηγιου μαγισων το Μεσαιωνα, το pronews θα ασχολουνταν αποκλειστικα με τα ελληνοτουρκικα.
Θεός φυλάξοι.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Αρίστος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 17:12Εσυ μπορεις να μου πεις γιατι ο Κουλης εκανε υπουργο Υγειας ενα σκληρο αντιεμβολιαστη, υπουργο Εσωτερικων εναν που εκανε ερωτησεις στη Βουλη για ψεκασμους απο αεροπλανα και υπουργο Αναπτυξης εναν που διοργανωνε μαθηματα που ελεγαν για τον Ελληνα Αρχανθρωπο των 13 εκατομμυριων χρονων;
Μη μου πείς πως πιστεύεις ότι ο αρχάνθρωπος δεν ήταν 13 εκατομμυρίων ετών; (Ακριβέστερα ο Uranopithecus trigliensis)
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Καdy

GoBack έγραψε: 30 Οκτ 2021, 22:53
Καdy έγραψε: 30 Οκτ 2021, 22:50

πως τον λενε?
Νομιζα οτι ηταν γνωστος σε ολα τα βαλκανια πλεον γι αυτο δεν εβαλα ονομα :lol:
BigChiefWahoo έγραψε: 30 Οκτ 2021, 22:52 Κυριάκος Grizzly,έχει κανάλι στο YouTube,μεγάλο αλάνι.
ειχα ξεχασει το ονομα του,θενκς :003:
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

BigChiefWahoo έγραψε: 30 Οκτ 2021, 14:37
hellegennes έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:46

Καλά θα κάνεις να το κάνεις άμα το αισθάνεσαι. Το εμβόλιο του κορωνοϊού είναι σαν την θρησκεία: είναι θέμα πίστεως. Άμα πιστεύεις ότι σου χρειάζεται, να το κάνεις. Δεν ξέρω αν ανήκεις σε ευπαθή ομάδα για να το χρειάζεσαι, αλλά και να μην ανήκεις, δικό σου είναι το σώμα, δική σου η επιλογή. Δεν λοιδορώ κανέναν που το κάνει, ανεξάρτητα απ' τους λόγους. Είτε είναι εύλογος φόβος είτε παράλογος, είτε πρακτική ανάγκη είτε ιδεολογία, για μένα είναι το ίδιο θεμιτή επιλογή.

Κάποιοι το κάνουν χωρίς να κινδυνεύουν καθόλου, επειδή έχουν τρομοκρατηθεί. Δεν τους κοροϊδεύω. Ο φόβος είναι ανθρώπινος.
Ρε συ Χέλλη,το γράφω και πιο πίσω,δεν αισθάνομαι καμμία ανάγκη να κάνω εμβόλιο.
Ούτε της γρίππης κάνω.
Δεν ανήκω σε κάποια ευπαθή ομάδα - πέραν των κιλών μου,αλλά δεν είμαι ο ευτραφής που κάθεται όλη την ώρα στον καναπέ και τρώει πατατάκια.
Γυμνάζομαι τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα και μάλιστα εντατικά,τρώω καλά προϊόντα,δεν καπνίζω,δεν έχω πιει αλκοόλ από το 2005 και μετά.

Επαναλαμβάνω,για πρακτικούς λόγους και μόνο θα το σκεφτόμουνα,για κανέναν άλλο λόγο.
Δεν υπάρχει καμμία προστασία της υγείας μου από το εμβόλιο,ίσα ίσα που θεωρώ ότι μακροχρόνια,αυτά τα εμβόλια θα καθαρίσουν πολύ κόσμο.

Επίσης,δεν έχω κανέναν φόβο,όσον αφορά τον εαυτό μου.Το μόνο πράγμα που πραγματικά φοβάμαι,είναι η Κρίση μετά το θάνατο,τίποτε άλλο.
Για τα παιδιά μου,ναι,φοβάμαι,αλλά είναι όλα άνω των 20 ετών,οπότε ξέρουν τι να κάνουν για να προστατευτούν.
Μην εστιάζεις σε ένα σημείο, έγραψα ολόκληρη παράγραφο. Δες το κοκκινισμένο. Κατανοώ απολύτως τον άνθρωπο που κάνει μια συνειδητή επιλογή για πρακτικούς λόγους, όσο κατανοώ και τον άνθρωπο που φοβάται εύλογα για την υγεία του π.χ. γιατί, λόγω κακής διατροφής και έλλειψης άσκησης, έχει υψηλή χοληστερίνη, όπως ο foscilis.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
katinasalamaki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από katinasalamaki »

πατησιωτης έγραψε: 30 Οκτ 2021, 10:39
katinasalamaki έγραψε: 30 Οκτ 2021, 01:13
πατησιωτης έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:13

Δεν έχεις κάνει άλλα εμβόλια στη ζωή σου;
Ρε σεις, είστε κινητές βιβλιοθήκες, ογκόλιθοι γνώσεων και εμπειριών, αλλά πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό μα το θεό. Τί σχέση έχουν τα παλιά εμβόλια με τούτο το πράμα που κάνει το σώμα σου εργοστάσιο για να αυγατισει τις πρωτεΐνες εςες και να ξυπνήσει έτσι το ανοσοποιητικο σύστημα και να βγάλει τα αντισώματα;
Τα παλιά εμβόλια ήταν με εξασθενημένο ιό που αν και αγράμματος ων καταλαβαίνω ότι δεν πολλαπλασιαζεται μέσα σου. Από ότι ακούω υπάρχουν τέτοια παλιάς σχολής εμβόλια, όπως το σινοφαρμ. Φέρτε τα να τα κάνουμε με μισή καρδιά και άπαξ. Αν πείτε για δεύτερη Τρίτη δόση θα πέσει φαπα
Είναι λιγότερα αποτελεσματικά και αυτό έχει αποδειχθεί σε πολλές χώρες που τα έχουν κάνει.
Είναι σαν να λες δεν θέλω αυτοκίνητο σημερινής τεχνολογίας αλλά του 1980.Η τεχνολογία προοδεύει σε όλους τους τομείς,δεν είναι η ιατρική εξαίρεση.
Άπαξ δεν υπάρχει,το εμβόλιο της γρίππης γίνεται κάθε χρόνο.
Απ ότι λένε οι άλλοι γιατροί και το εμβόλιο της γρίπης έχει χαμηλή αποτελεσματικότητα 50% - 60%.
Γίνεται κάθε χρόνο επειδή μεταλλασεται και χρειάζεται να βγει καινούργιο εμβόλιο, επικαιροποιημενο, έτσι νομίζω.

Η ιατρική πρέπει να κρίνεται αυστηρότερα γιατί πρώτων ασχολείται με την υγεία ανθρώπων, δεν είναι μια ελαττωματική παρτίδα προϊόντος που ανακαλεις, και δεύτερον, έχει μαλώσει με τα μαθηματικά άει θινκ. Τα μαθηματικά που δουλεύουν οι μηχανικοί για να φτιάξουν αυτοκίνητα είναι πολύ ανώτερα από αυτά που χρησιμοποιει η ιατρική για να φτιάξει φάρμακα. 100 γρ ουσίες βάζει η ντσονσον στο δικό της μπόλι, ενώ η πφαιζερ που ειναι ίδιας τεχνολογίας βάζει 30 γρ. Άλλο μαθηματικό τύπο φαίνεται χρησιμοποιεί.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”