ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Οκτ 2021, 11:19 έχουμε φτάσει σε μια εποχή όπου δεν θα προσλαμβάνεσαι αν δεν είσαι lgbtq
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Pfizer στην Θεσσαλονικη ψαχνει για τατουαζαρισμενες ξανθιες Αφρικανες Λεσβιες για προσληψη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Η Pfizer στην Θεσσαλονικη ψαχνει για τατουαζαρισμενες ξανθιες Αφρικανες Λεσβιες για προσληψη
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Η Pfizer στην Θεσσαλονικη ψαχνει για τατουαζαρισμενες ξανθιες Αφρικανες Λεσβιες για προσληψη
Οκ τότε θα αναγκαστείς να ανοιγεις όλο και περισσότερα νήματα με ελληνιολεςfoscilis έγραψε: 31 Οκτ 2021, 14:45 Γυμνοι κοιλιακοί, όνομα, σημαία της χώρας που ανακάλυψε την ομοφυλοφιλία, σήμα των γκέι, άλλο σήμα των γκέι, μισογυνικο περιεχόμενο.
Πιστεύετε κι εσείς ότι υπαινισσεται κάτι;
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Τι να μου μάθεις φίλε. Δεν γαμάω πλέον. Η σύζυγος δεν μου κάθεται αλλά δεν μ αφήνει ούτε να κοιτάξω θηλυκή μαιμού. Τις προάλλες πήγαμε στο αττικό και είδα μια μουνάρα χιμπατζίνα. Τα μάτια μας κλειδώσανε και πλησίασε το φράκτη αναζητώντας το χέρι μου. Εγώ της το έδωσα χαμογελώντας όπως πρέπει μα είχα καυλώσει με την χιμπατζίνα. Η σύζυγος το κατάλαβε. Καύλωσες πάλι με ζώο άρρωστε. Μου λέει. Και μετά θες να σε αφήνω να βγαίνεις έξω μόνος σου. Να κινδυνεύει όλη η πανίδα της θεσσαλονίκης. Άρρωστε.sys3x έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:18Βγήκε το καινούργιο έηντζ οφ έμπάηρς και γω κοιμάμαι όρθιος ρε μλκ!Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 31 Οκτ 2021, 18:13Μυρίζουν οι γύφτοι επειδή δεν κάνουν μπάνιο. Αυτή έχει μουνάκι άγριο και ευωδιαστό. Τι μου λέτε κύριε; Γιατί να μυρίζει. Μυρίζει αυτό που πρέπει. Να χώσεις τη γλώσσα μέσα στο μουνάκι της και να μην πλυθείς για μέρες, ναι. Θα ήταν απλυσιά αλλά εγώ ψηφίζω ναι αν τοβθέμα τεθεί σε ψηφοφορία. Ζήτω το εθνος. Δεν είναι τυχαίο που το age if empires κυκλοφόρησε 28η οκτώβρη.
Ευχαριστώ!
*κάποια στιγμή θύμισε μου να σου μάθω το κόλπο με τις μαυρούλες.
Το κόλπο ρε.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 04:51Τι να μου μάθεις φίλε. Δεν γαμάω πλέον. Η σύζυγος δεν μου κάθεται αλλά δεν μ αφήνει ούτε να κοιτάξω θηλυκή μαιμού. Τις προάλλες πήγαμε στο αττικό και είδα μια μουνάρα χιμπατζίνα. Τα μάτια μας κλειδώσανε και πλησίασε το φράκτη αναζητώντας το χέρι μου. Εγώ της το έδωσα χαμογελώντας όπως πρέπει μα είχα καυλώσει με την χιμπατζίνα. Η σύζυγος το κατάλαβε. Καύλωσες πάλι με ζώο άρρωστε. Μου λέει. Και μετά θες να σε αφήνω να βγαίνεις έξω μόνος σου. Να κινδυνεύει όλη η πανίδα της θεσσαλονίκης. Άρρωστε.sys3x έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:18Βγήκε το καινούργιο έηντζ οφ έμπάηρς και γω κοιμάμαι όρθιος ρε μλκ!Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 31 Οκτ 2021, 18:13
Μυρίζουν οι γύφτοι επειδή δεν κάνουν μπάνιο. Αυτή έχει μουνάκι άγριο και ευωδιαστό. Τι μου λέτε κύριε; Γιατί να μυρίζει. Μυρίζει αυτό που πρέπει. Να χώσεις τη γλώσσα μέσα στο μουνάκι της και να μην πλυθείς για μέρες, ναι. Θα ήταν απλυσιά αλλά εγώ ψηφίζω ναι αν τοβθέμα τεθεί σε ψηφοφορία. Ζήτω το εθνος. Δεν είναι τυχαίο που το age if empires κυκλοφόρησε 28η οκτώβρη.
Ευχαριστώ!
Τεσπά, ας μιλήσουμε και λίγο σοβαρά, ωραίο μωρό η Τζίνα; Παιχνιδάκια με τα χείλια σου έκανε, προλάβατε;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Έχει δικέ μου.Feindflug έγραψε: 31 Οκτ 2021, 20:24Έχει ινσταγκραμ η τύπισσα, τύπε;sys3x έγραψε: 31 Οκτ 2021, 16:21Πενήντα μεγάλα το χρόνο μαύρε μου για αρχή, άρον άρον γύρισε πίσω από το Λοντίνο η κιασουδί, βέβαια συνέπεσε και με το πέρας των σπουδών της και ξες, της δίνανε λιγότερα πάνω, εδώ βολεύει (έχει δικιά της βιλάρα τσάμπα) και τέτχοια.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Γαμουσε Νεοδημοκρατες...klg έγραψε: 31 Οκτ 2021, 15:26Έλα ρε χουντοkid, για πες μας τι δουλειά έκανες πριν παρεις σύνταξη στα 46.Aprilianos έγραψε: 31 Οκτ 2021, 14:54nyxtovios έγραψε: 31 Οκτ 2021, 14:53
Κοίτα τη δουλειά κάποιος πάλι πρέπει να τη βγάλει, άρα απλά θα πιέζονται περισσότερο όσοι δεν είναι γλάστρες.
Δηλαδή όχι οι lgbt.![]()
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Καύλα σκέτη αλλά μπα. Όποτε έρχεται η γυναίκα μου χαλάει η δουλειά. Μου έστειλε ένα φιλί με τα τσιμπουκόχειλα της και μετά η πουτάνα μου έδειξε κώλο σα να με προσκαλούσε. Η γυναίκα μου δε δίνει κώλο. Με καύλωσε η καργιόλα. έπρεπε να τρέξω να την παίξω μπροστά στους παπαγάλους. Πουτάνες παπαγάλοι.sys3x έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 13:38Το κόλπο ρε.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 04:51Τι να μου μάθεις φίλε. Δεν γαμάω πλέον. Η σύζυγος δεν μου κάθεται αλλά δεν μ αφήνει ούτε να κοιτάξω θηλυκή μαιμού. Τις προάλλες πήγαμε στο αττικό και είδα μια μουνάρα χιμπατζίνα. Τα μάτια μας κλειδώσανε και πλησίασε το φράκτη αναζητώντας το χέρι μου. Εγώ της το έδωσα χαμογελώντας όπως πρέπει μα είχα καυλώσει με την χιμπατζίνα. Η σύζυγος το κατάλαβε. Καύλωσες πάλι με ζώο άρρωστε. Μου λέει. Και μετά θες να σε αφήνω να βγαίνεις έξω μόνος σου. Να κινδυνεύει όλη η πανίδα της θεσσαλονίκης. Άρρωστε.sys3x έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:18
Βγήκε το καινούργιο έηντζ οφ έμπάηρς και γω κοιμάμαι όρθιος ρε μλκ!
Ευχαριστώ!
Τεσπά, ας μιλήσουμε και λίγο σοβαρά, ωραίο μωρό η Τζίνα; Παιχνιδάκια με τα χείλια σου έκανε, προλάβατε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πορφύριος Εξαρχίδης την 01 Νοέμ 2021, 15:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κάτι πλατάνια δηλαδή εκεί στην Τούμπα, εσύ τους έκανες τις κουφάλες?Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 04:51Τι να μου μάθεις φίλε. Δεν γαμάω πλέον. Η σύζυγος δεν μου κάθεται αλλά δεν μ αφήνει ούτε να κοιτάξω θηλυκή μαιμού. Τις προάλλες πήγαμε στο αττικό και είδα μια μουνάρα χιμπατζίνα. Τα μάτια μας κλειδώσανε και πλησίασε το φράκτη αναζητώντας το χέρι μου. Εγώ της το έδωσα χαμογελώντας όπως πρέπει μα είχα καυλώσει με την χιμπατζίνα. Η σύζυγος το κατάλαβε. Καύλωσες πάλι με ζώο άρρωστε. Μου λέει. Και μετά θες να σε αφήνω να βγαίνεις έξω μόνος σου. Να κινδυνεύει όλη η πανίδα της θεσσαλονίκης. Άρρωστε.sys3x έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:18Βγήκε το καινούργιο έηντζ οφ έμπάηρς και γω κοιμάμαι όρθιος ρε μλκ!Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 31 Οκτ 2021, 18:13
Μυρίζουν οι γύφτοι επειδή δεν κάνουν μπάνιο. Αυτή έχει μουνάκι άγριο και ευωδιαστό. Τι μου λέτε κύριε; Γιατί να μυρίζει. Μυρίζει αυτό που πρέπει. Να χώσεις τη γλώσσα μέσα στο μουνάκι της και να μην πλυθείς για μέρες, ναι. Θα ήταν απλυσιά αλλά εγώ ψηφίζω ναι αν τοβθέμα τεθεί σε ψηφοφορία. Ζήτω το εθνος. Δεν είναι τυχαίο που το age if empires κυκλοφόρησε 28η οκτώβρη.
Ευχαριστώ!
(σύμφωνα με τους νουδούκους, τα πλατάνια είναι πανίδα)
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 356 Απαντήσεις
- 5801 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
-