Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Feindflug έγραψε: 31 Οκτ 2021, 11:13
Τύπε, την έχεις πέσει στην τύπισσα και ξέρεις ότι είναι λεσβία;
Ρε δικέ μου, όταν σου λέω ότι δεν κατεβαίνεις συχνά ντροκέ μετά στραβώνεις και με λες ιστορίες για τό'να και για τ'άλλο.
Επειδή τον παίρνει που και πω δεν σημαίνει τίποτε, αν και, υπάρχει κόλπο με τις μαυρούλες.
Είμαι περίεργος να διαβάσω πώς θα συνδέσεις το κέντρο της Θεσσαλονίκης με μια bisexual μαύρη, τύπε.
Με τις πιθανότητες δικέ μου.
Πχ, τι πιθανότητες έχεις να την συναντήσεις στο my playce και τι πιθανότητες έχεις στο Μπερλίν.
Άλλο μαύρο από την Αφρική άλλο από Δεντροπόταμο δικέ μου.
Georg Von Balkanen έγραψε: 31 Οκτ 2021, 14:38
Ωραία σπόντα από πφαηζερ, ούτε εγώ να ήμουν ο σεο.
Μόνο λόγια είναι Γκέοργκ, μη τσιμπάς, κατάλευκες παίρνουν μόνον, μια γνωστή μου από Πυλαία, κατάλευκη κι αυτή, την πήραν με το καλημέρα, από τα αποδυτήρια.
Feindflug έγραψε: 31 Οκτ 2021, 11:28
Αν είσαι σαν χουλιγκάνος στο ντύσιμο και στην συμπεριφορά, δικέ μου και πληρείς τα λοιπά κριτήρια μπορεί και να γουστάρουν.
Ο σκοπός είναι να βγάζεις δουλειά και να μην κάθεσαι με τον φραπέ στα χέρια απ' το πρωί μέχρι το βράδυ. Τα υπόλοιπα δεν τους νοιάζουν νομίζω.
Δύσκολο να βρουν κόσμο στη Θεσσαλονίκη λοιπόν.
Μην κρίνετε τ' αλλότρια εξ ιδίων...
Δεν πίνω φραπέ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Οκτ 2021, 11:19
έχουμε φτάσει σε μια εποχή όπου δεν θα προσλαμβάνεσαι αν δεν είσαι lgbtq
Κοίτα τη δουλειά κάποιος πάλι πρέπει να τη βγάλει, άρα απλά θα πιέζονται περισσότερο όσοι δεν είναι γλάστρες.
Δηλαδή όχι οι lgbt.
Έλα ρε χουντοkid, για πες μας τι δουλειά έκανες πριν παρεις σύνταξη στα 46.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Μόνο λόγια είναι Γκέοργκ, μη τσιμπάς, κατάλευκες παίρνουν μόνον, μια γνωστή μου από Πυλαία, κατάλευκη κι αυτή, την πήραν με το καλημέρα, από τα αποδυτήρια.
Εικοσάρικο;
Πενήντα μεγάλα το χρόνο μαύρε μου για αρχή, άρον άρον γύρισε πίσω από το Λοντίνο η κιασουδί, βέβαια συνέπεσε και με το πέρας των σπουδών της και ξες, της δίνανε λιγότερα πάνω, εδώ βολεύει (έχει δικιά της βιλάρα τσάμπα) και τέτχοια.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 31 Οκτ 2021, 13:59
γιατί λεσβία η γυναίκα. μια χαρά μουνάρα τη βλέπω εγώ. Ρε πάτε καλά;
Ναι αλλά μυρίζει.
Μυρίζουν οι γύφτοι επειδή δεν κάνουν μπάνιο. Αυτή έχει μουνάκι άγριο και ευωδιαστό. Τι μου λέτε κύριε; Γιατί να μυρίζει. Μυρίζει αυτό που πρέπει. Να χώσεις τη γλώσσα μέσα στο μουνάκι της και να μην πλυθείς για μέρες, ναι. Θα ήταν απλυσιά αλλά εγώ ψηφίζω ναι αν τοβθέμα τεθεί σε ψηφοφορία. Ζήτω το εθνος. Δεν είναι τυχαίο που το age if empires κυκλοφόρησε 28η οκτώβρη.
Αναμφίβολα κατάγεται από τη φυλή των ζουλού. Μια απο τις φυλές που περηφανεύονται τις πιο όμορφες καιβλυγερές γυναίκες. Είναι απόλαυση και μόνο να τις βλέπεις να περπατούν.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 31 Οκτ 2021, 13:59
γιατί λεσβία η γυναίκα. μια χαρά μουνάρα τη βλέπω εγώ. Ρε πάτε καλά;
Ναι αλλά μυρίζει.
Μυρίζουν οι γύφτοι επειδή δεν κάνουν μπάνιο. Αυτή έχει μουνάκι άγριο και ευωδιαστό. Τι μου λέτε κύριε; Γιατί να μυρίζει. Μυρίζει αυτό που πρέπει. Να χώσεις τη γλώσσα μέσα στο μουνάκι της και να μην πλυθείς για μέρες, ναι. Θα ήταν απλυσιά αλλά εγώ ψηφίζω ναι αν τοβθέμα τεθεί σε ψηφοφορία. Ζήτω το εθνος. Δεν είναι τυχαίο που το age if empires κυκλοφόρησε 28η οκτώβρη.
Βγήκε το καινούργιο έηντζ οφ έμπάηρς και γω κοιμάμαι όρθιος ρε μλκ!
Ευχαριστώ!
*κάποια στιγμή θύμισε μου να σου μάθω το κόλπο με τις μαυρούλες.
Εικοσάρικο;
Πενήντα μεγάλα το χρόνο μαύρε μου για αρχή, άρον άρον γύρισε πίσω από το Λοντίνο η κιασουδί, βέβαια συνέπεσε και με το πέρας των σπουδών της και ξες, της δίνανε λιγότερα πάνω, εδώ βολεύει (έχει δικιά της βιλάρα τσάμπα) και τέτχοια.