Το ενδιαφέρον εδώ έγκειται στο ότι ορίζεις εσύ την ίδια σου την ζωή σε χρηματική αξία.Πτολεμαίος έγραψε: 31 Οκτ 2021, 14:13Δηλαδή αν μου κλέψουν 160 φορές ένα ίδιο ποσό έχω γεννηθεί για το τίποτα; Και αξίζει αυτό λιγότερο από τις ζωές των άλλων.esu έγραψε: 31 Οκτ 2021, 02:141/160 της ζωής σου αξίζει την αφαίρεση της ζωής του άλλου.Πτολεμαίος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 21:00
Μπαα. Οι άρρωστοι είσαστε εσείς που σας βρίσκω πολύ large με τις περιουσίες των άλλων. Ένα μηχανάκι που μου έκλεψαν κάποτε μου κόστισε αποταμίευση 6 μηνών. Έχασα 6 μήνες από τη ζωή μου δηλαδή. Περίπου το 1/160ο. Δεν μπορώ να χαρίζω τα χρόνια μου στα αεργα καθάρματα.
Οπότε να πάνε να γαμηθουνε να δουλέψουν. Πραγματικά μόλις ακούω για νεκρό κλεφτρονι, αισθάνομαι ένα σκιρτημα στο παπάρι.
Ο κύριος Snowflake
Τι λέτε; Ενδιαφέρον.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νεκρός υπό αστυνομικών πυρών άοπλος 20χρονος διαρρήκτης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Νεκρός υπό αστυνομικών πυρών άοπλος 20χρονος διαρρήκτης
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
Εσείς έχετε λύσει υπερβολικά πολλά φιλοσοφικά ζητήματα.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2021, 14:19Κάποιες φορές αξίζει και πολύ λιγότερο από 1/1600 της ζωής της χ ζωής.esu έγραψε: 31 Οκτ 2021, 02:141/160 της ζωής σου αξίζει την αφαίρεση της ζωής του άλλου.Πτολεμαίος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 21:00
Μπαα. Οι άρρωστοι είσαστε εσείς που σας βρίσκω πολύ large με τις περιουσίες των άλλων. Ένα μηχανάκι που μου έκλεψαν κάποτε μου κόστισε αποταμίευση 6 μηνών. Έχασα 6 μήνες από τη ζωή μου δηλαδή. Περίπου το 1/160ο. Δεν μπορώ να χαρίζω τα χρόνια μου στα αεργα καθάρματα.
Οπότε να πάνε να γαμηθουνε να δουλέψουν. Πραγματικά μόλις ακούω για νεκρό κλεφτρονι, αισθάνομαι ένα σκιρτημα στο παπάρι.
Ο κύριος Snowflake
Εξαρτάται από την ταυτότητα/ιδιότητα του παράγοντα χ.
Διαφωνείς;
Να μας δώσεις την ζυγαριά σου.
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
Το ξέρω ότι δεν σε ενδιαφέρει. Είπα να δοκιμάσω να σου κινήσω λίγο την περιέργεια.GoBack έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:03Δεν με ενδιαφερουν οι γωνιες και οι τροχιες των σφαιρων σε περιστατικο 5-6 δευτερολεπτων με αυτοκινητο εν κινησει.stavmanr έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:00 Ακολουθεί κουίζ για δυνατούς λύτες.
Ένα όχημα κινείται με οπισθοδρόμηση κατά πάνω σας. Πυροβολείτε. Πετυχαίνετε τον καθήμενο στην πίσω θέση με δύο βολές. Η μία μπαίνει από τα πλευρά και η άλλη μπαίνει από το θώρακα κι εξέρχεται από την πλάτη. Το θύμα βρίσκεται από τη σήμανση έξω από την πόρτα του οδηγού.
Πώς το πετύχατε;
Κανείς άλλος;
Εσύ βρε μπουχέσα κάνε upgrade στο πληκτρολόγιο να γίνεις Ράμπο.Lord Brum έγραψε: 31 Οκτ 2021, 14:47ναι και αυτό είναι επιλογή του κλεφτρονιού. Αν θεωρεί ο οποιοσδήποτε ότι η περιουσία μου αξίζει λιγότερο από τη ζωή του τον περιμένει έκλπηξη και έχω αρκετά μεγάλο κήποesu έγραψε: 31 Οκτ 2021, 02:141/160 της ζωής σου αξίζει την αφαίρεση της ζωής του άλλου.Πτολεμαίος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 21:00
Ο κύριος Snowflake
.
Ειχε διπλωμα εστω ενας απο αυτους εκει μεσα;Ηταν εστω και ενας εμβολιασμενος;stavmanr έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:06Το ξέρω ότι δεν σε ενδιαφέρει. Είπα να δοκιμάσω να σου κινήσω λίγο την περιέργεια.GoBack έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:03Δεν με ενδιαφερουν οι γωνιες και οι τροχιες των σφαιρων σε περιστατικο 5-6 δευτερολεπτων με αυτοκινητο εν κινησει.stavmanr έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:00 Ακολουθεί κουίζ για δυνατούς λύτες.
Ένα όχημα κινείται με οπισθοδρόμηση κατά πάνω σας. Πυροβολείτε. Πετυχαίνετε τον καθήμενο στην πίσω θέση με δύο βολές. Η μία μπαίνει από τα πλευρά και η άλλη μπαίνει από το θώρακα κι εξέρχεται από την πλάτη. Το θύμα βρίσκεται από τη σήμανση έξω από την πόρτα του οδηγού.
Πώς το πετύχατε;
Κανείς άλλος;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
στου Κατσιφα;ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2021, 15:34Όπως έχω ξαναγράψει, κρατάς την άποψη σου για αυτό που όντως συνέβη -και συνεπαγόμενα για το μέτρο αξιολόγησης της απρόκλητης ή θεμιτής βίας- και κρατάω τη δική μου.stavmanr έγραψε: 31 Οκτ 2021, 15:20Δεν συνέβη αυτό που περιγράφεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2021, 15:17
Ενδιαφερουσα προσέγγιση. Και αν απλώς στόχευαν και δεν πυροβολούσαν ή πυροβολούσαν προς τον ουρανό για προειδοποίηση, θα τσίριζαν πάλι κάποια βλαμμένα ότι τα παιδγιά έπαθαν ανεπανόρθωτη πσυχική βλάβη από τον φόβο ή τον κρότο των πυροβολισμών σε κατοικημένη περιοχή. Έχει συμβει ΚΑΙ αυτό.
Αυτό που όντως συνέβη είναι ότι στόχευσαν και πυροβόλησαν από μικρή απόσταση προς το όχημα. 38 σφαίρες.
Σκότωσαν τον καθήμενο στην πίσω θέση με δύο βολές που προκάλεσαν διαμπερή τραύματα στο θώρακα και στην κοιλιά.
Το να παίζω 200 φορές την κολοκυθιά, για θέσεις που έχουν κατατεθεί πάνω από 10 φορές στο ΙΔΙΟ θέμα, το βρίσκω απολύτως άσκοπο.
Που ακριβώς είναι το πρόβλημα;
ΥΓ. Ούτως ή άλλως, ο γκαημός για την ακσία όλων των ανθρώπινων ζωών έχει καταγραφεί από τις αντίστοιχες συμμετοχές και οδυρμούς σε άλλα θέματα της επικαιρότητας.
.
Δεν αφορά την αστυνομία το θέμα. Αφορά συγκεκριμένους αστυνομικούς που εκτέλεσαν άοπλο από τα 3-5 μέτρα.
Η ίδια η αστυνομία έχει διατάξει ΕΔΕ και η δικαιοσύνη τους έχει παραπέμψει με κατηγορίες ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, απόπειρα ανθρωποκτονίας, πρόκληση βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης κλπ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 31 Οκτ 2021, 19:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βαρέθηκαν να κάθονται στα έβερεστ και ήθελαν λίγη αδρεναλίνη τα παιδαρέλια.stavmanr έγραψε: 31 Οκτ 2021, 16:36 Εκπληκτικέ, ας δούμε την προσπάθειά σου να παραστήσεις τον "μετριοπαθή" ώστε να καταλήξεις ως δήθεν "αντικειμενικός" εκεί που ήθελες να καταλήξεις εξαρχής.
Άρα όποιος εκτελεί στο όνομα του νόμου, εγκληματεί.EKPLIKTIKOS έγραψε: 31 Οκτ 2021, 16:22Σωστά. Κανενα έγκλημα στην Ελλάδα δεν τιμωρείται με θάνατο (τουλάχιστον εν καιρώ ειρήνης). Επίσης η αστυνομία δεν αποδίδει δικαιοσύνη και τιμωρίες στους πολίτες, ούτε και οι ιδιώτες φυσικά, αυτό είναι δουλειά των δικαστηρίων.stavmanr έγραψε: 31 Οκτ 2021, 16:09
1) Η μη συμμόρφωση στο σήμα της αστυνομίας δεν τιμωρείται με θάνατο.
Κατηγορείς τους μισούς στη συζήτηση ως μη έχοντες σώας τα φρένας;Δε νομίζω κανένας που έχει σωας τας φρενας να θέλει μια αστυνομία σε ρόλο δικαστή Ντρεντ.![]()
Όχι δεν είχαμε τέτοια περίπτωση εδώ. Είχαμε στην περίπτωση Ζακ, έναν άνθρωπο πατημένο από 5 άτομα στο έδαφος, αλλά δεν είναι της παρούσης.Στην ουσία όμως δεν είχαμε τέτοια περίπτωση, όπως ήταν πχ του μαύρου στην Αμερική που κακώς δολοφονηθηκε, έστω όχι εσκεμμένα, από τον αστυνομικό, ενώ ήταν εξουδετερωμενος.
Δεν υπήρξε καμία συμπλοκή.Στην περίπτωση αυτή στην Ελλάδα, ο κακοποιός Ρομα σκοτώθηκε πάνω σε συμπλοκή την οποία προκάλεσαν οι ίδιοι οι κακοποιοι
Υπήρξαν όμως πολλά ψέματα.
Πχ. οι μετέπειτα τραυματίες αστυνομικοί που αρχικά δήλωναν μη τραυματίες στον ασύρματο. Οι ριπές των όπλων που τελικά δεν ήταν ριπές, αλλά μία προς μία 38 σφαίρες. Οι βολές κατά του οδηγού που τελικά ήταν βολές κατά του πίσω καθήμενου. Οι εντολές που δεν ακούστηκαν παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε συνομιλία. Η άρνηση πως γνώριζαν ότι πρόκειται για ρομά, όταν πριν την καταδίωξη διαβιβάστηκε στο κέντρο ότι πρόκειται για ρομά. Η πεισματική άρνηση σε ρητές εντολές ανώτερου αξιωματικού. κλπ.
Άραγε, γιατί οι υποστηρικτές του νόμου και της τάξης έχουν τόση ανάγκη να μας φλομώσουν στο ψέμα;
.
Είναι παράπλευρη απώλεια. Δεν ασχολούνται.stavmanr έγραψε: 31 Οκτ 2021, 18:46Ο νεκρός δεν εμβόλισε καμία μηχανή. Ήταν καθήμενος στην πίσω θέση.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2021, 16:57 Και κυρίως τη στιγμή που εμβολίζει αστυνομικές μηχανές με κλεμμένο αυτοκινητάκι.
Δεν χειρίζονταν το αυτοκίνητο.
Κάποιος πρέπει να σου πει, και στους αστυνομικούς επίσης, ότι ο χειρισμός του αυτοκινήτου γίνεται από τον οδηγό.
Είναι σημαντική πληροφορία που ίσως αγνοείτε. Το λέω γιατί μπορεί οι ίδιοι να σταματούν οχήματα στο δρόμο για οδηγικές παραβάσεις και να κόβουν κλήσεις στον συνοδηγό, τη γιαγιά που κάθεται πίσω, ή το λάστιχο της ρεζέρβας στο πορτ μπαγκάζ.
Είναι λάθος.
Ρε φίλε κάνεις λες και είχε αξία η ζωή του...
.
αν θέλαν αδρεναλίνη θα μπορούσαν να κλέψουν κανένα αυτκινητάκι και να τρέχουν σε όλη την πόλη, έ έστω να προσπαθήσουν να σκοτώσουν κανέναν αστυνομικόesu έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:11Βαρέθηκαν να κάθονται στα έβερεστ και ήθελαν λίγη αδρεναλίνη τα παιδαρέλια.stavmanr έγραψε: 31 Οκτ 2021, 16:36 Εκπληκτικέ, ας δούμε την προσπάθειά σου να παραστήσεις τον "μετριοπαθή" ώστε να καταλήξεις ως δήθεν "αντικειμενικός" εκεί που ήθελες να καταλήξεις εξαρχής.
Άρα όποιος εκτελεί στο όνομα του νόμου, εγκληματεί.EKPLIKTIKOS έγραψε: 31 Οκτ 2021, 16:22
Σωστά. Κανενα έγκλημα στην Ελλάδα δεν τιμωρείται με θάνατο (τουλάχιστον εν καιρώ ειρήνης). Επίσης η αστυνομία δεν αποδίδει δικαιοσύνη και τιμωρίες στους πολίτες, ούτε και οι ιδιώτες φυσικά, αυτό είναι δουλειά των δικαστηρίων.
Κατηγορείς τους μισούς στη συζήτηση ως μη έχοντες σώας τα φρένας;Δε νομίζω κανένας που έχει σωας τας φρενας να θέλει μια αστυνομία σε ρόλο δικαστή Ντρεντ.![]()
Όχι δεν είχαμε τέτοια περίπτωση εδώ. Είχαμε στην περίπτωση Ζακ, έναν άνθρωπο πατημένο από 5 άτομα στο έδαφος, αλλά δεν είναι της παρούσης.Στην ουσία όμως δεν είχαμε τέτοια περίπτωση, όπως ήταν πχ του μαύρου στην Αμερική που κακώς δολοφονηθηκε, έστω όχι εσκεμμένα, από τον αστυνομικό, ενώ ήταν εξουδετερωμενος.
Δεν υπήρξε καμία συμπλοκή.Στην περίπτωση αυτή στην Ελλάδα, ο κακοποιός Ρομα σκοτώθηκε πάνω σε συμπλοκή την οποία προκάλεσαν οι ίδιοι οι κακοποιοι
Υπήρξαν όμως πολλά ψέματα.
Πχ. οι μετέπειτα τραυματίες αστυνομικοί που αρχικά δήλωναν μη τραυματίες στον ασύρματο. Οι ριπές των όπλων που τελικά δεν ήταν ριπές, αλλά μία προς μία 38 σφαίρες. Οι βολές κατά του οδηγού που τελικά ήταν βολές κατά του πίσω καθήμενου. Οι εντολές που δεν ακούστηκαν παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε συνομιλία. Η άρνηση πως γνώριζαν ότι πρόκειται για ρομά, όταν πριν την καταδίωξη διαβιβάστηκε στο κέντρο ότι πρόκειται για ρομά. Η πεισματική άρνηση σε ρητές εντολές ανώτερου αξιωματικού. κλπ.
Άραγε, γιατί οι υποστηρικτές του νόμου και της τάξης έχουν τόση ανάγκη να μας φλομώσουν στο ψέμα;
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Αυτό που περιγράφεις μπορεί να έχει γίνει μόνο αν ο συνεπιβάτης είναι ηλίθιος με άγνοια κινδύνου και την στιγμή που γαζώνουν το αμάξι 7 μπάτσοι γυρνάει και τους κοιτάει πρόσωπο με πρόσωπο. Μετά δεν πεθαίνει ακαριαία και για κάποιο λόγο σέρνεται μέχρι την μπροστινή θέση. Όλο το σενάριο δηλαδή εντελώς κουφό.stavmanr έγραψε: 31 Οκτ 2021, 18:56Και τα δύο σημαίνουν ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.GoBack έγραψε: 31 Οκτ 2021, 18:54Η ειναι πολυ κακοι στη σκοποβολη,η δεν σημαδευαν κανεναν συγκεκριμενα.Ποιο απο τα 2 διαλεγεις;stavmanr έγραψε: 31 Οκτ 2021, 18:51
Για να πετύχουν μόνο τον οδηγό, θα πρέπει καταρχήν να τον πετύχουν.
Αυτοί πέτυχαν μόνο τον καθήμενο στην πίσω θέση στο θώρακα και την κοιλιά, και τον συνοδηγό της μπροστά θέσης στο χέρι.
1) Το πρώτο επειδή είναι ανεκπαίδευτοι και κάνουν χρήση όπλων με αποτέλεσμα το θανατηφόρο τραυματισμό ανθρώπου που δεν τους απειλούσε
2) Το δεύτερο επειδή έριχναν στα τυφλά, δηλαδή στην ουσία δεν είχαν κανένα σκοπό στον πυροβολισμό που προκάλεσε θάνατο ανθρώπου που δεν τους απειλούσε.
Διαλέγεις και παίρνεις.
Ακολουθεί κουίζ για δυνατούς λύτες.
Πώς το πετύχατε;
Αλλιώς η σφαίρα από τον θώρακα δεν ξέρω πως μπορεί να εξηγηθεί. Αν ήταν εξοστρακισμός δεν θα είχε δύναμη η σφαίρα να κάνει διαμπερές τραύμα.
Άρα τον σκότωσε κάποιος από τις μηχανές που ήταν μπροστά από το αμάξι. Και μάλλον θέλουν να τον καλύψουν.
.
Ήταν στα έβερεστ και λέγανε ιστορίες από τα αλεξίπτωτα και πόσες κάμψεις έπαιρναν. Μετά από την καύλα τους έκαναν ότι δεν ακούνε τον ασύρματο.Lord Brum έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:16 αν θέλαν αδρεναλίνη θα μπορούσαν να κλέψουν κανένα αυτκινητάκι και να τρέχουν σε όλη την πόλη, έ έστω να προσπαθήσουν να σκοτώσουν κανέναν αστυνομικό
Στο τέλος σκότωσαν έναν άνθρωπο.
Μακάρι ισόβια.
.
Όχι, στα εγκλήματα των ρομά.esu έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:08στου Κατσιφα;ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2021, 15:34Όπως έχω ξαναγράψει, κρατάς την άποψη σου για αυτό που όντως συνέβη -και συνεπαγόμενα για το μέτρο αξιολόγησης της απρόκλητης ή θεμιτής βίας- και κρατάω τη δική μου.stavmanr έγραψε: 31 Οκτ 2021, 15:20
Δεν συνέβη αυτό που περιγράφεις.
Αυτό που όντως συνέβη είναι ότι στόχευσαν και πυροβόλησαν από μικρή απόσταση προς το όχημα. 38 σφαίρες.
Σκότωσαν τον καθήμενο στην πίσω θέση με δύο βολές που προκάλεσαν διαμπερή τραύματα στο θώρακα και στην κοιλιά.
Το να παίζω 200 φορές την κολοκυθιά, για θέσεις που έχουν κατατεθεί πάνω από 10 φορές στο ΙΔΙΟ θέμα, το βρίσκω απολύτως άσκοπο.
Που ακριβώς είναι το πρόβλημα;
ΥΓ. Ούτως ή άλλως, ο γκαημός για την ακσία όλων των ανθρώπινων ζωών έχει καταγραφεί από τις αντίστοιχες συμμετοχές και οδυρμούς σε άλλα θέματα της επικαιρότητας.
Κατά τα άλλα, πέρα από τη βλακώδη πλην αναμενόμενη αντίδραση που χρησιμοποιείτε μαζικώς ως αντιπερισπασμό, ξεχνάτε ότι εσείς χειροκροτήσατε την αντίδραση της αλβανικής αστυνομίας, όχι εγώ.
Η δική μου θέση είναι ότι η αντίδραση σε όσους οπλοφορούν και κυκλοφορούν σε κατοικημένες περιοχές, χωρίς να είναι αστυνομικοί, όπως και η αντιμετώπιση των παραβατικών γενικώς πρέπει να είναι η ΙΔΙΑ. Και αυτό ακριβώς έγραψα την πρώτη φορά που μου τέθηκε το ερώτημα.
Οπότε, κόφτε τις παπαρίτσες σας και απλώς αποφασίστε.
Θέλετε τον αλβανικό τρόπο ή τον ελληνικό;
Ζούδια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ευτυχως που ο Σταυρακης ασχοληθηκε με την ρακοσυλλεκτικη κ απεφυγε την δικηγορια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ένας καμπάγιαννης παραείναι πολύς για τον κλάδο, δεύτερη τέτοια ντροπή δεν μπορεί να τη σηκώσει ο νομικός κόσμος της χώραΑγις έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:35 Ευτυχως που ο Σταυρακης ασχοληθηκε με την ρακοσυλλεκτικη κ απεφυγε την δικηγορια
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 53 Απαντήσεις
- 1430 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-