Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι αν δεν σκοτώνανε τον συνεπιβάτη θα εξακολουθούσαν να ζούνε.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Οκτ 2021, 19:48Η ανθρώπινη ζωή γενικώς και αορίστως, ειλικρινά δεν μου λέει κάτι.
Και η ζωή ενός σκύλου έχει αξία αλλά αν σου ορμήσει το μέτρο αξιολόγησης αλλάζει.
Ή εννοείς ότι πρέπει να έχουμε τη ζωή του κάθε ζωντανού πιο ψηλά από τη δική μας;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νεκρός υπό αστυνομικών πυρών άοπλος 20χρονος διαρρήκτης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Νεκρός υπό αστυνομικών πυρών άοπλος 20χρονος διαρρήκτης
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
1/160 της ζωής σου αξίζει την αφαίρεση της ζωής του άλλου.Πτολεμαίος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 21:00Μπαα. Οι άρρωστοι είσαστε εσείς που σας βρίσκω πολύ large με τις περιουσίες των άλλων. Ένα μηχανάκι που μου έκλεψαν κάποτε μου κόστισε αποταμίευση 6 μηνών. Έχασα 6 μήνες από τη ζωή μου δηλαδή. Περίπου το 1/160ο. Δεν μπορώ να χαρίζω τα χρόνια μου στα αεργα καθάρματα.Γιάννης έγραψε: 30 Οκτ 2021, 14:41Είσαι άρρωστος. Χρειάζεσαι βοήθεια. Φιλικά σου το λέω.Πτολεμαίος έγραψε: 27 Οκτ 2021, 19:52 στον πουτσο μου η ανθρώπινη ζωή των λυμάτων που θέλουν να μου κάνουν κακό. Στα παπάρια μου η "ανθρώπινη ζωή" αυτουνού που θα γράψει στα παπάρια του, τα δικά μου 8ωρα δουλειάς και κοπου.
Ένα από τα Cardano μου έχει μεγαλύτερη αξία από 10 κλεφτρονια. Διαολε, ακόμα και ένα Tron μου αξίζει περισσότερο από ένα τέτοιο σκουπίδι. Στο διαολο και ακόμα παραπέρα λοιπόν. Ισχύει για όλους. Έλληνες, αλβανούς, πακια, μαυρους, ασιατες, γύφτους (στους γύφτους έχω και διπλό μπόνους χαράς).
Είσαι κλεφτρονι και πεθανες/σκοτωθηκες/σε σκότωσαν; Δίκαια ή άδικα; Σε σκότωσαν οι μπάτσοι και δεν προβλέπει ο νόμος κάτι τέτοιο;
ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΠΟΥΤΣΑΚΛΑΡΑ ΜΟΥ.
Οπότε να πάνε να γαμηθουνε να δουλέψουν. Πραγματικά μόλις ακούω για νεκρό κλεφτρονι, αισθάνομαι ένα σκιρτημα στο παπάρι.
Ο κύριος Snowflake
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
Είναι ένα αριστερό safe space για τους αμερικάνους. Ο λόγος που στον υπόλοιπο κόσμο επιτρέπουν περισσότερη γκάμα απόψεων, είναι ότι οι διαχειριστές δεν γνωρίζουν όλες τις γλώσσες που υπάρχουν.dtri2020 έγραψε: 30 Οκτ 2021, 21:05Τι ζόρι τραβάς με το twitter;AlienWay έγραψε: 30 Οκτ 2021, 19:19Αυτό το άρθρο δεν θα μπορούσες να το αναρτήσεις αυτούσιο, χωρίς να διαφημίσεις το τουίτερ;dtri2020 έγραψε: 30 Οκτ 2021, 18:56 Ας τον αποχαιρετήσουμε από την Άμεση Δράση.
https://twitter.com/dtri2020/status/145 ... 85349?s=20
Μια καλή θέση για αυτόν θα ήταν στην Τροχαία. Να κόβει κλήσεις σε όσους υπερβαίνουν το όριο ταχύτητας στην Εθνική Οδό Ορεστιάδας-Καστανιών.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Δεν μπορείς να προσπαθήσεις να πατήσεις κάποιον ως συνεπιβάτης της πίσω θέσης.Ασέβαστος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 09:43κανεις λαθος ομως.Naida έγραψε: 30 Οκτ 2021, 09:38
Εκδηλώθηκε ο λόγος του "καλά έκαναν οι αστυνομικοί και τον σκότωσαν " προτού βγει οποιαδήποτε άλλη πληροφορία. Εγώ τον ήξερα τον λόγο να τον εκφράσεις ευθεία περίμενα. Έγινε έστω κι έτσι.
ο λογος που εκαναν καλα, ειναι οτι πηγε να τους πατησει, οχι οτι ηταν γυφτος.
Σύνελθε, Ασέβαστε.
Προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.
-
Γιάννης
Ευχαριστώ που με επιβεβαίωσες. Καλή τύχη και υγεία σου εύχομαι.Πτολεμαίος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 21:00Μπαα. Οι άρρωστοι είσαστε εσείς που σας βρίσκω πολύ large με τις περιουσίες των άλλων. Ένα μηχανάκι που μου έκλεψαν κάποτε μου κόστισε αποταμίευση 6 μηνών. Έχασα 6 μήνες από τη ζωή μου δηλαδή. Περίπου το 1/160ο. Δεν μπορώ να χαρίζω τα χρόνια μου στα αεργα καθάρματα.Γιάννης έγραψε: 30 Οκτ 2021, 14:41Είσαι άρρωστος. Χρειάζεσαι βοήθεια. Φιλικά σου το λέω.Πτολεμαίος έγραψε: 27 Οκτ 2021, 19:52 στον πουτσο μου η ανθρώπινη ζωή των λυμάτων που θέλουν να μου κάνουν κακό. Στα παπάρια μου η "ανθρώπινη ζωή" αυτουνού που θα γράψει στα παπάρια του, τα δικά μου 8ωρα δουλειάς και κοπου.
Ένα από τα Cardano μου έχει μεγαλύτερη αξία από 10 κλεφτρονια. Διαολε, ακόμα και ένα Tron μου αξίζει περισσότερο από ένα τέτοιο σκουπίδι. Στο διαολο και ακόμα παραπέρα λοιπόν. Ισχύει για όλους. Έλληνες, αλβανούς, πακια, μαυρους, ασιατες, γύφτους (στους γύφτους έχω και διπλό μπόνους χαράς).
Είσαι κλεφτρονι και πεθανες/σκοτωθηκες/σε σκότωσαν; Δίκαια ή άδικα; Σε σκότωσαν οι μπάτσοι και δεν προβλέπει ο νόμος κάτι τέτοιο;
ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΠΟΥΤΣΑΚΛΑΡΑ ΜΟΥ.
Οπότε να πάνε να γαμηθουνε να δουλέψουν. Πραγματικά μόλις ακούω για νεκρό κλεφτρονι, αισθάνομαι ένα σκιρτημα στο παπάρι.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Δηλαδή αν μου κλέψουν 160 φορές ένα ίδιο ποσό έχω γεννηθεί για το τίποτα; Και αξίζει αυτό λιγότερο από τις ζωές των άλλων.esu έγραψε: 31 Οκτ 2021, 02:141/160 της ζωής σου αξίζει την αφαίρεση της ζωής του άλλου.Πτολεμαίος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 21:00Μπαα. Οι άρρωστοι είσαστε εσείς που σας βρίσκω πολύ large με τις περιουσίες των άλλων. Ένα μηχανάκι που μου έκλεψαν κάποτε μου κόστισε αποταμίευση 6 μηνών. Έχασα 6 μήνες από τη ζωή μου δηλαδή. Περίπου το 1/160ο. Δεν μπορώ να χαρίζω τα χρόνια μου στα αεργα καθάρματα.
Ο κύριος Snowflake
Τι λέτε; Ενδιαφέρον.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
-
Γιάννης
Εσύ άστο καλύτερα και μην ανακατεύεσαι στο συγκεκριμένο. Δεν σε συμφέρει. Είσαι ανίατη περίπτωση που δεν μπορεί να βοηθηθεί με τίποτα.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Στη δική σου περιουσία να είσαι όσο λαρτζ θέλεις. Όσον αφορά την δική μου, αντε γαμησου μαλακισμενο σκουπίδι.Γιάννης έγραψε: 31 Οκτ 2021, 14:12Ευχαριστώ που με επιβεβαίωσες. Καλή τύχη και υγεία σου εύχομαι.Πτολεμαίος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 21:00Μπαα. Οι άρρωστοι είσαστε εσείς που σας βρίσκω πολύ large με τις περιουσίες των άλλων. Ένα μηχανάκι που μου έκλεψαν κάποτε μου κόστισε αποταμίευση 6 μηνών. Έχασα 6 μήνες από τη ζωή μου δηλαδή. Περίπου το 1/160ο. Δεν μπορώ να χαρίζω τα χρόνια μου στα αεργα καθάρματα.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Κάποιες φορές αξίζει και πολύ λιγότερο από 1/1600 της ζωής της χ ζωής.esu έγραψε: 31 Οκτ 2021, 02:141/160 της ζωής σου αξίζει την αφαίρεση της ζωής του άλλου.Πτολεμαίος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 21:00Μπαα. Οι άρρωστοι είσαστε εσείς που σας βρίσκω πολύ large με τις περιουσίες των άλλων. Ένα μηχανάκι που μου έκλεψαν κάποτε μου κόστισε αποταμίευση 6 μηνών. Έχασα 6 μήνες από τη ζωή μου δηλαδή. Περίπου το 1/160ο. Δεν μπορώ να χαρίζω τα χρόνια μου στα αεργα καθάρματα.
Ο κύριος Snowflake
Εξαρτάται από την ταυτότητα/ιδιότητα του παράγοντα χ.
Διαφωνείς;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Γιάννης
Εντάξει, ηρέμησε τώρα.Πτολεμαίος έγραψε: 31 Οκτ 2021, 14:16Στη δική σου περιουσία να είσαι όσο λαρτζ θέλεις. Όσον αφορά την δική μου, αντε γαμησου μαλακισμενο σκουπίδι.Γιάννης έγραψε: 31 Οκτ 2021, 14:12Ευχαριστώ που με επιβεβαίωσες. Καλή τύχη και υγεία σου εύχομαι.Πτολεμαίος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 21:00
Μπαα. Οι άρρωστοι είσαστε εσείς που σας βρίσκω πολύ large με τις περιουσίες των άλλων. Ένα μηχανάκι που μου έκλεψαν κάποτε μου κόστισε αποταμίευση 6 μηνών. Έχασα 6 μήνες από τη ζωή μου δηλαδή. Περίπου το 1/160ο. Δεν μπορώ να χαρίζω τα χρόνια μου στα αεργα καθάρματα.
φανατικοι εμβολιακηδες και οι 2 btw,απλα το αναφερω
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Όταν ζητήσω τη βοήθεια σου, να μου το θυμίσεις.
Προς το παρόν, τραγούδα όσο θες, κανένα πρόβλημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
Γιάννης
Καλά, βγαλε το σκασμό τώρα, κούρασες.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2021, 14:22Όταν ζητήσω τη βοήθεια σου, να μου το θυμίσεις.![]()
Προς το παρόν, τραγούδα όσο θες, κανένα πρόβλημα.
Αν δεν τον βγάλω, τι θα κάνεις, καλό μου;
Στην τελική, αν σε κούρασα, κάνε με αόρατη, είναι πιο απλό από το να κακαρίζεις, βρε κουτό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 53 Απαντήσεις
- 1430 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-