Και στη Λάρισα .Χαμός και ουρές στα ιατρεία.ΕΡΧΕΤΑΙ!EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Οκτ 2021, 18:12 Πάντως χωρίς να θέλω να καμω τον [user]Arisvilla[/user] έρχεται πότσα. Στη βόρεια Ελλάδα έχει ήδη έρθει δλδ![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
- hellegennes
Έφερα πολύ νεότερα από το ΗΒ. Αλλά μάλλον δεν σ' αρέσουν.Leporello έγραψε: 29 Οκτ 2021, 16:591. Είναι μπαγιάτικα από τον Αύγουστο; Φέρε νεώτερα τότε.hellegennes έγραψε: 29 Οκτ 2021, 16:53Συγχαρητήρια για τα φρέσκα δεδομένα σου. Με το καλό να μας φέρεις και περσινά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν διάβασες γραμμή από το ποστ μου, απλά ήθελες να πετάξεις την παπαριά σου.foscilis έγραψε: 29 Οκτ 2021, 18:23https://www.politifact.com/factchecks/2 ... ath-more-/hellegennes έγραψε: 29 Οκτ 2021, 16:39Απόλυτο ποσοστό, μαθηματικά αναλφάβητε φίλε μου, είναι το ποσοστό των ατόμων που πεθαίνουν εμβολιασμένοι ή ανεμβολίαστοι στο σύνολο των θανάτων. Σχετικό ποσοστό είναι πόσοι πεθαίνουν σε κάθε ομάδα σε σχέση με τον πληθυσμό της ομάδας τους.
Έχουμε εδώ και καιρό το ΕΛ κράτος να παρουσιάζει εξόχως διαφορετικά ποσοστά σε σχέση με άλλα κράτη. Στην Αγγλία αυτήν την στιγμή το 22% των θανάτων είναι σε ανεμβολίαστους, στην Ελλαδάρα όμως υποτίθεται πως είναι το 90%. Δεν είναι μια διαφορά που δικαιολογείται από την σχετική διαφορά εμβολιασμών.
Τα υπόλοιπα δεν μπαίνω καν στον κόπο να τα σχολιάσω, είναι μαλακίες.
Περίληψη: αναπαράγεις μπουρδες
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν βγάζει νόημα αυτή η μπούρδα που έχεις επαναλάβει 200 φορές.stavmanr έγραψε: 29 Οκτ 2021, 19:56 Δεν υπάρχει κάποιος που νόσησε εμβολιασμένος και δεν θα νοσούσε εξίσου ανεμβολίαστος, υπό τις ίδιες συνθήκες.
Αυτό που υπάρχει είναι κάποιος που δεν νόσησε εμβολιασμένος και θα νοσούσε ανεμβολίαστος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΜπλεΜπουμπυς
Δημοσιοποιήθηκε σήμερα μέρος του πορίσματος της Ανεξάρτητης Επιτροπής Ειδικών, για την διαχείρηση της πανδημίας. Σε αυτό γίνεται πολύ σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, σε εφτά σημεία. Υπουργοί αναμένεται να λογοδοτήσουν.
Στη Σουηδία, όμως, διότι στην Ελλάδα πάνε όλα περίφημα.
Στη Σουηδία, όμως, διότι στην Ελλάδα πάνε όλα περίφημα.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Εκείνη την παπαριά που σε ξεσκέπασε ο φοσίλις; Αν δεν είναι αυτή, ξαναβάλτα τα στοιχεία, δεν τα έχω δεί.hellegennes έγραψε: 29 Οκτ 2021, 22:53Έφερα πολύ νεότερα από το ΗΒ. Αλλά μάλλον δεν σ' αρέσουν.Leporello έγραψε: 29 Οκτ 2021, 16:591. Είναι μπαγιάτικα από τον Αύγουστο; Φέρε νεώτερα τότε.hellegennes έγραψε: 29 Οκτ 2021, 16:53Συγχαρητήρια για τα φρέσκα δεδομένα σου. Με το καλό να μας φέρεις και περσινά.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- hellegennes
Ούτε καν κατάλαβε ο foscilis τι έγραψα και πέταξε ένα link που μιλάει για κάτι άσχετο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
katinasalamaki
Η μάσκα μειώνει το φορτίο που δέχεσαι αλλά ο χρόνος όταν είναι μεγάλος δουλεύει προσθετικα ακυρώνοντας έτσι τη χρησιμότητα της.taliban έγραψε: 29 Οκτ 2021, 18:58Τις ίδιες μαλακιες κάνουν και από δώθε.Arisvilla έγραψε: 29 Οκτ 2021, 18:25Σε εμάς στα Τρίκαλα σε ένα χωριό στο Διάσελλο από τους 200 κατοίκους νόσησαν σχεδόν οι μισοί. Μέσα σε 3 μέρες πέθαναν πέντε άτομα και είναι 6-7 ακόμα στο νοσοκομείο. Από οτι έμαθα πήγαιναν και έπαιζαν όλοι χαρτιά στο καφενείο χωρίς μάσκες, χωρίς τίποτε. Γενικά έχουμε παγιωθεί στους σχεδόν 50 νεκρούς την ημέρα, όσους είχαμε και στο κύμα του Μαρτίου-Απριλίου σχεδόν αλλά πάλι δεν ιδρώνει το αυτάκι κανενός Κούλη. Θα βάλουν τώρα τα πετσωμένα μμπ να παίζουν τη δίκη για την επίθεση με το βιτριόλι, την επίσκεψη της Μέρκελ κτλ κτλ για να κάνουν τον κόσμο να συνηθίσει το θανατικό για να την βγάλουν καθαρή. Αλλά για πόσο ακόμα? Στο εμβολιασμενο κατά 85% Βέλγιο έχουν 9 χιλιάδες κρούσματα πια και 30 νεκρούς και πήραν ήδη κάποια μέτρα. Οι δικοί μας πραγματικά δεν καταλαβαίνω που το πάνε.EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Οκτ 2021, 18:12 Πάντως χωρίς να θέλω να καμω τον [user]Arisvilla[/user] έρχεται πότσα. Στη βόρεια Ελλάδα έχει ήδη έρθει δλδ![]()
Καφενεία όσοι πήγαιναν εξακολουθούν . Χωρίς μάσκα.
Και προς τα κάτω που πάνε μην νομίζεις πως ελέγχουν παντού για μπολιασμα.
Θέμα χρόνου ειναι .
Πέρσι είχαμε σε χωριά φέτος στανταρακι.
Θυμάμαι ένα σκηνικό που σκάει αστυνομία πέρσι το χειμώνα. Ένας τρυπώσε σε έναν κήπο . Ένας κάτω απο ένα τραπέζι με ένα μπαούλο μπροστά και ίσα που πρόλαβαν να σβήσουν τα φώτα.
![]()
Τάιμ ιζ δε γιούνιτη που έλεγε και η λούση
-
talaipwros

μην διανοηθει η κυβερνηση και κανει παλι λοκνταουν
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι ειδικοί εδώ και χρόνια φωνάζουν γι αυτό το πολύ πιθανό ενδεχόμενο. Τι κάνουν οι δυτικές κυβέρνησεις; Τίποτα! Σε μια τέτοια περίπτωση απλά θα χαθούν δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι. Ο καπιταλισμός παίζει τις ζωές μας στα ζάρια!

- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Να κάνουμε ένα ακόμη Τσερνομπίλ vol.2.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 30 Οκτ 2021, 17:54 Οι ειδικοί εδώ και χρόνια φωνάζουν γι αυτό το πολύ πιθανό ενδεχόμενο. Τι κάνουν οι δυτικές κυβέρνησεις; Τίποτα! Σε μια τέτοια περίπτωση απλά θα χαθούν δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι. Ο καπιταλισμός παίζει τις ζωές μας στα ζάρια!
![]()
Ούτε ιός θα επιβιώσει... ούτε μεις.
Ζητώ ο σοσιαλισμός.
Σαν τους σεισμολογους ενα πραμα,μεσα στα επομενα χρονια θα γινει ενας μεγαλος σεισμος καπου στη χωρα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- ΜπλεΜπουμπυς
Εχουμε περασει στον 21ο αιωνα.taliban έγραψε: 30 Οκτ 2021, 17:55Να κάνουμε ένα ακόμη Τσερνομπίλ vol.2.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 30 Οκτ 2021, 17:54 Οι ειδικοί εδώ και χρόνια φωνάζουν γι αυτό το πολύ πιθανό ενδεχόμενο. Τι κάνουν οι δυτικές κυβέρνησεις; Τίποτα! Σε μια τέτοια περίπτωση απλά θα χαθούν δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι. Ο καπιταλισμός παίζει τις ζωές μας στα ζάρια!
![]()
Ζητώ ο σοσιαλισμός.![]()
Φουκουζιμα ειναι η τελευταια λεξη της επιστημης στον αιωνα μας
Ούτε ιός θα επιβιώσει... ούτε εσεις αλλα μονο τα αφεντικα σας
Ζητω ο καπιταλισμος
Βιαιη προσαγωγη του κτηνιατρου προκειμενου να εξηγησει πως περυσι τετοια εποχη με κανενα εμβολιασμενο ειχαμε λιγοτερα κρουσματα απο φετος
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ναι οι φυσιολογικοί άνθρωποι περάσαμε στον 21ο αιώνα.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 30 Οκτ 2021, 18:02Εχουμε περασει στον 21ο αιωνα.taliban έγραψε: 30 Οκτ 2021, 17:55Να κάνουμε ένα ακόμη Τσερνομπίλ vol.2.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 30 Οκτ 2021, 17:54 Οι ειδικοί εδώ και χρόνια φωνάζουν γι αυτό το πολύ πιθανό ενδεχόμενο. Τι κάνουν οι δυτικές κυβέρνησεις; Τίποτα! Σε μια τέτοια περίπτωση απλά θα χαθούν δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι. Ο καπιταλισμός παίζει τις ζωές μας στα ζάρια!
![]()
Ζητώ ο σοσιαλισμός.![]()
Φουκουζιμα ειναι η τελευταια λεξη της επιστημης στον αιωνα μας![]()
Ούτε ιός θα επιβιώσει... ούτε εσεις αλλα μονο τα αφεντικα σας![]()
Ζητω ο καπιταλισμος![]()
![]()
Η φάρα σας ούτε καν....
Ετοιμάσου τώρα για την πορεία στις 17Ν που εκεί δεν κολλάει γιατι....επανάσταση και ζητώ ο σοσιαλισμός.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1760 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 26 Απαντήσεις