Σε τι να βοηθήσεις, μωρέ Στύγιε; Που κάθεσαι και μου λες ότι πήδηξε από την χαρά της η προϊσταμένη γιατί «θα έχει αντισώματα το αίμα σου»; Είναι σοβαρό τώρα αυτό που μου λες;Στύγιος έγραψε: 28 Οκτ 2021, 21:26Psek becomes you. Λυπάμαι , αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω πλέον.hellegennes έγραψε: 28 Οκτ 2021, 20:19Ναι, προτιμώ να ψάχνομαι στο τι λένε οι έρευνες παρά ο εφημερεύων και η προϊσταμένη.Στύγιος έγραψε: 28 Οκτ 2021, 20:07
Ντάξει ,η προϊσταμένη αιμοδοσίας , ο γιατρός κι ο άλλος εφημερεύων μετράνε ή όχι; Α ρε Χέλλη ,ψάξου λίγο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Ο πρώτος νεκρός
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Παραιτούμαι.Εντάξει, είμαι ηλίθιος.
Μάλλον και τα 2. Πρέπει να σταματήσει επιτέλους το παραμύθι οτι με τα εμβόλια τελειώνουμε με τον ιο. Στο Βέλγιο σήμερα με 80% εμβολιασμένους και 95% άνω των 50 είχαν 8 χιλιάδες κρούσματα και τριάντα δύο νεκρούς. Στη Γερμανία 21 χιλιάδες κρούσματα σήμερα. Το εμβόλιο από μόνο του δεν κάνει πολλά πράγματα. Ολες οι χώρες της Ευρώπης μέσα στον επόμενο μήνα θα χρειαστεί να πάρουν μέτρα. Ταυτόχρονα στη χώρα μας θα πρέπει να πείσουν τους άνω των 50 να κάνουν την τρίτη δόση. Αν την κάνουν υποχρεωτική ακόμα καλύτερα. Μόνο έτσι θα γλιτώσουμε τους χιλιάδες νεκρούς. Και ας σταματήσουν τις παπαριές για ελευθερίες, δεν ξανακάνουμε λοκ ντάουν και ας αρχίσουν με το προφανές. Σελφ τεστ και για τους εμβολιασμένους. Εγώ αν και εμβολιασμένος θα κάνω 2 κάθε εβδομάδα. Και ράπιντ θα κάνω μια φορά στις 15 μέρες τουλάχιστον. Προχθες που βγήκα έξω για φαγητό με γονείς, αδελφό και ανήψια έκανα σελφ τεστ πριν.
Με την έτσι σου, τι κάνεις, δικέ μου;Arisvilla έγραψε: 28 Οκτ 2021, 22:05Μάλλον και τα 2. Πρέπει να σταματήσει επιτέλους το παραμύθι οτι με τα εμβόλια τελειώνουμε με τον ιο. Στο Βέλγιο σήμερα με 80% εμβολιασμένους και 95% άνω των 50 είχαν 8 χιλιάδες κρούσματα και τριάντα δύο νεκρούς. Στη Γερμανία 21 χιλιάδες κρούσματα σήμερα. Το εμβόλιο από μόνο του δεν κάνει πολλά πράγματα. Ολες οι χώρες της Ευρώπης μέσα στον επόμενο μήνα θα χρειαστεί να πάρουν μέτρα. Ταυτόχρονα στη χώρα μας θα πρέπει να πείσουν τους άνω των 50 να κάνουν την τρίτη δόση. Αν την κάνουν υποχρεωτική ακόμα καλύτερα. Μόνο έτσι θα γλιτώσουμε τους χιλιάδες νεκρούς. Και ας σταματήσουν τις παπαριές για ελευθερίες, δεν ξανακάνουμε λοκ ντάουν και ας αρχίσουν με το προφανές. Σελφ τεστ και για τους εμβολιασμένους. Εγώ αν και εμβολιασμένος θα κάνω 2 κάθε εβδομάδα. Και ράπιντ θα κάνω μια φορά στις 15 μέρες τουλάχιστον. Προχθες που βγήκα έξω για φαγητό με γονείς, αδελφό και ανήψια έκανα σελφ τεστ πριν.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Εφόσον λέμε ότι με το εμβόλιο κολλάς αλλά είσαι προστατευμένος, ποιος ο λόγος να μετράμε και να αναφερόμαστε σε κρούσματα ακόμα. Λες και είμαστε στον Μάρτιο του '20 που νομίζαμε ότι κρούσμα covid ισούται με κρούσμα πανούκλας.
Πόσω μάλλον να χρησιμοποιείται σαν επιχείρημα για lockdown. Πάει η συζήτηση για lockdowns τελείωσε Arisvilla, γύρνα ξανά στο 2021.
Πόσω μάλλον να χρησιμοποιείται σαν επιχείρημα για lockdown. Πάει η συζήτηση για lockdowns τελείωσε Arisvilla, γύρνα ξανά στο 2021.
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
Καλά τα λέμε σε καμια 15 μέρες.esu έγραψε: 28 Οκτ 2021, 22:19 Εφόσον λέμε ότι με το εμβόλιο κολλάς αλλά είσαι προστατευμένος, ποιος ο λόγος να μετράμε και να αναφερόμαστε σε κρούσματα ακόμα. Λες και είμαστε στον Μάρτιο του '20 που νομίζαμε ότι κρούσμα covid ισούται με κρούσμα πανούκλας.
- hellegennes
Στο Ισραήλ, με υψηλότατο ποσοστό εμβολιασμένων στους ενήλικες, σ' αυτό το κύμα είχαν 25% λιγότερους νεκρούς από το αντίστοιχο περσινό. Φυσικά σημαντικό είναι το 25% λιγότερο, αλλά μπορείς να παρατηρήσεις ότι απέχει πάρα πολύ από το 90% και αυτό σε έναν πληθυσμό που είναι σχεδόν πλήρως εμβολιασμένος, σε σημαντικό βαθμό ακόμα και με 3 δόσεις.esu έγραψε: 28 Οκτ 2021, 22:19 Εφόσον λέμε ότι με το εμβόλιο κολλάς αλλά είσαι προστατευμένος, ποιος ο λόγος να μετράμε και να αναφερόμαστε σε κρούσματα ακόμα. Λες και είμαστε στον Μάρτιο του '20 που νομίζαμε ότι κρούσμα covid ισούται με κρούσμα πανούκλας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Μην εκπλαγείς αν έχουν ξεκινήσει να ετοιμάζουν τηλεοπτικά σποτάκια για το λοκντάουν. Κοντός ψαλμός.esu έγραψε: 28 Οκτ 2021, 22:19 Εφόσον λέμε ότι με το εμβόλιο κολλάς αλλά είσαι προστατευμένος, ποιος ο λόγος να μετράμε και να αναφερόμαστε σε κρούσματα ακόμα. Λες και είμαστε στον Μάρτιο του '20 που νομίζαμε ότι κρούσμα covid ισούται με κρούσμα πανούκλας.
Το πως θα γίνει και πόσο, μένει να το δούμε.
Δεν έχω δει αναλυτικά, θα το κοιτάξω, αλλά τι είδους σύγκριση είναι αυτή η σύγκριση "κυμάτων"; Αν δηλαδή πέρσι είχαν lockdown τι συγκρίνεις; Αν είχαν μικρότερη διασπορά; Σίγουρα δεν είχαν την Δέλτα κλπ κλπhellegennes έγραψε: 28 Οκτ 2021, 22:29Στο Ισραήλ, με υψηλότατο ποσοστό εμβολιασμένων στους ενήλικες, σ' αυτό το κύμα είχαν 25% λιγότερους νεκρούς από το αντίστοιχο περσινό. Φυσικά σημαντικό είναι το 25% λιγότερο, αλλά μπορείς να παρατηρήσεις ότι απέχει πάρα πολύ από το 90% και αυτό σε έναν πληθυσμό που είναι σχεδόν πλήρως εμβολιασμένος, σε σημαντικό βαθμό ακόμα και με 3 δόσεις.esu έγραψε: 28 Οκτ 2021, 22:19 Εφόσον λέμε ότι με το εμβόλιο κολλάς αλλά είσαι προστατευμένος, ποιος ο λόγος να μετράμε και να αναφερόμαστε σε κρούσματα ακόμα. Λες και είμαστε στον Μάρτιο του '20 που νομίζαμε ότι κρούσμα covid ισούται με κρούσμα πανούκλας.
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
- hellegennes
Μιλάω για τις ακριβώς ίδιες ημέρες με πέρυσι. Από 1η Ιουνίου μέχρι σήμερα. Πέρυσι έκαναν ένα λοκντάουν 3 εβδομάδων μεταξύ Σεπτεμβρίου και αρχών Οκτωβρίου. Φέτος επίσης ισχυροποίησαν τα μέτρα από τον Ιούλιο και μετά.esu έγραψε: 28 Οκτ 2021, 22:34Δεν έχω δει αναλυτικά, θα το κοιτάξω, αλλά τι είδους σύγκριση είναι αυτή η σύγκριση "κυμάτων"; Αν δηλαδή πέρσι είχαν lockdown τι συγκρίνεις; Αν είχαν μικρότερη διασπορά; Σίγουρα δεν είχαν την Δέλτα κλπ κλπhellegennes έγραψε: 28 Οκτ 2021, 22:29Στο Ισραήλ, με υψηλότατο ποσοστό εμβολιασμένων στους ενήλικες, σ' αυτό το κύμα είχαν 25% λιγότερους νεκρούς από το αντίστοιχο περσινό. Φυσικά σημαντικό είναι το 25% λιγότερο, αλλά μπορείς να παρατηρήσεις ότι απέχει πάρα πολύ από το 90% και αυτό σε έναν πληθυσμό που είναι σχεδόν πλήρως εμβολιασμένος, σε σημαντικό βαθμό ακόμα και με 3 δόσεις.esu έγραψε: 28 Οκτ 2021, 22:19 Εφόσον λέμε ότι με το εμβόλιο κολλάς αλλά είσαι προστατευμένος, ποιος ο λόγος να μετράμε και να αναφερόμαστε σε κρούσματα ακόμα. Λες και είμαστε στον Μάρτιο του '20 που νομίζαμε ότι κρούσμα covid ισούται με κρούσμα πανούκλας.
Αν και δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείς τόσο σημαντικό το αν είχαν λοκντάουν ή όχι, όχι μόνο γιατί δεν υπάρχει κάποια απόδειξη ότι έπαιξε κάποιον ουσιαστικό ρόλο αλλά και γιατί ξεχνάς ότι πέρυσι δεν είχαν σχεδόν καθόλου ανοσία από νόσηση, ενώ φέτος έχουν σημαντική.
Ακόμη κι αν θεωρείς ότι το λοκντάουν διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο, θα πρέπει να αναλογιστείς ταυτόχρονα την διαφορά που θα έβλεπες από την δημιουργία μερικής ανοσίας από νόσηση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Βάζοντας ακόμα περισσότερους παράγοντες, κάνεις ακόμα πιο δύσκολη την σύγκριση, και απλά επιβεβαιώνεις αυτό που είπα:hellegennes έγραψε: 28 Οκτ 2021, 22:55Μιλάω για τις ακριβώς ίδιες ημέρες με πέρυσι. Από 1η Ιουνίου μέχρι σήμερα. Πέρυσι έκαναν ένα λοκντάουν 3 εβδομάδων μεταξύ Σεπτεμβρίου και αρχών Οκτωβρίου. Φέτος επίσης ισχυροποίησαν τα μέτρα από τον Ιούλιο και μετά.esu έγραψε: 28 Οκτ 2021, 22:34Δεν έχω δει αναλυτικά, θα το κοιτάξω, αλλά τι είδους σύγκριση είναι αυτή η σύγκριση "κυμάτων"; Αν δηλαδή πέρσι είχαν lockdown τι συγκρίνεις; Αν είχαν μικρότερη διασπορά; Σίγουρα δεν είχαν την Δέλτα κλπ κλπhellegennes έγραψε: 28 Οκτ 2021, 22:29
Στο Ισραήλ, με υψηλότατο ποσοστό εμβολιασμένων στους ενήλικες, σ' αυτό το κύμα είχαν 25% λιγότερους νεκρούς από το αντίστοιχο περσινό. Φυσικά σημαντικό είναι το 25% λιγότερο, αλλά μπορείς να παρατηρήσεις ότι απέχει πάρα πολύ από το 90% και αυτό σε έναν πληθυσμό που είναι σχεδόν πλήρως εμβολιασμένος, σε σημαντικό βαθμό ακόμα και με 3 δόσεις.
Αν και δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείς τόσο σημαντικό το αν είχαν λοκντάουν ή όχι, όχι μόνο γιατί δεν υπάρχει κάποια απόδειξη ότι έπαιξε κάποιον ουσιαστικό ρόλο αλλά και γιατί ξεχνάς ότι πέρυσι δεν είχαν σχεδόν καθόλου ανοσία από νόσηση, ενώ φέτος έχουν σημαντική.
Ακόμη κι αν θεωρείς ότι το λοκντάουν διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο, θα πρέπει να αναλογιστείς ταυτόχρονα την διαφορά που θα έβλεπες από την δημιουργία μερικής ανοσίας από νόσηση.
τι συγκρίνεις;
.
Επέτρεψε μου να εκπλαγώ.taliban έγραψε: 28 Οκτ 2021, 22:33 Μην εκπλαγείς αν έχουν ξεκινήσει να ετοιμάζουν τηλεοπτικά σποτάκια για το λοκντάουν. Κοντός ψαλμός.
Το πως θα γίνει και πόσο, μένει να το δούμε.
.
- hellegennes
Συγκρίνω νεκρούς με νεκρούς στις ίδιες ημερομηνίες, για να μην αρχίσω τα canceling out. Αυτό δεν μετράει; Δεν συζητάμε κατά πόσο α) τα εμβόλια έκαναν την διαφορά και β) τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά φέτος για να μην χρειάζονται άλλα μέτρα;esu έγραψε: 28 Οκτ 2021, 22:59 Βάζοντας ακόμα περισσότερους παράγοντες, κάνεις ακόμα πιο δύσκολη την σύγκριση, και απλά επιβεβαιώνεις αυτό που είπα:
τι συγκρίνεις;
Παραπάνω λες «Πάει η συζήτηση για lockdowns τελείωσε». Τι σημασία έχουν οι λεπτομέρειες των κυμάτων αν υπάρχει μικρή διαφορά στο πώς εξελίσσεται η περσινή με την φετινή χρονιά, ως προς αυτήν την δήλωσή σου;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν είναι μόνο η διαφορά του λοκνταουν.
Oι θάνατοι στο Ισραήλ αφορούν άτομα ηλικίας 20 ετών και πάνω
Σε αυτή την μεγάλη ηλικιακή ομάδα οι ανεμβολίαστοι είναι 10%.
Στο 10% αντιστοιχεί στο 65% των θανάτων.
Oι θάνατοι στο Ισραήλ αφορούν άτομα ηλικίας 20 ετών και πάνω
Σε αυτή την μεγάλη ηλικιακή ομάδα οι ανεμβολίαστοι είναι 10%.
Στο 10% αντιστοιχεί στο 65% των θανάτων.
Ακόμα δεν έχω καταλάβει την σύγκριση. Συγκρίνεις λοιπόν νεκρούς πέρσι με νεκρούς φέτος, για να βρεις τι; Αν έχει αποτελεσματικότητα το lockdown; αν έχει επίδραση η φυσική ανοσία; αν είναι αποτελεσματικός ο εμβολιασμός; αν χαλάρωσαν τα μέτρα; αν κουράστηκε ο κόσμος;hellegennes έγραψε: 28 Οκτ 2021, 23:04Συγκρίνω νεκρούς με νεκρούς στις ίδιες ημερομηνίες, για να μην αρχίσω τα canceling out. Αυτό δεν μετράει; Δεν συζητάμε κατά πόσο α) τα εμβόλια έκαναν την διαφορά και β) τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά φέτος για να μην χρειάζονται άλλα μέτρα;esu έγραψε: 28 Οκτ 2021, 22:59 Βάζοντας ακόμα περισσότερους παράγοντες, κάνεις ακόμα πιο δύσκολη την σύγκριση, και απλά επιβεβαιώνεις αυτό που είπα:
τι συγκρίνεις;
Παραπάνω λες «Πάει η συζήτηση για lockdowns τελείωσε». Τι σημασία έχουν οι λεπτομέρειες των κυμάτων αν υπάρχει μικρή διαφορά στο πώς εξελίσσεται η περσινή με την φετινή χρονιά, ως προς αυτήν την δήλωσή σου;
Η άποψη μου είναι ότι τα lockdowns πλέον έχουν καταλάβει όλοι πόση ζημιά κάνουν σε σχέση με το όποιο όφελος. Συν ότι δεν θα πειθαρχήσει πλέον ο κόσμος (σύγκρινε 1ο lockdown με τα υπόλοιπα). Συν ότι το όπλο των εμβολίων είναι τόσο δυνατό, τόσο ουσιαστικά όσο και επικοινωνιακά, που δεν βλεπώ κανένα λόγο και καμία πιθανότητα για νέα καραντίνα.
Βασικά αυτοί που συζητάνε μέχρι και σήμερα για καραντίνα μου φαίνονται γραφικοί.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1743 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-