!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νεκρός υπό αστυνομικών πυρών άοπλος 20χρονος διαρρήκτης

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Re: Νεκρός υπό αστυνομικών πυρών άοπλος 20χρονος διαρρήκτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

nostromos έγραψε: 27 Οκτ 2021, 22:45
giorgos mpekos έγραψε: 27 Οκτ 2021, 22:44 ο κυριος καμπαγιαννης έβαλε στη φυλακή τους φασίστες της χρυσής αυγής τώρα θα βάλει και τον Κούλη και τους χουντοτσιρους
βλεπω τον Κουγια να του παιρνει το πτυχιο ... στο χαλαρο
το καταθέτει και μόνος του. Ο καμπαγιαννης είναι εκείνος ο γελοίος στη δίκη της ΧΑ που έλεγε ότι καλώς βρίσκονται τα ουγκανα του δεν ειναι αθώοι έξω από το δικαστήριο για να το πιέσουν να πάρει τη σωστή απόφαση.
Πως δεν του αφαίρεσε την άδεια ο δικηγορικός σύλλογος είναι ένα ερώτημα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

giorgos mpekos έγραψε: 27 Οκτ 2021, 22:46
giorgos mpekos έγραψε: 27 Οκτ 2021, 22:44 ο κυριος καμπαγιαννης έβαλε στη φυλακή τους φασίστες της χρυσής αυγής τώρα θα βάλει και τον Κούλη και τους χουντοτσιρους
ο Κούγιας ξέρει μόνο ρατσιστικες μαλακίες να λέει.στα κανάλια.τερμα οι τσιροι
καλα ... κοιτασ μονο μην εχει δικιο ο Αλ6 και εμφανισανε αλλο γυφτο απο το δραστη ... εκει θα γελασουνε και τα μπετα του δικαστηριου
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Bandit59

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bandit59 »

giorgos mpekos έγραψε: 27 Οκτ 2021, 22:46
ο Κούγιας ξέρει μόνο ρατσιστικες μαλακίες να λέει.στα κανάλια.τερμα οι τσιροι
Τι είναι οι τσίροι ρε; Ψάρια;
Άβαταρ μέλους
nostromos

Lord Brum έγραψε: 27 Οκτ 2021, 22:50
το καταθέτει και μόνος του. Ο καμπαγιαννης είναι εκείνος ο γελοίος στη δίκη της ΧΑ που έλεγε ότι καλώς βρίσκονται τα ουγκανα του δεν ειναι αθώοι έξω από το δικαστήριο για να το πιέσουν να πάρει τη σωστή απόφαση.
το ιδιο εργο παει να παιχτει ... πορειες .κλαψα κτλ
Άβαταρ μέλους
Lord Brum

πατησιωτης έγραψε: 27 Οκτ 2021, 22:46
Χαοτικός έγραψε: 27 Οκτ 2021, 22:43 Τελικά θα δικαστούν οι μπάτσοι;
Δίκη θα γίνει αλλά ακόμη δεν ξέρουμε τις κατηγορίες.
ούτε καν. Ειδικά αν αποδειχτεί ότι οι γύφτοι έστειλαν αυτοφοράκια στη θέση αυτού που διέφυγε ενώ και οι μάρτυρες δικαιώνουν τους αστυνομικούς βλέπω 3 γύφτους στο εδώλιο, 2 για απόπειρα ανθρωποκτονίας, κλοπή αυτοκινήτου και φθορά δημόσιας περιουσίας + τον μισό κοκ και ένας για ψευδορκία και πιθανόν μαζί με τους άλλους για εγκληματική οργάνωση.
giorgos mpekos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giorgos mpekos »

Lord Brum έγραψε: 27 Οκτ 2021, 22:50
ο κύριος καμπαγιαννης είναι ένας καθαρός δικηγόρος μαχητής έβαλε στη φυλακή τους ναζί κιετσι θα βάλει και τους χουντοτσιρους και τον Κούλη.
πολύ καλά είπε για το. λαο που απαιτούσε την καταδίκη των διεφθαρμένων και των ναζί για να μη τους βγάλουν σαν λαδι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giorgos mpekos την 27 Οκτ 2021, 22:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

georgebi έγραψε: 27 Οκτ 2021, 21:55 Το αιχμηρό σχόλιο του ηθοποιού προς όσους επικροτούν τα πεπραγμένα των ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Μία ανάρτηση, "γροθιά" στο στομάχι

Εικόνα
https://twitter.com/Valentino_XIII/stat ... 81893?s=20

Εικόνα

Εικόνα

“Στο δρόμο για το θέατρο στη συμβολή της Πανεπιστημίου με Βασιλίσσης Σοφίας, τι ειρωνική διασταύρωση ε;,

με πλησίασε μια τσιγκανοπούλα τρία τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη από την κόρη μου γύρω στα εφτά δηλαδή, για να μου καθαρίσει τα τζάμια του αυτοκινήτου. Τη ρώτησα που είναι οι γονείς της και μου απάντησε με τον πιο φυσικό τρόπο του κόσμου «στη γύρα να κονομήσουν κανα φράγκο».

Κοντοστάθηκα για λίγο στο φανάρι αναζητώντας κάποιον ενήλικο που ίσως την επιβλέπει, την άφησα να μου καθαρίσει το μπαρμπρίζ βλέποντάς την να σκαρφαλώνει στις μύτες των ποδιών της για να φτάσει να το καθαρίσει ολόκληρο, της έδωσα δύο ευρώ, άναψε το φανάρι και σηκώθηκα και έφυγα.

Έφυγα και παράτησα ένα παιδί στη μέση του δρόμου λίγο μεγαλύτερο από την ηλικία της κόρης μου γιατί επρεπε να πάω στη δουλειά μου. Το κορίτσι αυτό εκτός από εμένα το παράτησαν και εκατοντάδες άλλοι που πέρασαν και ενώ σταματάνε για να διασώσουν ένα γατάκι ή ένα σκυλάκι που το παίρνουν -και πολύ καλά κάνουν- και ύστερα το φροντίζουν και αναζητούν εναγωνίως μια ζεστή αγκαλιά να τα φροντίσει, προσπερνάνε οπως έκανα κι εγώ ένα παιδί λίγο μεγαλύτερο από την ηλικία της κόρης μου για να πάνε και αυτοί όπως έκανα κιεγω στη δουλειά τους.

Το κορίτσι αυτό στο κεντρικότερο σημείο των Αθηνών είμαι σίγουρος ότι το προσπέρασαν αστυνομικοί της ομάδας Δίας, δικαστικοί, πολιτικοί, κοινωνικοί λειτουργοί και για να μην τα πολυλογώ το προσπαράσαμε όλοι μας.

Ε από αυτό το κορίτσι έχουμε την απαίτηση να ενταχθεί στην κοινωνία μας και αναρωτιόμαστε τι φταίξαμε που αύριο μεθαύριο θα μας κλέψει το αυτοκίνητο.

Και όταν μας το κλέψει, γιατί θα μας το κλέψει και μεταξύ μας πολύ καλά θα μας κάνει, εμείς θα το σκοτώσουμε και θα πανυγηρίζουμε γιατί επιτέλους θα πρέπει να μπει μια τάξη με τους γύφτους.

Εγώ μολις γύρισα σπίτι μου, η κόρη μου κοιμάται αλλά ντρέπομαι να πάω να τη φιλήσω. Ξέρω ότι δεν αλλάζει κάτι με αυτό αλλά ακόμα αναρωτιέμαι πως γίνεται να υπάρχουν άνθρωποι που δεν ντρέπονται.

Και τότε κάπως ηρεμώ ότι δεν έχω χάσει τελειως την ανθρωπιά μου.

Εσείς που κοιμάστε, κοιμηθείτε ήσυχα.

Ένας γύφτος λιγότερος.”

[img]https://i.postimg.cc/hvRRHR7X/xari ... .jpg[/img]
Πάντως έχει ένα δίκιο ο κύριος Τζωρτζακης.
Δε θα επρεπε να προσπερναμε. Θα έπρεπε να αφαιρεθει η γονική μέριμνα από τους γονείς του κοριτσιού.
βέβαια με τα 2 ευρώ που έδωσε βοηθησε.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Lord Brum έγραψε: 27 Οκτ 2021, 22:52
ούτε καν. Ειδικά αν αποδειχτεί ότι οι γύφτοι έστειλαν αυτοφοράκια στη θέση αυτού που διέφυγε ενώ και οι μάρτυρες δικαιώνουν τους αστυνομικούς βλέπω 3 γύφτους στο εδώλιο, 2 για απόπειρα ανθρωποκτονίας, κλοπή αυτοκινήτου και φθορά δημόσιας περιουσίας + τον μισό κοκ και ένας για ψευδορκία και πιθανόν μαζί με τους άλλους για εγκληματική οργάνωση.
Αυτά σε ένα φυσιολογικό κράτος
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
nostromos

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 27 Οκτ 2021, 22:53
georgebi έγραψε: 27 Οκτ 2021, 21:55 Το αιχμηρό σχόλιο του ηθοποιού προς όσους επικροτούν τα πεπραγμένα των ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Μία ανάρτηση, "γροθιά" στο στομάχι

Εικόνα
https://twitter.com/Valentino_XIII/stat ... 81893?s=20

Εικόνα

Εικόνα

“Στο δρόμο για το θέατρο στη συμβολή της Πανεπιστημίου με Βασιλίσσης Σοφίας, τι ειρωνική διασταύρωση ε;,

με πλησίασε μια τσιγκανοπούλα τρία τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη από την κόρη μου γύρω στα εφτά δηλαδή, για να μου καθαρίσει τα τζάμια του αυτοκινήτου. Τη ρώτησα που είναι οι γονείς της και μου απάντησε με τον πιο φυσικό τρόπο του κόσμου «στη γύρα να κονομήσουν κανα φράγκο».

Κοντοστάθηκα για λίγο στο φανάρι αναζητώντας κάποιον ενήλικο που ίσως την επιβλέπει, την άφησα να μου καθαρίσει το μπαρμπρίζ βλέποντάς την να σκαρφαλώνει στις μύτες των ποδιών της για να φτάσει να το καθαρίσει ολόκληρο, της έδωσα δύο ευρώ, άναψε το φανάρι και σηκώθηκα και έφυγα.

Έφυγα και παράτησα ένα παιδί στη μέση του δρόμου λίγο μεγαλύτερο από την ηλικία της κόρης μου γιατί επρεπε να πάω στη δουλειά μου. Το κορίτσι αυτό εκτός από εμένα το παράτησαν και εκατοντάδες άλλοι που πέρασαν και ενώ σταματάνε για να διασώσουν ένα γατάκι ή ένα σκυλάκι που το παίρνουν -και πολύ καλά κάνουν- και ύστερα το φροντίζουν και αναζητούν εναγωνίως μια ζεστή αγκαλιά να τα φροντίσει, προσπερνάνε οπως έκανα κι εγώ ένα παιδί λίγο μεγαλύτερο από την ηλικία της κόρης μου για να πάνε και αυτοί όπως έκανα κιεγω στη δουλειά τους.

Το κορίτσι αυτό στο κεντρικότερο σημείο των Αθηνών είμαι σίγουρος ότι το προσπέρασαν αστυνομικοί της ομάδας Δίας, δικαστικοί, πολιτικοί, κοινωνικοί λειτουργοί και για να μην τα πολυλογώ το προσπαράσαμε όλοι μας.

Ε από αυτό το κορίτσι έχουμε την απαίτηση να ενταχθεί στην κοινωνία μας και αναρωτιόμαστε τι φταίξαμε που αύριο μεθαύριο θα μας κλέψει το αυτοκίνητο.

Και όταν μας το κλέψει, γιατί θα μας το κλέψει και μεταξύ μας πολύ καλά θα μας κάνει, εμείς θα το σκοτώσουμε και θα πανυγηρίζουμε γιατί επιτέλους θα πρέπει να μπει μια τάξη με τους γύφτους.

Εγώ μολις γύρισα σπίτι μου, η κόρη μου κοιμάται αλλά ντρέπομαι να πάω να τη φιλήσω. Ξέρω ότι δεν αλλάζει κάτι με αυτό αλλά ακόμα αναρωτιέμαι πως γίνεται να υπάρχουν άνθρωποι που δεν ντρέπονται.

Και τότε κάπως ηρεμώ ότι δεν έχω χάσει τελειως την ανθρωπιά μου.

Εσείς που κοιμάστε, κοιμηθείτε ήσυχα.

Ένας γύφτος λιγότερος.”

[img]https://i.postimg.cc/hvRRHR7X/xari ... .jpg[/img]
Πάντως έχει ένα δίκιο ο κύριος Τζωρτζακης.
Δε θα επρεπε να προσπερναμε. Θα έπρεπε να αφαιρεθει η γονική μέριμνα από τους γονείς του κοριτσιού.
βέβαια με τα 2 ευρώ που έδωσε βοηθησε.
μπορουσε να σταματησει και να γλυτωσει το κοριτσι οπως φανταζεται μεσα στο μπουνταλαδικο μυαλο του ... να δοκιμασει τουλαχιστον προτου μαζευτει ολο το γυφτοσογι και τον λυντσαρει
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Γουστάρω. Δεν έχει σημασία η όποια κατηγορία. Πολιτικό είναι το ζήτημα. Να πήζουν οι χουντοδεξιοί μέχρι να στρώσουν και να τους πάρουμε σοβαρά.
Ήδη έμαθα ότι η κυβέρνηση ζήτησε συγνώμη από τους γύφτους. Αυτές οι μικρές ήττες σας κολλάνε και σας περιορίζουν τις κινήσεις. Άντε μπας και δούμε λίγο πολιτική εξυγίανση σε αυτή τη χώρα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
giorgos mpekos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giorgos mpekos »

γιαλλη μια φορά διεθνώς μιλάνε για τα ρομα ενώ η Χουντοκυβέρνηση κουλη φέρνει την κατάντια του ρατσισμού στη χώρα μας...

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... e=timeline
Άβαταρ μέλους
Lord Brum

giorgos mpekos έγραψε: 27 Οκτ 2021, 22:59 γιαλλη μια φορά διεθνώς μιλάνε για τα ρομα ενώ η Χουντοκυβέρνηση κουλη φέρνει την κατάντια του ρατσισμού στη χώρα μας...

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... e=timeline
είστε διεθνώς προβληματικοί και απασχολείτε οργανώσεις για την προστασία σας, κάτι σαν την WWF για δίποδα
Άβαταρ μέλους
nostromos

Χαοτικός έγραψε: 27 Οκτ 2021, 22:59
Γουστάρω. Δεν έχει σημασία η όποια κατηγορία. Πολιτικό είναι το ζήτημα. Να πήζουν οι χουντοδεξιοί μέχρι να στρώσουν και να τους πάρουμε σοβαρά.
Ήδη έμαθα ότι η κυβέρνηση ζήτησε συγνώμη από τους γύφτους. Αυτές οι μικρές ήττες σας κολλάνε και σας περιορίζουν τις κινήσεις. Άντε μπας και δούμε λίγο πολιτική εξυγίανση σε αυτή τη χώρα.
ηττα χουντικων λες ...?καλα ενταξει ... το οτι δεν θα ξαναχωσει μπατσος τον κωλο του στη φωτια ποιανου ηττα ειναι ...?
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 27 Οκτ 2021, 21:03
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Οκτ 2021, 20:58
Maspoli έγραψε: 27 Οκτ 2021, 20:30
Τι είναι αυτά που λες;
Οι πορτοφολάδες πήγαιναν για κοινωνική εργασία.
Αυτοί που υπονοείς φαντάζομαι ότι εκτελέστηκαν ήταν είτε καταδικασμενοι για κατηγορίες ανάλογες της προδοσίας ή σκληροί ποινικοί.
εδώ δεν μιλάμε για πορτοφολάδες
Όχι, μιλάμε για μικροϊδιοκτήτες. Και αρχετυπικούς μάλιστα.
Πού να σου έλεγα ότι κάποιος τους θεωρεί αρχέτυπο του Έλληνα.
Έχεις μιλήσει ποτέ με τσιγγάνο ή μόνο ξέρω γω στην τηλεόραση;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”