!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νεκρός υπό αστυνομικών πυρών άοπλος 20χρονος διαρρήκτης

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Νεκρός υπό αστυνομικών πυρών άοπλος 20χρονος διαρρήκτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Lord Brum έγραψε: 27 Οκτ 2021, 20:56
Kauldron έγραψε: 27 Οκτ 2021, 20:50
Lord Brum έγραψε: 27 Οκτ 2021, 20:38

αν κυνηγάω κάποιον να τον πατήσω θα αμυνθεί με όποιον τρόπο μπορεί. Αν είναι το παιδί μου μέσα στο αυτοκίνητο είμαι διπλά αρχιμαλάκας που το εκθέτω σε κίνδυνο. Δεν θα του ζητήσω μετά τα ρέστα να του πω γιατί ρε μαλάκα δεν έκατσες να σε πατήσω και πυροβόλησες το παιδί μου?
Εσύ μπορεί να μην του τα ζητήσεις, αλλά θα του τα ζητήσει το κράτος.
Ρε, εδώ συνέλλαβαν τη γιαγιά που πυροβόλησε με αεροβόλο σε διαρρήκτες που μπήκαν νύχτα σπίτι της.
Σε άλλη περίπτωση έκαναν το ίδιο σε παππού που πυροβόλησε διαρρήκτες που μπήκαν στο σπίτι που ήταν ο ίδιος και τα εγγόνια του.
Και πλήθος άλλες τέτοιες περιπτώσεις.
το τελό είναι ότι βρίσκει το μπελά του αυτός που αντέδρασε και όχι ο μαλάκας που τον έφερε στη δύσκολη θέση να αντιδράσει. αν οι κωλόγυφτοι είχαν σταματήσει για έλεγχο θα είχαν πάει εισαγγελέα και θα ήταν ελεύθεροι. Την είδαν fast and furious και ένας ψόφησε
Αφού το "σε γνωρίζω πατ πατ (πατησιώτη?) γρόψ, αυτό το λέμε".

SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Ο σταλινοφασιστας που εκανε υπουργο προπο ο κουλης
αρνειται και σημερα να εφαρμοσει τον νομο και να συλλαβει τους "Ευπαθεις" που ξυλοκοπησαν και ληστεψαν πυροσβεστες
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Kauldron έγραψε: 27 Οκτ 2021, 21:14
Lord Brum έγραψε: 27 Οκτ 2021, 20:56
Kauldron έγραψε: 27 Οκτ 2021, 20:50

Εσύ μπορεί να μην του τα ζητήσεις, αλλά θα του τα ζητήσει το κράτος.
Ρε, εδώ συνέλλαβαν τη γιαγιά που πυροβόλησε με αεροβόλο σε διαρρήκτες που μπήκαν νύχτα σπίτι της.
Σε άλλη περίπτωση έκαναν το ίδιο σε παππού που πυροβόλησε διαρρήκτες που μπήκαν στο σπίτι που ήταν ο ίδιος και τα εγγόνια του.
Και πλήθος άλλες τέτοιες περιπτώσεις.
το τελό είναι ότι βρίσκει το μπελά του αυτός που αντέδρασε και όχι ο μαλάκας που τον έφερε στη δύσκολη θέση να αντιδράσει. αν οι κωλόγυφτοι είχαν σταματήσει για έλεγχο θα είχαν πάει εισαγγελέα και θα ήταν ελεύθεροι. Την είδαν fast and furious και ένας ψόφησε
Αφού το "σε γνωρίζω πατ πατ (πατησιώτη?) γρόψ, αυτό το λέμε".

ε τα παιδιά τους εφόσον παντρεύονται στα 13-14 δεν πρέπει από τα 8-9 να μαθαίνουν τι συμβαίνει στα μπουρδέλα?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Lord Brum έγραψε: 27 Οκτ 2021, 21:16
ε τα παιδιά τους εφόσον παντρεύονται στα 13-14 δεν πρέπει από τα 8-9 να μαθαίνουν τι συμβαίνει στα μπουρδέλα?
Ε, οχι, είναι γνωστοί για την ηθική τους οι γύφτοι.
Πάντως κι εγώ διαφωνώ να βάλουν μπουρδέλο δίπλα στους γύφτους. Άντε να πάς εκεί.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Οκτ 2021, 21:02
Maspoli έγραψε: 27 Οκτ 2021, 20:39
Οι τσιγγάνοι είναι το αρχέτυπο του μικροϊδιοκτητη κι από πηγαίο ταξικο ένστικτο είναι εχθρικοί στην κοινωνικοποιηση των μέσων παραγωγής και των συναφών.
ΜΛΚ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
Νταξει για ζαιους μιλάμε, δεν είναι πρωτοφανές περιστατικό
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Kauldron έγραψε: 27 Οκτ 2021, 21:24
Lord Brum έγραψε: 27 Οκτ 2021, 21:16
Ε, οχι, είναι γνωστοί για την ηθική τους οι γύφτοι.
Πάντως κι εγώ διαφωνώ να βάλουν μπουρδέλο δίπλα στους γύφτους. Άντε να πάς εκεί.
μα βοηθάει στον επαγγελματικό προσνατολισμό των τσιγγανοκορασίδων
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Πώς λέγονται οι πολίτες Ρομ που έχουν περιβαλλοντικές ευαισθησίες?
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Blackdog έγραψε: 27 Οκτ 2021, 21:12
nemo έγραψε: 27 Οκτ 2021, 21:09
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Οκτ 2021, 21:02

ΜΛΚ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
το ειπα απο την αρχη ο ανθρωπος ειναι ανίκητος -σαν μια νταλικα με σπασμενα τα φρενα :102:
Νομιζω το "ακτημονες" ειναι πιο καταλληλο για γυφτους. Και ιδιοκτησια να εχουν απο καπου την εκλεψαν

Παρολα αυτα η κοινωνικοποιηση των μεσων παραγωγης ευνοει και ακτημονες και μικροιδιοκτητες

Αυτο που μου την σπαει στην συγχρονη αριστερα ειναι οτι ειναι εντελως αδιαβαστοι :011:
Ρε παιδιά οι ΝΟΜΑΔΕΣ είναι ασύμβατοι με οποιαδήποτε σημερινά μέσα παραγωγής,κοινωνικά ή ιδιωτικά.
Τα εργοστάσια είναι κάπου κατασκευασμένα και όποιος δουλεύει σε αυτά πρέπει να έχει σταθερή κατοικία.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

πατησιωτης έγραψε: 27 Οκτ 2021, 21:39
Blackdog έγραψε: 27 Οκτ 2021, 21:12
nemo έγραψε: 27 Οκτ 2021, 21:09

το ειπα απο την αρχη ο ανθρωπος ειναι ανίκητος -σαν μια νταλικα με σπασμενα τα φρενα :102:
Νομιζω το "ακτημονες" ειναι πιο καταλληλο για γυφτους. Και ιδιοκτησια να εχουν απο καπου την εκλεψαν

Παρολα αυτα η κοινωνικοποιηση των μεσων παραγωγης ευνοει και ακτημονες και μικροιδιοκτητες

Αυτο που μου την σπαει στην συγχρονη αριστερα ειναι οτι ειναι εντελως αδιαβαστοι :011:
Ρε παιδιά οι ΝΟΜΑΔΕΣ είναι ασύμβατοι με οποιαδήποτε σημερινά μέσα παραγωγής,κοινωνικά ή ιδιωτικά.
Τα εργοστάσια είναι κάπου κατασκευασμένα και όποιος δουλεύει σε αυτά πρέπει να έχει σταθερή κατοικία.
Ποιοί νομάδες βρε, αυτοί αμα κατσικωθούν κάπου δεν ξεκολλάνε ύστερα.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Το αιχμηρό σχόλιο του ηθοποιού προς όσους επικροτούν τα πεπραγμένα των ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Μία ανάρτηση, "γροθιά" στο στομάχι

Εικόνα
https://twitter.com/Valentino_XIII/stat ... 81893?s=20

Εικόνα

Εικόνα

“Στο δρόμο για το θέατρο στη συμβολή της Πανεπιστημίου με Βασιλίσσης Σοφίας, τι ειρωνική διασταύρωση ε;,

με πλησίασε μια τσιγκανοπούλα τρία τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη από την κόρη μου γύρω στα εφτά δηλαδή, για να μου καθαρίσει τα τζάμια του αυτοκινήτου. Τη ρώτησα που είναι οι γονείς της και μου απάντησε με τον πιο φυσικό τρόπο του κόσμου «στη γύρα να κονομήσουν κανα φράγκο».

Κοντοστάθηκα για λίγο στο φανάρι αναζητώντας κάποιον ενήλικο που ίσως την επιβλέπει, την άφησα να μου καθαρίσει το μπαρμπρίζ βλέποντάς την να σκαρφαλώνει στις μύτες των ποδιών της για να φτάσει να το καθαρίσει ολόκληρο, της έδωσα δύο ευρώ, άναψε το φανάρι και σηκώθηκα και έφυγα.

Έφυγα και παράτησα ένα παιδί στη μέση του δρόμου λίγο μεγαλύτερο από την ηλικία της κόρης μου γιατί επρεπε να πάω στη δουλειά μου. Το κορίτσι αυτό εκτός από εμένα το παράτησαν και εκατοντάδες άλλοι που πέρασαν και ενώ σταματάνε για να διασώσουν ένα γατάκι ή ένα σκυλάκι που το παίρνουν -και πολύ καλά κάνουν- και ύστερα το φροντίζουν και αναζητούν εναγωνίως μια ζεστή αγκαλιά να τα φροντίσει, προσπερνάνε οπως έκανα κι εγώ ένα παιδί λίγο μεγαλύτερο από την ηλικία της κόρης μου για να πάνε και αυτοί όπως έκανα κιεγω στη δουλειά τους.

Το κορίτσι αυτό στο κεντρικότερο σημείο των Αθηνών είμαι σίγουρος ότι το προσπέρασαν αστυνομικοί της ομάδας Δίας, δικαστικοί, πολιτικοί, κοινωνικοί λειτουργοί και για να μην τα πολυλογώ το προσπαράσαμε όλοι μας.

Ε από αυτό το κορίτσι έχουμε την απαίτηση να ενταχθεί στην κοινωνία μας και αναρωτιόμαστε τι φταίξαμε που αύριο μεθαύριο θα μας κλέψει το αυτοκίνητο.

Και όταν μας το κλέψει, γιατί θα μας το κλέψει και μεταξύ μας πολύ καλά θα μας κάνει, εμείς θα το σκοτώσουμε και θα πανυγηρίζουμε γιατί επιτέλους θα πρέπει να μπει μια τάξη με τους γύφτους.

Εγώ μολις γύρισα σπίτι μου, η κόρη μου κοιμάται αλλά ντρέπομαι να πάω να τη φιλήσω. Ξέρω ότι δεν αλλάζει κάτι με αυτό αλλά ακόμα αναρωτιέμαι πως γίνεται να υπάρχουν άνθρωποι που δεν ντρέπονται.

Και τότε κάπως ηρεμώ ότι δεν έχω χάσει τελειως την ανθρωπιά μου.

Εσείς που κοιμάστε, κοιμηθείτε ήσυχα.

Ένας γύφτος λιγότερος.”

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

georgebi έγραψε: 27 Οκτ 2021, 21:55 Το αιχμηρό σχόλιο του ηθοποιού προς όσους επικροτούν τα πεπραγμένα των ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Εικόνα
https://twitter.com/Valentino_XIII/stat ... 81893?s=20

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

[img]https://i.postimg.cc/hvRRHR7X/xari ... .jpg[/img]

Οκ, ο τύπος την ώρα που έγραφε αυτό το πόνημα, σκεφτόταν τον εαυτό του να ερμηνεύει τον σπαρακτικό αυτον μονόλογο στη σκηνή.

Εικόνα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Οκτ 2021, 22:07

Εικόνα
Απορώ πως κρατήθηκε ο γύφτος και δεν γέλαγε όσο έλεγε αυτή την παπάτζα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Οκτ 2021, 22:07

Οκ, ο τύπος την ώρα που έγραφε αυτό το πόνημα, σκεφτόταν τον εαυτό του να ερμηνεύει τον σπαρακτικό αυτον μονόλογο στη σκηνή.

δεν πιστευω να εχει τοση προχωρημένη σκεψη μαλλον την εντυπωση θα ειχε στον νου του απο την δημοσίευση
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Γω λέω να καταργήσουμε την αστυνόμευση και να βάλουμε τους σεσημασμένους να το παίζουν νταβατζήδες στις γειτονιές, να πωλούν προστασία και να κονομάνε επιπλέον. Να μην κινδυνεύουν και τα παλληκάρια που παίρνουν 800 έουρος και ρισκάρουν κάθε μέρα τη ζωή τους. Ας πάνε σπιτι τους.
Για μια κοινωνία ελεύθερη, ασύδοτη! Εμπρός!
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Πασιφάη έγραψε: 27 Οκτ 2021, 22:16 Γω λέω να καταργήσουμε την αστυνόμευση και να βάλουμε τους σεσημασμένους να το παίζουν νταβατζήδες στις γειτονιές, να πωλούν προστασία και να κονομάνε επιπλέον. Να μην κινδυνεύουν και τα παλληκάρια που παίρνουν 800 έουρος και ρισκάρουν κάθε μέρα τη ζωή τους. Ας πάνε σπιτι τους.
Για μια κοινωνία ελεύθερη, ασύδοτη! Εμπρός!
αυτο ακριβως θελουν και αυτο σιγα σιγα θα γινει με σκοπο να ερθει αργοτερα η παγκοσμια αστυνομια για να επιβαλει τον νομο
οπου τοτε θα μας βρουν ολους ευχαριστημένους -και τους κεκεδες μαζι που θα λαχταρούν εκτελεσεις για ψυλλου πηδημα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”