ομολογώ στ οτι δεν έχω απαντήσεις, αν αφήσω τον εαυτό ελεύθερο να νευριάσει με ό,τι μου μοιάζει άξιο εκνευρισμού, πάει, θα με χάσω. Δεν νομίζω σε καμία περίπτωση οτι στην ελλάδα πάντως έχουμε αξιοκρατία στον ιδιωτικό τομέα, ο οποίος δεν θα έμοιαζε όπως τον ξέρουμε αν δεν διαπλεκόταν με το δημόσιο, οι περισσότεροι είναι δημόσιοι υπάλληλοι έμμεσα, απλά δεν το αναφέρουμε όταν συζητάμε. Τελευταία έχει γίνει και της μόδας να δουλεύουμε για το υπερδημόσιο της εε και να το λέμε υγιής ιδιωτική πρωτοβουλία, οπότε εγώ έχω χάσει την μπάλα αν μιλάμε σοβαρά.ST48410 έγραψε: 30 Αύγ 2018, 01:48 Γιατί θα πρέπει αυτός που πληρώνεται από τους φόρους όλων να έχει καλύτερες συνθήκες ζωής από τον ιδιωτικό υπάλληλο; Γιατί να μην αξιολογείται; Γιατί να μην χάνει την εργασία του αν δεν είναι επαρκής, ευγενικός, συνεπής, σωστός επαγγελματίας; Σήμερα με τόση ανεργία σε νέους ανθρώπους με μεταπτυχιακά γιατί να μένει αμετακίνητος στην εργασία τους κάποιος που έχει βαρεθεί την ζωή του;
γενικά πάντως καταλαβαίνω τι λές, μακάρι να νόμιζα οτι υπάρχει και μία λύση κάπου, νομίζω δεν υπάρχει όσο σκεφτόμαστε αρνητικά. Πρόσφατα ήπια ένα καφέ με τον φίλο τσίλ, μακάρι να είχε όρεξη να βάλει το λιθαράκι του στην κουβέντα, αλλά πέρα απο τα άλλα που είχαν πλάκα, αυτό που μου άρεσε περισσότερο που άκουσα για την Αυστραλία ειναι οτι έχει τεράστια μεσαία τάξη. Μακάρι να καταλάβουμε κάποτε οτι δεν έχει σημασία πώς και γιατί, πρέπει να μην την εξαφανίσουμε εδώ.