!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είδα στο Netflix
Re: Είδα στο Netflix
αυτός που παιρνει στα σοβαρά ευαγγελάτους και τηλεψυχολόγους επηρεάζεται σίγουρα πάντως
- Dwarven Blacksmith
Αν επηρεαστεί πάντως θα είναι θετικά, γιατί δεν τα παρουσιάζει ως καλά ή αναγκαία τα παραπάνω, αλλά ως κατάντια.lonelyrider έγραψε: 18 Οκτ 2021, 22:14Φίλε την είδες τη σειρά? Περιέχει ταυτόχρονα παιδικά παιχνίδια με ωμή βία και ξεκοιλιάσματα για εμπόριο οργάνων και τα δείχνει στη μάπα μας. Οπότε ένα 14χρονο που χτίζει χαρακτήρα θεωρείς ότι δεν θα επηρεαστεί?Δημοκράτης έγραψε: 18 Οκτ 2021, 20:47Γιατιτι ακριβώς θα παθειεν 14χρονο αν δει την σειρα;lonelyrider έγραψε: 18 Οκτ 2021, 20:33 Βλέπω το squid game και είμαι στο 6ο επειδόδιο. Μαθαίνω ότι το βλεπουν και πιτσιρικάδες κάτω των 16. Και λέω 16 συγκεκριμένα γιατί αυτή η σειρά είναι για 16+ ηλικίες επειδή περιέχει πολύ ωμές σκηνές. Μάλιστα πολλοί πιτσιρικάδες ζητάνε πράσινες φόρμες να τους αγοράσουν οι γονείς τους για να μοιάζουν με τους παιχτες του squid. Τελικά δεν υπάρχει αυτό που λέμε γονική ευθύνη. Τα παιδιά είναι εκτεθειμένα στα ωμά σήριαλ και σε 1000 άλλους κινδύνους. Οι γονείς ψωλαρμενίζουν.
- Otto Weininger
Έχει δει κανείς αυτό με τα κουνέλια;
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Δημοκράτης
Την είδα, ε ει πιστολίδι και πολλή βία. Ιλιάδα έχεις διαβασει; περιγράφει πολύ χειρότερες σκηνές από την σειρά.lonelyrider έγραψε: 18 Οκτ 2021, 22:14Φίλε την είδες τη σειρά? Περιέχει ταυτόχρονα παιδικά παιχνίδια με ωμή βία και ξεκοιλιάσματα για εμπόριο οργάνων και τα δείχνει στη μάπα μας. Οπότε ένα 14χρονο που χτίζει χαρακτήρα θεωρείς ότι δεν θα επηρεαστεί?Δημοκράτης έγραψε: 18 Οκτ 2021, 20:47Γιατιτι ακριβώς θα παθειεν 14χρονο αν δει την σειρα;lonelyrider έγραψε: 18 Οκτ 2021, 20:33 Βλέπω το squid game και είμαι στο 6ο επειδόδιο. Μαθαίνω ότι το βλεπουν και πιτσιρικάδες κάτω των 16. Και λέω 16 συγκεκριμένα γιατί αυτή η σειρά είναι για 16+ ηλικίες επειδή περιέχει πολύ ωμές σκηνές. Μάλιστα πολλοί πιτσιρικάδες ζητάνε πράσινες φόρμες να τους αγοράσουν οι γονείς τους για να μοιάζουν με τους παιχτες του squid. Τελικά δεν υπάρχει αυτό που λέμε γονική ευθύνη. Τα παιδιά είναι εκτεθειμένα στα ωμά σήριαλ και σε 1000 άλλους κινδύνους. Οι γονείς ψωλαρμενίζουν.
Όχι ο 14χρονος δεν θα επειρεαστει από την σειρά.βασικα αν του πεις και 5 πράγματα για τις αλληγοριες της σειράς θα μάθει και 5 πράγματα
Σιγά τα ωά, την είδα όληlonelyrider έγραψε: 18 Οκτ 2021, 22:14Φίλε την είδες τη σειρά? Περιέχει ταυτόχρονα παιδικά παιχνίδια με ωμή βία και ξεκοιλιάσματα για εμπόριο οργάνων και τα δείχνει στη μάπα μας. Οπότε ένα 14χρονο που χτίζει χαρακτήρα θεωρείς ότι δεν θα επηρεαστεί?Δημοκράτης έγραψε: 18 Οκτ 2021, 20:47Γιατιτι ακριβώς θα παθειεν 14χρονο αν δει την σειρα;lonelyrider έγραψε: 18 Οκτ 2021, 20:33 Βλέπω το squid game και είμαι στο 6ο επειδόδιο. Μαθαίνω ότι το βλεπουν και πιτσιρικάδες κάτω των 16. Και λέω 16 συγκεκριμένα γιατί αυτή η σειρά είναι για 16+ ηλικίες επειδή περιέχει πολύ ωμές σκηνές. Μάλιστα πολλοί πιτσιρικάδες ζητάνε πράσινες φόρμες να τους αγοράσουν οι γονείς τους για να μοιάζουν με τους παιχτες του squid. Τελικά δεν υπάρχει αυτό που λέμε γονική ευθύνη. Τα παιδιά είναι εκτεθειμένα στα ωμά σήριαλ και σε 1000 άλλους κινδύνους. Οι γονείς ψωλαρμενίζουν.
Hunger games με αίμα είναι, καμιά σχέση με τρόμο που μπορεί να επηρεάσει τα παιδιά
Πωπω τι μου θυμισες τώρα, Διομήδη να παίρνει κεφάλια και να βγάζει το δόρυ απ το κρανίο του άλλουΔημοκράτης έγραψε: 18 Οκτ 2021, 23:11Την είδα, ε ει πιστολίδι και πολλή βία. Ιλιάδα έχεις διαβασει; περιγράφει πολύ χειρότερες σκηνές από την σειρά.lonelyrider έγραψε: 18 Οκτ 2021, 22:14Φίλε την είδες τη σειρά? Περιέχει ταυτόχρονα παιδικά παιχνίδια με ωμή βία και ξεκοιλιάσματα για εμπόριο οργάνων και τα δείχνει στη μάπα μας. Οπότε ένα 14χρονο που χτίζει χαρακτήρα θεωρείς ότι δεν θα επηρεαστεί?
Όχι ο 14χρονος δεν θα επειρεαστει από την σειρά.βασικα αν του πεις και 5 πράγματα για τις αλληγοριες της σειράς θα μάθει και 5 πράγματα
Ξεκίνησα τον Καστανανθρωπο
Είμαι φαν του σκανδιναβικού αστυνομικού στην τιβι. Τέλος
Και να σκεφτείτε ότι το σκανδιναβικό αστυνομικό μυθιστόρημα το βαριέμαι, αλλά οι σειρές τους είναι καταπληκτικές
Είμαι φαν του σκανδιναβικού αστυνομικού στην τιβι. Τέλος
Και να σκεφτείτε ότι το σκανδιναβικό αστυνομικό μυθιστόρημα το βαριέμαι, αλλά οι σειρές τους είναι καταπληκτικές
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
Δημοκράτης
Γαμαγε ο Διομήδης και οι περιγραφες. Όταν ήμουν στην Β γυμνασίου και τα διάβαζα μετά καθόμουν και έφτιαχνα κόμικ με τις σκηνέςjason0 έγραψε: 18 Οκτ 2021, 23:14Πωπω τι μου θυμισες τώρα, Διομήδη να παίρνει κεφάλια και να βγάζει το δόρυ απ το κρανίο του άλλουΔημοκράτης έγραψε: 18 Οκτ 2021, 23:11Την είδα, ε ει πιστολίδι και πολλή βία. Ιλιάδα έχεις διαβασει; περιγράφει πολύ χειρότερες σκηνές από την σειρά.lonelyrider έγραψε: 18 Οκτ 2021, 22:14
Φίλε την είδες τη σειρά? Περιέχει ταυτόχρονα παιδικά παιχνίδια με ωμή βία και ξεκοιλιάσματα για εμπόριο οργάνων και τα δείχνει στη μάπα μας. Οπότε ένα 14χρονο που χτίζει χαρακτήρα θεωρείς ότι δεν θα επηρεαστεί?
Λες οταν καρφωσε τον τρωα στην κοιλια και το δορυ βγηκε απ την αλλη μαζι με το συκωτι του;jason0 έγραψε: 18 Οκτ 2021, 23:14Πωπω τι μου θυμισες τώρα, Διομήδη να παίρνει κεφάλια και να βγάζει το δόρυ απ το κρανίο του άλλουΔημοκράτης έγραψε: 18 Οκτ 2021, 23:11Την είδα, ε ει πιστολίδι και πολλή βία. Ιλιάδα έχεις διαβασει; περιγράφει πολύ χειρότερες σκηνές από την σειρά.lonelyrider έγραψε: 18 Οκτ 2021, 22:14
Φίλε την είδες τη σειρά? Περιέχει ταυτόχρονα παιδικά παιχνίδια με ωμή βία και ξεκοιλιάσματα για εμπόριο οργάνων και τα δείχνει στη μάπα μας. Οπότε ένα 14χρονο που χτίζει χαρακτήρα θεωρείς ότι δεν θα επηρεαστεί?
Διομήδης και Αίαντας τους είχαν γαμησει τα πρεκια, παίζει να τρωγαν τα σπλάχνα τους
Κάτι Αχιλλέες Αννουλες αχ καλέ παρεξηγηθηκα της πλάκας μπροστά τους
Και εκείνον τον φλώρο τον Αινεία νομίζω τον έχει έτοιμο να τον πετσοκοψει και πεταγεται η μάνα του η Αφροδίτη και έτρεχαν με τις βεσπες να φυγουν
-
Δημοκράτης
οχι ρε συκαι η επιστροφή του Αχιλλέα στην μάχη μετά τον θάνατο Πατρόκλου έχει πολύ καλές περιγραφέςjason0 έγραψε: 18 Οκτ 2021, 23:18 Διομήδης και Αίαντας τους είχαν γαμησει τα πρεκια, παίζει να τρωγαν τα σπλάχνα τους
Ελα μωρέ με τον ΚαζαντζίδηΔημοκράτης έγραψε: 18 Οκτ 2021, 23:26οχι ρε συκαι η επιστροφή του Αχιλλέα στην μάχη μετά τον θάνατο Πατρόκλου έχει πολύ καλές περιγραφέςjason0 έγραψε: 18 Οκτ 2021, 23:18 Διομήδης και Αίαντας τους είχαν γαμησει τα πρεκια, παίζει να τρωγαν τα σπλάχνα τους
Μανούλα μου με αδίκησαν
Νομίζω και ο Διομήδης μονομαχει με Έκτορα και καποιος παρεμβαινει, θυμισε μου
-
Δημοκράτης
ο ίδιος ο Άρης έκανε Παρέμβαση για να την βγάλη καθαρή ο Έκτορας και αν θυμάμαι καλά και η Αφροδιτη και ο Διομήδης τους πέρασε και αυτούς ένα μανίκιjason0 έγραψε: 18 Οκτ 2021, 23:29Ελα μωρέ με τον ΚαζαντζίδηΔημοκράτης έγραψε: 18 Οκτ 2021, 23:26οχι ρε συκαι η επιστροφή του Αχιλλέα στην μάχη μετά τον θάνατο Πατρόκλου έχει πολύ καλές περιγραφέςjason0 έγραψε: 18 Οκτ 2021, 23:18 Διομήδης και Αίαντας τους είχαν γαμησει τα πρεκια, παίζει να τρωγαν τα σπλάχνα τους
Μανούλα μου με αδίκησαν
- kongrosian
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=27&t=21jason0 έγραψε: 18 Οκτ 2021, 23:29Ελα μωρέ με τον ΚαζαντζίδηΔημοκράτης έγραψε: 18 Οκτ 2021, 23:26οχι ρε συκαι η επιστροφή του Αχιλλέα στην μάχη μετά τον θάνατο Πατρόκλου έχει πολύ καλές περιγραφέςjason0 έγραψε: 18 Οκτ 2021, 23:18 Διομήδης και Αίαντας τους είχαν γαμησει τα πρεκια, παίζει να τρωγαν τα σπλάχνα τους
Μανούλα μου με αδίκησαν
???
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 1223 Προβολές