!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πώς φαντάζεστε την τελευταία σας ημέρα;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Πώς θα περνούσατε την τελευταία σας ημέρα;

1) Θα έπεφτα σε βαθιά κατάθλιψη αναλογιζόμενος το πόσα πολλά πράγματα έχω ακόμη να ζήσω.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
2) Θα αποχαιρετουσα όλους τους φίλους και συγγενείς μου λέγοντας τους τα συναισθήματα μου για αυτούς, (ίσως) κάποιες αλήθειες για αυτούς και θα κανονιζα τα κληρονομικά μου.
3
14%
3) Θα έκανα οτιδήποτε είχα σαν όνειρο και που δεν έκανα ποτέ. Παρτούζες, γλέντια, sex and drugs, τζόγος ή ότι άλλο μου κατέβαινε.
5
24%
4) Θα καθάριζα μερικούς ενοχλητικούς που μου είχαν κάνει την ζωή ροδάνι όλα αυτά τα χρόνια. Άλλωστε, σιγά, μια μέρα θα μου έμενε σε αυτόν τον κόσμο, δεν θα προλάβαινα καν να μπω φυλακή
6
29%
5) Θα συνέχιζα κανονικά την ζωή μου μέχρι το τέλος.
2
10%
6) Άλλο (πείτε τι)
5
24%

Σύνολο ψήφων: 21

Άβαταρ μέλους
Kotas

Re: Πώς φαντάζεστε την τελευταία σας ημέρα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kotas »

πιστευω 8/10 θα πηγαιναν να κοινωνησουν, ενθεοι και αθεοι
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

2 και 4
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Ζενίθεδρος έγραψε: 14 Οκτ 2021, 16:00 Μανουὴλ Κομνηνός

Ὁ βασιλεὺς κὺρ Μανουὴλ ὁ Κομνηνὸς
μία μέρα μελαγχολική του Σεπτεμβρίου
αἰσθάνθηκε τὸν θάνατο κοντά.
Οἱ ἀστρολόγοι (οἱ πληρωμένοι) τῆς αὐλῆς ἐφλυαροῦσαν
ποὺ ἄλλα πολλὰ χρόνια θὰ ζήσει ἀκόμη.

Ἐνῷ ὅμως ἔλεγαν αὐτοί, ἐκεῖνος
παλιὲς συνήθειες εὐλαβεῖς θυμᾶται,
κι ἀπ᾿ τὰ κελλιὰ τῶν μοναχῶν προστάζει
ἐνδύματα ἐκκλησιαστικὰ νὰ φέρουν,
καὶ τὰ φορεῖ, κι εὐφραίνεται ποὺ δείχνει
ὄψι σεμνὴν ἱερέως ἢ καλογήρου.

Εὐτυχισμένοι ὅλοι ποὺ πιστεύουν,
καὶ σὰν τὸν βασιλέα κὺρ Μανουὴλ τελειώνουν
ντυμένοι μὲς στὴν πίστι των σεμνότατα.

Κ. Καβάφης

Πηγή:http://thechrist.gr
:) ωραίος
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Cecily Anne έγραψε: 15 Οκτ 2021, 11:28
foscilis έγραψε: 15 Οκτ 2021, 11:05
Cecily Anne έγραψε: 15 Οκτ 2021, 10:49

Θα αστειεύεσαι, ειδικά αν πεθάνεις και στον ύπνο σου, θα είναι ό,τι καλύτερο. (χτύπα ξύλο)
Αυτό που περιγράφω είναι το "πεθαίνεις στον ύπνο σου".

Παιδιά τι νομίζετε, ότι ο γέρος που πεθαίνει από φυσικό θάνατο είναι ξαπλωτός με ένα χαμόγελο σε ένα κρεββάτι μοιράζοντας σοφία και αποχαιρετισμούς και στο τέλος κλείνει γαλήνια τα μάτια του; Ή ότι παίζει να πάθεις καρδιακή προσβολή (για παράδειγμα) και να μη σε σκίσει στους πόνους αλλά να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι ένα γλυκό ηλιοβασίλεμα μέχρι να αργοσβήσει η εικόνα; Σας περιμένει πολύ δυσάρεστη έκπληξη αν το νομίζετε αυτό.
Κοίτα, η προγιαγιά μου που πέθανε πχ από "φυσικό θάνατο", δεν έφυγε στον ύπνο της, είχε την εξέλιξη του σταματάω να θέλω φαγητό, μένω στο κρεβάτι και σβήνω. Πέθανε σε αρκετά προχωρημένη ηλικία, με φυσικό θάνατο, αλλά όχι στον ύπνο της, ήταν πρωί, ήταν στο κρεβάτι και απλά περιμέναμε. Δεν μ'άρεσε η αναμονή αυτή. Θα προτιμούσα να είχε φύγει στον ύπνο της και να τη βρίσκαμε το πρωί. :102:
Ξέρω γιαγιά που κοντά στα 100, έπεφτε για ύπνο και ξυπνούσε μετά από 2 μέρες. Μετά από λίγες μέρες πάλι τα ίδια. Όταν τελικά πέθανε, και ενώ ο ένας εγγονός της είναι γιατρός, έφεραν κι άλλον για είναι σίγουροι Σου λέει, μην κανονίσουμε κηδεία και ξυπνήσει μέσα στην εκκλησία ή και λίγο μετά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

foscilis έγραψε: 15 Οκτ 2021, 11:05
Cecily Anne έγραψε: 15 Οκτ 2021, 10:49
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 15 Οκτ 2021, 10:05

Δεν μπορώ να φανταστώ χειρότερο τρόπο να πεθάνεις.
Θα αστειεύεσαι, ειδικά αν πεθάνεις και στον ύπνο σου, θα είναι ό,τι καλύτερο. (χτύπα ξύλο)
Αυτό που περιγράφω είναι το "πεθαίνεις στον ύπνο σου".

Παιδιά τι νομίζετε, ότι ο γέρος που πεθαίνει από φυσικό θάνατο είναι ξαπλωτός με ένα χαμόγελο σε ένα κρεββάτι μοιράζοντας σοφία και αποχαιρετισμούς και στο τέλος κλείνει γαλήνια τα μάτια του; Ή ότι παίζει να πάθεις καρδιακή προσβολή (για παράδειγμα) και να μη σε σκίσει στους πόνους αλλά να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι ένα γλυκό ηλιοβασίλεμα μέχρι να αργοσβήσει η εικόνα; Σας περιμένει πολύ δυσάρεστη έκπληξη αν το νομίζετε αυτό.
Η γιαγιά μου έφυγε τον Μάιο στο κρεβάτι της, σε πλήρη ηρεμία. Κοιτάξαμε αλλού για δύο λεπτά και ξαφνικά από εκεί που ήταν ζωντανή και μισο κοιμόταν είχε πεθάνει. Ο πατέρας μου τον Αύγουστο βαριανάσαινε από τα φλέματα και τελικά κατέληξε να πέφτει σε κόμμα στο νοσοκομείο. Άντεξε δεκαπέντε μέρες με οξυγόνο και ορό γιατί είχε γερή καρδιά. Να πέσεις σε κόμμα πιστεύω είναι από τους χειρότερους τρόπους να φύγεις διότι ενδέχεται να ακούς τι λένε γύρω σου και να μην μπορείς να απαντήσεις, ή και να βρίσκεσαι μέσα σε έναν συνεχόμενο εφιάλτη. Στεναχωρήθηκα που έφυγε έτσι αλλά όσον αφορά θανάτους καρκινοπαθών έχω ακούσει πολύ χειρότερα.
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Null έγραψε: 15 Οκτ 2021, 17:11
Η γιαγιά μου έφυγε τον Μάιο στο κρεβάτι της, σε πλήρη ηρεμία. Κοιτάξαμε αλλού για δύο λεπτά και ξαφνικά από εκεί που ήταν ζωντανή και μισο κοιμόταν είχε πεθάνει. Ο πατέρας μου τον Αύγουστο βαριανάσαινε από τα φλέματα και τελικά κατέληξε να πέφτει σε κόμμα στο νοσοκομείο. Άντεξε δεκαπέντε μέρες με οξυγόνο και ορό γιατί είχε γερή καρδιά. Να πέσεις σε κόμμα πιστεύω είναι από τους χειρότερους τρόπους να φύγεις διότι ενδέχεται να ακούς τι λένε γύρω σου και να μην μπορείς να απαντήσεις, ή και να βρίσκεσαι μέσα σε έναν συνεχόμενο εφιάλτη. Στεναχωρήθηκα που έφυγε έτσι αλλά όσον αφορά θανάτους καρκινοπαθών έχω ακούσει πολύ χειρότερα.
Προφανώς, όταν λέω "μόνο πόνο" δεν εννοώ στα επίπεδα ενός καρκινοπαθούς ούτε υποχρεωτικά να κρατάει όλο αυτό 500 χρόνια. Αλλά η τελευταία μέρα συνήθως είναι αυτό που είπα, δεν τα περνάς ιδιαίτερα καλά.
Άβαταρ μέλους
Πάρταλος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάρταλος »

Δεν το συνηθίζω αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση θα έκανα σχέδια για την επόμενη μέρα.
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Καρδιακή προσβολή μετά από έντονη γυμναστική, και αντε γειά χωρίς πολλά πολλά. Έτσι και αλλιώς τα ενδιαφέροντα αρχίζουν μετά.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Scouser έγραψε: 15 Οκτ 2021, 18:49 Καρδιακή προσβολή μετά από έντονη γυμναστική, και αντε γειά χωρίς πολλά πολλά. Έτσι και αλλιώς τα ενδιαφέροντα αρχίζουν μετά.
doomguy και έτσι;
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Scouser έγραψε: 15 Οκτ 2021, 18:49 Έτσι και αλλιώς τα ενδιαφέροντα αρχίζουν μετά.
για πε, τι γινεται μετα;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Scouser έγραψε: 15 Οκτ 2021, 18:49 Καρδιακή προσβολή μετά από έντονη γυμναστική
Υποτίθεται τη γυμναστική την κάνεις για να ζήσεις περισσότερο, αν είναι να σε σκοτώσει μπορείς απλά να μην την κάνεις και να πάθεις το ίδιο από Mars redbull και cheetos αλλά πολύ πιο ευχάριστα.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Αφού θα φάω την προβατίνα στα κάρβουνα μετά μπορώ να φύγω ήρεμος και γεμάτος από αυτή την ζωή.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Θα κοινωνήσω και μετά σκοπεύω να σπάσω το ατομικό μου ρεκόρ στο τσίπουρο ( 1 λίτρο και κάτι ψιλά πριν χρόνια) μέχρι να πέσω σε κώμα ..τετέλεσται.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Το no4. :8)
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
1451
Phorum.gr user: Nikos1451

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 1451 »

Συνεχίζω κανονικά, δεν αλλάζει κάτι.
Μόλις έρθει ο χάρος μια σελφι μαζί του και μετά βουτάμε στον Άδη για να παρτάρουμε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”