!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς φαντάζεστε την τελευταία σας ημέρα;
Re: Πώς φαντάζεστε την τελευταία σας ημέρα;
πιστευω 8/10 θα πηγαιναν να κοινωνησουν, ενθεοι και αθεοι
Ζενίθεδρος έγραψε: 14 Οκτ 2021, 16:00 Μανουὴλ Κομνηνός
–
Ὁ βασιλεὺς κὺρ Μανουὴλ ὁ Κομνηνὸς
μία μέρα μελαγχολική του Σεπτεμβρίου
αἰσθάνθηκε τὸν θάνατο κοντά.
Οἱ ἀστρολόγοι (οἱ πληρωμένοι) τῆς αὐλῆς ἐφλυαροῦσαν
ποὺ ἄλλα πολλὰ χρόνια θὰ ζήσει ἀκόμη.
Ἐνῷ ὅμως ἔλεγαν αὐτοί, ἐκεῖνος
παλιὲς συνήθειες εὐλαβεῖς θυμᾶται,
κι ἀπ᾿ τὰ κελλιὰ τῶν μοναχῶν προστάζει
ἐνδύματα ἐκκλησιαστικὰ νὰ φέρουν,
καὶ τὰ φορεῖ, κι εὐφραίνεται ποὺ δείχνει
ὄψι σεμνὴν ἱερέως ἢ καλογήρου.
Εὐτυχισμένοι ὅλοι ποὺ πιστεύουν,
καὶ σὰν τὸν βασιλέα κὺρ Μανουὴλ τελειώνουν
ντυμένοι μὲς στὴν πίστι των σεμνότατα.
Κ. Καβάφης
Πηγή:http://thechrist.gr
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ξέρω γιαγιά που κοντά στα 100, έπεφτε για ύπνο και ξυπνούσε μετά από 2 μέρες. Μετά από λίγες μέρες πάλι τα ίδια. Όταν τελικά πέθανε, και ενώ ο ένας εγγονός της είναι γιατρός, έφεραν κι άλλον για είναι σίγουροι Σου λέει, μην κανονίσουμε κηδεία και ξυπνήσει μέσα στην εκκλησία ή και λίγο μετά.Cecily Anne έγραψε: 15 Οκτ 2021, 11:28Κοίτα, η προγιαγιά μου που πέθανε πχ από "φυσικό θάνατο", δεν έφυγε στον ύπνο της, είχε την εξέλιξη του σταματάω να θέλω φαγητό, μένω στο κρεβάτι και σβήνω. Πέθανε σε αρκετά προχωρημένη ηλικία, με φυσικό θάνατο, αλλά όχι στον ύπνο της, ήταν πρωί, ήταν στο κρεβάτι και απλά περιμέναμε. Δεν μ'άρεσε η αναμονή αυτή. Θα προτιμούσα να είχε φύγει στον ύπνο της και να τη βρίσκαμε το πρωί.foscilis έγραψε: 15 Οκτ 2021, 11:05Αυτό που περιγράφω είναι το "πεθαίνεις στον ύπνο σου".Cecily Anne έγραψε: 15 Οκτ 2021, 10:49
Θα αστειεύεσαι, ειδικά αν πεθάνεις και στον ύπνο σου, θα είναι ό,τι καλύτερο. (χτύπα ξύλο)
Παιδιά τι νομίζετε, ότι ο γέρος που πεθαίνει από φυσικό θάνατο είναι ξαπλωτός με ένα χαμόγελο σε ένα κρεββάτι μοιράζοντας σοφία και αποχαιρετισμούς και στο τέλος κλείνει γαλήνια τα μάτια του; Ή ότι παίζει να πάθεις καρδιακή προσβολή (για παράδειγμα) και να μη σε σκίσει στους πόνους αλλά να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι ένα γλυκό ηλιοβασίλεμα μέχρι να αργοσβήσει η εικόνα; Σας περιμένει πολύ δυσάρεστη έκπληξη αν το νομίζετε αυτό.![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Η γιαγιά μου έφυγε τον Μάιο στο κρεβάτι της, σε πλήρη ηρεμία. Κοιτάξαμε αλλού για δύο λεπτά και ξαφνικά από εκεί που ήταν ζωντανή και μισο κοιμόταν είχε πεθάνει. Ο πατέρας μου τον Αύγουστο βαριανάσαινε από τα φλέματα και τελικά κατέληξε να πέφτει σε κόμμα στο νοσοκομείο. Άντεξε δεκαπέντε μέρες με οξυγόνο και ορό γιατί είχε γερή καρδιά. Να πέσεις σε κόμμα πιστεύω είναι από τους χειρότερους τρόπους να φύγεις διότι ενδέχεται να ακούς τι λένε γύρω σου και να μην μπορείς να απαντήσεις, ή και να βρίσκεσαι μέσα σε έναν συνεχόμενο εφιάλτη. Στεναχωρήθηκα που έφυγε έτσι αλλά όσον αφορά θανάτους καρκινοπαθών έχω ακούσει πολύ χειρότερα.foscilis έγραψε: 15 Οκτ 2021, 11:05Αυτό που περιγράφω είναι το "πεθαίνεις στον ύπνο σου".Cecily Anne έγραψε: 15 Οκτ 2021, 10:49Θα αστειεύεσαι, ειδικά αν πεθάνεις και στον ύπνο σου, θα είναι ό,τι καλύτερο. (χτύπα ξύλο)
Παιδιά τι νομίζετε, ότι ο γέρος που πεθαίνει από φυσικό θάνατο είναι ξαπλωτός με ένα χαμόγελο σε ένα κρεββάτι μοιράζοντας σοφία και αποχαιρετισμούς και στο τέλος κλείνει γαλήνια τα μάτια του; Ή ότι παίζει να πάθεις καρδιακή προσβολή (για παράδειγμα) και να μη σε σκίσει στους πόνους αλλά να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι ένα γλυκό ηλιοβασίλεμα μέχρι να αργοσβήσει η εικόνα; Σας περιμένει πολύ δυσάρεστη έκπληξη αν το νομίζετε αυτό.
Προφανώς, όταν λέω "μόνο πόνο" δεν εννοώ στα επίπεδα ενός καρκινοπαθούς ούτε υποχρεωτικά να κρατάει όλο αυτό 500 χρόνια. Αλλά η τελευταία μέρα συνήθως είναι αυτό που είπα, δεν τα περνάς ιδιαίτερα καλά.Null έγραψε: 15 Οκτ 2021, 17:11
Η γιαγιά μου έφυγε τον Μάιο στο κρεβάτι της, σε πλήρη ηρεμία. Κοιτάξαμε αλλού για δύο λεπτά και ξαφνικά από εκεί που ήταν ζωντανή και μισο κοιμόταν είχε πεθάνει. Ο πατέρας μου τον Αύγουστο βαριανάσαινε από τα φλέματα και τελικά κατέληξε να πέφτει σε κόμμα στο νοσοκομείο. Άντεξε δεκαπέντε μέρες με οξυγόνο και ορό γιατί είχε γερή καρδιά. Να πέσεις σε κόμμα πιστεύω είναι από τους χειρότερους τρόπους να φύγεις διότι ενδέχεται να ακούς τι λένε γύρω σου και να μην μπορείς να απαντήσεις, ή και να βρίσκεσαι μέσα σε έναν συνεχόμενο εφιάλτη. Στεναχωρήθηκα που έφυγε έτσι αλλά όσον αφορά θανάτους καρκινοπαθών έχω ακούσει πολύ χειρότερα.
Δεν το συνηθίζω αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση θα έκανα σχέδια για την επόμενη μέρα.
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
Καρδιακή προσβολή μετά από έντονη γυμναστική, και αντε γειά χωρίς πολλά πολλά. Έτσι και αλλιώς τα ενδιαφέροντα αρχίζουν μετά.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
doomguy και έτσι;Scouser έγραψε: 15 Οκτ 2021, 18:49 Καρδιακή προσβολή μετά από έντονη γυμναστική, και αντε γειά χωρίς πολλά πολλά. Έτσι και αλλιώς τα ενδιαφέροντα αρχίζουν μετά.
για πε, τι γινεται μετα;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Υποτίθεται τη γυμναστική την κάνεις για να ζήσεις περισσότερο, αν είναι να σε σκοτώσει μπορείς απλά να μην την κάνεις και να πάθεις το ίδιο από Mars redbull και cheetos αλλά πολύ πιο ευχάριστα.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Αφού θα φάω την προβατίνα στα κάρβουνα μετά μπορώ να φύγω ήρεμος και γεμάτος από αυτή την ζωή.
Θα κοινωνήσω και μετά σκοπεύω να σπάσω το ατομικό μου ρεκόρ στο τσίπουρο ( 1 λίτρο και κάτι ψιλά πριν χρόνια) μέχρι να πέσω σε κώμα ..τετέλεσται.
Το no4. 
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Συνεχίζω κανονικά, δεν αλλάζει κάτι.
Μόλις έρθει ο χάρος μια σελφι μαζί του και μετά βουτάμε στον Άδη για να παρτάρουμε.
Μόλις έρθει ο χάρος μια σελφι μαζί του και μετά βουτάμε στον Άδη για να παρτάρουμε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση