!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καλό λουκέτο "Ταβερνιάρη"

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
dtri2020

Re: Καλό λουκέτο "Ταβερνιάρη"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dtri2020 »

Ασέβαστος έγραψε: 14 Οκτ 2021, 14:32
Kauldron έγραψε: 14 Οκτ 2021, 14:30
Ασέβαστος έγραψε: 14 Οκτ 2021, 14:30

δεν το ειδα αυτο το σχολιο. ειπε στ αληθεια "ψοφο σοτυς ψεκες";
Ναι. ΟΚ, αν δεν το είδες, δικαιολογείσαι.

Εικόνα

οκ, το τερματισε. μπιτι γιδι.
Για τον 3 πουλάκια λες;
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Πήρε αυτό που του άξιζε, δεν έχω καμία όρεξη να φάω σε μια ταβέρνα που ο ιδιοκτήτης της εύχεται ψοφους σε ανθρώπους που έστω από μαλακια τους δεν έκαναν ένα εμβόλιο.
Άβαταρ μέλους
dtri2020

EKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Οκτ 2021, 14:51 Πήρε αυτό που του άξιζε, δεν έχω καμία όρεξη να φάω σε μια ταβέρνα που ο ιδιοκτήτης της εύχεται ψοφους σε ανθρώπους που έστω από μαλακια τους δεν έκαναν ένα εμβόλιο.
Τίποτε δεν έγινε. Η Google βλέποντας την ναζιστικής έμπνευσης επίθσεη απέσυρε τις βαθμολογήσεις των τελευταίων ημερών και η βαθμολόγηση της παραπάνω ταβέρνας επανήλθε στα κανονικά. Σήμερα είναι στο 4.5 όπως ήταν και η αρχική της βαθμολογία. Πολύ καλή κατα την γνώμη μου.

Παλιά βέβαια αυτό θα το έκαναν με άλλο, πιο δραματικό τρόπο.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Ju-87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ju-87 »

dtri2020 έγραψε: 14 Οκτ 2021, 14:57
EKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Οκτ 2021, 14:51 Πήρε αυτό που του άξιζε, δεν έχω καμία όρεξη να φάω σε μια ταβέρνα που ο ιδιοκτήτης της εύχεται ψοφους σε ανθρώπους που έστω από μαλακια τους δεν έκαναν ένα εμβόλιο.
Τίποτε δεν έγινε. Η Google βλέποντας την ναζιστικής έμπνευσης επίθσεη απέσυρε τις βαθμολογήσεις των τελευταίων ημερών και η βαθμολόγηση της παραπάνω ταβέρνας επανήλθε στα κανονικά. Σήμερα είναι στο 4.5 όπως ήταν και η αρχική της βαθμολογία. Πολύ καλή κατα την γνώμη μου.

Εικόνα
Τυπε θα θεωρούσα ότι με τόσες προσπάθειες που κανείς σε αυτό το τοπικ ότι εσύ είσαι αυτός ο ταβερνιάρης...

... αλλά εσύ περισσότερο για λαχανοντολμάς μου μοιάζεις...
Δημοκράτης έγραψε: 31 Αύγ 2021, 14:42Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε: 05 Οκτ 2021, 22:00 Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Επαναλαμβάνω, η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.
Άβαταρ μέλους
dtri2020

Ju-87 έγραψε: 14 Οκτ 2021, 15:01

Εικόνα
Τυπε θα θεωρούσα ότι με τόσες προσπάθειες που κανείς σε αυτό το τοπικ ότι εσύ είσαι αυτός ο ταβερνιάρης...

Μπα, ένας απλός αντι-Ναζαίος είμαι (ανάμεσα στα άλλα)!
Άβαταρ μέλους
Ju-87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ju-87 »

dtri2020 έγραψε: 14 Οκτ 2021, 15:02

Εικόνα

Μαλακας είσαι απλά.
Δημοκράτης έγραψε: 31 Αύγ 2021, 14:42Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε: 05 Οκτ 2021, 22:00 Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Επαναλαμβάνω, η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.
Άβαταρ μέλους
dtri2020

Ju-87 έγραψε: 14 Οκτ 2021, 15:05
dtri2020 έγραψε: 14 Οκτ 2021, 15:02

Μαλακας είσαι απλά.
Ευχαριστώ! Να ξέρεις πως το θεωρώ μεγάλη τιμή να με λέει μαλάκα ένα ορφανό του Χίτλερ!
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Ju-87 έγραψε: 14 Οκτ 2021, 13:43
Nandros έγραψε: 14 Οκτ 2021, 13:40
hellegennes έγραψε: 14 Οκτ 2021, 13:31

Κανείς δεν κάνει κουμάντο στο κατάστημά του. Ο ίδιος είναι που λούζεται τις επιλογές του και καλώς να κλείσει, αφού είναι κάκιστος επιχειρηματίας.

Γιατί είπαμε νιώθεις την ανάγκη να παριστάνεις τον δικηγόρο του;
... είπε ο εισαγγελέας της έδρας.
.
Ζουμε ιστορικές στιγμές στο πχωρουμ τύποι.
Ο Nandros συμπλευσε με τον στραβομανουρα. :smt038
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Ασέβαστος έγραψε: 14 Οκτ 2021, 14:32
Kauldron έγραψε: 14 Οκτ 2021, 14:30
Ασέβαστος έγραψε: 14 Οκτ 2021, 14:30

δεν το ειδα αυτο το σχολιο. ειπε στ αληθεια "ψοφο σοτυς ψεκες";
Ναι. ΟΚ, αν δεν το είδες, δικαιολογείσαι.

Εικόνα

οκ, το τερματισε. μπιτι γιδι.
Αυτό δηλαδή περίμενες εσύ για να καταλάβεις ότι είναι γίδι ;
Αλλά τέτοιο γίδι είσαι κι εσύ,πρέπει ο άλλος να φτάσει σε τέτοιο σημείο,για να βρεις το λάθος.
Αλλά οι άλλοι είναι οι ψέκες...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ασέβαστος έγραψε: 14 Οκτ 2021, 14:29
hellegennes έγραψε: 14 Οκτ 2021, 14:20
Ασέβαστος έγραψε: 14 Οκτ 2021, 14:10

αν γινοταν αυτο, θα ηταν δικαιο, και πραγματι ο πελατης που κρυωνε δικαιως θα εκανε κακη κριτικη.

εδω ομως βλεπουμε οτι μαζευτηκαν ενα τσουρμο ψεκες που δεν εχουν δει το μαγαζι ουτε απεξω, και εβαζαν κακες κριτικες.

αδικο.
Εγώ δεν το βρίσκω άδικο. Άδικο θα ήταν αν έγραφαν ψέματα για το μαγαζί του. Αν του βάζουν κακές κριτικές γιατί είναι κακός επιχειρηματίας, έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν. Διότι αυτό ήταν συνέπεια για κάτι που είπε σχετικά με τους πελάτες και την επιχείρησή του, όχι π.χ. ένα πολιτικό σχόλιο για το οποίο κατακρίνεται. Εκεί όντως θα ήταν άδικο.
εσυ καταλαβες οτι κανουν κακα σχολια επειδη ειναι κακος επιχειρηματιας με χαλια δημοσιες σχεσεις, η επειδη ειπε τη λεξη ψεκες και τριγγαριστηκαν οι ψεκες;
Δεν είμαι στο μυαλό τους για να μαντέψω το κίνητρό τους, ξέρω όμως ότι είναι απολύτως δίκαιο να λάβει κακές κριτικές για κακή πρακτική.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

hellegennes έγραψε: 14 Οκτ 2021, 13:47
stavmanr έγραψε: 14 Οκτ 2021, 11:07 Η ...παλαβή στο σουπερμάρκετ είχε δίκιο. Το ότι είναι κάποιος ...παλαβός δεν σημαίνει ότι δεν έχει και δίκιο ενίοτε.
Το θέμα τότε αφορούσε το αν μπορούσες ΤΟΤΕ να αναγκάσεις κάποιον να βάλει αντισηπτικό κατά την είσοδο. Δεν υπήρχε τέτοια νομική πρόβλεψη και δεν μπορούσες να κάνεις του κεφαλιού σου.
Φυσικά και μπορούσες. Οποιαδήποτε επιχείρηση μπορεί να θεσπίσει ΟΣΑ μέτρα ασφαλείας κρίνει ότι είναι απαραίτητα. Αν θεωρείς ότι δεν τηρείται η αρχή της αναλογικότητας στα μέτρα, μπορείς να κάνεις μήνυση και θα αποφασίσουν τα δικαστήρια.
Δεν διαφωνούμε.
Μπορείς και να κυνηγήσεις κάποιον με παλούκια. Αυτό δεν σημαίνει ότι δικαιούσαι.
Κάνεις ένα τραγικό λάθος να μπερδεύεις το τί ΜΠΟΡΕΙΣ να κάνεις με το τί ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ να κάνεις.
Μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα στη ζωή σου. Πχ. ο άλλος στη Νορβηγία βγήκε στο δρόμο με το τόξο. Μπόρεσε και το έκανε. Δεν το δικαιούταν φυσικά...
Δεν ταυτίζεται αυτό που μπορείς (ως φυσική ενέργεια) να κάνεις με αυτά που δικαιούσαι να κάνεις.

Έτσι, δεν μπορείς να υποχρεώσεις κανέναν να βάλει άρωμα, αντισηπτικό, κραγιόν ή κοντό παντελονάκι στο σούπερ μάρκετ σου, επειδή εσύ θεώρησες ότι είναι υποχρεωτικό.
Σου τα εξήγησα στο εκεί νήμα. Σου έδωσα και παραδείγματα από καταδίκες επιχειρήσεων που ...αποφάσισαν και διέταξαν πελάτες.
Από εκεί και πέρα κάνε ό,τι σε ...φωτίσει.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 14 Οκτ 2021, 13:31
stavmanr έγραψε: 14 Οκτ 2021, 10:57 Δεν ξέρω πόσο απλά να σου το πω. Όταν ανοίξεις κατάστημα εστίασης να το εφαρμόσεις.
Στα καταστήματα των άλλων δεν κάνεις κουμάντο.
Κανείς δεν κάνει κουμάντο στο κατάστημά του. Ο ίδιος είναι που λούζεται τις επιλογές του και καλώς να κλείσει, αφού είναι κάκιστος επιχειρηματίας.

Γιατί είπαμε νιώθεις την ανάγκη να παριστάνεις τον δικηγόρο του;
Για τον ίδιο λόγο που νιώθεις την ανάγκη να παριστάνεις τον κατήγορο.
Μιλάμε για απολύτως αντισυναδελφική συμπεριφορά...
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 14 Οκτ 2021, 13:42 Στην συγκεκριμένη περίπτωση δικάζουν οι πελάτες.
Κανείς δεν δικάζει.
Όποιος θέλει πηγαίνει.
Όπως σου εξήγησα, το γεγονός ότι τον αντιπάθησαν κάποιοι μπορεί να σημαίνει ότι κάποιοι τον συμπάθησαν. Μπορεί να έχασε 10 και να κέρδισε 100.
Αλλά εσύ εκεί, στο κόλλημα. Διάβασες τον καφέ και κατέληξες ότι είναι χαμένος εκ των προτέρων.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

stavmanr έγραψε: 14 Οκτ 2021, 19:21
hellegennes έγραψε: 14 Οκτ 2021, 13:47
stavmanr έγραψε: 14 Οκτ 2021, 11:07 Η ...παλαβή στο σουπερμάρκετ είχε δίκιο. Το ότι είναι κάποιος ...παλαβός δεν σημαίνει ότι δεν έχει και δίκιο ενίοτε.
Το θέμα τότε αφορούσε το αν μπορούσες ΤΟΤΕ να αναγκάσεις κάποιον να βάλει αντισηπτικό κατά την είσοδο. Δεν υπήρχε τέτοια νομική πρόβλεψη και δεν μπορούσες να κάνεις του κεφαλιού σου.
Φυσικά και μπορούσες. Οποιαδήποτε επιχείρηση μπορεί να θεσπίσει ΟΣΑ μέτρα ασφαλείας κρίνει ότι είναι απαραίτητα. Αν θεωρείς ότι δεν τηρείται η αρχή της αναλογικότητας στα μέτρα, μπορείς να κάνεις μήνυση και θα αποφασίσουν τα δικαστήρια.
Δεν διαφωνούμε.
Διαφωνούμε, γιατί λες μαλακίες. Είναι δικαίωμα οποιασδήποτε επιχείρησης να απαιτεί οτιδήποτε κρίνει ότι είναι αναγκαίο μέτρο ασφαλείας. Δεν τίθεται θέμα συζήτησης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Οκτ 2021, 14:41
Ασέβαστος έγραψε: 14 Οκτ 2021, 14:12
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Οκτ 2021, 13:55 το πρόβλημα δεν καταλαβαίνω ποιο είναι
ο τύπος έγραψε επώνυμα τη μαλακία του στο νετ, και από εκεί και πέρα υπήρξαν αντιδράσεις
δηλαδή τι θέλετε; να αποκαλεί ο άλλος τους πελάτες του ψέκια και να τους ειρωνεύεται και τα "ψέκια" να του λένε ευχαριστώ
σαφώς και θα τον κράξουν κι αυτοί
ο τύπος απλά απολαμβάνει τις συνέπειες της εξυπνάδας του
καλοχώνευτες
μαλακια του, βεβαιως.

και σωστα τα ψεκια δεν θα πηγαινουν να φανε εκει.

αλλα να μπαινουν να βαζουν ενα αστερι με 100 λογαριασμους, δεν σωστο. ευτυχως, η ταξη αποκατασταθηκε.
μια χαρά σωστό είναι
ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης επέδειξε απαράδεκτη συμπεριφορά προς τους πελάτες του
1 αστέρι για να μάθει
το λάθος θα ήταν να τον χτυπούσαν στην επιχείρησή του για κάτι προσωπικό του
αυτό όμως που έγραψε έχει να κάνει με την επιχείρησή του συγκεκριμένα
Δεν έχει νόημα ο πόλεμος των αστεριών.
Μπορεί να μπουν χίλιοι "αντιψεκ" και να βάλουν 5άρι, απλά και μόνο για να τη σπάσουν στους "ψεκ".

Έχουμε βέβαια και τον παραλογισμό του Χελετζέ ο οποίος δικαιολογεί τον οικονομικό πόλεμο σε επιχειρηματία για τις εκφρασμένες απόψεις του. Δεν καταλαβαίνει καν τί υποστηρίζει πραγματικά σε αυτό το νήμα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”