!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καλό λουκέτο "Ταβερνιάρη"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Καλό λουκέτο "Ταβερνιάρη"
Στην συγκεκριμένη περίπτωση δικάζουν οι πελάτες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ζουμε ιστορικές στιγμές στο πχωρουμ τύποι.Nandros έγραψε: 14 Οκτ 2021, 13:40... είπε ο εισαγγελέας της έδρας.hellegennes έγραψε: 14 Οκτ 2021, 13:31Κανείς δεν κάνει κουμάντο στο κατάστημά του. Ο ίδιος είναι που λούζεται τις επιλογές του και καλώς να κλείσει, αφού είναι κάκιστος επιχειρηματίας.stavmanr έγραψε: 14 Οκτ 2021, 10:57 Δεν ξέρω πόσο απλά να σου το πω. Όταν ανοίξεις κατάστημα εστίασης να το εφαρμόσεις.
Στα καταστήματα των άλλων δεν κάνεις κουμάντο.
Γιατί είπαμε νιώθεις την ανάγκη να παριστάνεις τον δικηγόρο του;
.
Ο Nandros συμπλευσε με τον στραβομανουρα.
- hellegennes
Φυσικά και μπορούσες. Οποιαδήποτε επιχείρηση μπορεί να θεσπίσει ΟΣΑ μέτρα ασφαλείας κρίνει ότι είναι απαραίτητα. Αν θεωρείς ότι δεν τηρείται η αρχή της αναλογικότητας στα μέτρα, μπορείς να κάνεις μήνυση και θα αποφασίσουν τα δικαστήρια.stavmanr έγραψε: 14 Οκτ 2021, 11:07 Η ...παλαβή στο σουπερμάρκετ είχε δίκιο. Το ότι είναι κάποιος ...παλαβός δεν σημαίνει ότι δεν έχει και δίκιο ενίοτε.
Το θέμα τότε αφορούσε το αν μπορούσες ΤΟΤΕ να αναγκάσεις κάποιον να βάλει αντισηπτικό κατά την είσοδο. Δεν υπήρχε τέτοια νομική πρόβλεψη και δεν μπορούσες να κάνεις του κεφαλιού σου.
Το σημαντικό πάντα είναι τα μέτρα να ισχύουν εξίσου για όλους.
Αν θεωρώ ότι χρειάζονται γάντια για να μπει κάποιος στο κατάστημα, έχω κάθε δικαίωμα να το θεσπίσω. Αρκεί βέβαια να προμηθεύω δωρεάν με γάντια όσους δεν έχουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
το πρόβλημα δεν καταλαβαίνω ποιο είναι
ο τύπος έγραψε επώνυμα τη μαλακία του στο νετ, και από εκεί και πέρα υπήρξαν αντιδράσεις
δηλαδή τι θέλετε; να αποκαλεί ο άλλος τους πελάτες του ψέκια και να τους ειρωνεύεται και τα "ψέκια" να του λένε ευχαριστώ
σαφώς και θα τον κράξουν κι αυτοί
ο τύπος απλά απολαμβάνει τις συνέπειες της εξυπνάδας του
καλοχώνευτες
ο τύπος έγραψε επώνυμα τη μαλακία του στο νετ, και από εκεί και πέρα υπήρξαν αντιδράσεις
δηλαδή τι θέλετε; να αποκαλεί ο άλλος τους πελάτες του ψέκια και να τους ειρωνεύεται και τα "ψέκια" να του λένε ευχαριστώ
καλοχώνευτες
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- hellegennes
Ότι ο stavmanr υπερασπίζεται το δικαίωμά του να είναι κακός επιχειρηματίας χωρίς να τον κράζουν. Διεκδικεί το δικαίωμα στην ακραξία.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Οκτ 2021, 13:55 ο τύπος έγραψε επώνυμα τη μαλακία του στο νετ, και από εκεί και πέρα υπήρξαν αντιδράσεις
καλοχώνευτες
το πρόβλημα δεν καταλαβαίνω ποιο είναι
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
αν γινοταν αυτο, θα ηταν δικαιο, και πραγματι ο πελατης που κρυωνε δικαιως θα εκανε κακη κριτικη.
εδω ομως βλεπουμε οτι μαζευτηκαν ενα τσουρμο ψεκες που δεν εχουν δει το μαγαζι ουτε απεξω, και εβαζαν κακες κριτικες.
αδικο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
μαλακια του, βεβαιως.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Οκτ 2021, 13:55 το πρόβλημα δεν καταλαβαίνω ποιο είναι
καλοχώνευτες
και σωστα τα ψεκια δεν θα πηγαινουν να φανε εκει.
αλλα να μπαινουν να βαζουν ενα αστερι με 100 λογαριασμους, δεν σωστο. ευτυχως, η ταξη αποκατασταθηκε.
- hellegennes
Εγώ δεν το βρίσκω άδικο. Άδικο θα ήταν αν έγραφαν ψέματα για το μαγαζί του. Αν του βάζουν κακές κριτικές γιατί είναι κακός επιχειρηματίας, έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν. Διότι αυτό ήταν συνέπεια για κάτι που είπε σχετικά με τους πελάτες και την επιχείρησή του, όχι π.χ. ένα πολιτικό σχόλιο για το οποίο κατακρίνεται. Εκεί όντως θα ήταν άδικο.Ασέβαστος έγραψε: 14 Οκτ 2021, 14:10αν γινοταν αυτο, θα ηταν δικαιο, και πραγματι ο πελατης που κρυωνε δικαιως θα εκανε κακη κριτικη.
εδω ομως βλεπουμε οτι μαζευτηκαν ενα τσουρμο ψεκες που δεν εχουν δει το μαγαζι ουτε απεξω, και εβαζαν κακες κριτικες.
αδικο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται.Ju-87 έγραψε: 14 Οκτ 2021, 13:43Ζουμε ιστορικές στιγμές στο πχωρουμ τύποι.Nandros έγραψε: 14 Οκτ 2021, 13:40... είπε ο εισαγγελέας της έδρας.hellegennes έγραψε: 14 Οκτ 2021, 13:31
Κανείς δεν κάνει κουμάντο στο κατάστημά του. Ο ίδιος είναι που λούζεται τις επιλογές του και καλώς να κλείσει, αφού είναι κάκιστος επιχειρηματίας.
Γιατί είπαμε νιώθεις την ανάγκη να παριστάνεις τον δικηγόρο του;
.
Ο Nandros συμπλευσε με τον στραβομανουρα.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Αυτοί που λές εσύ "ψέκες", είναι άνθρωποι στους οποίους ο τύπος ευχήθηκε συλλήβδην "ψόφο".Ασέβαστος έγραψε: 14 Οκτ 2021, 14:10αν γινοταν αυτο, θα ηταν δικαιο, και πραγματι ο πελατης που κρυωνε δικαιως θα εκανε κακη κριτικη.
αδικο.
Βάζε πού και πού το μυαλό σου να δουλέψει.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
εσυ καταλαβες οτι κανουν κακα σχολια επειδη ειναι κακος επιχειρηματιας με χαλια δημοσιες σχεσεις, η επειδη ειπε τη λεξη ψεκες και τριγγαριστηκαν οι ψεκες;hellegennes έγραψε: 14 Οκτ 2021, 14:20Εγώ δεν το βρίσκω άδικο. Άδικο θα ήταν αν έγραφαν ψέματα για το μαγαζί του. Αν του βάζουν κακές κριτικές γιατί είναι κακός επιχειρηματίας, έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν. Διότι αυτό ήταν συνέπεια για κάτι που είπε σχετικά με τους πελάτες και την επιχείρησή του, όχι π.χ. ένα πολιτικό σχόλιο για το οποίο κατακρίνεται. Εκεί όντως θα ήταν άδικο.Ασέβαστος έγραψε: 14 Οκτ 2021, 14:10αν γινοταν αυτο, θα ηταν δικαιο, και πραγματι ο πελατης που κρυωνε δικαιως θα εκανε κακη κριτικη.
αδικο.
γω πιστευω οτι 80% οσων εβαλαν κριτικη, πιστευουν στ αληθεια στους αεροψεκασμους, και οτι το εμβολιο εχει μπλουτουθ.
δεν το ειδα αυτο το σχολιο. ειπε στ αληθεια "ψοφο σοτυς ψεκες";Kauldron έγραψε: 14 Οκτ 2021, 14:22Αυτοί που λές εσύ "ψέκες", είναι άνθρωποι στους οποίους ο τύπος ευχήθηκε συλλήβδην "ψόφο".Ασέβαστος έγραψε: 14 Οκτ 2021, 14:10αν γινοταν αυτο, θα ηταν δικαιο, και πραγματι ο πελατης που κρυωνε δικαιως θα εκανε κακη κριτικη.
αδικο.
Ναι. ΟΚ, αν δεν το είδες, δικαιολογείσαι.Ασέβαστος έγραψε: 14 Οκτ 2021, 14:30δεν το ειδα αυτο το σχολιο. ειπε στ αληθεια "ψοφο σοτυς ψεκες";Kauldron έγραψε: 14 Οκτ 2021, 14:22Αυτοί που λές εσύ "ψέκες", είναι άνθρωποι στους οποίους ο τύπος ευχήθηκε συλλήβδην "ψόφο".Ασέβαστος έγραψε: 14 Οκτ 2021, 14:10
αν γινοταν αυτο, θα ηταν δικαιο, και πραγματι ο πελατης που κρυωνε δικαιως θα εκανε κακη κριτικη.
αδικο.

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
οκ, το τερματισε. μπιτι γιδι.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
μια χαρά σωστό είναιΑσέβαστος έγραψε: 14 Οκτ 2021, 14:12μαλακια του, βεβαιως.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Οκτ 2021, 13:55 το πρόβλημα δεν καταλαβαίνω ποιο είναι
καλοχώνευτες
και σωστα τα ψεκια δεν θα πηγαινουν να φανε εκει.
αλλα να μπαινουν να βαζουν ενα αστερι με 100 λογαριασμους, δεν σωστο. ευτυχως, η ταξη αποκατασταθηκε.
ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης επέδειξε απαράδεκτη συμπεριφορά προς τους πελάτες του
1 αστέρι για να μάθει
το λάθος θα ήταν να τον χτυπούσαν στην επιχείρησή του για κάτι προσωπικό του
αυτό όμως που έγραψε έχει να κάνει με την επιχείρησή του συγκεκριμένα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-