Για 'σενα λογικά θα είναι άπιαστο όνειρο, γι' αυτό και το αναφέρεις ξανά και ξανά.dtri2020 έγραψε: 13 Οκτ 2021, 21:33
Η λύση ενός σουντόκου προϋποθέτει ένα ελάχιστο επίπεδο πνευματικής συγκρότησης. Νομίζεις πως την έχεις;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καλό λουκέτο "Ταβερνιάρη"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Καλό λουκέτο "Ταβερνιάρη"
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2021, 19:45Ποιο υγειονομικό πρωτόκολλο λέει ότι δεν επιτρέπεται η θέρμανση εξωτερικών χώρων; Του παραπονέθηκαν που είναι αρκετά άπληστος ώστε να έχει τραπέζια έξω για να παίρνει και τα δικά τους λεφτά και αρκετά ματζίρης και καραγκιόζης για να μην έχει ταυτόχρονα θέρμανση.stavmanr έγραψε: 13 Οκτ 2021, 19:31 Φος, και μόνο ότι παραπονέθηκαν για το κρύο στον άνθρωπο αυτό είναι αστείο.
Δεν βγάζει αυτός τους νόμους του κράτους ή τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Και μέσα λένε αρκετοί οτι έχει βάλει πάρα πολλά τραπέζια.hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2021, 19:45Ποιο υγειονομικό πρωτόκολλο λέει ότι δεν επιτρέπεται η θέρμανση εξωτερικών χώρων; Του παραπονέθηκαν που είναι αρκετά άπληστος ώστε να έχει τραπέζια έξω για να παίρνει και τα δικά τους λεφτά και αρκετά ματζίρης και καραγκιόζης για να μην έχει ταυτόχρονα θέρμανση.stavmanr έγραψε: 13 Οκτ 2021, 19:31 Φος, και μόνο ότι παραπονέθηκαν για το κρύο στον άνθρωπο αυτό είναι αστείο.
Βέβαια αυτά νομίζω τα λέγανε πρίν τον ιό, λογικά θα τ' αραίωσε, αφού είναι τόσο νομοταγής (όπως λέει ο ίδιος).
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Όταν ανοίξεις ταβέρνα, βάλε σόμπα και στο πεζοδρόμιο απέναντι.klg έγραψε: 13 Οκτ 2021, 23:19Σωστά, πελάτες που σε πληρώνουν παραπονιούνται για το κρύο, οπότε αντί να βγάλει μια σόμπα ας τους κράξει στο twitter. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να συνεχίσουμε αυτή τη συζήτηση.stavmanr έγραψε: 13 Οκτ 2021, 19:20 Είναι ούτως ή άλλως αστείο...
Παραπονιούνται στον καταστηματάρχη για τα αποτελέσματα των δικών τους επιλογών.
Τραγελαφικό τελείως. Γι' αυτό και τους αποκαλεί ειρωνικά "ψέκες". Δεν ξέρουν καν τί/ποιος τους φταίει.
Τα ζήσαμε καί με τους καπνιστές που πάλευαν να δικαιολογήσουν τον εθισμό τους με ό,τι ευφάνταστο μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους.
Αν μπορείς βάλε και έξω από το σπίτι μου για να μην κρυώνω όταν βγαίνω.
Κι ο Χελετζές να το κάνει για να μπορούν οι πελάτες του να περιμένουν έξω από το μάρκετ όταν σχηματίζεται ουρά.
Εννοείς ότι θα βγαίνεις με 7 μποφώρ και 0 βαθμούς κελσίου και θα κάθεσαι σε ακάλυπτους χώρους δίπλα σε σόμπες αερίου;Εγώ προσωπικά ας πούμε, δεν θα ήθελα για κανέναν απολύτως λόγω να κάτσω μέσα στο μαγαζί και ας έχω κάνει το εμβόλιο, αυτό με κάνει ψεκασμένο σύμφωνη με τη λογική τη δική σου και του ταβερνιάρη;
Απλά τα γράφεις για να τα γράψεις;
Τουλάχιστον δεν βάζει μέσα ανεμβολίαστους σε πρώτη φάση.Kauldron έγραψε: 14 Οκτ 2021, 00:24Και μέσα λένε αρκετοί οτι έχει βάλει πάρα πολλά τραπέζια.hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2021, 19:45Ποιο υγειονομικό πρωτόκολλο λέει ότι δεν επιτρέπεται η θέρμανση εξωτερικών χώρων; Του παραπονέθηκαν που είναι αρκετά άπληστος ώστε να έχει τραπέζια έξω για να παίρνει και τα δικά τους λεφτά και αρκετά ματζίρης και καραγκιόζης για να μην έχει ταυτόχρονα θέρμανση.stavmanr έγραψε: 13 Οκτ 2021, 19:31 Φος, και μόνο ότι παραπονέθηκαν για το κρύο στον άνθρωπο αυτό είναι αστείο.
Βέβαια αυτά νομίζω τα λέγανε πρίν τον ιό, λογικά θα τ' αραίωσε, αφού είναι τόσο νομοταγής (όπως λέει ο ίδιος).
Για τα υπόλοιπα ελέγχεται.
Ανάλυση πρότασης και κειμένων ονομάζεται.hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2021, 22:39Από το σημείο με τις τελίτσες και μετά αρχίζει το παραλήρημά σου και ο διάλογος με τον εαυτό σου.stavmanr έγραψε: 13 Οκτ 2021, 22:33
Το αντίθετο.
Έγραψες
"Η βιωσιμότητα εξαρτάται αποκλειστικά από τις ικανότητες του ιδιοκτήτη."
Που σημαίνει... ότι υποστήριξες πως όποιος επιβίωσε ήταν ικανός ενώ όποιος έκλεισε ήταν ανίκανος.
Δεν ισχύει. Μπορεί να γουστάρεις να αυτοβαυκαλίζεσαι ως ικανός και έξυπνος, αλλά χρησιμοποιείς λάθος επιχειρήματα.
Σου δείχνω παραπάνω ότι το κλείσιμο ή η βιωσιμότητα μίας επιχείρησης δεν είναι άμεσα εξαρτώμενα από τη διαχειριστική ικανότητα. Εκείνη βοηθά να μετριάζεται η ζημιά ή να αυξάνεται το κέρδος μέχρι ένα βαθμό.
Σε κάθε αγώνα στη ζωή, η ικανότητα βοηθά αλλά δεν είναι αυτό που ρυθμίζει την επιβίωση. Ζούμε σε ένα κόσμο που τα μεγέθη είναι τεράστια κι ο καθένας μας ένας κόκκος. Ή όπως λέει ο λαός "αν κλ...σει ο Μπιλ Γκέιτς θα πάθεις πνευμονία."
Κάτι που δεν κάνεις ούτε σε βασικό επίπεδο όταν πας να γράψεις μία πρόταση.
Τα θέματα που συζητιούνται δεν είναι ταμειακές μηχανές, να παίρνεις ένα Ζ, να το πηγαίνεις στο λογιστή και να βγαίνει λογιστικό αποτέλεσμα.
Οι άνθρωποι που έκλεισαν τις επιχειρήσεις δεν είναι απαραίτητα ανίκανοι διαχειριστές.
Οι άνθρωποι που δεν έκλεισαν τις επιχειρήσεις δεν είναι απαραίτητα ικανοί διαχειριστές.
Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να κλείσουν ή να διατηρήσουν επιχειρήσεις, τα οποία δεν εξαρτώνται από τη διαχειριστική ικανότητα του ιδιοκτήτη.
Οπότε δεν έχεις τι να γράψεις και πετάς μαλακίες τώρα; Τα τραπέζια που τρώνε έξω οι πελάτες σου είναι "το απέναντι πεζοδρόμιο";stavmanr έγραψε: 14 Οκτ 2021, 08:28 Όταν ανοίξεις ταβέρνα, βάλε σόμπα και στο πεζοδρόμιο απέναντι.
Κι ο Χελετζές να το κάνει για να μπορούν οι πελάτες του να περιμένουν έξω από το μάρκετ όταν σχηματίζεται ουρά.
Αν έχει 7 μποφόρ και 0 βαθμούς κελσίου θα κάτσω σπίτι μου. Τώρα όμως που δεν έχει, όταν πάω σε ένα ταβέρνα θα κάτσω έξω, όχι μέσα με τους πραγματικούς ψέκες που νομίζουν ότι επειδή έκαναν ένα εμβόλιο ξαφνικά δεν χρειάζεται να τηρούνε κανένα μέτρο, σε ένα χώρο που 99% των περιπτώσεων (αφού μιλάμε για ταβέρνες) είχε ανύπαρκτο εξαερισμό. Μακριά και αγαπημένα σε ανοικτό χώρο.stavmanr έγραψε: 14 Οκτ 2021, 08:28 Εννοείς ότι θα βγαίνεις με 7 μποφώρ και 0 βαθμούς κελσίου και θα κάθεσαι σε ακάλυπτους χώρους δίπλα σε σόμπες αερίου;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Mα δεν του ζήτησε κανείς ανεμβολίαστος να μπεί μέσα. Για σόμπα του είπανε, ή "μανιτάρι", έξω. Κι αυτός έβρισε, επιδεικνύοντας αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.stavmanr έγραψε: 14 Οκτ 2021, 08:31Τουλάχιστον δεν βάζει μέσα ανεμβολίαστους σε πρώτη φάση.Kauldron έγραψε: 14 Οκτ 2021, 00:24Και μέσα λένε αρκετοί οτι έχει βάλει πάρα πολλά τραπέζια.hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2021, 19:45
Ποιο υγειονομικό πρωτόκολλο λέει ότι δεν επιτρέπεται η θέρμανση εξωτερικών χώρων; Του παραπονέθηκαν που είναι αρκετά άπληστος ώστε να έχει τραπέζια έξω για να παίρνει και τα δικά τους λεφτά και αρκετά ματζίρης και καραγκιόζης για να μην έχει ταυτόχρονα θέρμανση.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κι εγώ εμβολιασμένη είμαι και δεν θέλω να καθίσω μέσα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Οι πελάτες σου που κρυώνουν μπαίνουν μέσα. Γι' αυτό υπάρχουν και τραπέζια μέσα.klg έγραψε: 14 Οκτ 2021, 10:44Οπότε δεν έχεις τι να γράψεις και πετάς μαλακίες τώρα; Τα τραπέζια που τρώνε έξω οι πελάτες σου είναι "το απέναντι πεζοδρόμιο";stavmanr έγραψε: 14 Οκτ 2021, 08:28 Όταν ανοίξεις ταβέρνα, βάλε σόμπα και στο πεζοδρόμιο απέναντι.
Δική σου επιλογή, επομένως.Αν έχει 7 μποφόρ και 0 βαθμούς κελσίου θα κάτσω σπίτι μου. Τώρα όμως που δεν έχει, όταν πάω σε ένα ταβέρνα θα κάτσω έξω, όχι μέσα με τους πραγματικούς ψέκες που νομίζουν ότι επειδή έκαναν ένα εμβόλιο ξαφνικά δεν χρειάζεται να τηρούνε κανένα μέτρο, σε ένα χώρο που 99% των περιπτώσεων (αφού μιλάμε για ταβέρνες) είχε ανύπαρκτο εξαερισμό. Μακριά και αγαπημένα σε ανοικτό χώρο.stavmanr έγραψε: 14 Οκτ 2021, 08:28 Εννοείς ότι θα βγαίνεις με 7 μποφώρ και 0 βαθμούς κελσίου και θα κάθεσαι σε ακάλυπτους χώρους δίπλα σε σόμπες αερίου;
Έχεις την επιλογή να καθίσεις μέσα ή έξω, ανάλογα αν κρυώνεις ή όχι.
Και να ζητούσε, έξω θα κάθονταν. Επιλογή του γκρινιάρη ήταν και παραμένει το να μην εμβολιαστεί.Kauldron έγραψε: 14 Οκτ 2021, 10:47Mα δεν του ζήτησε κανείς ανεμβολίαστος να μπεί μέσα. Για σόμπα του είπανε, ή "μανιτάρι", έξω.stavmanr έγραψε: 14 Οκτ 2021, 08:31Τουλάχιστον δεν βάζει μέσα ανεμβολίαστους σε πρώτη φάση.Kauldron έγραψε: 14 Οκτ 2021, 00:24
Και μέσα λένε αρκετοί οτι έχει βάλει πάρα πολλά τραπέζια.
Από εκεί και πέρα, μπορείς να ζητήσεις ειδικό πάρκινγκ, κούνια για τα παιδιά ή ό,τι άλλο επιθυμείς. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο άλλος είναι υποχρεωμένος να τα κάνει για εσένα ειδικά, επειδή τυγχάνει να ανήκεις σε μία ιδεοληπτική ομάδα ανεμβολίαστων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 14 Οκτ 2021, 10:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θέλεις να μπείς ιγκνόρ? Αν όχι μή λές παπαριές.stavmanr έγραψε: 14 Οκτ 2021, 10:53Και να ζητούσε, έξω θα κάθονταν. Επιλογή του είναι να μην εμβολιαστεί.
Από εκεί και πέρα, μπορείς να ζητήσεις ειδικό πάρκινγκ, κούνια για τα παιδιά ή ό,τι άλλο επιθυμείς. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο άλλος είναι υποχρεωμένος να τα κάνει για εσένα ειδικά, επειδή τυγχάνει να ανήκεις σε μία ιδεοληπτική ομάδα ανεμβολίαστων.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Αγόρι μου δεν ξέρω πόσο πιο απλά να στο πω. Άμα έχεις έξω τραπέζια που θες να κάτσουν πελάτες και κάνει κρύο, βάζεις σόμπα.stavmanr έγραψε: 14 Οκτ 2021, 10:50Οι πελάτες σου που κρυώνουν μπαίνουν μέσα. Γι' αυτό υπάρχουν και τραπέζια μέσα.klg έγραψε: 14 Οκτ 2021, 10:44Οπότε δεν έχεις τι να γράψεις και πετάς μαλακίες τώρα; Τα τραπέζια που τρώνε έξω οι πελάτες σου είναι "το απέναντι πεζοδρόμιο";stavmanr έγραψε: 14 Οκτ 2021, 08:28 Όταν ανοίξεις ταβέρνα, βάλε σόμπα και στο πεζοδρόμιο απέναντι.
Δική σου επιλογή, επομένως.Αν έχει 7 μποφόρ και 0 βαθμούς κελσίου θα κάτσω σπίτι μου. Τώρα όμως που δεν έχει, όταν πάω σε ένα ταβέρνα θα κάτσω έξω, όχι μέσα με τους πραγματικούς ψέκες που νομίζουν ότι επειδή έκαναν ένα εμβόλιο ξαφνικά δεν χρειάζεται να τηρούνε κανένα μέτρο, σε ένα χώρο που 99% των περιπτώσεων (αφού μιλάμε για ταβέρνες) είχε ανύπαρκτο εξαερισμό. Μακριά και αγαπημένα σε ανοικτό χώρο.stavmanr έγραψε: 14 Οκτ 2021, 08:28 Εννοείς ότι θα βγαίνεις με 7 μποφώρ και 0 βαθμούς κελσίου και θα κάθεσαι σε ακάλυπτους χώρους δίπλα σε σόμπες αερίου;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Δεν ξέρω πόσο απλά να σου το πω. Όταν ανοίξεις κατάστημα εστίασης να το εφαρμόσεις.klg έγραψε: 14 Οκτ 2021, 10:55Αγόρι μου δεν ξέρω πόσο πιο απλά να στο πω. Άμα έχεις έξω τραπέζια που θες να κάτσουν πελάτες και κάνει κρύο, βάζεις σόμπα.stavmanr έγραψε: 14 Οκτ 2021, 10:50Οι πελάτες σου που κρυώνουν μπαίνουν μέσα. Γι' αυτό υπάρχουν και τραπέζια μέσα.klg έγραψε: 14 Οκτ 2021, 10:44
Οπότε δεν έχεις τι να γράψεις και πετάς μαλακίες τώρα; Τα τραπέζια που τρώνε έξω οι πελάτες σου είναι "το απέναντι πεζοδρόμιο";
Δική σου επιλογή, επομένως.
Αν έχει 7 μποφόρ και 0 βαθμούς κελσίου θα κάτσω σπίτι μου. Τώρα όμως που δεν έχει, όταν πάω σε ένα ταβέρνα θα κάτσω έξω, όχι μέσα με τους πραγματικούς ψέκες που νομίζουν ότι επειδή έκαναν ένα εμβόλιο ξαφνικά δεν χρειάζεται να τηρούνε κανένα μέτρο, σε ένα χώρο που 99% των περιπτώσεων (αφού μιλάμε για ταβέρνες) είχε ανύπαρκτο εξαερισμό. Μακριά και αγαπημένα σε ανοικτό χώρο.
Στα καταστήματα των άλλων δεν κάνεις κουμάντο.
Ο άνθρωπος σου λέει "όποιος θέλει να κάτσει στο κρύο για οποιονδήποτε λόγο ας κάτσει. Αλλιώς ας έρθει μέσα".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 34 Απαντήσεις
- 975 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
-
- 0 Απαντήσεις