Πρετεντέρης έγραψε: 21 Αύγ 2021, 13:43
Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς Σύνταγμα;
. Κιλκίς: Aπόφαση ορόσημο; Δικαστήριο έκρινε συνταγματικό τον υποχρεωτικό εμβολιασμό
To σκεπτικό της απόφασης με την οποία απορρίφθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε εργαζόμενη στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Παιονίας
Το δικαστήριο έκρινε ότι με το εμβόλιο: «...προστατεύεται το υπέρτατης αξίας έννομο αγαθό της υγείας και της ζωής του συνόλου των πολιτών και ιδίως των ευπαθών ομάδων».
Με τι επιστημονικά κριτήρια το έκρινε αυτό το δικαστήριο; Στην βάση ποιων στοιχείων;
Εκτός από στατιστικολόγος, λοιμωξιολόγος, Συνταγματολόγος είσαι και Δικαστής; Τι αποκάλυψη είναι αυτή;
Αν ήταν η απόφαση υπέρ αυτής που προσέφυγε θα ήταν Σάββατο.
Ρωτάω απλά με τι επιστημονικά κριτήρια το έκρινε. Με τα ίδια που έκρινε ένα αντίστοιχο δικαστήριο ότι ο Σώρρας όντως έχει 100 τρισεκατομμύρια σε τράπεζα του Καναδά;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Παντως νόμος που κάνει το εμβολιο υποχρεωτικο για συγκεκριμενες ομαδες μετα απο εισήγηση του δημοσιου υγειονομικου φορεα, υπαρχει εδω και 1,5 χρονο σχεδον, οποτε δεν πιανω τι ακριβως χρειαζοταν το δικαστηριο στο Κιλκις.
Αν μάλιστα σε αυτο προστεθει πως αυτος που έκανε αιτηση ασφαλιστικων μετρων είναι εργαζομενος σε δημοτικη υπηρεσια που έχει σχέση με υγειονομικό περιεχομενο ("Βοηθεια στο Σπίτι") συμπεραίνουμε πως ο εργαζόμενος είναι απλός βλάκας που είχε χρήμα για ξόδεμα.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
hellegennes έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:25
Ρωτάω απλά με τι επιστημονικά κριτήρια το έκρινε. Με τα ίδια που έκρινε ένα αντίστοιχο δικαστήριο ότι ο Σώρρας όντως έχει 100 τρισεκατομμύρια σε τράπεζα του Καναδά;
Δέχομαι ότι κάποιες φορές κάποια μονομελή δικαστήρια εκδίδουν αποφάσεις που ανατρέπονται.
Απλώς, νομίζω ότι, αν η απόφαση ήταν κατα των εμβολίων, θα πανηγύριζες.
Με βάση κάποια γνωμάτευση ιατρικού συλλόγου.Τα δικαστήρια γενικώς σε τεχνικά θέματα βασίζονται σε γνωματεύσεις της αντιστοιχης ειδικότητος.
Δέχομαι ότι κάποιες φορές κάποια μονομελή δικαστήρια εκδίδουν αποφάσεις που ανατρέπονται.
Δεν ξέρω τι εννοείς «κατά». Δεν είμαι κατά των εμβολίων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Οχι, ξερουμε οτι θελουμε το ΣτΕ, που για να κανει το καθηκον του πρεπει να πεσει η κυβερνηση, ανεξαρτητη δικαιοσυνη ΑΦΟΥ
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough Spoiler
. Γεωργαντάς – 8.150 υγειονομικοί έχουν κλείσει ραντεβού εμβολιασμού
Ο κ. Γεωργαντάς εκτίμησε ότι μέσα στις λίγες επόμενες ημέρες ο αριθμός των υγειονομικών που δεν θα εμβολιαστεί θα είναι πολύ μικρός. https://www.in.gr/2021/08/28/politics/k ... voliasmou/
Ο κ. Γεωργαντάς εκτίμησε ότι μέσα στις λίγες επόμενες ημέρες ο αριθμός των υγειονομικών που δεν θα εμβολιαστεί θα είναι πολύ μικρός. https://www.in.gr/2021/08/28/politics/k ... voliasmou/
ΠΡΟΔΟΣΙΑ (!!) "δόκτωρος" Πετράκου προς τους οπαδους του ΨΕΚ !!
Τώρα ο Γρηγόρης Πετράκος θα τραγουδά μόνο για εμβολιασμένους και δηλώνει: «Δεν είμαι αντιεμβολιαστής»
Κωλοτούμπα από τον γνωστό «ψεκ» τραγουδιστή - Όπως έγινε γνωστό εργάζεται σε κέντρο στο οποίο, βάσει του νόμου, πηγαίνουν μόνο εμβολιασμένοι πελάτες - Το καλοκαίρι καλούσε σε ανυπακοή - Κάνει rapid test για να εργαστεί ενώ παλαιότερα έλεγε «δεν φοράω μάσκα, δεν κάνω τεστ, δεν κάνω en-volio» - Αντιδράσεις και στο προφίλ του από «οπαδούς» του