!!! DEVELOPMENT MODE !!!
30χρονη καταγγέλει: Κατέληξα στην Εντατική από το Pfizer
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: 30χρονη καταγγέλει: Κατέληξα στην Εντατική από το Pfizer
Του λέω ρε μαλάκα γιατί είναι authority επί ενός φαρμάκου οι δικαστικοί επιμελητές; Μου λέει "άσε πού να σου εξηγώ" "ε ναι άσε, καλύτερα μη μου εξηγείς".
Θέλω να βαρέσω δικαστικούς επιμελητές κι εσύ φταις.foscilis έγραψε: 08 Οκτ 2021, 23:03 Του λέω ρε μαλάκα γιατί είναι authority επί ενός φαρμάκου οι δικαστικοί επιμελητές; Μου λέει "άσε πού να σου εξηγώ" "ε ναι άσε, καλύτερα μη μου εξηγείς".
Έκανα και ρίμα.
- hellegennes
Δεν μου κάνει εντύπωση που δεν έχεις τι να απαντήσεις. Κι εγώ στην θέση σου θα απαντούσα με μιμίδια και φωτογραφίες απέναντι στον Ελληγεννή. Είναι δύσκολο να αρθρώσεις στοιχειοθετημένο λόγο απέναντί του.Bill Hicks έγραψε: 08 Οκτ 2021, 18:57hellegennes έγραψε: 08 Οκτ 2021, 14:21Στην μελέτη το ίδιο πράγμα λέει* και ο τρόπος που βγαίνει ο υπολογισμός δεν έχει σημασία. Εσύ το πήγες μέσω Τρίπολης. Το σημαντικό είναι ότι ο τελικός αριθμός είναι 6 (τα κριτήρια των ασθενών που πήραν από το σύστημα έχουν να κάνουν με το πότε καταγράφηκαν και αν ήταν θετικοί στον ιό) και οι ερευνητές υποθέτουν έναν αριθμό επιπλέον ασθενών από το πουθενά που είτε δεν καταγράφηκαν στο σύστημα είτε ήταν έξω από το σύστημα είτε δεν αναζήτησαν νοσηλεία.Bill Hicks έγραψε: 08 Οκτ 2021, 10:06
μάλλον ξέρεις καλύτερα αγγλικά από τον συγγραφέα, αλλά δυστυχώς κατάλαβες λάθος.
Είπα και πιο πριν ότι στην ερώτηση «μπορεί να είναι μεγαλύτερος ο τελικός αριθμός;» η απάντηση είναι «φυσικά», αλλά το ίδιο ισχύει και στους εμβολιασμένους. Ή θα συγκρίνεις καταγεγραμμένα περιστατικά στην μια ομάδα με καταγεγραμμένα στην άλλην ή θα συγκρίνεις συχνότητες με τον ίδιο παρονομαστή (άτομα που αναζήτησαν νοσηλεία και στις δυο περιπτώσεις ή τον συνολικό πληθυσμό της ομάδας και στις δυο περιπτώσεις). Αυτό που δεν μπορείς να κάνεις είναι να βγάλεις συχνότητες με διαφορετικό παρονομαστή για τις δυο ομάδες και μετά να τις συγκρίνεις.
* δεν με ενδιαφέρει τι λέει στα σχόλια και φυσικά δεν τα διάβασα. Η μελέτη είναι το κείμενο της μελέτης. Τι λέει εκ των υστέρων ο συγγραφέας είναι αδιάφορο.Spoiler
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Γιατί; Αφού είπες δεν σας βοήθησαν να μην κολλήσετε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
vantono
ακομα περιμενω τα στοιχεια για τους ''νεους υγιεις αθλητες'' που επαθαν μυοκαρδιτιδα απο τον προβιντ
ακομα περιμενω τα στοιχεια για τους ''νεους υγιεις αθλητες'' που επαθαν μυοκαρδιτιδα απο τον προβιντ
χαιρομαι που ο scholar hellegenes ειναι με την πλευρα της λογικης
οι ανεμβολιαστοι του πχορουμ ειμαστε πραγματικα ελιτ
οι ανεμβολιαστοι του πχορουμ ειμαστε πραγματικα ελιτ
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Οι κοτσάνες που πετάει ο μπακάλης είναι πλεον τοσες που δεν έχει νόημα να το κουβεντιασει κανεις.
Είναι σαν τον άλλο τον οβελιξ που μου λέγε ξερεις καποιον ασθενή με κοβιντ; Δεν υπάρχει κανείς.
Είναι σαν τον άλλο τον οβελιξ που μου λέγε ξερεις καποιον ασθενή με κοβιντ; Δεν υπάρχει κανείς.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- hellegennes
Ναι, έχω πάψει να συζητάω με τον foscilis.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Οκτ 2021, 23:39 Οι κοτσάνες που πετάει ο μπακάλης είναι πλεον τοσες που δεν έχει νόημα να το κουβεντιασει κανεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Όταν θα κολλήσεις και θα τρέχεις , θα με θυμηθείς. Προς το παρόν ,σφύρα ανέμελα.
- hellegennes
Εσύ δηλαδή τι έπαθες; Πίστευες ότι δεν θα καταλήξεις στο νοσοκομείο και κατέληξες; Πίστευες ότι θα το περάσεις ήπια και σε τσάκισε;Στύγιος έγραψε: 08 Οκτ 2021, 23:52Όταν θα κολλήσεις και θα τρέχεις , θα με θυμηθείς. Προς το παρόν ,σφύρα ανέμελα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
οταν θα κολλησει και το περασει ασυμπτωματικα χωρις καν ενα βηχαλακι οπως εσυ ναι,θα σε θυμηθειΣτύγιος έγραψε: 08 Οκτ 2021, 23:52Όταν θα κολλήσεις και θα τρέχεις , θα με θυμηθείς. Προς το παρόν ,σφύρα ανέμελα.
Αιφνίδιος καρδιακός θάνατος σε νεαρούς αθλητές και η σημασία της πρόληψηςΚαdy έγραψε: 08 Οκτ 2021, 23:31 vantono
ακομα περιμενω τα στοιχεια για τους ''νεους υγιεις αθλητες'' που επαθαν μυοκαρδιτιδα απο τον προβιντ![]()
https://www.zougla.gr/ygeia/article/efn ... -prolipsis
Το επέλεξα από το ίδιο σάιτ, υπάρχουν κι άλλα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σου εύχομαι να το περάσεις ήπια, όπως εγώ.hellegennes έγραψε: 08 Οκτ 2021, 23:58Εσύ δηλαδή τι έπαθες; Πίστευες ότι δεν θα καταλήξεις στο νοσοκομείο και κατέληξες; Πίστευες ότι θα το περάσεις ήπια και σε τσάκισε;Στύγιος έγραψε: 08 Οκτ 2021, 23:52Όταν θα κολλήσεις και θα τρέχεις , θα με θυμηθείς. Προς το παρόν ,σφύρα ανέμελα.
- hellegennes
Εσύ δεν μας είπες γιατί άλλαξες γνώμη. Πριν πίστευες ότι δεν τρέχει τίποτα και τώρα που το κόλλησες και το πέρασες σαν ήπιο συνάχι, ξαφνικά νιώθεις ότι ήρθε η συντέλεια;Στύγιος έγραψε: 09 Οκτ 2021, 00:03Σου εύχομαι να το περάσεις ήπια, όπως εγώ.hellegennes έγραψε: 08 Οκτ 2021, 23:58Εσύ δηλαδή τι έπαθες; Πίστευες ότι δεν θα καταλήξεις στο νοσοκομείο και κατέληξες; Πίστευες ότι θα το περάσεις ήπια και σε τσάκισε;Στύγιος έγραψε: 08 Οκτ 2021, 23:52
Όταν θα κολλήσεις και θα τρέχεις , θα με θυμηθείς. Προς το παρόν ,σφύρα ανέμελα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 508 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από giotis2005
-
- 0 Απαντήσεις