Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
H πιθανοτητα μυοκαρδιτιδας απο κοβιντ ειναι 10-20 φορες μεγαλυτερη απο οτι απο εμβολια.
Μόνο που μέχρι τώρα καμμιά έρευνα δεν έχει δείξει τέτοιο πράγμα από διαθέσιμα στοιχεία. Οι δηλώσεις στο τουίτερ δεν είναι στοιχεία.
Πέραν τούτου, ακόμα κι αν κάνεις το εμβόλιο μπορείς να κολλήσεις κορωνοϊό. Η πιθανότητα να μην κολλήσεις αν εκτεθείς σε κρούσμα είναι από ελάχιστα ως μηδενικά μικρότερη σε σχέση με τον μη εμβολιασμό, άρα το ρίσκο μυοκαρδίτιδας από τον κορωνοϊό θα προστεθεί στο ρίσκο από το εμβόλιο. Κοινώς, με το εμβόλιο έχεις πάντα μεγαλύτερο ρίσκο μυοκαρδίτιδας, ακόμη κι αν είναι ελάχιστο, αφού:
ρίσκου από εμβόλιο + ρίσκο από ιό > ρίσκο από ιό
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
GoBack έγραψε: 08 Οκτ 2021, 12:44
Το δικο μου το λινκ ειχε χολερα η απλα ψηφιζετε και οι δυο ΝΔ;
και τα δύο pre-print είναι αρκετά έως πολύ γτπ.
Το θεμα ειναι ομως τι εκανε τον awesomatic να διαλεξει το γτπ πρεπριντ του αχιλμαρ απο το δικο μου.Ποια αορατη δυναμη τον εσμπρωξε;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Αρίστος έγραψε: 07 Οκτ 2021, 20:30Τοσες μερες περασαν απο τη συνεντευξη της 30χρονης και ακομη δεν επενεβη εισαγγελεας ουτε γι' αυτην, ουτε για το Μακη.
Για ποιο λογο αραγε αφου εισαστε σιγουροι για το φέικ;
Τι καλυτερη ευκαιρια για την κυβερνηση να αποκαλυψει το μεγαλυτερο αντιεμβολιαστικο φέικ;
.
Δεν ξέρω για φέικ βρε Αρίστο.
Αυτό που ξέρω είναι ότι κολλήσαμε 4/4 στην δική μου οικογένεια.
Κάντε ό,τι σας φωτίσει ο Θεός ,δεν έχω να πω τίποτα άλλο.
Αφού κόλλησε τελικά ( 2ο μοριακό) και η αδερφή μου με μάσκα την 1 και μοναδική φορά που ήρθε σε επαφή για λιγότερο από 5 λεπτά , φαντάζεστε τι έχει να γίνει από δω και πέρα..
Bill Hicks έγραψε: 08 Οκτ 2021, 10:06
μάλλον ξέρεις καλύτερα αγγλικά από τον συγγραφέα, αλλά δυστυχώς κατάλαβες λάθος.
Στην μελέτη το ίδιο πράγμα λέει* και ο τρόπος που βγαίνει ο υπολογισμός δεν έχει σημασία. Εσύ το πήγες μέσω Τρίπολης. Το σημαντικό είναι ότι ο τελικός αριθμός είναι 6 (τα κριτήρια των ασθενών που πήραν από το σύστημα έχουν να κάνουν με το πότε καταγράφηκαν και αν ήταν θετικοί στον ιό) και οι ερευνητές υποθέτουν έναν αριθμό επιπλέον ασθενών από το πουθενά που είτε δεν καταγράφηκαν στο σύστημα είτε ήταν έξω από το σύστημα είτε δεν αναζήτησαν νοσηλεία.
Είπα και πιο πριν ότι στην ερώτηση «μπορεί να είναι μεγαλύτερος ο τελικός αριθμός;» η απάντηση είναι «φυσικά», αλλά το ίδιο ισχύει και στους εμβολιασμένους. Ή θα συγκρίνεις καταγεγραμμένα περιστατικά στην μια ομάδα με καταγεγραμμένα στην άλλην ή θα συγκρίνεις συχνότητες με τον ίδιο παρονομαστή (άτομα που αναζήτησαν νοσηλεία και στις δυο περιπτώσεις ή τον συνολικό πληθυσμό της ομάδας και στις δυο περιπτώσεις). Αυτό που δεν μπορείς να κάνεις είναι να βγάλεις συχνότητες με διαφορετικό παρονομαστή για τις δυο ομάδες και μετά να τις συγκρίνεις.
* δεν με ενδιαφέρει τι λέει στα σχόλια και φυσικά δεν τα διάβασα. Η μελέτη είναι το κείμενο της μελέτης. Τι λέει εκ των υστέρων ο συγγραφέας είναι αδιάφορο.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Στύγιος έγραψε: 08 Οκτ 2021, 17:07
Αφού κόλλησε τελικά ( 2ο μοριακό) και η αδερφή μου με μάσκα την 1 και μοναδική φορά που ήρθε σε επαφή για λιγότερο από 5 λεπτά , φαντάζεστε τι έχει να γίνει από δω και πέρα..
Αρίστος έγραψε: 07 Οκτ 2021, 20:30Τοσες μερες περασαν απο τη συνεντευξη της 30χρονης και ακομη δεν επενεβη εισαγγελεας ουτε γι' αυτην, ουτε για το Μακη.
Για ποιο λογο αραγε αφου εισαστε σιγουροι για το φέικ;
Τι καλυτερη ευκαιρια για την κυβερνηση να αποκαλυψει το μεγαλυτερο αντιεμβολιαστικο φέικ;
.
Δεν ξέρω για φέικ βρε Αρίστο.
Αυτό που ξέρω είναι ότι κολλήσαμε 4/4 στην δική μου οικογένεια.
Κάντε ό,τι σας φωτίσει ο Θεός ,δεν έχω να πω τίποτα άλλο.
Εσύ δεν έλεγες ότι δεν χρειάζεσαι εμβόλια και θα κάνεις αγώνα και δεν ξέρω γω τι ;
Σήμερα ήρθε ένας φίλος μου και μου λέει εγώ δεν το έχω κάνει γιατί έχω κάτι πελάτες ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ που μου είπαν "πρόσεχε φίλε μην το κάνεις με τίποτα".
Χρειάστηκε να τον ξαναρωτήσω τρεις φορές για να βεβαιωθώ ότι άκουσα καλά και δεν είχα παραισθήσεις. Είπε όντως "δικαστικούς επιμελητές".