Young males infected with the virus are up 6 times more likely to develop myocarditis as those who have received the vaccine.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
30χρονη καταγγέλει: Κατέληξα στην Εντατική από το Pfizer
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: 30χρονη καταγγέλει: Κατέληξα στην Εντατική από το Pfizer
https://www.medrxiv.org/content/10.1101 ... 21260998v1
axilmar έγραψε: 08 Οκτ 2021, 11:45 https://www.medrxiv.org/content/10.1101 ... 21260998v1
Young males infected with the virus are up 6 times more likely to develop myocarditis as those who have received the vaccine.
https://www.medrxiv.org/content/10.1101 ... 21262866v1
Post-vaccination CAE rate was highest in young boys aged 12-15 following dose two. For boys 12-17 without medical comorbidities, the likelihood of post vaccination dose two CAE is 162.2 and 94.0/million respectively. This incidence exceeds their expected 120-day COVID-19 hospitalization rate at both moderate (August 21, 2021 rates) and high COVID-19 hospitalization incidence.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Αρα αρκεί απλά να μην κολλήσεις ποτέ, πανεύκολοaxilmar έγραψε: 08 Οκτ 2021, 11:45 https://www.medrxiv.org/content/10.1101 ... 21260998v1
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Το δικο μου το λινκ ειχε χολερα η απλα ψηφιζετε και οι δυο ΝΔ;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Κανένα εμβόλιο δεν κόβεται από μόνο του.Αρίστος έγραψε: 08 Οκτ 2021, 11:27
Εγω ομως μιλαω για το Moderna γιατι κοπηκε για τις ιδιες παρενεργειες που κανει το Pfizer: μυοκαρδιτιδα και περικαρδιτιδα.
Και γιατι ειναι το ΤΡΙΤΟ εμβολιο σε χωρες της ΕΕ που κοβεται σε ηλικιακες ομαδες και το πρωτο mRNA, oποτε αυτα που μας λεγατε για ασφαλεια των εμβολιων ηταν καραψεκιες.
.
Κόβεται σε σχέση με τα υπόλοιπα. Εφόσον αποδεικνύεται ότι ένα εμβόλιο είναι ασφαλέστερο του άλλου (από πλευράς πιθανών παρενεργειών) προτιμάται και προτείνεται έναντι εκείνου.
Ελλείψει του πρώτου (για οποιονδήποτε λόγο), το δεύτερο συνεχίζει να χορηγείται ασυζητητί.
Φίλε μου συνειδητοποίησε ότι έχεις να κάνεις με άτομα που σου περιφέρουν ως κάποιου είδους τρόπαιο τη διαπίστωση ότι όσοι κολλήσουν Covid έχουν μικρότερες πιθανότητες να ξανακολλήσουν απ' ό,τι έχουν να κολλήσουν έστω και μία φορά όσοι έχουν κάνει εμβόλιο.axilmar έγραψε: 08 Οκτ 2021, 11:45 https://www.medrxiv.org/content/10.1101 ... 21260998v1
Άλλωστε οι ίδιοι άνθρωποι σαβουριάζουν χωρίς δισταγμό αναβολικά για επιβήτορες και χημικά για την ελονοσία: εκεί ούτε παρενέργειες τους νοιάζουν ούτε μελέτες ούτε το δικαίωμα στο σώμα ούτε η ύπαρξη ή όχι άδειας ούτε τίποτα: τους αρκεί που δεν έχει την ταμπέλα "εμβόλιο".
Είναι νομίζω σαφές ότι πρόκειται για ψυχασθένεια, ιδεολογία, θρησκεία, οτιδήποτε εκτός από λογική αποτίμηση κόστους-οφέλους.
Και ποιος σου είπε Einstein ότι το CAE σημαίνει καλά και σώνει hospitalization; Ναι έχουν 1 στις δέκα χιλιάδες για μυοκαρδίτιδα και 1 στις είκοσι χιλιάδες να μπουν νοσοκομείο από Covid. Επίσης έχουν 1 στο εκατομμύριο να μπουν νοσοκομείο απο μυοκαρδίτιδα.GoBack έγραψε: 08 Οκτ 2021, 11:48axilmar έγραψε: 08 Οκτ 2021, 11:45 https://www.medrxiv.org/content/10.1101 ... 21260998v1
Post-vaccination CAE rate was highest in young boys aged 12-15 following dose two. For boys 12-17 without medical comorbidities, the likelihood of post vaccination dose two CAE is 162.2 and 94.0/million respectively. This incidence exceeds their expected 120-day COVID-19 hospitalization rate at both moderate (August 21, 2021 rates) and high COVID-19 hospitalization incidence.
Ισως αν τα υπολογισεις εσυ με το τεφτερι να βγει καλυτερο συμπερασμαfoscilis έγραψε: 08 Οκτ 2021, 12:59Και ποιος σου είπε Einstein ότι το CAE σημαίνει καλά και σώνει hospitalization; Ναι έχουν 1 στις δέκα χιλιάδες για μυοκαρδίτιδα και 1 στις είκοσι χιλιάδες να μπουν νοσοκομείο από Covid. Επίσης έχουν 1 στο εκατομμύριο να μπουν νοσοκομείο απο μυοκαρδίτιδα.GoBack έγραψε: 08 Οκτ 2021, 11:48
6 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο μυοκαρδίτιδας οι ανεμβολίαστοι νεαροί άρρενες.
Προκαταρκτική μελέτη:
https://www.insider.gr/ygeia/183726/myo ... na-embolio
Προκαταρκτική μελέτη:
https://www.insider.gr/ygeia/183726/myo ... na-embolio
- Bill Hicks
και τα δύο pre-print είναι αρκετά έως πολύ γτπ.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
https://www.protothema.gr/greece/articl ... ssaloniki/
Σε αδελφότητα στην Θεσσαλονίκη νόσησε 60χρονη ανεμβολίαστη και πέθανε από κόβιντ. Αρνούνται ιατρική βοήθεια και η διασπορά είναι μεγάλη.
Κι έχω την άλλη τώρα που κλαίγεται γιατί δεν μπορεί να πάει στο δημαρχείο ως ανεμβολίαστη.
Σε αδελφότητα στην Θεσσαλονίκη νόσησε 60χρονη ανεμβολίαστη και πέθανε από κόβιντ. Αρνούνται ιατρική βοήθεια και η διασπορά είναι μεγάλη.
Κι έχω την άλλη τώρα που κλαίγεται γιατί δεν μπορεί να πάει στο δημαρχείο ως ανεμβολίαστη.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- hellegennes
Στην μελέτη το ίδιο πράγμα λέει* και ο τρόπος που βγαίνει ο υπολογισμός δεν έχει σημασία. Εσύ το πήγες μέσω Τρίπολης. Το σημαντικό είναι ότι ο τελικός αριθμός είναι 6 (τα κριτήρια των ασθενών που πήραν από το σύστημα έχουν να κάνουν με το πότε καταγράφηκαν και αν ήταν θετικοί στον ιό) και οι ερευνητές υποθέτουν έναν αριθμό επιπλέον ασθενών από το πουθενά που είτε δεν καταγράφηκαν στο σύστημα είτε ήταν έξω από το σύστημα είτε δεν αναζήτησαν νοσηλεία.Bill Hicks έγραψε: 08 Οκτ 2021, 10:06μάλλον ξέρεις καλύτερα αγγλικά από τον συγγραφέα, αλλά δυστυχώς κατάλαβες λάθος.hellegennes έγραψε: 07 Οκτ 2021, 10:32
Μάθε καλύτερα αγγλικά. 2,5% είναι το ποσοστό φορέων του ιού για την συγκεκριμένη περίοδο, ως προς το σύνολο των κρουσμάτων. Από τα Χ εκατομμύρια που κόλλησαν κορωνοϊό στο σύνολο του αμερικανικού πληθυσμού, το 2,5% ήταν 12-17 ετών.
Είπα και πιο πριν ότι στην ερώτηση «μπορεί να είναι μεγαλύτερος ο τελικός αριθμός;» η απάντηση είναι «φυσικά», αλλά το ίδιο ισχύει και στους εμβολιασμένους. Ή θα συγκρίνεις καταγεγραμμένα περιστατικά στην μια ομάδα με καταγεγραμμένα στην άλλην ή θα συγκρίνεις συχνότητες με τον ίδιο παρονομαστή (άτομα που αναζήτησαν νοσηλεία και στις δυο περιπτώσεις ή τον συνολικό πληθυσμό της ομάδας και στις δυο περιπτώσεις). Αυτό που δεν μπορείς να κάνεις είναι να βγάλεις συχνότητες με διαφορετικό παρονομαστή για τις δυο ομάδες και μετά να τις συγκρίνεις.
* δεν με ενδιαφέρει τι λέει στα σχόλια και φυσικά δεν τα διάβασα. Η μελέτη είναι το κείμενο της μελέτης. Τι λέει εκ των υστέρων ο συγγραφέας είναι αδιάφορο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
OΛΟΙ ,μα όλοι θα κολλήσουμε..
- hellegennes
Δεν περιμένω από άτομο που συγκρίνει το ΑΕΠ ευρωπαϊκής χώρας σε δολάρια για να δει αν υπήρχε ανάπτυξη ή όχι να αντιλαμβάνεται την έννοια της συχνότητας.foscilis έγραψε: 08 Οκτ 2021, 10:43εγώ δεν ξέρω κανέναν από τη Μαδαγασκάρη.hellegennes έγραψε: 05 Οκτ 2021, 06:36Εγώ δεν ξέρω κανέναν να έχασε γεύση και όσφρηση πάνω από μερικές μέρες, κυρίως τις ημέρες των συμπτωμάτων, όσο ο ιός ήταν ενεργός δηλαδή. .Πτολεμαίος έγραψε: 04 Οκτ 2021, 20:57 Ποιος τους χεζει τους θανάτους;
Ο κορωνοιός δεν πρόκειται να με σκοτώσει ούτως ή άλλως. Αν χάσω όσφρηση-γεύση όμως την πουτσισα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 508 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από giotis2005
-
- 0 Απαντήσεις