!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Την επίσημη περικεφαλαία του ψέκα την παραλάβατε απο Σκανδιναβία ή ακόμη;

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Την επίσημη περικεφαλαία του ψέκα την παραλάβατε απο Σκανδιναβία ή ακόμη;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Μωρέ μπες σε οποιον πειρασμό θες, εγώ εννοούσα ότι δεν ξεχνάω τι έγραψα.

Κατά τα άλλα, αν ζούσες στη Σουηδία, θα έκανες 5 μετάνοιες στον Αλλάχ κάθε μέρα και δεν θα μολογούσες το φύλο του παιδιού σου, πριν αποφασίσει αυτό αν είναι θηλυκότητα, αρσενικότητα ή προφιτερολ με στέβια.

Επί του θέματος, μην ανησυχείς και τόσο για τις τρομερές συνέπειες των εμβολίων, γιατί το αντάρτικο των αντιεμβολιαστών έχει αποδεκατίσει τον οχτρό.

https://www.in.gr/2021/10/08/greece/eik ... -y-palama/
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Αρίστος έγραψε: 08 Οκτ 2021, 17:04
Δημοκράτης έγραψε: 08 Οκτ 2021, 16:58
Αρίστος έγραψε: 08 Οκτ 2021, 16:57

Μαζι σου, στη Σουηδια ομως γιατι δεν τελειωσε αντιστοιχα το οριο;

Αρα ερχεσαι στα λογια μου οτι η επιτυχια της Σουηδιας βασιζεται κατα ενα ποσοστο στην ανοσια της αγελης και οχι στον υπερεμβολιασμο.

.
θα τελειώσει και στην Σουηδία το όριο, απλά το Ισραήλ και οι ΗΠΑ εμβολιάστηκαν πρώτες πρώτς, πριν την ΕΕ

δεν υπάρχει ανοσία της αγέλης στον κόβιντ, γνώριζαν ήδη ότι ο άνθρωπος στους κόβιντ ιούς αντιδρά έτσι. Κολλάς και μετά παό ένα διάσ5τυμα ξανάκολλάς

Η νοσηση παραγει σαφως μεγαλυτερη προστασια απο τα εμβολια συνεπως αν στη Σουηδια που δεν εκλεισαν σχολεια-εστιαση αρρωστησαν μαζικα οι νεοι, εχουν ηδη ενα ποσοστο ανοσιας γενικου πληθυσμου σε σχεση με αλλες χωρες που εκλεισαν σχολεια, πανεπιστημια και καθε 5 λεπτα ετριβαν υστερικα τα χερια τους με χημικα.

.
Ρε είσαι εντελώς ζαβός; Πως αυτός που νοσεί είναι προστατευμένος από την στιγμή που νόσησε; Προφανώς όποιος κολλήσει κόβιντ για ένα χρονικό διάστημα έχει μικρότερη πιθανότητα να ξανανοσήσει από κάποιον που απλά εμβολιάστηκε. Όπως και να έχει η ανοσία και από προηγούμενη αρρώστια και από εμβολιασμό έχει ημερομηνία λήξης.  Sad but true που είπε και ο μεγάλος ποιητής Τζέιμς Χέτφιλντ. Μόνο που αυτός νόησε έχει ήδη νοσήσει ρε ψέκα. Το όλο νόημα του εμβολιασμού είναι να μειώσεις την πιθανότητα να νοσήσεις εξ αρχής. Κατά τα άλλα η σουηδία έχει πολύ χειρότερα νούμερα σε νεκρούς από όλες τις σκανδιναβικές χώρες και για αυτό εμβολίασε μέχρι και τα ντουβάρια. Ψέκα σταμάτα να λες μπαρούφες για τους Σουηδούς. Εκείνοι εμβολιάστηκαν
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Επειδη δεν καταλαβαινεις ουτε τα απλουστερα που σου γραφουν. Αυτος που νοσησε και θεραπευθηκε εχει μεγαλυτερη προστασια, οχι αυτος που νοσησε και δεν την βγαζει. Και στη Σουηδια εφοσον δεν εκλεισαν σχολεια-εστιαση προφανως δημιουργηθηκε ΜΕΓΑΛΟΣ αριθμος νεων που νοσησαν, το περασαν ασυμπτωματικα η με ηπια συμπτωματα και τωρα εχουν πολλαπλασια προστασια απο κατοικους αλλων ευρωπαικων χωρων εξαιτιας των ΝΙΚΗΦΟΡΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ αντισωματων τους που νικησαν τον Covid.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Οκτ 2021, 17:21 Μωρέ μπες σε οποιον πειρασμό θες, εγώ εννοούσα ότι δεν ξεχνάω τι έγραψα.

Κατά τα άλλα, αν ζούσες στη Σουηδία, θα έκανες 5 μετάνοιες στον Αλλάχ κάθε μέρα και δεν θα μολογούσες το φύλο του παιδιού σου, πριν αποφασίσει αυτό αν είναι θηλυκότητα, αρσενικότητα ή προφιτερολ με στέβια.

Επί του θέματος, μην ανησυχείς και τόσο για τις τρομερές συνέπειες των εμβολίων, γιατί το αντάρτικο των αντιεμβολιαστών έχει αποδεκατίσει τον οχτρό.

Φοβερη μεταθεση θεματος και μαλιστα διπλη. Αν ειναι ετσι ας κανω κι εγω μια μεταθεση με την παραιτηση του καθηγητη Βλαχογιαννοπουλου που κατηγγειλε λογοκρισια απο τον Κικιλια οσον αφορα τη συσχετιση θανατου με το Astra. Και η παρανομια του Κικιλια ειναι 500.000.000 φορες σημαντικοτερη απο της αντιεμβολιεστριας που αναφερεις γιατι ο Κικιλιας ηταν εκλεγμενος υπουργος Υγειας. Οποτε μην πας να μου το παιξεις ηθικη με κολπακια Ευαγγελατου γιατι εγω θελω 100 Ευαγγελατους μονο για να μου δενουν τα κορδονια.

.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Μπά, η Γαλη πετάει τη μπάλα στην εξέδρα? Πρωτοφανές. :giggle:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

hellegennes έγραψε: 08 Οκτ 2021, 16:49
ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Οκτ 2021, 16:44 Το ότι η υπερέκθεση στη Σουηδία σημαίνει πολύ λιγότερες επαφές από την υπερέκθεση στην Ελλάδα, λόγω κλίματος και διαφορετικής έκφρασης και πρακτικής στο οικογενειακό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον, παίζει ως υπόθεση;
Όχι, τον έχουμε καταρρίψει αυτόν τον μύθο. Οι Σουηδοί δεν ανήκουν σε διαφορετική φυλή, είναι Homo sapiens, με τις ίδιες επικοινωνιακές ανάγκες με τον υπόλοιπο πληθυσμό των Homo sapiens. Πέραν όμως του γεγονότος ότι αυτή η αστεία άποψη δεν αντέχει στην βάσανο της λογικής, δεν προκύπτει και από κανένα δεδομένο.
Δεν έχετε καταρρίψει κανένα "μύθο", αντίθετα έχετε αγνοήσει ένα σωρό παραμέτρους.

Πριν λίγο καιρό μου είχατε βάλει μια αστεία φωτο για να μου δείξετε δήθεν πολυκοσμία στην Σουηδία και σου είχα απαντήσει:

Otto Weininger έγραψε: 20 Αύγ 2021, 23:15
hellegennes έγραψε: 20 Αύγ 2021, 22:56

Ο Αρχέλαος σού έβαλε φωτογραφίες από Black Friday Ελλάδα και Σουηδία. Εθελοτυφλείς, χρησιμοποιώντας κλισέ και στερεότυπα ως επιχειρήματα.
:smt005:

Τι λε ρε παιδί μου; Τόσο πλήθος μαζεμένο στην Σουηδία ε ;

Κάθε μέρα στο Πασαλιμανι, κατά μήκος του πεζόδρομου δίπλα στην θάλασσα, από πλατεία Αλεξάνδρας μέχρι την Ζέα, υπήρχαν 30 με 50 φορές περισσότερα άτομα απο ότι στην φωτο του Αρχελαου.
Κυριολεκτικά χιλιάδες άτομα με τις μάσκες στα σαγόνια, ο ένας δίπλα στον άλλο με ένα καφέ στο χέρι.

Βάλε τώρα και όλες τις άλλες πλατείες, πάρκα κλπ στην Ελλάδα.

Lockdown ήταν μόνο το πρώτο, όπου φάνηκε και η διαφορά.
Συν του ότι όπως σου είπα, θεωρώ ότι οι Σουηδοί μαγειρεύουν νούμερα μετά από ένα σημείο. Ειδικά στους νεκρούς.

Ενδιαφέρον βέβαια είναι ένα άρθρο από τις 30/11 που συνοδεύει την φώτο του Αρχελαου και εξηγεί γιατί λέτε μαλακιες όσοι ζητούσατε στρατηγική Σουηδίας στην Ελλάδα.
Αναφέρει και την Ελλάδα.

https://inredningsvis.se/swedens-corona ... rror-show/

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αρίστος έγραψε: 08 Οκτ 2021, 17:39
ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Οκτ 2021, 17:21 Μωρέ μπες σε οποιον πειρασμό θες, εγώ εννοούσα ότι δεν ξεχνάω τι έγραψα.

Φοβερη μεταθεση θεματος και μαλιστα διπλη. Αν ειναι ετσι ας κανω κι εγω μια μεταθεση με την παραιτηση του καθηγητη Βλαχογιαννοπουλου που κατηγγειλε λογοκρισια απο τον Κικιλια οσον αφορα τη συσχετιση θανατου με το Astra. Και η παρανομια του Κικιλια ειναι 500.000.000 φορες σημαντικοτερη απο της αντιεμβολιεστριας που αναφερεις γιατι ο Κικιλιας ηταν εκλεγμενος υπουργος Υγειας. Οποτε μην πας να μου το παιξεις ηθικη με κολπακια Ευαγγελατου γιατι εγω θελω 100 Ευαγγελατους μονο για να μου δενουν τα κορδονια.
.

Καλά, μάθε αρχικώς να δένεις μόνος τα κορδόνια σου και άσε για μετά το κήρυγμα για ηθική και μεταθέσεις. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Οκτ 2021, 17:02
hellegennes έγραψε: 08 Οκτ 2021, 16:57
ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Οκτ 2021, 16:53

Οκ, αν η λογική σου έχει μαζοχιστικές τάσεις, συνέχισε να την ταλαιπωρείς, όπως τη βρίσκει ο καθένας.
Θες να σου βάλω στατιστικά της Eurostat για να πάψεις να διαδίδεις ρατσιστικές απόψεις για τους Σουηδούς; Γιατί υπάρχουν.

Νισάφι πια με τις μαλακίες σας.
Αν συνεχίσουμε, τι θα κάνεις;
Θα χειροτερεύει η γνώμη μου για την νοημοσύνη ή/και το ήθος σας, που διαιωνίζετε ένα ρατσιστικό κλισέ. Btw, φάε αυτό:

Εικόνα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Otto Weininger έγραψε: 08 Οκτ 2021, 17:53 Δεν έχετε καταρρίψει κανένα "μύθο", αντίθετα έχετε αγνοήσει ένα σωρό παραμέτρους.
Δες την προηγούμενη ανάρτησή μου, από πάνω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Αρίστος έγραψε: 08 Οκτ 2021, 16:37
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Οκτ 2021, 13:40

Ρε αρχιψεκα. Στη Σουηδία που επικαλείσαι, χθες είχε λάβει τουλάχιστον μια δόση το 84.1% του πληθυσμού και πληρως εμβολιασμενο ηταν το 78.5% .

Το 15.9% του συνόλου της χώρας δεν έχει λάβει ακόμα εμβόλιο. Το ποσοστό αυτό συρρικνώνεται περί το 1% ανά δεκαπενθήμερο.

Φυσικά το κανει γαργαρα ο αρχιΨεκ.

https://www.folkhalsomyndigheten.se/fol ... -covid-19/

Ποια γαργαρα; Το εχω απαντησει σε διπλανα νηματα ισως και 5 φορες μεχρι σημερα.

Ο υπερεμβολιασμος δεν λεει απολυτως τιποτα για την υπερνικηση της νοσου γιατι το Ισραηλ εχει 90% στους ηλικιωμενους και παρ' ολα αυτα εχει σοβαροτατο προβλημα. Προβληματα εχουν και η υπερεμβολιασμενη Βρετανια, η Χιλη, τα Εμιρατα κλπ.

Συνεπως πρεπει να αναζητησουμε αλλο λογο στο γιατι τα παει τοσο καλα η Σουηδια απο την ανοιξη και μετα, ειναι μια ιδιαιτεροτητα δικια της αναμεσα στις υπερεμβολιασμενες χωρες.

Και λογικα θα πρεπει καποιοι να σκεφτειτε και την πιθανοτητα οτι λογω της αρχικης υπερεκθεσης ενα ποσοστο ανοσιας αγελης το πετυχαν.

Αλλη εξηγηση δεν βλεπω.

.
Δεν λέω αυτό.
Λέω πως πιανεσαι απο το ότι δεν κάνουν μοντέρνα στους κάτω των 30 για να μας παρουσιάσεις την Σουηδία ως παράδειγμα για την εμμονή σου κατά των εμβολίων. Και την ίδια στιγμή ξεχνάς να μας πεις πως η χώρα μοντέλο σου εμβολιαζεται μαζικά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας

Και γενικότερα τα έχουμε πει.
Τι Σουηδια να τη συγκρίνετε με τη Νορβηγία τη Φινλανδία και τη Δανία.
Και να μας πείτε τι συμπέρασμα βγάλατε.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Οκτ 2021, 23:27 Και γενικότερα τα έχουμε πει.
Ότι οι δυο απ' αυτές τις χώρες μιλάνε γερμανικά, όπως οι Σουηδοί, και ο ιός θα έπρεπε να τις χειριστεί με τον ίδιο τρόπο γιατί η επιδημιολογική του πορεία εξαρτάται από την οικογένεια γλωσσών που μιλάει ο πληθυσμός. Άρα κάτι λάθος έχουν κάνει οι Σουηδοί. Μπορεί να μην προφέρουν με τον σωστό τρόπο κανένα γερμανικό σύμφωνο.

Η Φινλανδία δεν ξέρω γιατί μπαίνει μέσα. Ίσως γιατί βρίσκεται περίπου στο ίδιο γεωγραφικό πλάτος. Είναι μια άλλη συνήθεια του κορωνοϊού. Μεταβάλλει τις ιδιότητές του ανάλογα με το πώς έχουμε επιλέξει να αναπαραστήσουμε χαρτογραφικά την Γη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας

hellegennes έγραψε: 08 Οκτ 2021, 23:41
Ότι οι δυο απ' αυτές τις χώρες μιλάνε γερμανικά, όπως οι Σουηδοί, και ο ιός θα έπρεπε να τις χειριστεί με τον ίδιο τρόπο γιατί η επιδημιολογική του πορεία εξαρτάται από την οικογένεια γλωσσών που μιλάει ο πληθυσμός. Άρα κάτι λάθος έχουν κάνει οι Σουηδοί. Μπορεί να μην προφέρουν με τον σωστό τρόπο κανένα γερμανικό σύμφωνο.

Η Φινλανδία δεν ξέρω γιατί μπαίνει μέσα. Ίσως γιατί βρίσκεται περίπου στο ίδιο γεωγραφικό πλάτος. Είναι μια άλλη συνήθεια του κορωνοϊού. Μεταβάλλει τις ιδιότητές του ανάλογα με το πώς έχουμε επιλέξει να αναπαραστήσουμε χαρτογραφικά την Γη.
Οι Σκανδιναβικες χώρες έχουν παρόμοια κοινωνική δομή μεταξύ τους και διαφορετική από τις Μεσογειακές.
Η Νορβηγία εφάρμοσε λοκνταουν , η Σουηδία Όχι.
Η Σουηδια έχει 9πλασιους θανάτους ανά εκατομμυριο σε σχεση με τη Νορβηγία.
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

hellegennes έγραψε: 08 Οκτ 2021, 23:41

Ότι οι δυο απ' αυτές τις χώρες μιλάνε γερμανικά
, όπως οι Σουηδοί, και ο ιός θα έπρεπε να τις χειριστεί με τον ίδιο τρόπο γιατί η επιδημιολογική του πορεία εξαρτάται από την οικογένεια γλωσσών που μιλάει ο πληθυσμός. Άρα κάτι λάθος έχουν κάνει οι Σουηδοί. Μπορεί να μην προφέρουν με τον σωστό τρόπο κανένα γερμανικό σύμφωνο.

περιμένει τώρα να του πει κάποιος :ρε μαλάκα Χέλη εισαι άσχετος; δε μιλάνε γερμανικά στη Nορβηγία και τη Δανία

Και μετά να πετάξει λινκ με το οτι τα νορβηγικά και τα δανέζικα ανήκουν στις βορειογερμανικές γλώσσες.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Οκτ 2021, 23:52 Οι Σκανδιναβικες χώρες έχουν παρόμοια κοινωνική δομή μεταξύ τους και διαφορετική από τις Μεσογειακές.
No, they do not:

Εικόνα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”