Φυσικά και τελειώνει κάπου η ελευθερία. Εκεί που παραβιάζονται οι ελευθερίες των άλλων.Ju-87 έγραψε: 07 Οκτ 2021, 19:57Πίπες.Philip Mortimer έγραψε: 07 Οκτ 2021, 19:10Η δημοκρατία έχει περιορισμούς σύμφωνα με τους οποίους η ελευθερία του ενός τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου και γι αυτό οι ρατσιστικές και ναζιστικές ιδέες δεν είναι νόμιμες.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Οκτ 2021, 19:09
Δημοκρατία σημαίνει ότι ο καθένας έχει την ελευθερία να εκφράζει τις όποιες ιδέες του. Παράνομη είναι μόνο η προτροπή σε έκνομες πράξεις. Δεν ξέρω πάνω σε ποιο νόμο θα βασιστούν για να του απαγορέψουν να επικοινωνεί με όποιον θέλει. ας μας διαφωτίσει κάποιος νομικός
Όταν λες ότι η ελευθερία τελειώνει κάπου, σημαίνει ότι ο φασίστας είσαι ήδη εσύ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φιμώνουν τον Κλασιδιάρη μας! κλαψ κλαψ!
- Philip Mortimer
Re: Φιμώνουν τον Κλασιδιάρη μας! κλαψ κλαψ!
Aprilianos έγραψε: 07 Οκτ 2021, 20:05Δεν ειναι αλγερινος. Δεν ειμαι γκομενα. Εσυ προφανως τον φαντασιωνεσαι δροσερο αγοριΙδιώνυμο έγραψε: 07 Οκτ 2021, 20:00Τουλάχιστον πες μου αν θεωρείς το Κασιδιάρη ωραίο άντρα ή αν δεν είναι του γούστου σου οι μαυριδεροί Αλγερινοί![]()
Δεξιά κι ἀριστερὰ φτιάχνουν στρατούς.
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
Καὶ ἂν θὲς τὴν θέση σου σ' αὐτὴν τὴν κοινωνία,
νὰ θυμᾶσαι πὼς ἡ ἀνθρωπιὰ δὲν ἔχει ἰδεολογία.
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
Θα σου απαντήσω εγώ, μιά χαρά σκατόφατσα είναι αλλά θέλω να σε ρωτήσω κι εγώ κάτι.Ιδιώνυμο έγραψε: 07 Οκτ 2021, 20:00Τουλάχιστον πες μου αν θεωρείς το Κασιδιάρη ωραίο άντρα ή αν δεν είναι του γούστου σου οι μαυριδεροί ΑλγερινοίAprilianos έγραψε: 07 Οκτ 2021, 19:58Παλι περιγραφεις σκηνικα απο το οικογενειακο σου περιβαλλον.Ιδιώνυμο έγραψε: 07 Οκτ 2021, 19:56
Εγώ δεν έχω ποστερ με το Πουλί στο σαλόνι μου χουνταίε .
Οι ακροδεξιοί πάσης φύσης ένα φετίχ με τα Πουλιά το έχετε.
Πρέπει να μαζεύεστε συχνά όλοι οι ζόμπι χουντόγεροι και να χαϊδεύετε ο ένας το Πουλί του άλλου στις συγκεντρώσεις σας.![]()
Ποιον από όλους τους σύγχρονους πολιτικούς αρχηγούς θα ήθελες για συμπολεμιστή δίπλα σου σε έναν πόλεμο με την Τουρκία πχ, ασχέτως ηλικίας και φύλου; παράδειγμα, τον Κουτσούμπα στα νειάτα του θα μπορούσε να πει κάποιος. Εσύ;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Πότε γεννήθηκες, αν επιτρέπεις την ερώτηση;sys3x έγραψε: 07 Οκτ 2021, 20:03 Παιδιά το θέμα μας εδώ δεν είναι τι είναι ο Κας αλλά ότι η κυβέρνηση μας είναι για τον μπούτσο. Αν είναι δημοκρατία αυτό που έχουμε εδώ και 18 μήνες εγώ είμαι ο ζούπερμαν πάντως.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Αν μου δώσεις έναν επαρκή λόγο να σου το αποκαλύψω θα σου απαντήσω.
.
.
.
Καλά.....δεν υπάρχουν κινητα στίς φυλακές να στείλει σμσ ;;; .
Αν στείλουν κάποιοι κινητό με Ντρόουν τη νύχτα ..... έχουν σύστημα να τα αναγνωρίσουν οι φυλακές ;;; .
.
Καλά.....δεν υπάρχουν κινητα στίς φυλακές να στείλει σμσ ;;; .
Αν στείλουν κάποιοι κινητό με Ντρόουν τη νύχτα ..... έχουν σύστημα να τα αναγνωρίσουν οι φυλακές ;;; .
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Σου παραβιασε τις ελευθεριες σου ο κασιδιαρης συντροφε με αυτα που λεει απο το τηλεφωνο?Philip Mortimer έγραψε: 07 Οκτ 2021, 20:07Φυσικά και τελειώνει κάπου η ελευθερία. Εκεί που παραβιάζονται οι ελευθερίες των άλλων.Ju-87 έγραψε: 07 Οκτ 2021, 19:57Πίπες.Philip Mortimer έγραψε: 07 Οκτ 2021, 19:10
Η δημοκρατία έχει περιορισμούς σύμφωνα με τους οποίους η ελευθερία του ενός τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου και γι αυτό οι ρατσιστικές και ναζιστικές ιδέες δεν είναι νόμιμες.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Για να δω αν γνωρίζεις, αν έχεις προσωπικές εμπειρίες από την χούντα ή όχι.sys3x έγραψε: 07 Οκτ 2021, 20:13Αν μου δώσεις έναν επαρκή λόγο να σου το αποκαλύψω θα σου απαντήσω.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
και πώς παραβίασε την ελευθερία σου ο Κασιδιάρης είπαμε; σε έβαλε με το ζόρι να ακούς τις ομιλίες του στο youtube;Philip Mortimer έγραψε: 07 Οκτ 2021, 20:07Φυσικά και τελειώνει κάπου η ελευθερία. Εκεί που παραβιάζονται οι ελευθερίες των άλλων.Ju-87 έγραψε: 07 Οκτ 2021, 19:57Πίπες.Philip Mortimer έγραψε: 07 Οκτ 2021, 19:10
Η δημοκρατία έχει περιορισμούς σύμφωνα με τους οποίους η ελευθερία του ενός τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου και γι αυτό οι ρατσιστικές και ναζιστικές ιδέες δεν είναι νόμιμες.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Τον Βενιζέλο, τον Πάγκαλο και τον Φίλη θα ήθελα μαζί μου στο χαράκωμα. Κρεάτινη ασπίδα 600 κιλών.sys3x έγραψε: 07 Οκτ 2021, 20:08Θα σου απαντήσω εγώ, μιά χαρά σκατόφατσα είναι αλλά θέλω να σε ρωτήσω κι εγώ κάτι.Ιδιώνυμο έγραψε: 07 Οκτ 2021, 20:00Τουλάχιστον πες μου αν θεωρείς το Κασιδιάρη ωραίο άντρα ή αν δεν είναι του γούστου σου οι μαυριδεροί Αλγερινοί![]()
Ποιον από όλους τους σύγχρονους πολιτικούς αρχηγούς θα ήθελες για συμπολεμιστή δίπλα σου σε έναν πόλεμο με την Τουρκία πχ, ασχέτως ηλικίας και φύλου; παράδειγμα, τον Κουτσούμπα στα νειάτα του θα μπορούσε να πει κάποιος. Εσύ;
Τον Κασιδιάρη πάντως σίγουρις όχι. Δεν θα εμπιστευόμουν ποτέ να έχω έναν οπλισμένο Άραβα δίπλα μου .
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
- Aprilianos
Το συστημα δεν φοβαται τον βελοπουλο, το φαηλο και το μπογδανο αλλα τον ριζοσπαστικο εθνικισμο του κασιδιαρη.
Έχουν οι γονείς μου που μετανάστευσαν και αυτός ήταν ο κυριότερος λόγος τουλάχιστον για τον πατέρα μου.
Άλλη ερώτηση;
.
.
μην εισαι τοσο πολυ απολυτος ηλιθιε! γιατι το μονο που κατορθωνεις ειναι να μεγαλοποιεις την βλακεια σουΙδιώνυμο έγραψε: 07 Οκτ 2021, 20:17Τον Βενιζέλο, τον Πάγκαλο και τον Φίλη θα ήθελα μαζί μου στο χαράκωμα. Κρεάτινη ασπίδα 600 κιλών.sys3x έγραψε: 07 Οκτ 2021, 20:08Θα σου απαντήσω εγώ, μιά χαρά σκατόφατσα είναι αλλά θέλω να σε ρωτήσω κι εγώ κάτι.Ιδιώνυμο έγραψε: 07 Οκτ 2021, 20:00
Τουλάχιστον πες μου αν θεωρείς το Κασιδιάρη ωραίο άντρα ή αν δεν είναι του γούστου σου οι μαυριδεροί Αλγερινοί![]()
Ποιον από όλους τους σύγχρονους πολιτικούς αρχηγούς θα ήθελες για συμπολεμιστή δίπλα σου σε έναν πόλεμο με την Τουρκία πχ, ασχέτως ηλικίας και φύλου; παράδειγμα, τον Κουτσούμπα στα νειάτα του θα μπορούσε να πει κάποιος. Εσύ;![]()
Τον Κασιδιάρη πάντως σίγουρις όχι. Δεν θα εμπιστευόμουν ποτέ να έχω έναν οπλισμένο Άραβα δίπλα μου .
Aprilianos έγραψε: 07 Οκτ 2021, 20:18 Το συστημα δεν φοβαται τον βελοπουλο, το φαηλο και το μπογδανο αλλα τον ριζοσπαστικο εθνικισμο του κασιδιαρη.
Το μόνο (ριζο)σπαστικό που έχει ο Κασιδιάρης είναι οι κρίσεις θυμού που τον πιάνουν
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
Ο βελοπουλος ειναι ποιο γλαστρα και απο τις γλαστρεςAprilianos έγραψε: 07 Οκτ 2021, 20:18 Το συστημα δεν φοβαται τον βελοπουλο, το φαηλο και το μπογδανο αλλα τον ριζοσπαστικο εθνικισμο του κασιδιαρη.