Μπερδευεις τη χα με τις οικογενειακες σας συνηθειεςΙδιώνυμο έγραψε: 07 Οκτ 2021, 19:18adon99 έγραψε: 07 Οκτ 2021, 19:11Ο κουφοντινας εδινε διαλεξεις τηλεφωνικα σε πανεπιστημια με τις πλατες των αρχωνvantono έγραψε: 07 Οκτ 2021, 19:08
Κάτι μου λέει ότι δεν θα είχες και ακριβώς την ίδια γνώμη αν αντί για Κασιδιαρη εν προκειμένω, ειχαμε να κάνουμε με Κουφοντίνα. Ο δεύτερος φυλακόβιος τουλαχιστον εχει μια 20ετία στην πλάτη του, ενώ ο άλλος καλά-καλά χρόνο δεν εχει κλείσει ακομα. Αν δήλωνε μετάνοια τουλάχιστον, αντε κάπως να το σκεφτόμασταν.
Και φυσικα αυτος ειχε δολοφονησει καμια 20 αρια ατομα
Ο κασιδιαρης απο οτι θυμαμαι δεν δολοφονησε κανεναν
Και έχω βάσιμες υποψίες ότι ψιλογκεουλίζει κιόλας. Τίποτις ομαδικοί αυνανισμοί πρέπει να ήταν καθημερινό φαινόμενο στην Χρυσή Αυγή![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φιμώνουν τον Κλασιδιάρη μας! κλαψ κλαψ!
- Aprilianos
Re: Φιμώνουν τον Κλασιδιάρη μας! κλαψ κλαψ!
- Philip Mortimer
Δεν υπάρχει καμία τέτοια ένδειξη. Πρώτον βρίσκεται ξεκάθαρα σε πλήρη πολιτική απομονωση. Δεύτερον όποτε υπήρξε δίωξη ή καταδίκη και μη ανοχή από την πλευρά του κράτους στη δράση τους, μειώθηκαν και τα ποσοστά τους.Δημοκράτης έγραψε: 07 Οκτ 2021, 19:25Δεν είναι έτσι, δεν θέλει πολύ το 3% των ηλικθιών που ψηφίζουν βελοπουλο να 4ο ρίξουν ΑλγερινόNandros έγραψε: 07 Οκτ 2021, 19:15Με ή χωρίς ήρωες οι ανεγκέφαλοι θα κάνουν και θα σκέπτονται τα ίδια. Δεν αλλάζει κάτι.Δημοκράτης έγραψε: 07 Οκτ 2021, 19:13 Οκ το νεοναζιιστικο κατακάθι να σαπίσει στην φυλακή αλλά με αυτά τον κάνουν ήρωα στους ανεγκέφαλος
.
Μετά την καταδίκη έπεσαν στο 1%.
Και τί εμποδίζει αυτά τα άτομα να ηχογραφήσουν απ' τη δική τους πλευρά τις συνομιλίες και να τις ανεβάσουν στο διαδίκτυο, είπαμε?Αποφασίστηκε ο έλεγχός του κατά τις τηλεφωνικές επικοινωνίες, που θα επιτρέπονται μόνο με άτομα για τα οποία έχει άδεια επίσκεψης δια ζώσης ή επικοινωνία μέσω Skype
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Σουηδοί Για Τον Πούτσο;Aprilianos έγραψε: 07 Οκτ 2021, 19:22Και οι σουηδοι δημοκρατες σαν το κομμα κασιδιαρη ξεκινησανPhilip Mortimer έγραψε: 07 Οκτ 2021, 19:17 Τα ακροδεξιά κόμματα στην Ευρώπη ειναι πολυ λιγότερο ακροδεξιά πχ από τον Βελόπουλο. Για τον...κασιδιάρη ούτε κουβέντα.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Κατέβασε το πόστερ του Ρεμ απέναντι από το κρεβάτι σου και μετά σχολίασε τις οικογενειακές μας συνήθειεςAprilianos έγραψε: 07 Οκτ 2021, 19:26Μπερδευεις τη χα με τις οικογενειακες σας συνηθειεςΙδιώνυμο έγραψε: 07 Οκτ 2021, 19:18adon99 έγραψε: 07 Οκτ 2021, 19:11
Ο κουφοντινας εδινε διαλεξεις τηλεφωνικα σε πανεπιστημια με τις πλατες των αρχων
Και φυσικα αυτος ειχε δολοφονησει καμια 20 αρια ατομα
Ο κασιδιαρης απο οτι θυμαμαι δεν δολοφονησε κανεναν
Και έχω βάσιμες υποψίες ότι ψιλογκεουλίζει κιόλας. Τίποτις ομαδικοί αυνανισμοί πρέπει να ήταν καθημερινό φαινόμενο στην Χρυσή Αυγή![]()
Εναλλακτικά φαντασιώσου τον Κλασιδιάρη με τον Καιάδα να χαιδεύει ο ένας τα μπράτσα του άλλου αν βαρέθηκες τον γερο-Ερνστ
Δεξιά κι ἀριστερὰ φτιάχνουν στρατούς.
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
Καὶ ἂν θὲς τὴν θέση σου σ' αὐτὴν τὴν κοινωνία,
νὰ θυμᾶσαι πὼς ἡ ἀνθρωπιὰ δὲν ἔχει ἰδεολογία.
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
- Aprilianos
Μην με μπερδευεις με τις οικογενειακες σας συνηθειες π....νης γιεΙδιώνυμο έγραψε: 07 Οκτ 2021, 19:32Κατέβασε το πόστερ του Ρεμ απέναντι από το κρεβάτι σου και μετά σχολίασε τις οικογενειακές μας συνήθειεςAprilianos έγραψε: 07 Οκτ 2021, 19:26Μπερδευεις τη χα με τις οικογενειακες σας συνηθειεςΙδιώνυμο έγραψε: 07 Οκτ 2021, 19:18
![]()
Εναλλακτικά φαντασιώσου τον Κλασιδιάρη με τον Καιάδα να χαιδεύει ο ένας τα μπράτσα του άλλου αν βαρέθηκες τον γερο-Ερνστ![]()
Βάλανε ειδικό νόμο για να τον εμποδίσουν να κατέβει αρχηγός κόμματος στις εκλογές, τώρα πάνε να του κλείσουν και την επικοινωνία.
Οχι, καθόλου δεν τον φοβούνται.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εγώ δεν έχω ποστερ με το Πουλί στο σαλόνι μου χουνταίε .Aprilianos έγραψε: 07 Οκτ 2021, 19:35Μην με μπερδευεις με τις οικογενειακες σας συνηθειες π....νης γιεΙδιώνυμο έγραψε: 07 Οκτ 2021, 19:32Κατέβασε το πόστερ του Ρεμ απέναντι από το κρεβάτι σου και μετά σχολίασε τις οικογενειακές μας συνήθειες![]()
Εναλλακτικά φαντασιώσου τον Κλασιδιάρη με τον Καιάδα να χαιδεύει ο ένας τα μπράτσα του άλλου αν βαρέθηκες τον γερο-Ερνστ![]()
Οι ακροδεξιοί πάσης φύσης ένα φετίχ με τα Πουλιά το έχετε.
Πρέπει να μαζεύεστε συχνά όλοι οι ζόμπι χουντόγεροι και να χαϊδεύετε ο ένας το Πουλί του άλλου στις συγκεντρώσεις σας.
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
Πίπες.Philip Mortimer έγραψε: 07 Οκτ 2021, 19:10Η δημοκρατία έχει περιορισμούς σύμφωνα με τους οποίους η ελευθερία του ενός τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου και γι αυτό οι ρατσιστικές και ναζιστικές ιδέες δεν είναι νόμιμες.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Οκτ 2021, 19:09Δημοκρατία σημαίνει ότι ο καθένας έχει την ελευθερία να εκφράζει τις όποιες ιδέες του. Παράνομη είναι μόνο η προτροπή σε έκνομες πράξεις. Δεν ξέρω πάνω σε ποιο νόμο θα βασιστούν για να του απαγορέψουν να επικοινωνεί με όποιον θέλει. ας μας διαφωτίσει κάποιος νομικόςPhilip Mortimer έγραψε: 07 Οκτ 2021, 19:06
Δημοκρατία δε σημαίνει ότι θα αφήνουμε τους ναζί να αλωνιζουν. Μια χαρά κάνει η Γερμανία.
Όταν λες ότι η ελευθερία τελειώνει κάπου, σημαίνει ότι ο φασίστας είσαι ήδη εσύ
- Aprilianos
Παλι περιγραφεις σκηνικα απο το οικογενειακο σου περιβαλλον.Ιδιώνυμο έγραψε: 07 Οκτ 2021, 19:56Εγώ δεν έχω ποστερ με το Πουλί στο σαλόνι μου χουνταίε .Aprilianos έγραψε: 07 Οκτ 2021, 19:35Μην με μπερδευεις με τις οικογενειακες σας συνηθειες π....νης γιεΙδιώνυμο έγραψε: 07 Οκτ 2021, 19:32
Κατέβασε το πόστερ του Ρεμ απέναντι από το κρεβάτι σου και μετά σχολίασε τις οικογενειακές μας συνήθειες![]()
Πρέπει να μαζεύεστε συχνά όλοι οι ζόμπι χουντόγεροι και να χαϊδεύετε ο ένας το Πουλί του άλλου στις συγκεντρώσεις σας.
Καλά θα πάει κι αυτό.Nandros έγραψε: 07 Οκτ 2021, 17:53 .
«Μπλόκο» στις επικοινωνίες του Κασιδιάρη από τις φυλακές Δομοκού βάζει η Νικολάου.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... mokou/AMP/
![]()
Παιδιά ξέρει κανείς σας τι είναι το μπούμερανγκ;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Τουλάχιστον πες μου αν θεωρείς το Κασιδιάρη ωραίο άντρα ή αν δεν είναι του γούστου σου οι μαυριδεροί ΑλγερινοίAprilianos έγραψε: 07 Οκτ 2021, 19:58Παλι περιγραφεις σκηνικα απο το οικογενειακο σου περιβαλλον.Ιδιώνυμο έγραψε: 07 Οκτ 2021, 19:56Εγώ δεν έχω ποστερ με το Πουλί στο σαλόνι μου χουνταίε .Aprilianos έγραψε: 07 Οκτ 2021, 19:35
Μην με μπερδευεις με τις οικογενειακες σας συνηθειες π....νης γιε
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
Η αλλη η "δημοσιογραφος" λει στο 5 50 περιπουKauldron έγραψε: 07 Οκτ 2021, 19:35
Βάλανε ειδικό νόμο για να τον εμποδίσουν να κατέβει αρχηγός κόμματος στις εκλογές, τώρα πάνε να του κλείσουν και την επικοινωνία.
Οχι, καθόλου δεν τον φοβούνται.![]()
"Με ποιο δικαιωμα γραφει βιβλια"
Εχουνε φτασει το δημοκρατικομετρο σε αλλα επιπεδα
Παιδιά το θέμα μας εδώ δεν είναι τι είναι ο Κας αλλά ότι η κυβέρνηση μας είναι για τον μπούτσο. Αν είναι δημοκρατία αυτό που έχουμε εδώ και 18 μήνες εγώ είμαι ο ζούπερμαν πάντως.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Aprilianos
Δεν ειναι αλγερινος. Δεν ειμαι γκομενα. Εσυ προφανως τον φαντασιωνεσαι δροσερο αγοριΙδιώνυμο έγραψε: 07 Οκτ 2021, 20:00Τουλάχιστον πες μου αν θεωρείς το Κασιδιάρη ωραίο άντρα ή αν δεν είναι του γούστου σου οι μαυριδεροί ΑλγερινοίAprilianos έγραψε: 07 Οκτ 2021, 19:58Παλι περιγραφεις σκηνικα απο το οικογενειακο σου περιβαλλον.Ιδιώνυμο έγραψε: 07 Οκτ 2021, 19:56
Εγώ δεν έχω ποστερ με το Πουλί στο σαλόνι μου χουνταίε .
Πρέπει να μαζεύεστε συχνά όλοι οι ζόμπι χουντόγεροι και να χαϊδεύετε ο ένας το Πουλί του άλλου στις συγκεντρώσεις σας.![]()