Ρε άντε που τη δικαιούσαι κιόλας. Σας ξέρουμε εσάς τους αμόρφωτους χουντοναζι του κασιδιαρη που πήρατε σύνταξη από τα 50 και κοπροσκυλιαζατε.Aprilianos έγραψε: 07 Οκτ 2021, 18:31Αυτη που δικαιουμαι. Σκασε και πληρωνε τους συνταξιουχους. Πελατη μαςPhilip Mortimer έγραψε: 07 Οκτ 2021, 18:29Μια χαρά είναι η δράση και η φισυ, δεν είναι χουντοναζι..Aprilianos έγραψε: 07 Οκτ 2021, 18:27
Ξερουμε τη στηριξη της δρασης και της φισυ στους 'εθνικα μακεδονες'. Εγω ειμαι συνταξιουχος αεργε
Τι σύνταξη παίρνεις και τι σχέση έχει με αυτά που πληρωνες; Από πότε την παίρνεις; Μήπως την παίρνεις από τους δικούς μου φόρους;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φιμώνουν τον Κλασιδιάρη μας! κλαψ κλαψ!
- Philip Mortimer
Re: Φιμώνουν τον Κλασιδιάρη μας! κλαψ κλαψ!
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Δεν τους χάλασε τους ναζολαραίους φασίστες.
Επικοινωνία μόνο με τον τοίχο στο κελί του και πολύ του είναι.
Επικοινωνία μόνο με τον τοίχο στο κελί του και πολύ του είναι.
- Aprilianos
Να το καταφερνες και εσυ πελατηPhilip Mortimer έγραψε: 07 Οκτ 2021, 18:32Ρε άντε που τη δικαιούσαι κιόλας. Σας ξέρουμε εσάς τους αμόρφωτους χουντοναζι του κασιδιαρη που πήρατε σύνταξη από τα 50 και κοπροσκυλιαζατε.Aprilianos έγραψε: 07 Οκτ 2021, 18:31Αυτη που δικαιουμαι. Σκασε και πληρωνε τους συνταξιουχους. Πελατη μαςPhilip Mortimer έγραψε: 07 Οκτ 2021, 18:29
Μια χαρά είναι η δράση και η φισυ, δεν είναι χουντοναζι..
Τι σύνταξη παίρνεις και τι σχέση έχει με αυτά που πληρωνες; Από πότε την παίρνεις; Μήπως την παίρνεις από τους δικούς μου φόρους;
- Philip Mortimer
Δεν έχω ανάγκη να με τρέφει το κράτος.. Εσείς μη πολυμιλατε γιατί άλλοι σας τρέφουν μια ζωή.Aprilianos έγραψε: 07 Οκτ 2021, 18:33Να το καταφερνες και εσυ πελατηPhilip Mortimer έγραψε: 07 Οκτ 2021, 18:32Ρε άντε που τη δικαιούσαι κιόλας. Σας ξέρουμε εσάς τους αμόρφωτους χουντοναζι του κασιδιαρη που πήρατε σύνταξη από τα 50 και κοπροσκυλιαζατε.Aprilianos έγραψε: 07 Οκτ 2021, 18:31
Αυτη που δικαιουμαι. Σκασε και πληρωνε τους συνταξιουχους. Πελατη μας
- Aprilianos
Πονας και ζηλευεις. ΠΕΛΑΤΗPhilip Mortimer έγραψε: 07 Οκτ 2021, 18:34Δεν έχω ανάγκη να με τρέφει το κράτος.. Εσείς μη πολυμιλατε γιατί άλλοι σας τρέφουν μια ζωή.Aprilianos έγραψε: 07 Οκτ 2021, 18:33Να το καταφερνες και εσυ πελατηPhilip Mortimer έγραψε: 07 Οκτ 2021, 18:32
Ρε άντε που τη δικαιούσαι κιόλας. Σας ξέρουμε εσάς τους αμόρφωτους χουντοναζι του κασιδιαρη που πήρατε σύνταξη από τα 50 και κοπροσκυλιαζατε.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
.
Μεγάλος ο πόνος του φασιστόμουτρου!
.
Μεγάλος ο πόνος του φασιστόμουτρου!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Golden Age
Για να έχετε τέτοια απωθημένα, πρέπει να τρώγατε χοντρό πήξιμο.Nandros έγραψε: 07 Οκτ 2021, 17:53 .
«Μπλόκο» στις επικοινωνίες του Κασιδιάρη από τις φυλακές Δομοκού βάζει η Νικολάου.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... mokou/AMP/
![]()
- Golden Age
Άραγε θα επιτραπεί ξκανά σε καταδικασμένους έγκλειστους τρομοκράτες να επικοινωνούν τηλεφωνικά σε εκδηλώσεις Αριστερών για το "αντάρτικο πόλης";
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
δηλαδή ρε μάγκες άμα επικοινωνεί με συγγενή του και μιλάει για πολιτική και ο συγγενής ηχογραφεί τη συνομιλία και την ανεβάζει στο ίντερνετ, τι θα κάνουν; θα του απαγορέψουν κάθε επικοινωνία με τον έξω κόσμο; μήπως να τον κλείσουνε και σε κάνα υπόγειο μπουντρούμι 24/7;
κι όλα αυτά για να μην ακούγονται οι πολιτικές του απόψεις; γιατί απ'όσα έχω ακούσει πουθενά δεν προέτρεψε κανέναν σε οποιαδήποτε παράνομη ενέργεια, αν κάνω λάθος παρακαλώ να μου φέρετε το ηχητικό να ενημερωθώ κι εγώ
θεωρώ πως όλα αυτά φέρνουν αντίθετα αποτελέσματα, δηλαδή ενισχύουν το αντισυστημικό προφίλ του κασιδιάρη και συνεπώς τον καθιστούν συμπαθή σε όλο και περισσότερο κόσμο
κι όλα αυτά για να μην ακούγονται οι πολιτικές του απόψεις; γιατί απ'όσα έχω ακούσει πουθενά δεν προέτρεψε κανέναν σε οποιαδήποτε παράνομη ενέργεια, αν κάνω λάθος παρακαλώ να μου φέρετε το ηχητικό να ενημερωθώ κι εγώ
θεωρώ πως όλα αυτά φέρνουν αντίθετα αποτελέσματα, δηλαδή ενισχύουν το αντισυστημικό προφίλ του κασιδιάρη και συνεπώς τον καθιστούν συμπαθή σε όλο και περισσότερο κόσμο
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Aprilianos
Για να δινουν οι συστημικοι δημοσκοποι 2% το αληθινο ποσοστο του ειναι 4%. Θα φανατιστει ο εθνικιστικος χωροςGolden Age έγραψε: 07 Οκτ 2021, 18:44 Άραγε θα επιτραπεί ξκανά σε καταδικασμένους έγκλειστους τρομοκράτες να επικοινωνούν τηλεφωνικά σε εκδηλώσεις Αριστερών για το "αντάρτικο πόλης";
- Aprilianos
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Οκτ 2021, 18:44 δηλαδή ρε μάγκες άμα επικοινωνεί με συγγενή του και μιλάει για πολιτική και ο συγγενής ηχογραφεί τη συνομιλία και την ανεβάζει στο ίντερνετ, τι θα κάνουν; θα του απαγορέψουν κάθε επικοινωνία με τον έξω κόσμο; μήπως να τον κλείσουνε και σε κάνα υπόγειο μπουντρούμι 24/7;

- taliban
Και άλλα...3 πάμε στα 7.Aprilianos έγραψε: 07 Οκτ 2021, 18:46Για να δινουν οι συστημικοι δημοσκοποι 2% το αληθινο ποσοστο του ειναι 4%. Θα φανατιστει ο εθνικιστικος χωροςGolden Age έγραψε: 07 Οκτ 2021, 18:44 Άραγε θα επιτραπεί ξκανά σε καταδικασμένους έγκλειστους τρομοκράτες να επικοινωνούν τηλεφωνικά σε εκδηλώσεις Αριστερών για το "αντάρτικο πόλης";
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Απάντησα παραπάνω για την φαγούρα στο δεξί μου @Golden Age έγραψε: 07 Οκτ 2021, 18:43Για να έχετε τέτοια απωθημένα, πρέπει να τρώγατε χοντρό πήξιμο.Nandros έγραψε: 07 Οκτ 2021, 17:53 .
«Μπλόκο» στις επικοινωνίες του Κασιδιάρη από τις φυλακές Δομοκού βάζει η Νικολάου.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... mokou/AMP/
![]()
Ξεκίνησα το νήμα για να απολαύσω τα σκουζμάρια από τα φασιστο-ναζο-χουντόμουτρα και δεν έπεσα έξω.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΕΕεπ! Μαγκα! Λοιπόοοον! Θα μιλάς καλά!Aprilianos έγραψε: 07 Οκτ 2021, 18:35Πονας και ζηλευεις. ΠΕΛΑΤΗPhilip Mortimer έγραψε: 07 Οκτ 2021, 18:34Δεν έχω ανάγκη να με τρέφει το κράτος.. Εσείς μη πολυμιλατε γιατί άλλοι σας τρέφουν μια ζωή.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- taliban
Αυτό θα ήταν ιδανικό μέχρι να δηλώσει μετάνοια.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Οκτ 2021, 18:44 δηλαδή ρε μάγκες άμα επικοινωνεί με συγγενή του και μιλάει για πολιτική και ο συγγενής ηχογραφεί τη συνομιλία και την ανεβάζει στο ίντερνετ, τι θα κάνουν; θα του απαγορέψουν κάθε επικοινωνία με τον έξω κόσμο; μήπως να τον κλείσουνε και σε κάνα υπόγειο μπουντρούμι 24/7;
Ακόμη καλύτερο θα ήταν όλοι αυτοί οι φυλακισμένοι ναζιστές να χρησιμοποιηθούν από τις εταιρείες εμβολίων σαν πειραματόζωα ώστε να προσφέρουν κάτι από την θλιβερή τους ύπαρξη στην κοινωνία...