Aprilianos έγραψε: 07 Οκτ 2021, 18:07
Ποναει η παρουσια του στις δημοσκοπησεις. Η ακροδεξια παντως θα αναγεννηθει. Ξερουμε απο το noor1 τι εστι ελληνικη δικαιοσυνη
Μπα, μια φαγούρα στο δεξιό @ ήταν. Την έξυσα και πέρασε!
Τα σκουζμάρια από τους φασίστες και τα νάζουλα του πχόρουμ είναι μελωδία στα αυτιά μας! Συνεχίστε!
.
Να ειχες και τιποτα σκατογρια
Κλάψε φασιστόμουτρο. Σκούξε!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Aprilianos έγραψε: 07 Οκτ 2021, 18:12
Να ειχες και τιποτα σκατογρια
.
Αλλοι θα κλαψουν στις εκλογες
Κλάψε. Σκούξε!
Και μην χαθείς μετά τις εκλογές. Θέλουμε παλιάτσους για την γελωτοθεραπεία μας.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Aprilianos έγραψε: 07 Οκτ 2021, 18:15
Αλλοι θα κλαψουν στις εκλογες
Κλάψε. Σκούξε!
Και μην χαθείς μετά τις εκλογές. Θέλουμε παλιάτσους για την γελωτοθεραπεία μας.
.
Τραβα για ενα κλυσμα σκατογρια
.
Philip Mortimer έγραψε: 07 Οκτ 2021, 18:21
Τα ίδια σουργελα της χούντας και του χιτλερ έλεγαν ότι θα έχει πανω από 10% στις εκλογές και τελικά δεν μπήκε ούτε στη βουλη
Εσυ κανε παρεα με τα φιλαρακια των 'εθνικα μακεδονων' και του ουρανιου τοξου. Αεργε
Ντερτιλού τί έπαθες εσύ και τα 'χεις βάλει με όλους? Τοσο επιθετικό δεν εχω συνηθισει να σε βλέπω συχνά. Τόσο τριφασικό πόνο σας εχει κεράσει η μπζωλάρα του Μέγα Αντιφασίστα Δένδιαρου??!!!
Τα ίδια σουργελα της χούντας και του χιτλερ έλεγαν ότι θα έχει πανω από 10% στις εκλογές και τελικά δεν μπήκε ούτε στη βουλη
Εσυ κανε παρεα με τα φιλαρακια των 'εθνικα μακεδονων' και του ουρανιου τοξου. Αεργε
Εγώ ψηφίζω στοιχειωδως σοβαρά κόμματα, κατά προτίμηση όσο το δυνατόν πιο φιλελεύθερα και όχι χουντικούς και νεοναζί εγκληματίες.
Εγώ ψηφίζω στοιχειωδως σοβαρά κόμματα, κατά προτίμηση όσο το δυνατόν πιο φιλελεύθερα και όχι χουντικούς και νεοναζί εγκληματίες.
Αεργος και κακομοίρης είσαι και φαίνεσαι.
Ξερουμε τη στηριξη της δρασης και της φισυ στους 'εθνικα μακεδονες'. Εγω ειμαι συνταξιουχος αεργε
vantono έγραψε: 07 Οκτ 2021, 18:25
Ντερτιλού τί έπαθες εσύ και τα 'χεις βάλει με όλους? Τοσο επιθετικό δεν εχω συνηθισει να σε βλέπω συχνά. Τόσο τριφασικό πόνο σας εχει κεράσει η μπζωλάρα του Μέγα Αντιφασίστα Δένδιαρου??!!!