Μπορεί και να μην ξέρει πολεμικές τέχνεςKauldron έγραψε: 05 Οκτ 2021, 12:42Και πώς θα είσαι προετοιμασμένη, καμάρι μου?Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 12:38Ακριβώς. Για αυτό θα πρέπει να είναι κάποια προετοιμασμένη μιας και ο απέναντι της είναι μυϊκά πιο δυνατός.Kauldron έγραψε: 05 Οκτ 2021, 12:33
Δηλαδή σε πραγματικές συνθήκες ούτε έχεις έλεγχο πόση βία θ' ασκήσεις, ούτε ξέρεις πότε, πώς κι από ποιά πλευρά θα κλιμακωθεί.
Δεν είναι χορεογραφημένες κινήσεις.
Ο άλλος από πού ξέρεις εσύ οτι δεν γνωρίζει και εκείνος από πολεμικές τέχνες? Από πού ξέρεις οτι θα 'ναι μόνο ένας? Από πού ξέρεις οτι δε θα έχει μαχαίρι?
Επειδή βλέπεις στις ταινίες μια γυναίκα 55-60 κιλών να δέρνει 3-4 άνδρες 80-90 κιλών, νομίζεις οτι μπορεί να γίνει αυτό?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δείτε πώς βρίζουν καθηγήτρια πανεπιστημίου της Ιατρικής σε ταβέρνα
Re: Δείτε πώς βρίζουν καθηγήτρια πανεπιστημίου της Ιατρικής σε ταβέρνα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτό που προσπαθεί να σου πει ο Kauldron είναι ότι η λογική κατά την οποία νομίζεις ότι είσαι προετοιμασμένη σε βάζει να πάρεις περισσότερα ρίσκα γιατί θα μπεις στον πειρασμό να ανταποδώσεις.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 12:38Ακριβώς. Για αυτό θα πρέπει να είναι κάποια προετοιμασμένη μιας και ο απέναντι της είναι μυϊκά πιο δυνατός.
Αντιλαμβάνεσαι ότι μπορεί οποιοσδήποτε άνθρωπος να χάσει την ψυχραιμία του. Δηλαδή και οι γυναίκες. Οπότε αυτό που λέω εγώ είναι αν χάσεις την ψυχραιμία σου όντας γυναίκα και πας να εμπλακείς σε επικίνδυνη κατάσταση να είσαι προετοιμασμένη. Το λογικό δηλαδή. Μην πας έτσι όπως αυτή που περιέγραψε ο μπλακντογκ.ST48410 έγραψε: 05 Οκτ 2021, 12:50Αυτό που προσπαθεί να σου πει ο Kauldron είναι ότι η λογική κατά την οποία νομίζεις ότι είσαι προετοιμασμένη σε βάζει να πάρεις περισσότερα ρίσκα γιατί θα μπεις στον πειρασμό να ανταποδώσεις.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 12:38Ακριβώς. Για αυτό θα πρέπει να είναι κάποια προετοιμασμένη μιας και ο απέναντι της είναι μυϊκά πιο δυνατός.Kauldron έγραψε: 05 Οκτ 2021, 12:33
Δηλαδή σε πραγματικές συνθήκες ούτε έχεις έλεγχο πόση βία θ' ασκήσεις, ούτε ξέρεις πότε, πώς κι από ποιά πλευρά θα κλιμακωθεί.
Δεν είναι χορεογραφημένες κινήσεις.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και να μην ξέρει, και να ξέρεις εσύ, το πιο πιθανό είναι οτι με τόσο μεγάλη διαφορά μυικής δύναμης, θα τις φάς. Οι πολεμικές τέχνες καλύπτουν ένα κομμάτι μόνο της διαφοράς. Μετά, δεν ξέρεις αν θα είναι ένας μόνος του ή θα είναι κι άλλοι, ή αν θα έχει και μαχαίρι ή άλλο όπλο.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 12:50Μπορεί και να μην ξέρει πολεμικές τέχνεςKauldron έγραψε: 05 Οκτ 2021, 12:42Και πώς θα είσαι προετοιμασμένη, καμάρι μου?Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 12:38
Ακριβώς. Για αυτό θα πρέπει να είναι κάποια προετοιμασμένη μιας και ο απέναντι της είναι μυϊκά πιο δυνατός.
Ο άλλος από πού ξέρεις εσύ οτι δεν γνωρίζει και εκείνος από πολεμικές τέχνες? Από πού ξέρεις οτι θα 'ναι μόνο ένας? Από πού ξέρεις οτι δε θα έχει μαχαίρι?
Επειδή βλέπεις στις ταινίες μια γυναίκα 55-60 κιλών να δέρνει 3-4 άνδρες 80-90 κιλών, νομίζεις οτι μπορεί να γίνει αυτό?![]()
Έχω ασχοληθεί αρκετά χρόνια με πολεμικές τέχνες, ΔΕΝ είναι τόσο απλά όσο τα νομίζεις "ξέρω τάδε, άρα τα βάζω με όποιον να 'ναι".
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Κατάλαβα τι λες. Κι εγώ λέω ότι ανεκπαίδευτος άνθρωπος που έχει χάσει την ψυχραιμία του είναι ήδη συνταγή για μεγάλα προβλήματα. Καλύτερα μπες στη λογική πως να φεύγεις - απεμπλέκεσαι από τέτοιες καταστάσεις και δούλεψε στο μυαλό σου τέτοια σενάρια.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 12:53Αντιλαμβάνεσαι ότι μπορεί οποιοσδήποτε άνθρωπος να χάσει την ψυχραιμία του. Δηλαδή και οι γυναίκες. Οπότε αυτό που λέω εγώ είναι αν χάσεις την ψυχραιμία σου όντας γυναίκα και πας να εμπλακείς σε επικίνδυνη κατάσταση να είσαι προετοιμασμένη. Το λογικό δηλαδή. Μην πας έτσι όπως αυτή που περιέγραψε ο μπλακντογκ.ST48410 έγραψε: 05 Οκτ 2021, 12:50Αυτό που προσπαθεί να σου πει ο Kauldron είναι ότι η λογική κατά την οποία νομίζεις ότι είσαι προετοιμασμένη σε βάζει να πάρεις περισσότερα ρίσκα γιατί θα μπεις στον πειρασμό να ανταποδώσεις.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 12:38
Ακριβώς. Για αυτό θα πρέπει να είναι κάποια προετοιμασμένη μιας και ο απέναντι της είναι μυϊκά πιο δυνατός.
Νομίζω δεν καταλαβαίνεις τι γράφω.Kauldron έγραψε: 05 Οκτ 2021, 12:56Και να μην ξέρει, και να ξέρεις εσύ, το πιο πιθανό είναι οτι με τόσο μεγάλη διαφορά μυικής δύναμης, θα τις φάς. Οι πολεμικές τέχνες καλύπτουν ένα κομμάτι μόνο της διαφοράς. Μετά, δεν ξέρεις αν θα είναι ένας μόνος του ή θα είναι κι άλλοι, ή αν θα έχει και μαχαίρι ή άλλο όπλο.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 12:50Μπορεί και να μην ξέρει πολεμικές τέχνεςKauldron έγραψε: 05 Οκτ 2021, 12:42
Και πώς θα είσαι προετοιμασμένη, καμάρι μου?
Επειδή βλέπεις στις ταινίες μια γυναίκα 55-60 κιλών να δέρνει 3-4 άνδρες 80-90 κιλών, νομίζεις οτι μπορεί να γίνει αυτό?![]()
Έχω ασχοληθεί αρκετά χρόνια με πολεμικές τέχνες, ΔΕΝ είναι τόσο απλά όσο τα νομίζεις "ξέρω τάδε, άρα τα βάζω με όποιον να 'ναι".
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- EKPLIKTIKOS
Να μη χάσεις την ψυχραιμία σουNaida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 12:53
Αντιλαμβάνεσαι ότι μπορεί οποιοσδήποτε άνθρωπος να χάσει την ψυχραιμία του. Δηλαδή και οι γυναίκες. Οπότε αυτό που λέω εγώ είναι αν χάσεις την ψυχραιμία σου όντας γυναίκα και πας να εμπλακείς σε επικίνδυνη κατάσταση να είσαι προετοιμασμένη. Το λογικό δηλαδή. Μην πας έτσι όπως αυτή που περιέγραψε ο μπλακντογκ.
Να μην επιδιωξεις να εμπλακεις σε επικίνδυνη κατάσταση
Αυτή είναι η καλύτερη προετοιμασία.
Ειδικά για κάτι τόσο ηλιθιο όσο κάποιος μου είπε μια μαλακια στο δρόμο. Αν χάνεις την ψυχραιμία σου τόσο εύκολα δε χρειάζεσαι μαθήματα αυτοάμυνας, ψυχοθεραπευτη χρειάζεσαι κ να πίνεις λιγότερους καφέδες
Κι εγώ που είμαι γυναίκα δεν καταλαβαίνω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν γίνεται αυτό. Είναι ανθρώπινο να χάνεις την ψυχραιμία σου. Να δες πως σας φάνηκε "λογικό" να αντιδράει ο άλλος επειδή του έβρισαν τη μάνα με μπουνιές και κλωτσιές. Άσε δε, που δεν ήταν αυτός ο λόγος αλλά το θεωρήσατε μέγιστη προσβολη.EKPLIKTIKOS έγραψε: 05 Οκτ 2021, 13:24Να μη χάσεις την ψυχραιμία σουNaida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 12:53
Αντιλαμβάνεσαι ότι μπορεί οποιοσδήποτε άνθρωπος να χάσει την ψυχραιμία του. Δηλαδή και οι γυναίκες. Οπότε αυτό που λέω εγώ είναι αν χάσεις την ψυχραιμία σου όντας γυναίκα και πας να εμπλακείς σε επικίνδυνη κατάσταση να είσαι προετοιμασμένη. Το λογικό δηλαδή. Μην πας έτσι όπως αυτή που περιέγραψε ο μπλακντογκ.
Ειδικά για κάτι τόσο ηλιθιο όσο κάποιος μου είπε μια μαλακια στο δρόμο. Αν χάνεις την ψυχραιμία σου τόσο εύκολα δε χρειάζεσαι μαθήματα αυτοάμυνας, ψυχοθεραπευτη χρειάζεσαι κ να πίνεις λιγότερους καφέδες
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
"H Καλυτερη πολεμικη τεχνη ειναι να μην μπλεκεις σε καυγαδες"EKPLIKTIKOS έγραψε: 05 Οκτ 2021, 13:24
Να μη χάσεις την ψυχραιμία σου
...Ελεγε ο Bruce Lee
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Blackdog έγραψε: 05 Οκτ 2021, 13:53"H Καλυτερη πολεμικη τεχνη ειναι να μην μπλεκεις σε καυγαδες"EKPLIKTIKOS έγραψε: 05 Οκτ 2021, 13:24
Να μη χάσεις την ψυχραιμία σου
...Ελεγε ο Bruce Lee![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Γυναικα που πιστευει οτι θα δειρει κοσμο
Φαντασια

Πραγματικοτητα
- hellegennes
Δεν χρειάζεται να είσαι νομικός, αυτό λέει η νομοθεσία και είσαι υποχρεωμένη να την γνωρίζεις. Επειδή ή δεν την γνωρίζεις ή κάνεις την πάπια, λοιπόν, να σ'το ξαναπώ για να το ξέρεις από εδώ και στο εξής, γιατί πρέπει να το ξέρεις, όπως πρέπει να ξέρεις ότι το να πάρεις κάτι που μου ανήκει χωρίς την άδειά μου θεωρείται κλοπή, είτε σκοπεύεις να το επιστρέψεις είτε όχι.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 09:50Δεν γνωρίζω, δεν είμαι νομικός και από όσο ξέρω ούτε εσύ. Οπότε ένας νομικός θα μας διαφωτιζε καλύτεραhellegennes έγραψε: 05 Οκτ 2021, 09:32Εγώ σού λέω την νομικά σωστή άποψη, εσύ λες θεωρίες.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 06:45 Εχεις την άποψη σου, έχω την άποψη μου για το ποιος επιτέθηκε σε ποιοντα νομικά κομμάτια της υπόθεσης δεν είμαστε αρμόδιοι να τα κρίνουμε γιατί δεν έχουμε νομικές γνώσεις.
νομίζω.
Πάμε: αν κινηθείς προς το μέρος κάποιου απειλητικά, βρίζοντάς τον, και αυτός δεν κινηθεί προς το μέρος σου ή κινηθεί προς την αντίθετη κατεύθυνση, λογίζεται ως επίθεση από την μεριά σου και οτιδήποτε πράξει αυτός λογίζεται ως αυτοάμυνα. Το ποιες είναι οι τελικές σου προθέσεις είναι αδιάφορο. Κανείς δεν είναι μέσα στο μυαλό σου για να γνωρίζει τις προθέσεις σου. Ο άλλος έχει κάθε δικαίωμα να λάβει τα μέτρα του, θεωρώντας την χειρότερη περίπτωση: ότι σκοπεύεις να τον ακουμπήσεις. Δεν είναι υποχρεωμένος να περιμένει να τον αγγίξεις, αν παραβιάσεις τον προσωπικό του χώρο έχει δικαίωμα να σε ακινητοποιήσει· με την βία αν χρειαστεί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
η μπορει αυτα να γινονται μονο στις ταινιες.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 12:50Μπορεί και να μην ξέρει πολεμικές τέχνεςKauldron έγραψε: 05 Οκτ 2021, 12:42Και πώς θα είσαι προετοιμασμένη, καμάρι μου?Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 12:38
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
FixedNaida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 12:53Αντιλαμβάνεσαι ότι μπορεί οποιοσδήποτε άνθρωπος να χάσει την ψυχραιμία του. Δηλαδή και οι γυναίκες. Οπότε αυτό που λέω εγώ είναι αν χάσεις την ψυχραιμία σου όντας γυναίκα και πας να εμπλακείς σε επικίνδυνη κατάσταση να είσαι προετοιμασμένη. Το λογικό δηλαδή. Μην πας έτσι όπως αυτή που περιέγραψε ο μπλακντογκ.ST48410 έγραψε: 05 Οκτ 2021, 12:50Αυτό που προσπαθεί να σου πει ο Kauldron είναι ότι η λογική κατά την οποία νομίζεις ότι είσαι προετοιμασμένη σε βάζει να πάρεις περισσότερα ρίσκα γιατί θα μπεις στον πειρασμό να ανταποδώσεις.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 12:38
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 140 Απαντήσεις
- 3125 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από paotaris
-
- 1 Απαντήσεις